favas21 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Το Νdrive το αγόρασες και το εγκατέστησες εσύ, ή ήταν εγκατεστημένο από την HTC; ήταν είδη μέσα.αλλά όταν έβαλα όλα τα αρχεία που είχε η δική του κάρτα στην δική μου δεν μου φορτώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ρε παιδια εβαλα το bsbtweaks εχω ενεργοποιημενη την επιλογη για να αναβει το κινητο οταν ερχεται sms αλλα ενω ανοιγει η οθονη δεν φαινεται το μηνυμα.πρεπει να μπω στο μενου των μηνυματων.οταν απεγκαθιστω το bsb ολα οκ ανοιγει η οθονη και φαινεται κατευθειαν τι λεει το μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια μου εληξε, η δεν ξερω τι αλλο, το magicall.. Δεν λειτουργει. Κανενα παραπλησιο προγραμματακι καλο για να μπλοκαρω μηνυματα και κλησεις απο εναν αριθμο που δε θελω πια? Sent from my Galaxy tab using Tapatalk http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-call-firewall-v1-4.html http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pocket-call-bouncer.html http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-callblock.html ήταν είδη μέσα.αλλά όταν έβαλα όλα τα αρχεία που είχε η δική του κάρτα στην δική μου δεν μου φορτώνει. Νομίζω ότι παίζει μόνο με την κάρτα που είχε η συσκευή, για ευνόητους λόγους. Μήπως έλειξε η δοκιμαστική περιόδος; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω πιο πολύ, αν ξέρει κάποιος άλλος, ας ποστάρει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλημέρα για backup χρησιμοποιώ 1--> sprite 2-->pimbackup μετα κάνω backup και στο phatnotes &cookies home tab,καθως και στο spbwallet νομίζω τα είπα όλα λοιπον όλα αυτά τα backup τα εχω στην storage card. Και επειδη φοβάμαι κλοπή απώλεια συσκευης ή ακόμη και καταστροφή συσκευης απο ατυχημα σκευτομαι να κάνω copy paste στης storage card σε έναν φακελο στο pc. Το ερωτημα είναι έαν αυριο αγοράσω αλλη συσκευή ιδια (htc hd2) ή νεότερη μεταφέροντας τα αρχεία στην νεα συσκευη 1)θα δουλεύει οπως η τωρινή μου? 2) θα αναγνωρίσει τα αρχειά στο phat notes?,θα θυμάται τους κωδικούς στις κλειδωνες notes? 3)ο τηλ καταλογος θα μεταφερθει ? με άλλα λογια αν χάσω την συσκευη θα μείνω ξεκρέμαστος?????? ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζάλησα αλλα για μενα τα περιεχομενα της συσκευης εχουν πολυ μεγαλη αξια:confused: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλημέρα για backup χρησιμοποιώ 1--> sprite 2-->pimbackup μετα κάνω backup και στο phatnotes &cookies home tab,καθως και στο spbwallet νομίζω τα είπα όλα λοιπον όλα αυτά τα backup τα εχω στην storage card. Και επειδη φοβάμαι κλοπή απώλεια συσκευης ή ακόμη και καταστροφή συσκευης απο ατυχημα σκευτομαι να κάνω copy paste στης storage card σε έναν φακελο στο pc. Το ερωτημα είναι έαν αυριο αγοράσω αλλη συσκευή ιδια (htc hd2) ή νεότερη μεταφέροντας τα αρχεία στην νεα συσκευη 1)θα δουλεύει οπως η τωρινή μου? 2) θα αναγνωρίσει τα αρχειά στο phat notes?,θα θυμάται τους κωδικούς στις κλειδωνες notes? 3)ο τηλ καταλογος θα μεταφερθει ? με άλλα λογια αν χάσω την συσκευη θα μείνω ξεκρέμαστος?????? ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζάλησα αλλα για μενα τα περιεχομενα της συσκευης εχουν πολυ μεγαλη αξια:confused: Παρε οπως ειπες backup τα περιεχόμενα της καρτας στο pc σου (να εχεις εκει και το pimbackup και το sprite backup) και μπορεις να επαναφερεις σε αλλη συσκευη HD2 και T-MOBILE HD2 χωρις κανενα προβλημα, μην ανησυχείς καθόλου! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ήταν είδη μέσα.αλλά όταν έβαλα όλα τα αρχεία που είχε η δική του κάρτα στην δική μου δεν μου φορτώνει. Είναι ο γνωστός ατυχής περιορισμός που έχουν κάνει από την εταιρία. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Είναι ο γνωστός ατυχής περιορισμός που έχουν κάνει από την εταιρία. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί τους. το θέμα είναι πως δεν βρίσκω με τίποτα ένα τηλέφωνο της εταιρίας NDrive.τους έστειλα τώρα mail και θα δώ τι θα κάνω.έβαλα πάντως το Sygic που είχα και στο προηγούμενο κινητό μου.τώρα αν κάποιος έχει να μου προτήνει κάποιο καλύτερο gps δεκτές όλες οι προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 το θέμα είναι πως δεν βρίσκω με τίποτα ένα τηλέφωνο της εταιρίας NDrive.τους έστειλα τώρα mail και θα δώ τι θα κάνω.έβαλα πάντως το Sygic που είχα και στο προηγούμενο κινητό μου.τώρα αν κάποιος έχει να μου προτήνει κάποιο καλύτερο gps δεκτές όλες οι προτάσεις. Το igo και το mio map χρησιμοποιω εγω. Ειδικα το igo εχει και καλα γραφικα που ταιριαζουν στην αναλυση της οθονης του leo. Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) το θέμα είναι πως δεν βρίσκω με τίποτα ένα τηλέφωνο της εταιρίας NDrive.τους έστειλα τώρα mail και θα δώ τι θα κάνω.έβαλα πάντως το Sygic που είχα και στο προηγούμενο κινητό μου.τώρα αν κάποιος έχει να μου προτήνει κάποιο καλύτερο gps δεκτές όλες οι προτάσεις. Εκανες την καλυτερη δουλεια στελνοντας το e-mail, ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντησουν. Ειχα επικοινωνησει κι εγω στην αρχη μεσω e-mail και μου εστειλαν links για να κατεβασω το χαρτη της Ελλαδας,ασχετα αν δε το χρησιμοποίησα. Μακραν η καλυτερη προταση το IGO για το HD2 οπως ανεφερε και η eirhnh_k. Edited January 19, 2011 by bbsnick Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 μπορει καποιος να μου πει τις απευθειας αλλαγες στην registry για 1-μειωση της ευαισθησιας της οθονης(οπως στο bsb tweaks) 2-απενεργοποιηση του autolock 3-ενεργοποιηση του χ χρονου για αναβολη της ειδοποιησης ολα αυτα τα εχει το bsbtweaks αλλα μου προκαλει ενα προβλημα στην εμφανιση του sms με κλειδωμενη οθονη γιαυτο θελω τα συγκεκριμενα tweaks εαν γινεται! ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ειδικα το igo εχει και καλα γραφικα που ταιριαζουν στην αναλυση της οθονης του leo. Πλέον.... iGO Primo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasPe_1 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να παραθέσω συνοπτικά ένα πρόβλημα που είχα με το τηλέφωνό μου.Αγοράστηκε πριν από 3 μήνες περίπου από το ebw .Για τους 3 αυτούς μήνες η συσκευή δούλευε κανονικά και χωρίς προβλήματα και με κάποιες εφαρμογές που είχα βάλει (όχι τίποτα ιδιαίτερο). Ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο (χωρίς να εγκαταστήσω ή να αφαιρέσω λογισμικό) το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στη λευκή οθόνη εκκίνησης. Μετά από προσπάθειες (αφαίρεση μπαταρίας και μερικές ακόμα επανεκκινήσεις) τελικά ξεκίνησε αλλά η ικανοποίηση ήταν για λίγη μόνο ώρα.Ξανακόλλησε και άντε πάλι από την αρχή μέχρι που πλέον δεν ξεκινούσε με τίποτα.Μετά από επικοινωνία με την HTC (εκεί ανακάλυψα πως η συσκευή ήταν από Γερμανία) και μετά από hard reset η συσκευή ξεκίνησε αλλά από εκεί και πέρα όποια εφαρμογή και αν έβαζα ξανά τα ίδια.Έκανα αναβάθμιση της ROM σε 3.14 μετά από προσπάθεια γιατί δεν δεχόταν το Ελληνικό site της HTC το serial number μου, αλλά και πάλι τα ίδια. Τελικά έβαλα από εχθές την Omega ROM και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά χωρίς προβλήματα και κολλήματα. Είχα το HTC touch 3g για 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό ίχνος προβλήματος και με το HD2 μέσα σε 3 μήνες αναγκάστηκα να κάνω HSPL,Task29 ή πως το λένε και όλα τα συναφή. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο μέ καινούργια συσκευή και πως είναι δυνατό να δουλεύει με την Omega ROM και όχι με την επίσημη 3.14 της εταιρίας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Πλέον.... iGO Primo! Ναι ναι σωστα! Αυτο εννοουσα Γιαννη. Συγγνωμη για την ασαφεια! :) Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Το igo και το mio map χρησιμοποιω εγω. Ειδικα το igo εχει και καλα γραφικα που ταιριαζουν στην αναλυση της οθονης του leo. Sent from my Galaxy tab using Tapatalk όπως είπα και πιο πριν έβαλα το Sygic που είχα και στο προηγούμενο αλλά κάπου διάβασα οτι το Sygic έχει και on line traffic(συγνώμη για τα αγγλικά που χρησιμοποιώ αλλά κάποιοι όροι είναι πιο κατανοητοί στα αγγλικά)ζωντανή παρακολούθηση της κίνησης σε πραγματικό χρόνο.αν ξέρει κανείς ας μου πεί αν όντως ισχύει αυτο που διάβασα και αν σε χρεώνει αυτή η υπηρεσία?η όπως το Sygic το απλό είναι δωρεάν? επιπλέον μπορώ να έχω 2 λογισμικά gps στην συσκευή μου ταυτόχρονα?εννοώ όχι να δουλέυουν ταυτόχρονα αλλα να υπάρχουν μεσα στην συσκευή και να δουλέυω μια το ένα μια το άλλο? Edited January 19, 2011 by favas21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 επιπλέον μπορώ να έχω 2 λογισμικά gps στην συσκευή μου ταυτόχρονα?εννοώ όχι να δουλέυουν ταυτόχρονα αλλα να υπάρχουν μεσα στην συσκευή και να δουλέυω μια το ένα μια το άλλο? ναι μπορεις να βαλεις οσα θες νομιζω.. Εγω εχω 4, και δουλευουν εξισου καλα ολα! Επομενως... Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) όπως είπα και πιο πριν έβαλα το Sygic που είχα και στο προηγούμενο αλλά κάπου διάβασα οτι το Sygic έχει και on line traffic(συγνώμη για τα αγγλικά που χρησιμοποιώ αλλά κάποιοι όροι είναι πιο κατανοητοί στα αγγλικά)ζωντανή παρακολούθηση της κίνησης σε πραγματικό χρόνο.αν ξέρει κανείς ας μου πεί αν όντως ισχύει αυτο που διάβασα και αν σε χρεώνει αυτή η υπηρεσία?η όπως το Sygic το απλό είναι δωρεάν? Δεν μου έχει δουλέψει ποτέ το live traffic. επιπλέον μπορώ να έχω 2 λογισμικά gps στην συσκευή μου ταυτόχρονα?εννοώ όχι να δουλέυουν ταυτόχρονα αλλα να υπάρχουν μεσα στην συσκευή και να δουλέυω μια το ένα μια το άλλο? Εγώ έχω περισσότερα από 10 προγράμματα πλοήγησης στη συσκευή. :rolleyes: Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο μέ καινούργια συσκευή και πως είναι δυνατό να δουλεύει με την Omega ROM και όχι με την επίσημη 3.14 της εταιρίας ? Είναι όντως παράξενο. Σε γενικές γραμμές πάντως, όταν η συσκευή μας παρουσιάζει τέτοια προβλήματα, το τελευταίο που κάνουμε είναι να την ξεκλειδώσουμε με hspl για να την βγάλουμε εκτός εγγύησης. Αν έχεις τέτοια προβλήματα, το στέλνεις στο service και από εκεί και πέρα είναι στην ευθύνη τους. Edited January 20, 2011 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εγώ έχω περισσότερα από 10 προγράμματα πλοήγησης στη συσκευή. :rolleyes: ποια αν επιτρεπεται? Γιατι ενδιαφερομαι! :) Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ποια αν επιτρεπεται? Γιατι ενδιαφερομαι! :) Όλα εκτός του garmin (και αυτό μπαίνει αλλά είναι άλλοι οι λόγοι που δεν το χρησιμοποιώ). Δεν θέλω να επεκταθώ όμως γιατί είμαστε εκτός θέματος εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 εγώ έχω ακόμα το iGo 8. το Primo τι το ιδιαίτερο έχει? πιο ελαφρύ? καλύτεροι χάρτες? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 εγώ έχω ακόμα το iGo 8. το Primo τι το ιδιαίτερο έχει? πιο ελαφρύ? καλύτεροι χάρτες? Ποιο ελαφρύ δεν το λες. Οι χάρτες είναι οι ίδιοι. Απλά είναι ακόμα περισσότερο user friendly και όλοι πλέον οι γνωστοί άγνωστοι ασχολούνται με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 καλημέρα σε όλους!την συσκευή την έχω λίγες μέρες και διαβ΄ζω οτι ο ένας έχει αυτή την έκδοση ROM εκείνη την Radio άλλος την άλλη και πάει λέγοντας.το ερώτημα τώρα είναι θα δώ διαφορά αν αλλάξω αυτές που έχει μέσα η συσκευή μου?χρειάζεται να αλλάξω και τίποτα αλλό? μέσα εμένα έχει: Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 5.2.21869(21869.5.0.82) Έκδοση Manila: 2.5.19211619.0 Έκδοση ραδιοεπικοινωνίας: 1.48.482.2(71294)ELL Έκδοση πρωτοκόλλου: 15.28.50.074 πρέπει να αλλάξω κάτι?τί?και φυσικά με τί?ποίες να βάλω εκδόσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αν διαβάσεις λίγο στο thread θα δεις για ποιο λόγο οι διάφοροι κάτοχοι πειράζουν πράγματα και τι πειράζουν. Μείνε λίγο με τη συσκευή σου και όταν θα εξοικειωθείς ρίξε μια ματιά στο πρώτο post και θα λύσεις πολλές από τις απορίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 καλημέρα σε όλους!την συσκευή την έχω λίγες μέρες και διαβ΄ζω οτι ο ένας έχει αυτή την έκδοση ROM εκείνη την Radio άλλος την άλλη και πάει λέγοντας.το ερώτημα τώρα είναι θα δώ διαφορά αν αλλάξω αυτές που έχει μέσα η συσκευή μου?χρειάζεται να αλλάξω και τίποτα αλλό? μέσα εμένα έχει: Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 5.2.21869(21869.5.0.82) Έκδοση Manila: 2.5.19211619.0 Έκδοση ραδιοεπικοινωνίας: 1.48.482.2(71294)ELL Έκδοση πρωτοκόλλου: 15.28.50.074 πρέπει να αλλάξω κάτι?τί?και φυσικά με τί?ποίες να βάλω εκδόσεις? κι εγω οταν το πηρα, δισταζα να πειραξω κατι γιατι πιστευα οτι δε θα δω ουσιωδη διαφορα. Μ' επεισε, και με βοηθησε, ενας φιλος που ειχε το ιδιο. Η αποδοση και οι διαφορες του πριν με το μετα, ηταν κατι παραπανω απο εμφανεις! Η καθε rom τωρα, εχει μια δικη της φιλοσοφια και καθε χρηστης την επιλεγει βασει γουστου του! Χωρις να θελω να σ' επηρεασω, πιστευω πως εαν περασεις σε custom rom, θα ξεχασεις πως υπηρχε καποτε και καποια official. Παρολα αυτα, συμφωνω με το Γιαννη, στο να μεινεις λιγο καιρο με αυτη που εχεις ωστε να εξοικειωθεις με τη συσκευη και τη φιλοσοφια της! :) Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Χωρις να θελω να σ' επηρεασω, πιστευω πως εαν περασεις σε custom rom, θα ξεχασεις πως υπηρχε καποτε και καποια official. Παρολα Sent from my Galaxy tab using Tapatalk για custom δεν είδα τίποτα στο πρώτο post.εσύ ποιά έχεις βάλει?μπορείς να μου στείλεις έναν οδηγό για custom?να δώ πώς θα το κάνω?ποιά η διαφορά μεταξύ official και custom?γιατί custom?τί παραπάνω μπορώ να κερδίσω? η αλήθεια είναι πως θέλω να αλλάξω ROM για να φτίαξω το πρόβλημα που έχει αναφερθεί στα μυνήματα και από οτι είδα το Hot fix που έχουμε εδώ αναφέρεται για ROM 3.14 για αυτό τον λόγο περισσότερο αλλά και για το οτι θέλω να πάρω όσο περισσότερα μπορώ από την συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Βάλε αυτή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Τώρα μην περιμένεις απαντήσεις στις ερωτήσεις τύπου... "ποια custom", "γιατί custom", "τι custom"! Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν εκεί. Καλό διάβασμα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts