Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και 2 ημέρες είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος ενος T-Mobile HD2. Έχω περάσει την τελευταία ROM του Energy και στην κάρτα την SuperRAM Sense 0.1.

Έχω όμως ένα προβληματάκι με το wi-fi. Ενώ δείχνει να λειτουργεί κανονικά και να βλέπει πολλές διαθέσιμες συνδέσεις και έχω καταφέρει να συνδεθώ με άλλα modem, δεν βλέπει το δικό μου modem. Άλλαξα και τη Radio σε 2.15.50.14 αλλά μάταια.

Το έχω δοκιμάσει διπλα δίπλα και με το παλιό μου htc diamond2 και το μόνο modem που έχουν διαφορά έιναι το δικό μου.

Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Το modem μου είναι το Belkin F5D8236 Wireless Router N και το έχω κλειδωμένο με WPA 2

Φιλικά : Κωστής

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή το thread εχει φτάσει σε 1170 περίπου σελίδες κ δεν το παρακολουθώ, να σας ρωτήσω αν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού?

Μόλις πούλησα το Samsung I8910 κ ψάχνω αντικαταστάτη του. Σε σχέση με το HTC DESIRE HD είναι πιο αργό στη συμπεριφορά του? Τα WM7 απ' ότι ξέρω έχουν δρόμο ακόμα, οπότε αξιζει να αγοράσω τον τελευταίο των Μοϊκανών, όπως καλά είπε κάποιος σε προηγούμενο post, ή το android είναι μονόδρομος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλε μου πας στις ρυθμισεις προσαρμογη,καρτελες αρχικης οθονης και ξετικαρης την επιλογη για το καιρο!:)

Φίλε μου, αυτό το έχω κάνει. Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να μην μου δείχνει τα συννεφάκια, το ήλιο κτλ κάτω απο εκεί που μου λέει την ώρα..Βγάζοντας τον καιρό απ την προσαρμογή και της ρυθμίσεις αντίστοιχα, δεν μου το βγάζει αυτό.

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

• Administrators
Φίλε μου, αυτό το έχω κάνει. Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να μην μου δείχνει τα συννεφάκια, το ήλιο κτλ κάτω απο εκεί που μου λέει την ώρα..Βγάζοντας τον καιρό απ την προσαρμογή και της ρυθμίσεις αντίστοιχα, δεν μου το βγάζει αυτό.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]

"Home.WallpaperMode"=dword:00000002

Modpic.gif

εδω http://www.ithinkdiff.com/breaking-fully-working-windows-phone-7-rom-htc-hd-2-released-unofficial/ win7 και magldr 1.12. Ναι τραβαει 720P.

στο link ειναι μεσα win7 και magldr 1.12

Παναγιώτης

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]

"Home.WallpaperMode"=dword:00000002

Δημιουργώ το παραπάνω entry "Home.WallpaperMode" και βάζω στο value 0x000002 αλλά δεν αλλάζει κάτι..

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή το thread εχει φτάσει σε 1170 περίπου σελίδες κ δεν το παρακολουθώ, να σας ρωτήσω αν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού?

Μόλις πούλησα το Samsung I8910 κ ψάχνω αντικαταστάτη του. Σε σχέση με το HTC DESIRE HD είναι πιο αργό στη συμπεριφορά του? Τα WM7 απ' ότι ξέρω έχουν δρόμο ακόμα, οπότε αξιζει να αγοράσω τον τελευταίο των Μοϊκανών, όπως καλά είπε κάποιος σε προηγούμενο post, ή το android είναι μονόδρομος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

για μένα μια χαρά αξίζει. Όταν μιλάμε για το ΗD2, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα συνεχίζει να είναι το μεγεθός του, το βρίσκω δύσκολο στο χέρι μου, και το γεγονός ότι δεν μου έχει πέσει είναι θαύμα.

όσο για τα 7, να δούμε ποιός έχει τα "τέτοια" να τα βάλει :), προσοχή στην SD Card σας παιδιά!

πάντως εγώ θα ήθελα να τα φορτώνω απο την SD

Edited by WebViRuS

Oπως σου ειπε ο Γιαννης η εναλακτικα πας και κλεινεις το καιρο απ το διακοπτη του cht

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Oπως σου ειπε ο Γιαννης η εναλακτικα πας και κλεινεις το καιρο απ το διακοπτη του cht

Δοκίμασε απο τις ρυθμίσεις\ τοποθεσίες να ξετικάρεις την υπηρεσία εντοπισμού θέσης αν θέλεις να μην βλέπεις καθόλου τον καιρό στο ρολόι.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Η εναλακτικα περιμενης να περασουν οι μερες της ενημερωσης του καιρου , και δεν θα τον ξαναδεις τον καιρο, αφου εκλεισες την ενημερωση.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Στο xda ξεκίνησε το πάρτυ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911579

Παίρνουν την microsoft και τους μοιράζει κωδικούς γιά τα live services.

Με την Ελλάδα τί γίνεται;Κάπου διάβασα ότι μέσω τρίτης χώρας μπορούμε να καταβάσουμε και εμείς οι φτωχοί...Μήπως πρέπει να πάρουμε και εμείς κωδικούς πριν σταματήσουν να δίνουν...

Θα γίνει νεο thread για το HTC HD2 WM7 τηλέφωνο ή μένουμε σε αυτό;

• Administrators
Με την Ελλάδα τί γίνεται;Κάπου διάβασα ότι μέσω τρίτης χώρας μπορούμε να καταβάσουμε και εμείς οι φτωχοί...Μήπως πρέπει να πάρουμε και εμείς κωδικούς πριν σταματήσουν να δίνουν...

Τις free εφαρμογές τις κατεβάζεις κανονικά. Με τις paid έχεις πρόβλημα γιατί θα πρέπει να δηλώσεις κάρτα που έχει βγει σε χώρα που υποστηρίζει το marketplace.

Θα γίνει νεο thread για το HTC HD2 WM7 τηλέφωνο ή μένουμε σε αυτό;

Αν υπάρξει κινητικότητα, φαντάζομαι ότι κάτι θα γίνει.

Modpic.gif

Αν παρουμε τι να τους πουμε ??? Οτι θελουμε κωδικο για να ενεργοποιησουμε την HD7 συσκευη μας αλλα δεν ζητανε καποιον κωδικο του τηλεφωνουν ???

Βασικα εαν γινει και τοπικ για τα WP7 νομιζω θα πρεπει να το κανουμε σαν του XDA ενα υποφορουμε για το HD2 και εκει να πανε ολα τα σχετικα τοπικ.

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μμμμ θα το δοκιμασω αυριο. Live mail εχω ετσι κι αλλιως.

• Administrators
Και να μην έχεις... φτιάχνεις σε ένα λεπτό. Επίσης θα συνιστούσα να μην βάλεις αυτό του messenger αν χρησιμοποιείς... θα περάσει τα contacts στις επαφές και δεν θα μπορείς να τα βγάλεις με τίποτα.

Modpic.gif

Οχι εχω 2 εναν για το μσν και ενα για οτι αλλο χρειαστεί.

Ναι αυτο θα εκαν ετσι κι αλλιως γτ τα περισσοτερα μαιλ εκει μου ερχονται.

Φλασαρω τωρα τα WP7 .... Μολις τελειωσω θα σας αναφερω την εμπειρία μου.

EDIT : Οσοι θελετε να τα φλασαρετε πρεπει να εχετε και μια δευτερη καρτα μνημης η να θυμηθειτε να αντιγραψετε τα παντα μεσα πριν αρχισετε να φλασαρετε γτ θα τα χασετε

Edited by DTse

υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος να σβησω τις διπλες επαφες,μεσα απο το leo η απο το outlook?κατι εγινε,και μου βγαζει ολες διπλες!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος να σβησω τις διπλες επαφες,μεσα απο το leo η απο το outlook?κατι εγινε,και μου βγαζει ολες διπλες!!!

Την δουλειά αυτή και άλλες πολλές την κάνω με το sktools. Μετά προσέχω τι θα συγχρονίζω με το outlook :p

Παιδια εβαλα τα WP7 . Ειναι πολυ καλα και γρηγορα ενα θεμα ειναι τα κουμπια που πρεπει να τα συνηθησεις γτ αυτο που απανταει την κληση ενεργοποιει την καμερα , το home παει στην αναζητηση και το start ειναι το home. Το πισω εχει μεινει πισω ακομα και το κουμπι απορριψης κλησης κλειδωνει την οθονη και φανταζομαι κλεινει και το κινητο. Οπως επισεις τα κουμπια για τον ηχο εχουν μεινει τα ιδια.

Ο ηχος ειναι το μεγαλο ατου . Τον εχω στο 20 και ειναι παραπολυ δυνατος. Το μεγιστο ειναι το 30.

Δεν ξερεις ποσο δικιο εχεις !!!!!

Οσο το ψαχνω τοσες πιο πολλες ελλείψεις βρισκω !!

Για να φανταστειτε ψαχνω 10 λεπτα για να σβησω το ραδιοφωνο. Τελικα δεν εχω βρει πως απλως πατησα παυση και νομιζω τρεχει ακομα . Τασκ κιλερ ουτε για αστειο. Γενικα νομιζω θα γυρισω στα ανδροιδ χωρις να ενεργοποιήσω καν της υπηρεσιες.

Παντως η βιντεοκαμερα ειναι πολυ καλη.

Edited by DTse

Την δουλειά αυτή και άλλες πολλές την κάνω με το sktools. Μετά προσέχω τι θα συγχρονίζω με το outlook :p

Έχεις κανένα backup με τις επαφές σου;

edit: Λάθος στη παράθεση, στον Dimikord απευθύνομαι που έχει τις επαφές του διπλές.

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!