bbbb Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Προφανώς κεφαλαία ήθελε να γράψει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Sorry... φυσικά για τα "κεφαλαία" μιλούσα! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα!Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγράμμα με το οποίο να μπορώ να δώ τα σταλθέντα και ληφθέντα δεδομένα με ακρίβεια κατα την πλοήγηση μού στο internet?Από ότι βλέπω το hd2 δεν φαίνετε να έχει κάτι τέτοιο,εκτός αν δεν το έχω βρεί. spb wireless monitor NOT free Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 spb wireless monitor NOT free Το ξέρω. Ψάξε λίγο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 spb wireless monitor NOT free Ενημερωτικά, δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε δημόσια στο forum εμπορικό λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση, γριφο για εμενα. Ξερει καποιος γιατι στον συχρονισμο των επαφων με το Outlook δεν συγχρονιζει τις επαφες του msn που βρισκονται μαζι με τα υπολοιπα τηλεφωνα στο hd2? Μου περναει ολες τις επαφες, αλλα αυτες που υπαρχουν και στο msn μου με τιποτα δεν τις φερνει στο outlook. Edited October 2, 2010 by derizio Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Αν το pim.vol το είχες σε κάποιο άλλο σημείο κρατημένο με resco explorer μπορείς να ρίξεις το αρχείο στο root \ της εσωτερικής μνήμης,αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον και μετά από soft reset οι επαφές σου θα είναι και πάλι πίσω Ορθόν. Η θέση του pim.vol είναι στο root της μνήμης της συσκευής. Για να έχει ο φίλος πρόβλημα όμως υποθέτω ότι έχοντας το εκεί δεν το διαβάζει η συσκευή. Ίδωμεν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) Ενημερωτικά, δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε δημόσια στο forum εμπορικό λογισμικό. μα δεν διανεμω , προτεινω κατι που πρεπει να αγορασει για να χρησιμοποιησει, συγνωμη αν παρεξηγηθηκα.... edit:τωρα ειδα οτι ειχε απαντησει ο νικολας απο κατω αμα ειμαι μια με wm μια με android χανω την μπαλα... Edited October 2, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 καλησπερα,, παιδια εχει κανενασ προβλημα με το youtube;; παω στο social network και βαζω τον κωδικο στο youtube αλλα τιποτα,,εχετε καμια ιδεα τι παιζει,, ενω στο nexus one που εχω και αυτο τα βιντεο τα ανεβαζει κανονικα,, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 μα δεν διανεμω , προτεινω κατι που πρεπει να αγορασει για να χρησιμοποιησει, συγνωμη αν παρεξηγηθηκα.... Κανένα πρόβλημα. Απλά οφείλουμε να υπενθυμίζουμε τους κανόνες του forum. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Καλημέρα Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί, μετά την αλλαγή της ROM με αυτή του ERGZ και της Radio με την 2.14.50.04 ,κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση της συσκευής το NoDATA επανέρχεται στις επιλογές ENABLED ; Με την Radio ο ήχος πλέον περνάει απο το τηλέφωνο στο bt ,όταν χρησιμοποιώ κάποια προγράμματα( igo ,youtube) αλλά δεν είναι καθαρός και κάνει κάποια παράσιτα που δεν έχω κατά την διάρκεια της ομιλίας ,είναι φυσιολογικό αυτό ή φταίει κάτι; (bt clip me 304) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί, μετά την αλλαγή της ROM με αυτή του ERGZ και της Radio με την 2.14.50.04 ,κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση της συσκευής το NoDATA επανέρχεται στις επιλογές ENABLED ; Δεν φταίει το radio. Μάλλον είναι θέμα rom. Εγώ θα την άλλαζα. Με την Radio ο ήχος πλέον περνάει απο το τηλέφωνο στο bt ,όταν χρησιμοποιώ κάποια προγράμματα( igo ,youtube) αλλά δεν είναι καθαρός και κάνει κάποια παράσιτα που δεν έχω κατά την διάρκεια της ομιλίας ,είναι φυσιολογικό αυτό ή φταίει κάτι; (bt clip me 304) Λογικό είναι να μην είναι καθαρός ο ήχος. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από την ποιότητα του bluetooth για το πόσο θα βελτιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) Δεν φταίει το radio. Μάλλον είναι θέμα rom. Εγώ θα την άλλαζα. μπορείς να πεις με δυο λόγια γατί και τι θα πρότεινες με βάση την ταχύτητα,διάρκεια μπαταρίας,εμφάνιση; Πάντως η μπαταρία τώρα αδειάζει για πλάκα Και έτσι όμως (για το nodata) πάλι θέλει προσπάθεια για να συνδεθείς με gprs !!! Να δοκιμάσω του dutty ίσως; Edited October 3, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 μπορείς να πεις με δυο λόγια γατί και τι θα πρότεινες με βάση την ταχύτητα,διάρκεια μπαταρίας,εμφάνιση; Πάντως η μπαταρία τώρα αδειάζει για πλάκα Και έτσι όμως (για το nodata) πάλι θέλει προσπάθεια για να συνδεθείς με gprs !!! Να δοκιμάσω του dutty ίσως; Έχεις δοκιμάσει του δικού μας εδώ ioathe; Τις προτείνω ανεπιφύλακτα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Έχεις δοκιμάσει του δικού μας εδώ ioathe; Τις προτείνω ανεπιφύλακτα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 όχι αλλά ξεκινάω το κατέβασμα Omega XT με Co0kie's Home Tab για αρχή :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Προτείνω την 14.4. Για ότι άλλο έχει να κάνει με αυτές τις rom τα λέμε στο σχετικό thread.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Σπασμένη οθόνη!! Τι προτείνετε??να ψαχτώ E-bay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 να ψαχτώ E-bay? Ναι, είναι η μοναδική συμφέρουσα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Ναι, είναι η μοναδική συμφέρουσα λύση. Εχω βρεί κάποιες δημοπρασίες απο αμερική στα 58 $. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλύτερο? Επίσης θα μπορέσω να το εγκαταστήσω μόνος μου΄? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Καλή είναι η τιμή. Για να κάνεις τη δουλειά μόνος σου θα χρειαστείς αυτό τον οδηγό. Οφείλω να ομολογήσω βέβαια ότι πρέπει να "πιάνουν" τα χέρια σου για τέτοιες δουλειές. Επίσης σιγουρέψου ότι στην αγορά θα περιλαμβάνονται και τα εργαλειάκια που θα χρειαστείς για την "εγχείριση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Καλή είναι η τιμή. Για να κάνεις τη δουλειά μόνος σου θα χρειαστείς αυτό τον οδηγό. Οφείλω να ομολογήσω βέβαια ότι πρέπει να "πιάνουν" τα χέρια σου για τέτοιες δουλειές. Επίσης σιγουρέψου ότι στην αγορά θα περιλαμβάνονται και τα εργαλειάκια που θα χρειαστείς για την "εγχείριση". ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτό http://cgi.ebay.com/LCD-Display-Screen-Digitizer-HTC-HD2-HD-II-2-Leo-/290471620198?pt=PDA_Accessories&hash=item43a1752e66 και σε αυτό http://cgi.ebay.com/HTC-HD2-II-T8585-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Lens-US-/270621799113?pt=PDA_Accessories&hash=item3f0250f2c9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 παιδια καλως σας ξαναβρηκα.μια ερωτηση.με τον kbrw τι γινεται??βγαζει ακομα αξιολογες ρομ η πλεον υπαρχει κατι πιο καλυτερο??ειδα τη σελιδα 1007 κ εγω σας ειχα αφησει καπου στην 500 κατι αν θυμαμαι καλα.οποτε πιαστηκε η ψυχη μου για να τα διαβασω ολα απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) παιδια καλως σας ξαναβρηκα.μια ερωτηση.με τον kbrw τι γινεται??βγαζει ακομα αξιολογες ρομ η πλεον υπαρχει κατι πιο καλυτερο??ειδα τη σελιδα 1007 κ εγω σας ειχα αφησει καπου στην 500 κατι αν θυμαμαι καλα.οποτε πιαστηκε η ψυχη μου για να τα διαβασω ολα απο την αρχη. Ο kwbr πια έχει μείνει πολύ πίσω. Συστήνω ανεπιφύλακτα του δικού μας εδώ ioathe και όχι επειδή είναι στο myphone, αλλά επειδή έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο rom cooking του HD2. ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτό http://cgi.ebay.com/LCD-Display-Screen-Digitizer-HTC-HD2-HD-II-2-Leo-/290471620198?pt=PDA_Accessories&hash=item43a1752e66 και σε αυτό http://cgi.ebay.com/HTC-HD2-II-T8585-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Lens-US-/270621799113?pt=PDA_Accessories&hash=item3f0250f2c9 ? Το πρώτο περιλαμβάνει εκτός από το digitizer, δηλαδή την εξωτερική επικάλυψη της οθόνης και την ίδια την οθόνη ενώ το δεύτερο είναι μόνο για το digitizer. Αν σου έχει σπάσει μόνο το εξωτερικό κομμάτι και η οθόνη δουλεύει κανονικά... πάρε μόνο το digitizer. Edited October 3, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Ο kwbr πια έχει μείνει πολύ πίσω. Συστήνω ανεπιφύλακτα του δικού μας εδώ ioathe και όχι επειδή είναι στο myphone, αλλά επειδή έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο rom cooking του HD2. οκ φιλε μου.τη βαζω,για να το λες εσυ!! :X κατι αλλο οταν λεμε android friendly τι ενοουμε??μπορουμε να βαλουμε android στο hd2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Ο kwbr πια έχει μείνει πολύ πίσω. Συστήνω ανεπιφύλακτα του δικού μας εδώ ioathe και όχι επειδή είναι στο myphone, αλλά επειδή έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο rom cooking του HD2. Το πρώτο περιλαμβάνει εκτός από το digitizer, δηλαδή την εξωτερική επικάλυψη της οθόνης και την ίδια την οθόνη ενώ το δεύτερο είναι μόνο για το digitizer. Αν σου έχει σπάσει μόνο το εξωτερικό κομμάτι και η οθόνη δουλεύει κανονικά... πάρε μόνο το digitizer. Σε ευχαριστώ πολύ Athanaso. μόνο το εξωτερικό έχει σπάσει. Αυτό θα παραγγείλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts