Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Παιδιά τι γίνεται με τα w7s στο hd 2;θα τα τρέξουμε τελικά; Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους. ευχαριστω για την διευκρινηση,ημουν ετοιμος να το παραγγειλω γιατι στην περιγραφη του προιοντος λεει κατι για στηριξη σε αεραγωγο. συγκρεκριμενα λεει "Clip the holder to your car's ari vent or use the suction cup to safely secure your devcice onto the windshield" πουθενα ομως στις φωτο δεν ειδα καποιο αντιστοιχο εξαρτημα. η βαση παντως μοιαζει πραγματι εξαιρετικη. απλα το καλοκαιρι οι συσκευες μας εχουν την ταση να υπερθερμαινονται,οποτε η λυση της βασης αεραγωγου (με χρηση clima) νομιζω οτι ειναι μονοδρομος Παρεμβαίνω διότι έχω χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη βάση και ενώ έχει καλή στήριξη στο κινητό, δημιουργεί λακούβες στα σημεία που ακουμπάει στη πρόσοψη της συσκευής (πάνω και κάτω αριστερά) και επίσης κάνει σημάδια στο καπάκι της συσκευής. Την έχω πετάξει και τώρα χρησιμοποιώ αυτή, η οποία έχει προστατευτικά μαξιλαράκια, όπως και βάση αεραγωγού: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180510256775&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Φίλε μου αυτήν την φωτογραφία με οποιοδήποτε κινητό και να την τραβούσες ωραία θα έβγαινε…! Να σου ζήσει και να είναι πάντα γερή... Τρίτη κόρη;;;!!! :cool: Άντε και με το γιό… Νικόλα να την χαίρεσαι την κόρη!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :), όπως ευχαριστώ και τα παιδιά: dimicord, elti, halo, mips των οποίων τα μηνύματα πρόλαβα και διάβασα πριν σβηστούν, για τις ευχές τους :), καθώς και όλους όσους δεν μπόρεσα να διαβάσω τις απαντήσεις τους διότι πρόλαβαν και διαγράφηκαν από τους διαχειριστές του foroum.:mad::X:mad: Να είστε καλά παιδιά και πάλι σας ευχαριστώ.:rolleyes::rolleyes: Edited November 7, 2010 by NIKOLAOS68 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Την έχω πετάξει και τώρα χρησιμοποιώ αυτή, η οποία έχει προστατευτικά μαξιλαράκια, όπως και βάση αεραγωγού: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180510256775&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Συμφωνώ και επαυξάνω. Μια πάμφθηνη universal θήκη που κάνει για τις περισσότερες συσκευές είναι η καλύτερη λύση. ΥΓ. Τις καλύτερες ευχές και από εμένα... να σου ζήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Καλημέρα Πιο πρόγραμμα θεωρείτε καλύτερο για back up, sprite ή spb ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Αν και τα δύο είναι αξιόπιστα, προσωπικά χρησιμοποιώ το Spb Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Όταν θέλω να περάσω μια συντόμευση απο ένα πρόγραμμα σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο με τον explorer της resco ,πηγαίνω στα windows > start menu > προγράμματα > επιλογή της συντόμευσης .ink > file > move to > π.χ. εφαρμογές Στο total commander πως γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Δεν έχει την επιλογή για δημιουργία συντόμευσης του .exe σου; Και πάλι όμως δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην έχεις το resco explorer. Μακράν το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Όταν θέλω να περάσω μια συντόμευση απο ένα πρόγραμμα σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο με τον explorer της resco ,πηγαίνω στα windows > start menu > προγράμματα > επιλογή της συντόμευσης .ink > file > move to > π.χ. εφαρμογές Στο total commander πως γίνεται ; Πατας παρατεταμενα πανω στο exe, επιλεγεις create shortcut και σου βγαζει ενα tree που του λες που θες να στο αποθηκευσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 πρόσθεσα έναν ακόμα λογαριασμό mail του yahoo. το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο άλλος μου λογαριασμός hotmail συγχρονιζεται μια χαρά, του yahoo δεν τα καταφέρνει. θέλει ειδική ρύθμιση μήπως? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 πρόσθεσα έναν ακόμα λογαριασμό mail του yahoo. το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο άλλος μου λογαριασμός hotmail συγχρονιζεται μια χαρά, του yahoo δεν τα καταφέρνει. θέλει ειδική ρύθμιση μήπως?ειναι πολυ απλος του yahoo δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο.ελεγξε το user name και το password σου μηπως εχεις κανει κανενα λαθακι και δεν το προσεξες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Καλησπερα, χρησιμοποιώ bluetooth για πρώτη φορά. Υπαρχει ρύθμιση ώστε να μην ξεκλειδώνει το κινητό καθε φορά πιυ απαντάω σε μια κλήση μέσω bluetooth. Γιατί τώρα ξεκλειδώνει την συσκευή στην τσέπη μου, οπότε μόλις κλείσω πρεπει να το βγάλω απο την τσέπη να το ξανακλειδώσω για να μην παταει ότι κουμπί θέλει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Αν χρησιμοποιείς το Co0kies Home Tab με το κλείδωμα μέσω του CHTEditor κλειδώνει η συσκευή μετά την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 αυτο το προβλημα υπαρχει και σε αυτους που γραφουν αγγλικα? γιατι δεν εχει τυχει να δω να παραπονουνται στους xda. μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας δεν πιστευω να το διορθωσουν. ειχαν βγαλει ενα hotfix για htc messaging αλλα ουτε κουβεντα για το προβλημα!ειχαν πει οτι βελτιωσαν την ταχυτητα παραδοσης των μηνυματων. κωστα ενα πολυ βολικο πληκτρολογιο finger friendly ηταν το blinkeys το ειχα παλια με το glofish x800 και με το cruise,αλλα στο leo ειναι πολυ βαρυ και δυσκινητο,δεν ξερω τι φταιει. εσυ που ασχολεισαι με αυτα,αν βρεις χρονο ριξε μια ματια. Έχεις δίκιο, κι εμένα μέχρι τώρα δεν μου το έχει κάνει στα αγγλικά. Μάλλον γιαυτό δεν το έχει εντοπίσει/διορθώσει η HTC. Για κάποιο λόγο δεν χειρίζεται σωστά το μέγεθος (το πλάτος) των ελληνικών χαρακτήρων, με αποτέλεσμα να μην στοιχίζονται σωστά στην οθόνη. Είναι σημαντικό το πρόβλημα και είναι μεγάλο σπάσιμο να το κάνει η νέα (και δυστυχώς η τελευταία) official ROM. Θα το ψάξω, αλλά δυστυχώς δεν έχει να κάνει με το πληκτρολόγιο αλλά με το HTC Messaging. Αν έχω κάτι νεώτερο θα ενημερώσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Έχεις δίκιο, κι εμένα μέχρι τώρα δεν μου το έχει κάνει στα αγγλικά. Μάλλον γιαυτό δεν το έχει εντοπίσει/διορθώσει η HTC. Για κάποιο λόγο δεν χειρίζεται σωστά το μέγεθος (το πλάτος) των ελληνικών χαρακτήρων, με αποτέλεσμα να μην στοιχίζονται σωστά στην οθόνη. Είναι σημαντικό το πρόβλημα και είναι μεγάλο σπάσιμο να το κάνει η νέα (και δυστυχώς η τελευταία) official ROM. Θα το ψάξω, αλλά δυστυχώς δεν έχει να κάνει με το πληκτρολόγιο αλλά με το HTC Messaging. Αν έχω κάτι νεώτερο θα ενημερώσω. υπευθυνοι για αυτο το προβλημα ειναι κυριως οι τεχνικοι της ελληνικης αντιπροσωπειας που δεν ενδιαφερθηκαν να ενημερωσουν την htc να λυσει το προβλημα. εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι ,αφου στην 1,66 rom ειχαν πετυχει σωστο messaging,γιατι το χαλασαν στα επομενα updates Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Το χάλασαν γιατί δεν ήξεραν ότι θα το χαλάσουν. Απλά η ελληνική κωδικοποίηση δεν είναι συμβατή με το τελευταίο πακέτο του HTC Messaging. Έχεις δίκιο όμως ότι θα έπρεπε να είναι πιο δυνατή η κινητικότητα της HTC Hellas πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 δεν καταλαβαινω κατι που γινεται με το Τ9 της συσκευης μου. σχεδον σε ολα τα ρηματα αδυνατει να γραψει σωστα το δευτερο ενικο προσωπο. αντικαθιστα το Σ τελικο, με Π (π.χ χρησιμοποιησεπ) ειναι γενικο το φαινομενο; σε αλλο Τ9 δεν ειχα αναλογο θεμα Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Αν χρησιμοποιείς το Co0kies Home Tab με το κλείδωμα μέσω του CHTEditor κλειδώνει η συσκευή μετά την κλήση. Ευχαριστω πολύ. Μόνο ετσι γίνεται; Γιατι το κλείδωμα του CHTEditor παρουσίαζε καποια κολλήματα όταν το χρησιμοποιούσα παληότερα. Παντως ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 δεν καταλαβαινω κατι που γινεται με το Τ9 της συσκευης μου. σχεδον σε ολα τα ρηματα αδυνατει να γραψει σωστα το δευτερο ενικο προσωπο. αντικαθιστα το Σ τελικο, με Π (π.χ χρησιμοποιησεπ) ειναι γενικο το φαινομενο; σε αλλο Τ9 δεν ειχα αναλογο θεμακαι σε μενα τα ιδια κανει ειρηνη αλλα αν δεις και τις αλλες λεξεις που προτεινει,το εχει και με ς,και αν το επιλεξεις μια φορα,μετα στο βγαζει κανονικα! εχεις δει πουθενα μεσα στην energy μια εφαρμογη xt9? δεν τη βρισκω πουθενα,μαλλον στη duttys την ειχα δει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 (edited) Ευχαριστω πολύ. Μόνο ετσι γίνεται; Γιατι το κλείδωμα του CHTEditor παρουσίαζε καποια κολλήματα όταν το χρησιμοποιούσα παληότερα. Παντως ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά εγώ έτσι το έχω καταφέρει να δουλέψει αυτό που λες. Επίσης στις omega roms όπου είναι ενσωματωμένο το CHT δεν υπάρχει πρόβλημα με τη δική του εφαρμογή κλειδώματος. Windows Phone 7 στο HD2!!! http://www.youtube.com/watch?v=DXuJlpu3NXU&feature=player_embedded Edited November 8, 2010 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Windows Phone 7 στο HD2!!! http://www.youtube.com/watch?v=DXuJlpu3NXU&feature=player_embedded πιστευεις οτι θα δωσει αναβαθμιση η htc? η θα τα προσαρμοσουν οι chefs? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 ε καλα αν δωσουν wm7 επισημα στο HD2 , καλλιτερα το HD7 να το βαψουν μπλε και να το πεταξουν στη θαλασσα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 πότε υπολιγίζουν να είναι πλήρως έτοιμα τα windows 7 για να φλασάρουμε? :lol: Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 πιστευεις οτι θα δωσει αναβαθμιση η htc? η θα τα προσαρμοσουν οι chefs? Επίσημα δεν το βλέπω γιατί έτσι δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης πολλές επερχόμενες συσκευές. Οι αναφορές πάντως λένε ότι μάλλον θα φλασάρεται εύκολα και χωρίς περιορισμούς μιας και το hardware είναι το ίδιο. Το ενδιαφέρον είναι ότι στο HD2 θα μπορούμε να έχουμε WM6.5.X, WP7 αλλά και Android! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Σε αυτό εδώ αναφέρεσαι; Καλημέρα, athanaso σε παρακαλώ έχω μια ερώτηση σχετικά με την αναβάθμιση της ποιότητας των φωτογραφιών και των video...μπορώ να την κάνω απλά ακολουθώντας τα βήμματα που λέει το link η χρειάζεται και κάτι παραπάνω όπως hspl η... φοράω την επίσημη Ελληνική 1,66 Sorry αν είναι κουλή η ερώτησή μου αλλά δεν... ευχαριστώ. Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Το ενδιαφέρον είναι ότι στο HD2 θα μπορούμε να έχουμε WM6.5.X, WP7 αλλά και Android! :rolleyes: πραγμα το οποιο κανει τεραστια ζημια στην εταιρεια τη στιγμη που σκοπευει να κυκλοφορησει συσκευη της οποιας το hardware διαφερει στο ελαχιστο απ το HD2. φανταζομαι οι chefs δε θα ναι τ αγαπημενα παιδια της HTC...:p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts