Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες μήπως σε βολεύει το mymobiler http://www.mymobiler.com/

Αυτό ρε συ δουλεύει σε win7? Στο κινητό μας δουλέυει? Γιατί νομίζω το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και δε δούλευε...Και νομίζω δε συνδέεται μέσω bluetooth ή κάνω λάθος?

Καλύτερα να βρεις κάποιο που να είναι σε μορφή cab ώστε να μπορείς να το απεγκαταστήσεις και να έχεις το stock ρολόι ξανά.

να σε ρωτησω κατι ξεζιπαρω κανω αντιγραφη επικοληση τα αρχεια στον φακελο windows στην κυρια μνημη και τιποτα τι μπορει να κανω λαθος,

• Administrators
να σε ρωτησω κατι ξεζιπαρω κανω αντιγραφη επικοληση τα αρχεια στον φακελο windows στην κυρια μνημη και τιποτα τι μπορει να κανω λαθος,

Δοκίμασε με το resco explorer.

stockhouse meaning?

http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/StockHouse.htm

Modpic.gif

Μετα απο καθε αντιγραφη soft reset αλλιως χανεται!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Με το Resco Explorer δεν χρειάζεται soft reset.

Γιαννη πιστεψε με οτι οχι παντα αλλα κατι τετοια αρχεια ακομη και με τον resco (το πρωτο πραγμα που βαζω παντα) ρολογια-συννεφα-ηλιος-φεγγαρι αν δεν κανεις αμεσως soft reset δεν περνανε!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Αυτό ρε συ δουλεύει σε win7? Στο κινητό μας δουλέυει? Γιατί νομίζω το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και δε δούλευε...Και νομίζω δε συνδέεται μέσω bluetooth ή κάνω λάθος?

σ εμενα δουλευει με τα windows 7 κανονικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Δουλεύει. Μέσω bluetooth όχι, μόνο USB.

Modpic.gif

στα documents της συσκευής δεν εχω τίποτα σχεδόν. αυτα τα προγράμματα ήδη τα χρησιμοποιώ, αλλά κάτι δεν έχει αλλάξει..

αν διαγράψεις την cache στο application data/htc/htc album/cache θα γλιτώσεις αρκετά mb. Μπορείς με το ClearTemp να κάνεις την διαγραφή με ασφάλεια άλλα θα πρέπει να ορίσεις τον φάκελο σε ένα από τους "custom folder".

EnergyROM DinikGlass Sep14

αφου τα sms στην κυρια μνημη αποθηκευονται ειρηνη,ειναι λογικο αν εχεις κρατησει ολα τα μηνυματα να σου μικραινει τη μνημη.εγω αν και δεν χρησιμοποιω πλεον το προβληματικο htc messages που μετα τα 25 μηνυματα τρελαινεται,και παλι τα διαγραφω καθε δυο τρεις μερες:)

Φιλε μου , μπορείς να μου πεις ποιο messages χρησιμοποιεις; και καποιο λινκ. Εχω αγανακτησει κ δεν βρίσκω καποιο άλλο. Θα το εκτιμουσα πολυ.. Εχεις υποψη σου καποιο με ελληνικό μενου?

Σε ευχαριστω

αν διαγράψεις την cache στο application data/htc/htc album/cache θα γλιτώσεις αρκετά mb. Μπορείς με το ClearTemp να κάνεις την διαγραφή με ασφάλεια άλλα θα πρέπει να ορίσεις τον φάκελο σε ένα από τους "custom folder".

πράγματι ελευθερώθηκε αρκετός χώρος με αυτό. έφτασε στα 115mb! τέλεια!!! ευχαριστώ!!!!

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators

Στο πρώτο post υπάρχει ο σχετικός οδηγός για το πως γίνεται αυτό με το clear temp. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Modpic.gif

καλησπερα! μετα απο μια επανεκκινηση στο κινητο μου, μου βγηκε μια μαυρη οθονη που εγραφε πως το κινητο αδυνατει να bootαρει γιατι ειτε καποια εφαρμογη δεν ειναι υπογεγραμμενη κι εμπιστη (ενω τιποτα καινουριο δεν ειχα εγκαταστησει) ειτε γιατι καποιος τομεας καταστραφηκε.. καλα μεχρι εδω.. συμβαινουν αυτα.. εκανα hard reset και διαπιστωνω πως λειπουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ τη memory card μου.. τα αρχεια μου, τα backup μου, ολα μα ολα, εκτος απο ενα τραγουδι.. τι συνεβη? χαθηκαν η "κρυφτηκαν" καπως? τι τρελα πραγματα ειναι αυτα...:(:(:(

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

παιδιά καλησπέρα,

αν περάσω μια Αγγλική έκδοση ρομ της Energy μπορώ μέσω κάποιου αρχείου .cab ή κάποιου άλλου να μεταφράσω το περιβάλλον στα ελληνικά?

My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD

My Rom...: X

My Radio.: 2.15.50.14

Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7

• Administrators
παιδιά καλησπέρα,

αν περάσω μια Αγγλική έκδοση ρομ της Energy μπορώ μέσω κάποιου αρχείου .cab ή κάποιου άλλου να μεταφράσω το περιβάλλον στα ελληνικά?

Όχι δεν μπορείς.

Modpic.gif

κρίμα,οπότε θα πρέπει να περιμένω...

My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD

My Rom...: X

My Radio.: 2.15.50.14

Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7

• Administrators
κρίμα,οπότε θα πρέπει να περιμένω...

Τι να περιμένεις; Δε νομίζω να βγάλει ελληνική rom ο energy.

Modpic.gif

Τι να περιμένεις; Δε νομίζω να βγάλει ελληνική rom ο energy.

Γιαννη καμια ιδεα για το δικο μου προβλημα?:wacko::wacko::wacko:

www.macspot.gr

Συνδεσε την καρτα στο pc με ενα card reader ή ως αφαιρουμενο δισκο απο το hd2 και κανε εξεταση δισκου

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• Administrators
Γιαννη καμια ιδεα για το δικο μου προβλημα?:wacko::wacko::wacko:

Κάποιο conflict ήταν η αιτία για να διαγραφούν τα αρχεία σου. Σε πρώτη φάση βάλε την κάρτα σου σε ένα card reader και δες αν όντως η κάρτα διαβάζεται και εκεί ως άδεια. Αν ναι, ψάξε στο internet για κάποια εργαλεία που κάνουν recover τα αρχεία της κάρτας. Ίσως να είσαι τυχερή.

Modpic.gif

Φιλε μου , μπορείς να μου πεις ποιο messages χρησιμοποιεις; και καποιο λινκ. Εχω αγανακτησει κ δεν βρίσκω καποιο άλλο. Θα το εκτιμουσα πολυ.. Εχεις υποψη σου καποιο με ελληνικό μενου?

Σε ευχαριστω

The HTC Messaging client is removed, leaving the windows built SMS client for much faster texting, but still able to use a nicely skinned Sense text messaging app with "iphone style" messaging bubbles.

http://hotfile.com/dl/71546242/34e5ed1/Energy.Leo.21679.Sense2.5.Cookie.Sep.24.7z.html

ελληνικα δεν εχει,αλλα δεν πρεπει να σε απασχολει τοσο να ειναι το μενου των μηνυματων στα ελληνικα,αλλα το να μην εχεις προβλημα με τα μηνυματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιο conflict ήταν η αιτία για να διαγραφούν τα αρχεία σου. Σε πρώτη φάση βάλε την κάρτα σου σε ένα card reader και δες αν όντως η κάρτα διαβάζεται και εκεί ως άδεια. Αν ναι, ψάξε στο internet για κάποια εργαλεία που κάνουν recover τα αρχεία της κάρτας. Ίσως να είσαι τυχερή.

και εκει ως αδεια τη βλεπει...:( θα κανω αυτο που λες.. μηπως διασωσω τιποτα απ τα παλια μου backup.. πως να το ψαξω περιπου με βοηθας λιγακι?:O

www.macspot.gr

• Administrators
πως να το ψαξω περιπου με βοηθας λιγακι?:O

http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&hs=e2V&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&q=memory+card+data+recovery&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα εργαλεία και είχε κάνει όντως δουλειά. Δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς, δυστυχώς θα χρειαστεί να το ψάξεις λίγο παραπάνω.

Modpic.gif