skstelios Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 http://translate.google.co.uk/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pdacenter.ru%2Frazborka%2Fhtc_max_4g%2F&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8 http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTCHD2Dismantling.doc Αν είναι τόσο απλό (και φαντάζομαι ότι καλά τα λέει στο site) τότε ο <<μάστορας>>:!: στην wind είναι πολύ άσχετος,για να μην πω τίποτα άλλο χειρότερο.:mad::mad::mad: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τόσο απλό δεν είναι. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν σηκώνουν λάθη. Σε γενικές γραμμές τέτοιες δουλειές πρέπει να τις κάνει κάποιος που έχει κάποιες γνώσεις στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gripis7 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπερα παιδες. Εχω προβλημα στα μηνυματα. Ενω γραφω αφηνει κενα και διαστηματα αναμεσα στισ λεξεις. Εκανα hard reset αλλα δεν εφτιαξε. Κανεις καμια ιδεα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπερα παιδες. Εχω προβλημα στα μηνυματα. Ενω γραφω αφηνει κενα και διαστηματα αναμεσα στισ λεξεις. Εκανα hard reset αλλα δεν εφτιαξε. Κανεις καμια ιδεα; Ευχαριστω ειναι προβλημα της μαμα 3.14 ρομ περιμενουμε λυση απο την htc αλλιως τον πουλογλου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ειναι προβλημα της μαμα 3.14 ρομ περιμενουμε λυση απο την htc αλλιως τον πουλογλου :lol: Οσοι το χρησιμοποιητε να στελνετε sms και δε πατε σε μαγειρεμα καλυτερα να βαλετε τη 1.66 ΡΟΜ που παρ ολο οτι ειναι πιο παλια και πιο σταθερη ειναι και λιγοτερο Ramοφαγος Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπερα παιδες. Εχω προβλημα στα μηνυματα. Ενω γραφω αφηνει κενα και διαστηματα αναμεσα στισ λεξεις. Εκανα hard reset αλλα δεν εφτιαξε. Κανεις καμια ιδεα; Ευχαριστω Όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι bug της 3.14 και άρα δεν διορθώνεται με hard reset. Μια λύση είναι να πατάς ENTER λίγο πριν το τέλος της κάθε γραμμής στην οθόνη, ώστε να μην το αφήνεις να σου κατεβάζει την τελευταία λέξη από κάτω σε κάθε γραμμή. Αν το κάνεις αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα. Η άλλη λύση είναι να πας στην 1.66 όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Επειδή το θέμα είναι σοβαρό πιστεύω και ελπίζω ότι η HTC θα δώσει επίσημη λύση σύντομα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Επειδή το θέμα είναι σοβαρό πιστεύω και ελπίζω ότι η HTC θα δώσει επίσημη λύση σύντομα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αντιδράσει γρήγορα η HTC μιας και αυτό είναι πρόβλημα μόνο με τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα σήμερα είδα σε android το πρόγραμμα web sharing (συνδέει το κιν. μέσω του router με το pc ) και ερωτώ υπάρχει κάτι τέτοιο και για εμάς που δεν φοραμε andriod? και αν υπάρχει πως λέγεται το cab ακι? ευχαριστώ εκ των προτέρων:):) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα σήμερα είδα σε android το πρόγραμμα web sharing (συνδέει το κιν. μέσω του router με το pc ) και ερωτώ υπάρχει κάτι τέτοιο και για εμάς που δεν φοραμε andriod? και αν υπάρχει πως λέγεται το cab ακι? ευχαριστώ εκ των προτέρων:):) Εάν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις αυτό είναι το πρόγραμμα που ζητάς!:) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 wifi remote access http://www.julien-manici.com/windows_mobile_wifi_remote_access/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Eπανερχομαι στο θεμα της μπαταριας που συζηταγαμε πριν 20 μερες πανω κατω , οσον αφορα την andida 1600mah Λοιπον επειδη τη χρησιμοποιω παρα πολυ αυτο το διαστημα , αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν φαινεται με την καμμια η διαφορα 1600 με 1230 που ειναι η στοκ . Μου διαρκει οσο και η στοκ, λιγο πανω λιγο κατω ψεμματα θα σας πω, απλα δεν καταλαβαινει καποιος διαφορα στην αποδοση σε σχεση με την στοκ. ΑΛΛΑ και παλι , τετοιο αποτελεσμα απο μια μπαταρια που κοστιζει 9-10$ , ειναι αξιοθαυμαστο. Αφοβα λοιπον τη συγκεκριμενη , και επωνυμη ειναι , και αξιολογη αποδοση εχει , και τιμη χωμα απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εμενα οι γνησεις κρατανε αρκετα περισσοτερο απο τις μαιμου. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 2 ερωτήσεις. 1)Τα sms μπορώ να τα γράφω μόνο με κεφαλαία γράμματα (1.66 rom); 2)Έχω μπλοκάρει το internet της cosmote και όμως βλέπω αν τακτά διαστήματα να προσπαθεί να συνδεθεί.Έχω απενεργοποιήσει ενημερώσεις καιρού,ώρας(και τις 2 διαδικασίες),χρηματιστήριο κλπ.Δεν έχω κάποιο πρόγραμμα να τρέχει στη μνήμη απο αυτά που δεν είναι τις HTC αλλά προσπαθεί να κάνει σύνδεση.Τι φταίει;Ή η cosmote θέλει να μας τα πάρει χοντρά με κανένα αυτόματο update (αμ δε); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εμενα οι γνησεις κρατανε αρκετα περισσοτερο απο τις μαιμου. Ειπες το αυτονοητο.... Οι μαιμουδες κανουν 2/3 $ :lol: και τσαμπα να μου τις δινανε ουτε για πλακα δε θα εβαζα no brand μπαταρια σε καποια ηλεκτρικη μου συσκευη Η andida 1600mah στην οποια αναφερομαι ειναι επωνυμη , εχει καποιες προδιαγραφες που τουλαχιστον δειχνει να ειναι ανταξια της στοκ μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια δοκιμαζω το swype και ειναι απλα τελειο!αλλα με ελληνικα εχει πουθενα καποια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια δοκιμαζω το swype και ειναι απλα τελειο!αλλα με ελληνικα εχει πουθενα καποια εκδοση? Δυστυχώς δεν εχει :( Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Δεν ξέρω κατά πόσο θα αντιδράσει γρήγορα η HTC μιας και αυτό είναι πρόβλημα μόνο με τα ελληνικά. Δίκιο έχεις, είναι κι αυτό... Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα υπάρχει και στην ελληνική official 3.14, σωστά; Αν ναι, ας ελπίσουμε να υπάρξει πίεση και επίσημα απ' την εδώ αντιπροσωπία. :luck: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια δοκιμαζω το swype και ειναι απλα τελειο!αλλα με ελληνικα εχει πουθενα καποια εκδοση? εμενα παλι καθολου δε μ εχει βολεψει.. Ισως να ειμαι και η μοναδικη γιατι ολοι λενε πως ειναι πολυ βολικο το πληκρολογιο αυτο.. Ομως για ελληνικο δεν εχω δει καμια κινηση να φτιαξουν και κριμα γι αυτο.. Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ενα πληκτρολογιο που εχει φτιαξει ενας ελληνας που ειναι ακομα καλυτερο απο το swype αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του,το ξερει κανεις?νομιζω αγορασε την πατεντα η google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 εμενα παλι καθολου δε μ εχει βολεψει.. Ισως να ειμαι και η μοναδικη γιατι ολοι λενε πως ειναι πολυ βολικο το πληκρολογιο αυτο.. Ομως για ελληνικο δεν εχω δει καμια κινηση να φτιαξουν και κριμα γι αυτο.. Sent from my Galaxy tab using Tapatalk εσύ αποφάσισες ότι το HD2 ήταν μικρό και είπες να πάρεις το GTab? :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 εσύ αποφάσισες ότι το HD2 ήταν μικρό και είπες να πάρεις το GTab? :) Μπα δεν εχει σχεση το μεγεθος του καθενος.. Αλλωστε το gt δεν το χρησιμοποιω ως τηλεφωνο.. Το leo κλασσικα παραμενει λατρεια, αλλα ενα ακομα gadget ποτε δεν ειναι κακο κατ εμενα! :p Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Χαχα ουτε εμενα με βολεψε αλλ δεν τολμαω να το ξεστομισω στο θεμα του γαλαξια θα με παρουν με τις πετρες , εγω του εχω περασει τo keyboard της htc με αυτο βολευομαι απειρως καλυτερα απο το swype Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ενα πληκτρολογιο που εχει φτιαξει ενας ελληνας που ειναι ακομα καλυτερο απο το swype αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του,το ξερει κανεις?νομιζω αγορασε την πατεντα η google Δεν ξερω αν λες για το slide it το οποίο είναι σαν το παραπάνω πρόγραμμα άλλα εγώ που τοδουλευω το θεωρώ μέτριο. Κάνει αρκετά λάθη.... sent from my hd2 using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Παιδιά τίποτα για τα sms και το keyboard που ρωτάω στην προηγούμενη σελίδα; Έχω δει πως ανάβει το active sync όταν ψάχνει για internet. sent from my personal computer using PS2 keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Παιδιά τίποτα για τα sms και το keyboard που ρωτάω στην προηγούμενη σελίδα; Έχω δει πως ανάβει το active sync όταν ψάχνει για internet. 1) 160 χαρακτήρες μόνο με κεφαλαία γράμματα έχεις στην 1.66 2) Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με το internet εγκατέστησε το nodata, εκτός αν πας στην Ομέγα που τα έχει και τα δυο μαζι με πολλά άλλα :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts