Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-easy-today-launcher.html

easy today launcher

για εικονίδια στο desktop των "καθαρών" wm

μια ερώτηση : χρησιμοποιούσα το wireless time 1&2&3.05 στο diamond , στο hd2 όμως με την 1.66 & 1.48 μου δημιουργούσαν προβλήματα , υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ;

(on-off gsm,bt,wifi)

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Γι' αυτό μιλάμε τόση ώρα. Δες την προηγούμενη σελίδα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601203

@stranger72 sorry δεν κατάλαβα ότι εννοούσες το easy today launcher (δεν έβαλες έναν τίτλο)

το άλλο που προτείνεις κάνει την δουλειά του wireless time ? γιατί εγώ απλούς διακόπτες βλέπω σε shortcuts

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ανέβασε αν δε σου κάνει κόπο ένα screenshot με το πως το έκανες όταν τελειώσεις .

ακόμα το στρώνω! αλλά είναι κάπως έτσι τώρα. μέσω resco today pluggin!

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

μηπως εχει δοκιμασει κανενας Extended Battery για το leo

ειδα οτι υπαρχουν δυο (2400,2600) στο ebay

εχει παρει κανενας και αν ναι ποση διαφορα ειχε (νομιζω οτι υπηρχε καποιος αλλα δε μπορω να βρω το μηνυμα)

εχει παρει κανενας και αν ναι ποση διαφορα ειχε (νομιζω οτι υπηρχε καποιος αλλα δε μπορω να βρω το μηνυμα)

εγω δοκιμασα! τα αποτελεσματα ηταν αποκαρδιωτικα... παραταθηκε η φορτιση κατα μιση μερα ακομα, κανοντας το κινητο πανασχημο, ακομψο και χωρις να χωρα στο χερι μου.. προσωπικα, ουτε την ξαναχρησιμοποιησα... :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

εγω δοκιμασα! τα αποτελεσματα ηταν αποκαρδιωτικα... παραταθηκε η φορτιση κατα μιση μερα ακομα, κανοντας το κινητο πανασχημο, ακομψο και χωρις να χωρα στο χερι μου.. προσωπικα, ουτε την ξαναχρησιμοποιησα... :)

σε σενα πηγε το μυαλο μου αλλα δεν ημουν σιγουρος (δεν εβρισκα που ειχες γραψει)

οποτε με βοηθησες με την αποτροπη ,ευχαριστω

3.πατηστε tools/options/browse σε οποιον custom folder θελετε εσεις πηγαινοντας στην διαδρομη application data/htc/htc album/cache και πατηστε ok

Την παραπάνω ρύθμιση απο το πρώτο post για το ClearTemp δεν μπορώ να την βρώ.

Που στο καλό πήγε;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3386119#post3386119

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators

Μόνο κάποια επώνυμη θα σου δώσει επιθυμητά αποτελέσματα (π.χ. Mugen).

Modpic.gif

με το bsb εγώ δουλεύω το office και είμαι complet,γυρνάει αυτόματα

μόνο τα προγράμματα που θα ορίσεις εσύ...

Αντίστοιχη δουλειά κάνει και το καινούργιο Touch Tools.

Θα τα δοκιμάσω και τα 2, ειδικά το BSB 2η φορά και θα σας πω παιδιά!

Να είστε καλά!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Administrators
Δοκίμασε τα αλλά ένα από τα δύο να κρατήσεις μιας και το ένα πειράζει τις ρυθμίσεις του άλλου και μπλέκει τα πράγματα.

Modpic.gif

Δοκίμασε τα αλλά ένα από τα δύο να κρατήσεις μιας και το ένα πειράζει τις ρυθμίσεις του άλλου και μπλέκει τα πράγματα.

Ναι το έχω ήδη κάνει. Το TOUCH TOOLS λίγο που το δοκίμασα δεν έβγαλα άκρη. Θα το δοκιμάσω ξανά. Με το BSB έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ ορίζω τα προγράμματα που θέλω να μου κάνει αυτόματη περιστροφή η οθόνη και στη συνέχεια τα επιλέγω (word-excel), δεν κάνει τίποτε στο word ενώ excel γυρνά. Όταν μπαίνω ξανά στο μενού είναι ξεμαρκαρισμένα. Με λίγα λόγια δεν κρατά την επιλογή που κάνω, αλλά κατά ένα περίεργο λόγο στο excel γυρνά!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

το bsb tweaks ειναι "ενσωματωμενο" στη rom μου και δεν το βρισκω στο remove applications. πως μπορω να το βγαλω για να κρατησω το touch tools? :)

www.macspot.gr

Μόνο κάποια επώνυμη θα σου δώσει επιθυμητά αποτελέσματα (π.χ. Mugen).

H και η γνησια htc 2300 mah που ειναι και η μονη που δεν εχει καπακι οτι ναναι και κουμπωνει τελεια , και σε παρα πολυ καλη τιμη εδω

http://cgi.ebay.it/GENUINE-HTC-BP-E400-2300MAH-EXTENDED-BATTERY-HD2-/250704317066?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a5f244a8a#ht_1910wt_962

Αν είναι ενσωματωμένο δεν μπορείς να το απεγκαταστήσεις. Απλά το αγνοείς.

ναι ενσωματωμενο ειναι, απλως για να μη τα μπερδευα και το ενα αναιρουσε το αλλο οπως ειπες... κριμα:(

www.macspot.gr

• Administrators
ναι ενσωματωμενο ειναι, απλως για να μη τα μπερδευα και το ενα αναιρουσε το αλλο οπως ειπες... κριμα:(

Αν δεν το χρησιμοποιείς, δεν έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν τα δουλεύεις παράλληλα.

Modpic.gif

Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, αν αντικαταστήσει το υπάρχον, να εμφανιστεί στη λίστα απεγκατάστασης.

Γεια χαρά!! Υπάρχει κανένα νέο για HTC HD 3??? Σκέφτομαι να αφήσω την παρέα σας και να πάω στο iPhone 4 .. θα κάνω καλά? Βαρέθηκα τα προβλήματα και ειδικά τα κολλήματα των Windows Mobile και βλέπω το iPhone 3 που έχει ένας φίλος να "πετάει"!!

Αν δεν το χρησιμοποιείς, δεν έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν τα δουλεύεις παράλληλα.

ευχαριστω γιαννη θα το κανω ετσι! νομιζα οτι γενικως θα γινει μπερδεμα ακομα κι αν δε χρησιμοποιουσα καποιο απ τα 2! :D

Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, αν αντικαταστήσει το υπάρχον, να εμφανιστεί στη λίστα απεγκατάστασης.

το εγκατεστησα ηδη για να το δω, αλλα στο remove programms δεν μου εμφανιστηκε το bsb! θα το κανω οπως ειπε ο γιαννης! σας ευχαριστω! :)

www.macspot.gr

Ναμαι ξανα με hd2 και rom Omega 19.2

Οταν συνδεω το κινητο με την usb στον υπολογιστη και επιλεγω να το βλεπει σαν δισκο ολα καλα.Ετσι ομως βλεπω μονο την καρτα μνημης και οχι το κινητο σαν συσκευη!!!!

Αν επιλεξω ομως να κανει συγχρονισμο δεν συνδεεται και δεν μπορω να μεταφερω δικα μου ringtones κλπ απο την καρτα μνημης στο κινητο για να τα ενεργοποιησω μετα.

Εκανα επανεκκινηση σε κινητο και υπολογιστη χωρις αποτελεσμα...:(:(:(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγώ έχω χύμα ringtone σε έναν φάκελο My Documents που έχω στο root της storage card και τα βλέπει κανονικά. Αν έχεις το πρόβλημα που λες μη κάνεις επανεκκινήσεις, άλλαξε τον τρόπο σύνδεσης, δλδ μη διαλέγεις το να βλεπει την συσκευή σου σαν δίσκο αλλά να συνδέεται με το active sync.

Εγώ μέχρι τώρα, επειδή δεν με βόλευε η αυτόματη περιστροφή, χρησιμοποιούσα χειροκίνητη ως εξής:

Πάς με έναν registry explorer στο

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI

και αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0.

Αυτό το κάνεις για να εμφανιστεί η επιλογή “Περιστροφή Οθόνης” στις ρυθμίσεις των κουμπιών.

Μετά την επέμβαση την registry και χωρίς soft reset πάς

Ρυθμίσεις – Μενού - Περισσότερα – Προσωπικά – Κουμπιά.

Εκεί επιλέγεις το End button και το αντιστοιχείς με το “Περιστροφή Οθόνης”.

Έτσι σε οποιαδήποτε εφαρμογή και αν είσαι, κρατώντας πατημένο το end key θα περιστρέφεται η οθόνη όποτε εσύ θέλεις.

Το θέμα μου είναι το εξής: με την τελευταία επίσημη, ΔΕΝ υπάρχει soft button στην λίστα!!! :cry:

Έτσι δεν μπορώ να κάνω την ρύθμιση!!! :lost:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα,

Ακολουθώ τα παραπάνω αλλά φθάνοντας στο συγκεκριμένο path (Start-Settings-Menu-All Settings-Personal-Buttons ή αντίστοιχα Ρυθμίσεις – Μενού - Περισσότερα – Προσωπικά – Κουμπιά όπως αναφέρεται και παραπάνω) δεν βρίσκω τα αντίστοιχα buttons στο πρώτο παράθυρο για να τα αντιστοιχίσω με την συγκεκριμένη λειτουργία.Παραθέτω και screen image. Κάνω κάτι λαθος ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά? Η παραπάνω παραμετροποίηση παίζει για όλες τις εφαρμογες όπως αναφέρεται και παραπάνω ή οχι? (Σημείωση:Έχω official WWE Rom.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης