Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγράμμα με το οποίο να μπορώ να δώ τα σταλθέντα και ληφθέντα δεδομένα με ακρίβεια κατα την πλοήγηση μού στο internet?Από ότι βλέπω το hd2 δεν φαίνετε να έχει κάτι τέτοιο,εκτός αν δεν το έχω βρεί.

spb wireless monitor NOT free

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Το ξέρω. Ψάξε λίγο.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators

Ενημερωτικά, δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε δημόσια στο forum εμπορικό λογισμικό.

Modpic.gif

Καλησπερα!

Εχω μια ερωτηση, γριφο για εμενα. Ξερει καποιος γιατι στον συχρονισμο των επαφων με το Outlook δεν συγχρονιζει τις επαφες του msn που βρισκονται μαζι με τα υπολοιπα τηλεφωνα στο hd2? Μου περναει ολες τις επαφες, αλλα αυτες που υπαρχουν και στο msn μου με τιποτα δεν τις φερνει στο outlook.

Edited by derizio

• Administrators
Αν το pim.vol το είχες σε κάποιο άλλο σημείο κρατημένο με resco explorer μπορείς να ρίξεις το αρχείο στο root \ της εσωτερικής μνήμης,αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον και μετά από soft reset οι επαφές σου θα είναι και πάλι πίσω

Ορθόν. Η θέση του pim.vol είναι στο root της μνήμης της συσκευής. Για να έχει ο φίλος πρόβλημα όμως υποθέτω ότι έχοντας το εκεί δεν το διαβάζει η συσκευή. Ίδωμεν. :rolleyes:

Modpic.gif

Ενημερωτικά, δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε δημόσια στο forum εμπορικό λογισμικό.

μα δεν διανεμω , προτεινω κατι που πρεπει να αγορασει για να χρησιμοποιησει,

συγνωμη αν παρεξηγηθηκα....

edit:τωρα ειδα οτι ειχε απαντησει ο νικολας απο κατω

αμα ειμαι μια με wm μια με android χανω την μπαλα...

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

καλησπερα,, παιδια εχει κανενασ προβλημα με το youtube;; παω στο social network

και βαζω τον κωδικο στο youtube αλλα τιποτα,,εχετε καμια ιδεα τι παιζει,, ενω στο nexus one που εχω και αυτο τα βιντεο τα ανεβαζει κανονικα,,

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Administrators
μα δεν διανεμω , προτεινω κατι που πρεπει να αγορασει για να χρησιμοποιησει,

συγνωμη αν παρεξηγηθηκα....

Κανένα πρόβλημα. Απλά οφείλουμε να υπενθυμίζουμε τους κανόνες του forum. :rolleyes:

Modpic.gif

Καλημέρα

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί, μετά την αλλαγή της ROM με αυτή του ERGZ και της Radio με την 2.14.50.04 ,κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση της συσκευής το NoDATA επανέρχεται στις επιλογές ENABLED ;

Με την Radio ο ήχος πλέον περνάει απο το τηλέφωνο στο bt ,όταν χρησιμοποιώ κάποια προγράμματα( igo ,youtube) αλλά δεν είναι καθαρός και κάνει κάποια παράσιτα που δεν έχω κατά την διάρκεια της ομιλίας ,είναι φυσιολογικό αυτό ή φταίει κάτι; (bt clip me 304)

• Administrators
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί, μετά την αλλαγή της ROM με αυτή του ERGZ και της Radio με την 2.14.50.04 ,κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση της συσκευής το NoDATA επανέρχεται στις επιλογές ENABLED ;

Δεν φταίει το radio. Μάλλον είναι θέμα rom. Εγώ θα την άλλαζα.

Με την Radio ο ήχος πλέον περνάει απο το τηλέφωνο στο bt ,όταν χρησιμοποιώ κάποια προγράμματα( igo ,youtube) αλλά δεν είναι καθαρός και κάνει κάποια παράσιτα που δεν έχω κατά την διάρκεια της ομιλίας ,είναι φυσιολογικό αυτό ή φταίει κάτι; (bt clip me 304)

Λογικό είναι να μην είναι καθαρός ο ήχος. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από την ποιότητα του bluetooth για το πόσο θα βελτιωθεί.

Modpic.gif

Δεν φταίει το radio. Μάλλον είναι θέμα rom. Εγώ θα την άλλαζα.

μπορείς να πεις με δυο λόγια γατί και τι θα πρότεινες με βάση την ταχύτητα,διάρκεια μπαταρίας,εμφάνιση;

Πάντως η μπαταρία τώρα αδειάζει για πλάκα

Και έτσι όμως (για το nodata) πάλι θέλει προσπάθεια για να συνδεθείς με gprs !!!

Να δοκιμάσω του dutty ίσως;

Edited by cb600f

• Administrators
μπορείς να πεις με δυο λόγια γατί και τι θα πρότεινες με βάση την ταχύτητα,διάρκεια μπαταρίας,εμφάνιση;

Πάντως η μπαταρία τώρα αδειάζει για πλάκα

Και έτσι όμως (για το nodata) πάλι θέλει προσπάθεια για να συνδεθείς με gprs !!!

Να δοκιμάσω του dutty ίσως;

Έχεις δοκιμάσει του δικού μας εδώ ioathe;

Τις προτείνω ανεπιφύλακτα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Modpic.gif

Έχεις δοκιμάσει του δικού μας εδώ ioathe;

Τις προτείνω ανεπιφύλακτα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

όχι αλλά ξεκινάω το κατέβασμα

Omega XT με Co0kie's Home Tab για αρχή :cool:

Ναι, είναι η μοναδική συμφέρουσα λύση.

Εχω βρεί κάποιες δημοπρασίες απο αμερική στα 58 $. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλύτερο? Επίσης θα μπορέσω να το εγκαταστήσω μόνος μου΄?

• Administrators
Καλή είναι η τιμή. Για να κάνεις τη δουλειά μόνος σου θα χρειαστείς αυτό τον οδηγό. Οφείλω να ομολογήσω βέβαια ότι πρέπει να "πιάνουν" τα χέρια σου για τέτοιες δουλειές. Επίσης σιγουρέψου ότι στην αγορά θα περιλαμβάνονται και τα εργαλειάκια που θα χρειαστείς για την "εγχείριση".

Modpic.gif

Καλή είναι η τιμή. Για να κάνεις τη δουλειά μόνος σου θα χρειαστείς αυτό τον οδηγό. Οφείλω να ομολογήσω βέβαια ότι πρέπει να "πιάνουν" τα χέρια σου για τέτοιες δουλειές. Επίσης σιγουρέψου ότι στην αγορά θα περιλαμβάνονται και τα εργαλειάκια που θα χρειαστείς για την "εγχείριση".

ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτό http://cgi.ebay.com/LCD-Display-Screen-Digitizer-HTC-HD2-HD-II-2-Leo-/290471620198?pt=PDA_Accessories&hash=item43a1752e66 και σε αυτό http://cgi.ebay.com/HTC-HD2-II-T8585-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Lens-US-/270621799113?pt=PDA_Accessories&hash=item3f0250f2c9 ?

παιδια καλως σας ξαναβρηκα.μια ερωτηση.με τον kbrw τι γινεται??βγαζει ακομα αξιολογες ρομ η πλεον υπαρχει κατι πιο καλυτερο??ειδα τη σελιδα 1007 κ εγω σας ειχα αφησει καπου στην 500 κατι αν θυμαμαι καλα.οποτε πιαστηκε η ψυχη μου για να τα διαβασω ολα απο την αρχη.

• Administrators
παιδια καλως σας ξαναβρηκα.μια ερωτηση.με τον kbrw τι γινεται??βγαζει ακομα αξιολογες ρομ η πλεον υπαρχει κατι πιο καλυτερο??ειδα τη σελιδα 1007 κ εγω σας ειχα αφησει καπου στην 500 κατι αν θυμαμαι καλα.οποτε πιαστηκε η ψυχη μου για να τα διαβασω ολα απο την αρχη.

Ο kwbr πια έχει μείνει πολύ πίσω. Συστήνω ανεπιφύλακτα του δικού μας εδώ ioathe και όχι επειδή είναι στο myphone, αλλά επειδή έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο rom cooking του HD2.

Το πρώτο περιλαμβάνει εκτός από το digitizer, δηλαδή την εξωτερική επικάλυψη της οθόνης και την ίδια την οθόνη ενώ το δεύτερο είναι μόνο για το digitizer. Αν σου έχει σπάσει μόνο το εξωτερικό κομμάτι και η οθόνη δουλεύει κανονικά... πάρε μόνο το digitizer.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Ο kwbr πια έχει μείνει πολύ πίσω. Συστήνω ανεπιφύλακτα του δικού μας εδώ ioathe και όχι επειδή είναι στο myphone, αλλά επειδή έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο rom cooking του HD2.

οκ φιλε μου.τη βαζω,για να το λες εσυ!! :X κατι αλλο οταν λεμε android friendly τι ενοουμε??μπορουμε να βαλουμε android στο hd2??

Το πρώτο περιλαμβάνει εκτός από το digitizer, δηλαδή την εξωτερική επικάλυψη της οθόνης και την ίδια την οθόνη ενώ το δεύτερο είναι μόνο για το digitizer. Αν σου έχει σπάσει μόνο το εξωτερικό κομμάτι και η οθόνη δουλεύει κανονικά... πάρε μόνο το digitizer.

Σε ευχαριστώ πολύ Athanaso. μόνο το εξωτερικό έχει σπάσει. Αυτό θα παραγγείλω!