Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Σταμάτησε η συσκευή μου να βλέπει την κάρτα μνήμης :mad::X:X.

Δεν τη βλέπει ούτε το pc όταν συνδέω το καλώδιο για να κάνω συγχρονισμό. :devil:

Καλημέρα :)

Νίκο, δοκίμασε την εκτός συσκευής με card reader μήπως την αναγνωρίσει το pc

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Πόσα να αντέξουν και αυτές οι κάρτες; Ειδικά για όσους έχουν πειραματιστεί με sd roms στο android τις έχουν ξετινάξει! Προσοχή λοιπόν.

Modpic.gif

Αγόρασα πρόσφατα το δικό μου από ebay 276€ χωρίς να περάσει τελωνείο. Το μόνο που πλήρωσα extra ήταν για να το ξεκλειδώσω

Τυχερός ήσουν!

Ελπίζω να είμαι κι'εγώ.... :worry: έχω μια καθ'οδόν

Πόσα να αντέξουν και αυτές οι κάρτες; Ειδικά για όσους έχουν πειραματιστεί με sd roms στο android τις έχουν ξετινάξει! Προσοχή λοιπόν.

Έτσι είναι, γι'αυτό δεν πρέπει να χαλαρώνουμε στο backup της κάρτας, ειδικά αυτόν τον καιρό που η χρήση τις συσκευής μας έχει απογειωθεί :)

τριών μηνών κάρτα είναι και με το Android δεν έχω ασχοληθεί πολύ.

Δεν βρίσκω και τον ανάκτορα για να τη βάλω στο pc.

Αυτή η εβδομάδα ήταν εβδομάδα απώλειας δεδομένων. Τη μια ο σκληρός και τώρα η κάρτα.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Αγόρασα πρόσφατα το δικό μου από ebay 276€ χωρίς να περάσει τελωνείο. Το μόνο που πλήρωσα extra ήταν για να το ξεκλειδώσω

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ήσουν τυχερός όπως λέει κι ο Γιάννης αλλά δεν είναι απίθανο να τη γλιτώσει και κάποιος άλλος. Το πιο σημαντικό είναι να συνεννοηθεί ο πωλητής με τον αγοραστή για τη μέθοδο αποστολής. Αν επιλέξει κανείς USPS και όχι UPS, FEDEX η κάποια άλλη εταιρεία courier έχει πολλές πιθανότητες να μην πληρώσει δασμούς στο τελωνείο και φυσικά μην ακούτε το παραμύθι του "gift" γιατί το κόλπο το έχουν μάθει οι τελωνειακοί. Εγώ πήρα το δικό μου πριν μερικούς μήνες απο Αμερική και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι κόλλησε στο τελωνείο περίπου 1 μήνα λόγω φόρτου εργασίας. Όταν τελικά μου ήρθε ειδοποίηση για να το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ, πλήρωσα μόνο 3 Ευρώ που είναι το κόστος παράστασης στο τελωνείο.

Ήσουν τυχερός όπως λέει κι ο Γιάννης αλλά δεν είναι απίθανο να τη γλιτώσει και κάποιος άλλος. Το πιο σημαντικό είναι να συνεννοηθεί ο πωλητής με τον αγοραστή για τη μέθοδο αποστολής. Αν επιλέξει κανείς USPS και όχι UPS, FEDEX η κάποια άλλη εταιρεία courier έχει πολλές πιθανότητες να μην πληρώσει δασμούς στο τελωνείο και φυσικά μην ακούτε το παραμύθι του "gift" γιατί το κόλπο το έχουν μάθει οι τελωνειακοί. Εγώ πήρα το δικό μου πριν μερικούς μήνες απο Αμερική και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι κόλλησε στο τελωνείο περίπου 1 μήνα λόγω φόρτου εργασίας. Όταν τελικά μου ήρθε ειδοποίηση για να το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ, πλήρωσα μόνο 3 Ευρώ που είναι το κόστος παράστασης στο τελωνείο.

Εκτός την μεταφορά με USPS που είναι εύκολο να γίνει μπορείτε να "ψήσετε" τον πωλητή να το στείλει με "μικρο" τιμολόγιο, δύσκολα ανοίγουν κάτι όταν βλέπουν να γράφει 50$ :)

• Administrators
Εκτός την μεταφορά με USPS που είναι εύκολο να γίνει μπορείτε να "ψήσετε" τον πωλητή να το στείλει με "μικρο" τιμολόγιο, δύσκολα ανοίγουν κάτι όταν βλέπουν να γράφει 50$ :)

Και πάλι δεν είναι σίγουρο. Σου μιλάει παθόντας. :O

Modpic.gif

Μα και εσύ το πίεσες πολύ...... :p

Με πάνω από 15 "εισαγωγές βαρέων αντικειμένων" μόνο μια φορά την έπαθα για τον ίδιο λόγο, ήμουν ανυπόμονος :)

Υπάρχει μια περίπτωση να χρειαστώ ένα ΗD2 για τον αδερφό μου ,που είναι πρόθυμος να αφήσει το iphone. Υπάρχει ουσιαστικός λόγος να του προτείνω το hd2 T-mobile;

Αν είναι εύκολο γράψε το λινκ του ebay που αγόρασες το τηλέφωνο και τελικά πόσο κόστισε η αγορά δλδ συσκευή+μεταφορικά+τελωνείο+ξεκλείδωμα

• Administrators
Υπάρχει μια περίπτωση να χρειαστώ ένα ΗD2 για τον αδερφό μου ,που είναι πρόθυμος να αφήσει το iphone. Υπάρχει ουσιαστικός λόγος να του προτείνω το hd2 T-mobile;

Αν είναι εύκολο γράψε το λινκ του ebay που αγόρασες το τηλέφωνο και τελικά πόσο κόστισε η αγορά δλδ συσκευή+μεταφορικά+τελωνείο+ξεκλείδωμα

Το αγόρασα από ιδιώτη, δεν έχει άλλη συσκευή.

Μα και εσύ το πίεσες πολύ...... :p

Με πάνω από 15 "εισαγωγές βαρέων αντικειμένων" μόνο μια φορά την έπαθα για τον ίδιο λόγο, ήμουν ανυπόμονος :)

Σε αυτό έχεις δίκιο... το πίεσα πολύ! :O

Edited by Nikos_s3

Modpic.gif

( thanosbkl, George_mob, gripis7, ilka71, DrMobile και φυσικά athanaso77 )

Εχω τη χαρά να μοιραστώ το HotFix που επιλύει τη δυσλειτουργία με τους Ελληνικούς χαρακτήρες στα sms της τελευταίας επίσημης ROM, δοκιμασμένο και τεσταρισμένο από εμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφορά μόνο την Επίσημη ROM 3.14.482.2 ELL

http://rapidshare.com/files/442788941/LEO_S01232-01.rar

Μαζί με ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ για το support της HTC

Θα παρακαλούσα επίσης τον φίλο athanaso77 να ενσωματώσει στην πρώτη σελίδα το link της τελευταίας επίσημης ROM (3.14.482.2 ELL), γιατί μάλλον έχει ξεχαστεί και βέβαια μαζί και το HotFix που επισυνάπτω για την επίλυση στη δυσλειτουργία των sms.

Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71

• Administrators

Ευχαριστούμε για το hotfix! Από που προέρχεται;

Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στο πρώτο post πια. Κάποιος mod όμως σίγουρα θα το διευθετήσει το θέμα.

Modpic.gif

Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στο πρώτο post πια. Κάποιος mod όμως σίγουρα θα το διευθετήσει το θέμα.

Από την HTC μέσω επικοινωνίας μου με e-mail που έχω στείλει από την επόμενη της κυκλοφορίας της τελευταίας rom. Επαιξε? Το δοκίμασες?

Ισως βγει και επισημα σαν hotfix, εκτός αν ενσωματωθεί σε επόμενη rom,κάτι που θεωρώ πιο πιθανό.Δεν ήταν δα και ενα μικρο bug...

Bugάρα θα το έλεγα, ξέρω ότι το πρόβλημα υπήρχε και στις περισσότερες custom roms... γι'αυτό και δεν χρησιμοποιούσαν το HTCMessaging Client για να ξεπεράσουν το πρόβλημα (π.χ. omega)

Edited by bbsnick

Εχω τη χαρά να μοιραστώ το HotFix που επιλύει τη δυσλειτουργία με τους Ελληνικούς χαρακτήρες στα sms της τελευταίας επίσημης ROM, δοκιμασμένο και τεσταρισμένο από εμένα.

Θα παρακαλούσα επίσης τον φίλο athanaso77 να ενσωματώσει στην πρώτη σελίδα το link της τελευταίας επίσημης ROM (3.14.482.2 ELL), γιατί μάλλον έχει ξεχαστεί και βέβαια μαζί και το HotFix που επισυνάπτω για την επίλυση στη δυσλειτουργία των sms.

Σ' ευχαριστούμε πολύ!

Το έβαλα στο πρωτο post μαζι με τα αλλα Hot Fixes της HTC

Official ROM Updates:

- All HTC Official Hot Fixes - Sms HotFix (Unofficial απο την HTC) για την Επίσημη ROM 3.14.482.2 ELL

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

σε ευχαριστουμε αλλα γιατι δεν το βαζουν στην επισημη σελιδα?

Πολύ καλά νέα, ευχαριστούμε! :up:

Αν μπορεί κάποιος που δεν τον πειράζει να πειραματιστεί, να μας πει αν δουλεύει και στην Official 3.14.405.2 English ROM.

Αν δουλεύει κι εκεί θα είναι SUPER!!! :cool:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

παλι εχει προβλημα αλλα αλλο τωρα!ανοιγοντας μια συζητηση κατω-κατω επρεπε να ειναι κενος ο χωρος για να γραψεις ενα μηνυμα καινουργιο(λεει "πιεστε για προσθηκη κειμενου") .αλλα τωρα εχει ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ απο το τελευταιο μηνυμα που ειχα γραψει στην συζητηση!

στις συζητησεις που το τελευταιο μηνυμα δεν ηταν δικο μου δεν υπαρχει αυτο το προβλημα!

Καλημέρα σε όλους,

παλι εχει προβλημα αλλα αλλο τωρα!ανοιγοντας μια συζητηση κατω-κατω επρεπε να ειναι κενος ο χωρος για να γραψεις ενα μηνυμα καινουργιο(λεει "πιεστε για προσθηκη κειμενου") .αλλα τωρα εχει ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ απο το τελευταιο μηνυμα που ειχα γραψει στην συζητηση!

στις συζητησεις που το τελευταιο μηνυμα δεν ηταν δικο μου δεν υπαρχει αυτο το προβλημα!

Το πρόσεξα αυτο που λές, αλλά ισχύει μονο για (καποια από) τα ήδη υπάρχοντα εισερχόμενα μηνύματα.Ισως γιατι έχουν ενσωματωθεί κάποιοι από τους προβληματικούς χαρακτήρες με κάποιο τρόπο σε αυτά.Ότι μήνυμα λάβεις από εδώ και στο εξείς, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!Τσεκαρισμένο.

σε ευχαριστουμε αλλα γιατι δεν το βαζουν στην επισημη σελιδα?

Δεν το ξέρω! Ισως για να μη βγεί στις custom roms. Ισως γιατί το τεστάρουν ακομη και πίεσα την κατάσταση μέσω e-mail και θα βγει τις επόμενες μέρες. Αλλά, ξαναλέω, πιθανολογώ ότι θα ενσωματωθεί σε επόμενη ROM...

Το έβαλα στο πρωτο post μαζι με τα αλλα Hot Fixes της HTC

Το είδα, τώρα είμαστε πιο ολοκληρωμένοι!! Νομίζω όμως πρέπει να μπεί και το link για την ROM 3.14.482.2 που έχει ξεχαστεί ( http://http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046 ) και δίπλα της το UnOfficial HotFix.

Edited by bbsnick

Καλημέρα,

Το πρόσεξα αυτο που λές, αλλά ισχύει μονο για (καποια από) τα ήδη υπάρχοντα εισερχόμενα μηνύματα.Ισως γιατι έχουν ενσωματωθεί κάποιοι από τους προβληματικούς χαρακτήρες με κάποιο τρόπο σε αυτά.Ότι μήνυμα λάβεις από εδώ και στο εξείς, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!Τσεκαρισμένο.

οκ το δοκιμαζω και αναφερω!

δυστυχως βεβαια τρωει και αλλα 5 mb απο την εσωτερικη μνημη :(

Edited by ilka71

• Administrators
Αλλά, ξαναλέω, πιθανολογώ ότι θα ενσωματωθεί σε επόμενη ROM...

Αν βγει ποτέ, κάτι για το οποίο αμφιβάλλω.

Modpic.gif

Εαν υπάρχει ενδιαφέρον, να δώσω και 2 ρυθμίσεις για τη registry (πάλι αποκλειστικά για την 3.14) που βρήκα ψάχνοντας γύρω-γύρω στά γνωστά sites (αν τυχον δεν έχουν αναφερθεί προγενέστερα).

Η μία (1) ακυρώνει τα sms notifications που μπήκαν τσαμπουκα στην 3.14 (εννοώ την αναφορά αποστολής,όχι την αναφορα παράδοσης) και η άλλη (2) εμφανίζει στο Ρυθμίσεις-Μενου-Περισσοτερα-Σύστημα, την επιλογή "Οθόνη" που για κάποιο -δικό τους μάλλον- λογο "ξέχασαν" στη νεα ROM! (Μέσα από αυτή την επιλογή κάνουμε enable τα clear type).

1.SMS sent notification solution

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Jataayu\Messaging]

"DisableSMSSuccess"=dword:1

2.System folder - screen again visible

[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Pen]

Set the value of "Hide" to 0 (currently it is 1). then soft reset. Then the screen option will be visible in the system folder

Πιστεύω οτι είναι σωστό να τα ενσωματώσουμε και αυτά στην αρχική σελίδα, ακριβώς κάτω απο το link της 3.14.

Συγνώμη για τις υποδείξεις, ότι λέω το λέω από αγάπη για το forum! :love:

Edited by bbsnick

• Administrators
Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ένα link που παραπέμπει στο xda-devs με τίτλο tips & tricks. Αν διαβάσεις εκεί υπάρχουν όλα μαζεμένα τα registry tweaks συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αναφέρεις. Για το λόγο αυτό και λόγο του περιορισμένου χώρου του πρώτου post παραπέμπουμε εκεί τον κόσμο. Υπάρχουν βλέπεις εκατοντάδες (πραγματικά) πολύ χρήσιμα registry tweaks, θα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορούν να προστεθούν όλα εκεί.

Modpic.gif

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ένα link που παραπέμπει στο xda-devs με τίτλο tips & tricks. Αν διαβάσεις εκεί υπάρχουν όλα μαζεμένα τα registry tweaks συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αναφέρεις. Για το λόγο αυτό και λόγο του περιορισμένου χώρου του πρώτου post παραπέμπουμε εκεί τον κόσμο. Υπάρχουν βλέπεις εκατοντάδες (πραγματικά) πολύ χρήσιμα registry tweaks, θα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορούν να προστεθούν όλα εκεί.

Το γνωρίζω και σε ευχαριστώ για την υπόδειξή σου.

Τα συγκεκριμένα όμως 2 tips, δεν υπάρχουν ξεκάθαρα για το πως λειτουργουν στα tips & tricks του XDA, αλλά μέσα στα forum και βρέθηκαν ύστερα από αρκετό ψάξιμο.

Πράγματι βέβαια, είναι εκαντοντάδες τα tips αλλά ο λόγος που τα αναφέρω είναι για να βοηθηθούν όσοι δεν τα γνώριζαν αλλά και γιατί αφορούν αποκλειστικά και μονο την 3.14, όχι τις προηγούμενες official ROM.

Edited by bbsnick

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να μην περνάνε τα αρχεία καταγραφής συνομιλίας του Vito audio notes στο tab μουσικής; Είναι σε μορφή mp3 και περνάνε εκεί με την φωτογραφία της επαφής. Με κάποιον registry editor μήπως;