telmusic Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Στα wm6.5 που έχει η συσκευή σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά στην κάτω μπάρα. EDIT: Ένας mod να συνενώσει τα μηνύματά μου. Δηλαδή να το ξεχασω ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Δηλαδή να το ξεχασω ; Εξαρτάται του τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις στην κάτω μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Δεν τον μαλωνω απλως του λεω για την σιμ για να κατατλαβει τι εννοω. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Οπως θα εχετε προσεξει, τις τελευταιες μερες το twitter tab στο htc sense, οταν πατε να κανετε ενημερωση, σας πεταει το μηνυμα "απαγορευτηκε στο λογαριασμο να αποκτησει προσβαση στον διακομιστη twitter". εξηγω γιατι συμβαινει αυτο. Το twitter εχει αλλαξει τροπο με τον οποιο επικοινωνουν οι εφαρμογες με τους server του twitter. Στην πραγματικοτητα το twitter εχει αλλαξει την πλατφορμα του και πλεον υπαρχει αλλος τυπος ασφαλειας. χρησιμοποιει καποιο πρωτοκολλο συμφωνα με το οποιο, για θεμα ασφαλειας, δεν αφηνει πλεον καμια εφαρμογη να αποθηκευει τον κωδικο του χρηστη. γι'αυτο τον λογο χρησιμοποιει ενα token, στο οποιο αποθηκευει μια σειρα απο χαρακτηρες και αριθμους, απο το οποιο token η εφαρμογη μεσω του server του twitter, μετατρεπει την συμβολοσειρα αυτη στον πραγματικο κωδικο του χρηστη. Οι υπευθυνοι λοιπον του twitter, εχουν ενημερωσει εδω και 9 περιπου μηνες ολους τους δημιουργους εφαρμογων που χρησιμοποιουν το twitter, οτι τελη αυγουστου θα γινοταν η μεταβαση απο το παλιο στο νεο πρωτοκολλο, και τους ειχε ενημερωσει τοσους μηνες πριν, ωστε να αλλαξουν τις εφαρμογες ετσι ωστε να ειναι συμβατοι με την αλλαγη αυτη. καποιες εφαρμογες εχουν ενημερωθει και στο τελευταιο update υποστηριζεται πλεον η νεα πλατφορμα του twitter. η htc δεν ενημερωσε το twitter του sense και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχουμε προσβαση. επειδη δεν ειναι συμβατο με τη νεα πλατφορμα του twitter. Προφανως η htc θα βγαλει ενημερωμενη εκδοση καποια στιγμη του twitter αλλα ποτε θα γινει αυτο δεν το γνωριζω. προσωπικα εγω μεχρι να ενημερωσει η htc το twitter, εχω κατεβασει την εφαρμογη panoramic moTweets η οποια δουλευει αψογα και κατα την γνωμη μου ειναι και πολυ καλυτερη απο το twitter του sense. μπορει να δουλευει στο background, και να κανει αυτοματη ενημερωση οποτε θελετε εσεις (ρυθμισεις). και μαλιστα σε ειδοποιει και οταν εχεις καποιο νεο twit ακομα και αν την εφαρμογη την εχεις και δουλευει στο background. ενημερωνω οτι η εφαρμογη αυτη ειναι δωρεαν. την εφαρμογη την κατεβασα απο το omarket. μετα εκανα update μεσα απο την εφαρμογη. εσεις μπορειτε να την βρειτε την τελευταια εκδοση εδω : http://www.panoramicsoft.com/mobileapps/motweets/moTweets.php Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα! Όταν κατεβάζω και εγκαθιστώ εφαρμογές από το Omarket, μπορώ από κάπου να κάνω back-up τα app τους ώστε να τα έχω για ενδεχόμενο h.reset? (Φοράω την official 1.66) :) Ευχαριστώ!!! Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα! Όταν κατεβάζω και εγκαθιστώ εφαρμογές από το Omarket, μπορώ από κάπου να κάνω back-up τα app τους ώστε να τα έχω για ενδεχόμενο h.reset? (Φοράω την official 1.66) :) Ευχαριστώ!!! οταν εχεις ανοιχτο το omarket, και εχεις συνδεθει, τοτε μεσα στον φακελλο program files\openmarket θα δεις οτι σου εμφανιζεται ενας φακελλο cache. εκει μεσα αποθηκευει προσωρινα το αρχειο cab απο καθε εφαρμογη που πας να κανεις εγκατασταση. αρα λοιπον οταν θελεις να εγκαταστησεις μια εφαρμογη απο το omarket κανε τα εξης : 1) ανοιξε το omarket και κανε login. 2) βρες την εφαρμογη που θελεις και πατα download 3) οταν τελειωσει το κατεβασμα, πριν πατησεις install, ανοιξε τον φακελλο \program files\openmarket\cache, και βρες το cab, καντο αντιγραφη και επικολληση οπου θελεις. 4) μετα πηγαινε παλι στο omarket και πατα install αν θελεις να το κανεις εγκατασταση. μπορεις φυσικα να μην το κανεις install απο το omarket αλλα να το κλεισεις, και μετα να ανοιξεις εναν file explorer και να τρεξεις το cab. το ιδιο κανει :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Νομίζω ότι ο φίλος ρώτησε κάτι διαφορετικό. Πως δηλαδή θα επαναφέρει τις εφαρμογές μετά από hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα! Όταν κατεβάζω και εγκαθιστώ εφαρμογές από το Omarket, μπορώ από κάπου να κάνω back-up τα app τους ώστε να τα έχω για ενδεχόμενο h.reset? (Φοράω την official 1.66) :) Ευχαριστώ!!! Αντί για το Omarket μπορέις να μπαίνεις με το pc εδώ: http://www.freewarepocketpc.net/ και να τα κρατάς στον υπολογιστή. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Υπάρχουν και άλλα site με freeware προγράμματα για αυτές τις συσκευές αλλά όπως προείπα... άλλο πράγμα ρώτησε ο άνθρωπος. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Υπάρχουν και άλλα site με freeware προγράμματα για αυτές τις συσκευές αλλά όπως προείπα... άλλο πράγμα ρώτησε ο άνθρωπος. :rolleyes: Νομίζω ότι το omarket και το freewarepocketpc, έχουν τα ίδια ακριβώς. Κατεβάζοντας τις εφαρμογές από το freew... , τις αποθηκεύεις στην κάρτα μνήμης και τις έχεις έτοιμες μετά από hd. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Κατεβάζοντας τις εφαρμογές από το freew... , τις αποθηκεύεις στην κάρτα μνήμης και τις έχεις έτοιμες μετά από hd. ...έτοιμες προς εγκατάσταση, όχι εγκατεστημένες. Αυτό ήταν το προηγούμενο point μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα ! Ποιό πρόγραμμα ή tweak θα προτείνατε για να κλειδώνει η οθόνη αμέσως κατά τη διάρκεια μιας κλήσης? Κατά προτίμηση κάποιο που να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisKats Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Είμαι χρήστης του HTC HD2 από το Φεβρουάριο του 2010. Η συσκευή μου έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά : Έκδοση λειτουργικού : 5.2.21869 Έκδοση Manila : 2.5.19211619.0 ROM : 1.66.482.1 (76641) ELL Radio : 2.06.51.07 Το τηλέφωνο πρέπει να ήταν έκδοσης UK με περασμένα τα ελληνικά (είχε την παλιά ελληνική rom όταν το αγόρασα). Το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ συνοδεία κάποιων tweaks του BSBtweaks και από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα εμφανίζει το ακόλουθο πρόβλημα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χρήσης (που μπορεί να είναι από μία εβδομάδα εώς 4 μήνες) το τηλέφωνο κατά την ενεργοποίησή του αρνείται να bootαρει (συγκεκριμένα κολάει πριν εμφανίσει την πορτοκαλί οθόνη των windows). Έτσι προκειμένω να το επαναφέρω αναγκάζομαι να κάνω hard reset με αποτέλεσμα να χάνω κάθε φορά όλες τις επαφές-μηνύματα-κτλ καθώς και όλο το customization (προγράμματα και άλλες εφαρμογές π.χ. lmt). Αυτό έχει γίνει ως τώρα 4 φορές. Έχω φτάσει στο αμήν με αυτή την ιστορία. Δεν μπορώ να κουβαλάω μαζί μου υπολογιστή για να κάνω restore, ούτε να χάνω χρόνο για να περνάω από την αρχή τις διάφορες εφαρμογές. Συν η απώλεια των μηνυμάτων που δεν μπορώ να τα βρω. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αν συνεχιστεί, θα σε συμβούλευα να βάλεις την official αγγλική rom, να περάσεις το stock-spl και να την πας στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Εξαρτάται του τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις στην κάτω μπάρα. Ε δεν σκεφτομαι και τιποτα φοβερο… Οι λόγοι αλλαγής εχουν καθαρα αισθητικό χαρακτηρα… Αντι να φαίνονται πχ οι γραμματοσειρές στη κατω μπαρα, να υπαρχουν στη θεση τους εικονίδια όπως πχ εχω στη πάνω μπαρα… Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αντι να φαίνονται πχ οι γραμματοσειρές στη κατω μπαρα, να υπαρχουν στη θεση τους εικονίδια όπως πχ εχω στη πάνω μπαρα… Αυτό ας πούμε ότι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 το hd2 εχει το quick gps οπως το Diamond ή πρεπει να κατεβαζει δεδομενα σε πραγματικο χρονο για να εχει γρηγορη και ακριβη πλοηγηση; σαν συσκευη γενικα τι λεει, εχει ελατωματα; σε λιγο καιρο που θα κυκλοφορησουν τα 7αρια θα μπορει να τα σηκωσει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 το hd2 εχει το quick gps οπως το Diamond ή πρεπει να κατεβαζει δεδομενα σε πραγματικο χρονο για να εχει γρηγορη και ακριβη πλοηγηση; σαν συσκευη γενικα τι λεει, εχει ελατωματα; σε λιγο καιρο που θα κυκλοφορησουν τα 7αρια θα μπορει να τα σηκωσει; quick gps εχει κανονικα και απο πλοηγηση ειναι πολυ αξιοπιστο. σαν συσκευη ειναι αψογη δεν εχει καποιο προβλημα. τα wm7 τα σηκωνει ανετα αλλα πιστευω οτι η htc δεν θα ασχοληθει.πιστευω οτι θα ασχοληθουν οι cookers οπως ασχολουνται και με android.. χθες ημουν με δυο φιλους που ο ενας εχει iphone4 και ο αλλος samsung galaxy s και συγκριναμε τις τρεις συσκευες που θεωρουνται απο τις κορυφαιες.με το hd2 δεν θα σου λειψει τιποτα που να το εχουν τα αλλα,ενω το galaxy δεν εχει flash ,το iphone 4 αν ποτε το ξεκλειδωσουν θα ειναι τελειο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 χρησιμοποιει κανεις την μπαταρια των 2300mAh? αν ναι, με σκληρη χρηση ποσο κραταει? αξιζει τον κοπο να ασχημηνουμε τοσο το τηλεφωνο η κραταει πχ λιγες ωρες παραπανω μονο? :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 τα wm7 τα σηκωνει ανετα αλλα πιστευω οτι η htc δεν θα ασχοληθει. Εντελώς υποθετική άποψη. Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε αν μπαίνουν στη συσκευή και μετά κρίνουμε για το κατά πόσο τα σηκώνουν. αξιζει τον κοπο να ασχημηνουμε τοσο το τηλεφωνο η κραταει πχ λιγες ωρες παραπανω μονο? :) Πιστεύω πως όχι, πόσο μάλλον όταν είσαι και κοπέλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 χρησιμοποιει κανεις την μπαταρια των 2300mAh? αν ναι, με σκληρη χρηση ποσο κραταει? αξιζει τον κοπο να ασχημηνουμε τοσο το τηλεφωνο η κραταει πχ λιγες ωρες παραπανω μονο? :) εγώ πάντως με μεγαλύτερες μπαταρίες άλλων κατασκευαστών έχω "πικράν πείραν" καθότι έβαλα μία 2200 από Αγγλία σε diamond που επίσης έχω και είχα πρόβλημα στο gps , δεν κλειδωνε δορυφόρους με τίποτα και σε κανένα πλοηγό , μπορεί να ήταν μεμονομένη περίπτωση αλλά το αναφέρω Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Σίγουρα υπάρχουν μεμονωμένες προβληματικές περιπτώσεις, εντούτοις σε γενικότερες γραμμές δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στη χρήση αυτών των μπαταριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εμμμμ... Να ρωτησω κατι που ειμαι πολυ περιεργος. Μολις τωρα ειδα οτι το κινητο μου οταν το συνδεω με το pc μεσω WMC λεει οτι το ονομα του κινητουμου ειναι T-Mobile HTC HD2 και το ιδιο ακριβως λεει και στο myphone που γραφτηκα σημερα . Παιζει να ειναι T-Mobile αλλα πως γινετε αφου ουτε ενχρωμα κουμπια εχει ουτε ειναι λιγο πιο μεγαλο οπως ειναι ης T-Mobile και κυριως δεν εχει 1 gb ρoμ που εχουν τα T-Mobile. Λετε να φταιει οτι ειναι απο γαλλικη εταιρια και το βγαζει σαν T-Mobile η ειναι οντως και του εχουν κανει τιποτα για να δειχνει λιγοτερη ρoμ ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εμμμμ... Να ρωτησω κατι που ειμαι πολυ περιεργος. Μολις τωρα ειδα οτι το κινητο μου οταν το συνδεω με το pc μεσω WMC λεει οτι το ονομα του κινητουμου ειναι T-Mobile HTC HD2 και το ιδιο ακριβως λεει και στο myphone που γραφτηκα σημερα . Παιζει να ειναι T-Mobile αλλα πως γινετε αφου ουτε ενχρωμα κουμπια εχει ουτε ειναι λιγο πιο μεγαλο οπως ειναι ης T-Mobile και κυριως δεν εχει 1 gb ρoμ που εχουν τα T-Mobile. Λετε να φταιει οτι ειναι απο γαλλικη εταιρια και το βγαζει σαν T-Mobile η ειναι οντως και του εχουν κανει τιποτα για να δειχνει λιγοτερη ρoμ ? Αν φοράς Omega είναι φυσιολογικό :) Μπορεις να το αλλαξεις και να βαλεις ομως οποιο ονομα θελεις εσυ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μία μικρή και σύντομη ερώτηση για κάτι κουλό που μου παρουσιάστηκε ΧΩΡΙΣ να πειράξω τίποτα, εντελώς ξαφνικά; Όπως ξέρετε όλοι, το τηλέφωνο μόλις σβήσει η οθόνη του (σε αναμονή) κλειδώνει. Επίσης κλειδώνει μόλις πατήσεις το σχετικό κουμπί (κάτω δεξιά). Έτσι έκανε κι εμένα μέχρι σήμερα το πρωί. Σήμερα το συνέδεσα στο pc για sync, μετά τελείωσε η μπαταρία, έσβησε (δεν το πρόλαβα), το έβαλα στην πρίζα, το άνοιξα και από τότε άλλαξε συμπεριφορά, δεν κλειδώνει από μόνο του, δεν κλειδώνει εάν πατήσω μία φορά το κουμπί, κλειδώνει μόνο εάν πατήσω παρατεταμένα το κουμπί και επιλέξω κλείδωμα τηλεφώνου. Έκανα soft reset και δεν διορθώθηκε. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts