Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια ,το προβλημα μου ειναι οτι οταν απαντησω σε μια κληση και τελειωσω, το κλειδωμα των πληκτρων που υπηρχε πριν την κληση δεν γινεται αυτοματα και αμεσως , παρα μετα απο ενα προκαθορισμενο χρονο, και πρεπει εγω να ξανακλειδωσω τα πληκτρα,ενω σε ολα τα τηλεφωνα γινεται αυτοματα με το που θα τερματιστει η κληση.

Ετσι μπορει να πατηθουν πληκτρα χωρις λογο

καποια συνταγη?

ναι ενεργη ειναι! αλλωστε αν δεν ηταν δε θα ενημερωνοταν το απογευμα που εφυγα απο κυψελη... :) τελος παντων το αφηνω ως την παρασκευη που θα φυγω απο την Αθηνα να δω αν το συνεχισει, κι αν ειναι θα κανω hard reset...:cry:

πρέπει να υπάρχει όντως κάποιο πρόβήμα παιδία που δεν οφείλετε σε roms.

Εδω και μια βδομάδα κανει και εμένα διαφορα στην εννημέρωση της θέσης μου.

Συγκεκριμένα ενώ έβγαζε κανονικά Πετρούπολη εδω και μέρες δεν μπορεί να κάνει ανίχνευση ενω τις άλλες θέσεις ενημερώνει κανονικά

Βγήκε επίσημη διόρθωση για την θερινή / χειμερινή ώρα από την HTC! σε μορφή .exe
Σωτήρης

Κι εγώ χρησιμοποιώ Magicall και είναι μια χαρά. Στην αρχή μου φαινόταν πολύ δύσκολο να το παραμετροποιήσω αλλά τελικά το έμαθα και τώρα μου φαίνεται πολύ ευκολο. Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω είναι οτι τα κουμπιά για όλες τις ρυθμίσεις του είναι πολύ μικρά για να τα πατάς με το δάχτυλο.

Αν θες να μπλοκάρεις κάποιες κλήσεις απο κόσμο που έχεις στις επαφές σου πατάς New και συμπληρώνεις ως εξής:

rule name - οτι θες εσύ (και να μη βάλεις δεν υπάρχει πρόβλημα)

rule type - incoming call

filter type - contacts

phone # - πατάς το βελάκι που έχει στα δεξιά και μετά menu και outlook contacts αν οι επαφές είναι στο τηλέφωνο η sim contacts αν είναι στην κάρτα.

Κάνεις tick στο κουτάκι όσων θες να μπλοκάρονται και πατάς οκ και μετά ξανά οκ που θα σε επαναφέρει στη δημιουργία του rule.

Ύστερα πας στο tab "operation" και συμπληρώνεις ως εξής:

Action 1 - Ignore αν δε θες να ακούγεται τίποτα όταν παίρνουν, hang up αν θες να τους το κλείνει κατ' ευθείαν η pick up and drop αν θες να το σηκώνει πρώτα και να τους κλείνει μετά (έχει κι άλλες επιλογές αλλά νομίζω οτι με αυτές που έγραψα καλύπτει τις περισσότερες περιπτώσεις)

Action 2 - Do nothing

Τέλος πατάς save και είσαι έτοιμος. Το μόνο που σου μένει είναι να το ενεργοποιήσεις οπότε πατάς πάνω αριστερά εκεί που λέει stopped και αλλάζει σε running που σημαίνει οτι έχει ξεκινήσει.

Αυτά! :)

Ωραία αυτά φίλε Νίκο συνονόματε.

Μήπως ξέρεις και τον τρόπο να φτιάξεις white list; Δηλαδή να απορρίπτει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις εκτός από κάποιες επαφές που επιλέγουμε να κτυπάει κανονικά.

Το έχω προσπαθήσει να το κάνω και δεν τα έχω καταφέρει.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Κι εγώ χρησιμοποιώ Magicall και είναι μια χαρά. Στην αρχή μου φαινόταν πολύ δύσκολο να το παραμετροποιήσω αλλά τελικά το έμαθα και τώρα μου φαίνεται πολύ ευκολο. Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω είναι οτι τα κουμπιά για όλες τις ρυθμίσεις του είναι πολύ μικρά για να τα πατάς με το δάχτυλο.

Αν θες να μπλοκάρεις κάποιες κλήσεις απο κόσμο που έχεις στις επαφές σου πατάς New και συμπληρώνεις ως εξής:

rule name - οτι θες εσύ (και να μη βάλεις δεν υπάρχει πρόβλημα)

filter type - contacts

phone # - πατάς το βελάκι που έχει στα δεξιά και μετά menu και outlook contacts αν οι επαφές είναι στο τηλέφωνο η sim contacts αν είναι στην κάρτα.

Κάνεις tick στο κουτάκι όσων θες να μπλοκάρονται και πατάς οκ και μετά ξανά οκ που θα σε επαναφέρει στη δημιουργία του rule.

Ύστερα πας στο tab "operation" και συμπληρώνεις ως εξής:

Action 1 - Ignore αν δε θες να ακούγεται τίποτα όταν παίρνουν, hang up αν θες να τους το κλείνει κατ' ευθείαν η pick up and drop αν θες να το σηκώνει πρώτα και να τους κλείνει μετά (έχει κι άλλες επιλογές αλλά νομίζω οτι με αυτές που έγραψα καλύπτει τις περισσότερες περιπτώσεις)

Action 2 - Do nothing

Τέλος πατάς save και είσαι έτοιμος. Το μόνο που σου μένει είναι να το ενεργοποιήσεις οπότε πατάς πάνω αριστερά εκεί που λέει stopped και αλλάζει σε running που σημαίνει οτι έχει ξεκινήσει.

Αυτά! :)

σε ευχαριστω παραααα πολυ το δοκιμαζω τωρα!! νασαι καλα δουλευι τελεισ!

Ωραία αυτά φίλε Νίκο συνονόματε.

Μήπως ξέρεις και τον τρόπο να φτιάξεις white list; Δηλαδή να απορρίπτει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις εκτός από κάποιες επαφές που επιλέγουμε να κτυπάει κανονικά.

Το έχω προσπαθήσει να το κάνω και δεν τα έχω καταφέρει.

Καλησπέρα Νίκο, αυτό που λες έχω κάνει στο παράδειγμα μου. Άπλα όταν διαλέγεις επαφές στο "phone #", θα παραλείψεις αυτές που θέλεις να μπορούν να σε παίρνουν τηλ.

σε ευχαριστω παραααα πολυ το δοκιμαζω τωρα!! νασαι καλα δουλευι τελεισ!

Ωραία Μανώλη, χαίρομαι που βοήθησα!

Καλησπέρα Νίκο, αυτό που λες έχω κάνει στο παράδειγμα μου. Άπλα όταν διαλέγεις επαφές στο "phone #", θα παραλείψεις αυτές που θέλεις να μπορούν να σε παίρνουν τηλ.

Με τον τρόπο που λες απορίπτει τις επαφές που έχεις επιλέξει και δέχεται αυτές που δεν έχεις επιλέξει.

Εγώ θέλω να απορίπτει όλες τις εισερχόμενες εκτός από 2 επαφές.

Το έχω δοκιμάσει με την δημιουργία πολλάπλών rules και δεν μπορώ να το καταφέρω.

Με τον τρόπο που λες απορίπτει τις επαφές που έχεις επιλέξει και δέχεται αυτές που δεν έχεις επιλέξει.

Εγώ θέλω να απορίπτει όλες τις εισερχόμενες εκτός από 2 επαφές.

Το έχω δοκιμάσει με την δημιουργία πολλάπλών rules και δεν μπορώ να το καταφέρω.

Ναι έχεις δίκιο κατάλαβα λάθος. Αυτό που θες πάντως δεν ειναι δυσκολο να γινει. Τα νουμερα που δεν εχεις αποθηκευμενα στις επαφες τα θεωρει unknown numbers οποτε για να το κανεις αυτο πρεπει να φτιαξεις ενα rule που να αποκλειει τις επαφες που δε θες οπως εξηγησα σε προηγουμενο post και μετα αλλον ενα που να αποκλειει τα unknown numbers ως εξης:

filter type - Unknown number

Στο Action 1 του tab "operation" διαλεγεις αυτο που θες να κανει π.χ hang up για να τους κλεινει τη γραμμη η ignore για να ακουν οσοι παιρνουν οτι καλει αλλα να μη χτυπαει σε σενα.

Ναι έχεις δίκιο κατάλαβα λάθος. Αυτό που θες πάντως δεν ειναι δυσκολο να γινει. Τα νουμερα που δεν εχεις αποθηκευμενα στις επαφες τα θεωρει unknown numbers οποτε για να το κανεις αυτο πρεπει να φτιαξεις ενα rule που να αποκλειει τις επαφες που δε θες οπως εξηγησα σε προηγουμενο post και μετα αλλον ενα που να αποκλειει τα unknown numbers ως εξης:

filter type - Unknown number

Στο Action 1 του tab "operation" διαλεγεις αυτο που θες να κανει π.χ hang up για να τους κλεινει τη γραμμη η ignore για να ακουν οσοι παιρνουν οτι καλει αλλα να μη χτυπαει σε σενα.

Σου είναι εύκολο να το δοκιμάσεις; γιατί έχω κάνει αρκετές δοκιμές και δεν μπορώ να το καταφέρω. :)

edit: Το έκανα ΟΚ ευχαριστώ για την βοήθεια.

Edited by NIKOLAOS68

Σου είναι εύκολο να το δοκιμάσεις; γιατί έχω κάνει αρκετές δοκιμές και δεν μπορώ να το καταφέρω. :)

Το δοκιμασα πριν σου το γραψω και δουλευει κανονικα. Εσβησα ενα νουμερο απο τις επαφες για να το θεωρει unknown number και μετα εφτιαξα το rule και καλεσα απο αυτο το νουμερο στο κινητο μου.

Μηπως εννοεις οτι δε δουλευει οταν καποιος παιρνει με αποκρυψη αριθμου?

ενταξει αλλα αντι αλλων εδειχνε η τοποθεσια καιρου πλεον.. απο ποτε το mall τοποθετειται στο Peloponnesia δεν ξερω, αλλα δεν πηγαινε αλλο... εκανα hard reset... τωρα τις τοποθεσιες τις βρισκει κανονικα (και την Κυψελη) και θα το παρακολουθησω επισταμενα, μπας και καταλαβω πως τε εχασε και γιατι... ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware...:X:X

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Βγήκε επίσημη διόρθωση για την θερινή / χειμερινή ώρα από την HTC! σε μορφή .exe

Ορίστε και το link... http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=1066&news_id=828

Edited by athanaso77

Modpic.gif

• Administrators
Έχει βάλει κανεις 3G κλήσεις στο κινητό?

Τι 3G κλήσεις; Μιλάς για videoκλήσεις; Δεν γίνεται.

Modpic.gif

Αρχισα να δοκιμαζω το default ξυπνητηρι και εχω μια απορια

οταν ερθει η ωρα να χτυπησει πεταγεται η pop up υπενθυμιση του ξυπνητηριου ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ο ηχος της ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ και ΜΕΤΑ ξεκιναει ο ηχος του ξυπνητηριου.

ετσι γινεται σε ολους?

Αρχισα να δοκιμαζω το default ξυπνητηρι και εχω μια απορια

οταν ερθει η ωρα να χτυπησει πεταγεται η pop up υπενθυμιση του ξυπνητηριου ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ο ηχος της ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ και ΜΕΤΑ ξεκιναει ο ηχος του ξυπνητηριου.

ετσι γινεται σε ολους?

σε μενα βγαζει το po pup και αμεσως χτυπαει ο ηχος απο το ξυπνητηρι
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Αναρωτιόμουν όταν κάποιος καλεί και είναι στην black list τότε ποια ενέργεια πραγματοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Απορρίπτει την κλήση πριν καν χτυπήσει ή λόγο καθυστέρησης το κάνει αφότου δείχνει ότι καλεί κανονικά;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• Administrators
Ναι, βιντεοκλήσεις! Απλά έλεγα μήπως έχουνε cheat και για αυτό.. :)

Αφού δεν έχει μπροστινή κάμερα.

Modpic.gif

Καλησπέρα,

Αναρωτιόμουν όταν κάποιος καλεί και είναι στην black list τότε ποια ενέργεια πραγματοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Απορρίπτει την κλήση πριν καν χτυπήσει ή λόγο καθυστέρησης το κάνει αφότου δείχνει ότι καλεί κανονικά;

Καλημέρα φίλε. Το πρόγραμμα κάνει ότι του πείς να κάνει. Αν θές να απορρίψει την κλήση πριν κάν χτυπήσει τοτε θέτεις το Action 1 σε hang up. Αν θές να δείχνει στον άλλο οτι χτυπάει αλλά να μη χτυπάει σε σένα το βάζεις στο ignore. Εκτός απο αυτές έχει κι άλλες επιλογές όπως το να απαντήσει και να βάλει τον άλλο σε αναμονή η να απαντήσει και μετά να το κλείσει αμέσως (για να τους χρεώνεις κιόλας). :D

σε μενα βγαζει το po pup και αμεσως χτυπαει ο ηχος απο το ξυπνητηρι

ναι αλλα το pop up ειναι υπενθυμιση και εχει και αυτο ηχο!!εσυ δεν εχεις βαλει ηχο στις υπενθυμισεις?

Κι εγώ χρησιμοποιώ Magicall και είναι μια χαρά. Στην αρχή μου φαινόταν πολύ δύσκολο να το παραμετροποιήσω αλλά τελικά το έμαθα και τώρα μου φαίνεται πολύ ευκολο.

Παιδιά το Magicall αναγνωρίζει τον αριθμό που καλεί είτε είναι περασμένος στις επαφές ως 69... είτε ως +3069... ?

:!:@Ειρήνη κ όσους έχουν πρόβλημα με το "Η θέση μου" και την τοπική ανανέωση καιρού:

Επειδή κι εμένα με απασχόλησε, δυστυχώς, λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα αλλά μια εναλλακτική είναι η απενεργοποιηση της "θέσης μου" από τη λίστα των περιοχών με το Duttys Disable Current Location.cab (από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4935494&postcount=2 ) κ επιλογή της κοντινότερης σας μεγάλης πόλης. Έτσι τουλαχιστον δεν θα λαμβάνετε σφάλμα συγχρονισμού καιρού (αφού το πρόβλημα είναι με το "η θεση μου") κ θα έχετε και κατά προσέγγιση το δελτίο καιρού της θέσης σας (από την πλησιέστερη σας τοποθεσία).

Edited by Jim84

Δημήτρης

HTC HD2 (rom 1.66 ELL official)

:!:@Ειρήνη κ όσους έχουν πρόβλημα με το "Η θέση μου" και την τοπική ανανέωση καιρού:

Επειδή κι εμένα με απασχόλησε, δυστυχώς, λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα αλλά μια εναλλακτική είναι η απενεργοποιηση της "θέσης μου" από τη λίστα των περιοχών με το Duttys Disable Current Location.cab (από http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4935494&postcount=2 ) κ επιλογή της κοντινότερης σας μεγάλης πόλης. Έτσι τουλαχιστον δεν θα λαμβάνετε σφάλμα συγχρονισμού καιρού (αφού το πρόβλημα είναι με το "η θεση μου") κ θα έχετε και κατά προσέγγιση το δελτίο καιρού της θέσης σας (από την πλησιέστερη σας τοποθεσία).

ευχαριστω Jim! εκανα hard reset χτες και μεχρι στιγμης ειναι ενταξει με τις ενημερωσεις και τις τοποθεσιες, αλλα θα εχω κατα νου και αυτο που προτεινες.. :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr