Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οδηγός Rom format με το Task 29

Μετά από κάθε flash rom κάνουμε πάντα hard reset.

Όμως ακόμα και με hard reset μένουν διάφορα στην rom memory από τις προηγούμενες rom που είχαμε και μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα και την λειτουργία της νέας rom που κάναμε flash.

Για να μπορέσουμε να σβήσουμε τελείως (format) την μνήμη της rom πριν από κάθε νέο flash rom τρέχουμε το Task 29.

To Task 29 το κατεβαζουμε από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644781

Η διαδικασία είναι απλή.

Κάνουμε unzip το αρχείο και έχουμε τον φάκελο Radio 2.08.50.05 + task29

Μέσα στον φάκελο είναι δυο αρχεία που χρειαζόμαστε:

ένα είναι το task29.exe

και το άλλο είναι το RUU_signed.nbh.

Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζουμε.

Το αρχείο RUU_signed.nbh είναι το Radio 2.08.50.05, μπορούμε αν θέλουμε άλλο radio να αντικαταστήσουμε αυτό το αρχείο με το radio της επιλογής μας, αλλά θα πρέπει να το μετονομάσουμε πάλι σε RUU_signed.nbh

Κάνουμε synchronize το HD2 με το pc και τρέχουμε το αρχείο task29.exe

Ακολουθούμε της οδηγίες και μόλις τελειώσει το setup έχουμε βάλει εκ νέου radio και έχουμε κάνει format στην rom.

Αποσυνδέουμε το καλώδιο usb από το pc.

Η συσκευή όμως δεν κάνει boot γιατί δεν έχει τίποτα μέσα παρά μονό το radio που βάλαμε.

Αυτό που βλέπουμε είναι άσπρη οθόνη με το logo της htc.

Για να μπορέσουμε να περάσουμε τώρα την rom της επιλογής μας πρέπει να ξεκινήσουμε το HD2 σε bootloader mode. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει με κλειστή την συσκευή να πατήσουμε το power key (το δεξιό πλήκτρο) και ταυτόχρονα το κάτω κουμπί του ήχου.

Όταν μπούμε σε bootloader mode συνδέουμε το HD2 με το pc μέσω usb και μετά κάνουμε flash την rom της επιλογής μας με τον γνωστό παλιό τρόπο.

Μετά κάνουμε hard reset και είμαστε έτοιμοι :):)

Η όλη διαδικασία είναι 10 το πολύ 15 λεπτά.

στον γνωστο παλιο καλο τροπο συνεχιζουμε απτο σημειο 3 του δευτερου ποστ? (δηλαδη το hspl kai to radio ta parakamptoume) an exw katalavei swsta???

Ειμαι ηδη ετοιμος !!!!! Εβαλα τα παντα ολα !!!! Καλα ρομ εβαλα φυσικα την δικια σου !!!

Αλλα εκανα και την βλακεια μου ! Ξεχασα να βγαλω την σιμ και εχασα ολες τις επαφες .

Και δεν ειχα κανει μπακαπ γιατι λεω θα βγαλω την σιμ.

Δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να της ανακτησω ?

Τις εχω μεσα στο πψ σε αρχεια .vcf υπαρχει κανα προγραμμα που να υποστηριζει περασμα επαφων με τετοια καταληξη ?

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Ξεχασα να βγαλω την σιμ και εχασα ολες τις επαφες

Αν οι επαφές σου είναι στη sim δεν χάνονται. Ότι και να έκανες το περιεχόμενο της sim δεν διαγράφεται. Αν τις έχεις εκεί... πήγαινε στην εφαρμογή BsB Tweaks και ενεργοποίησε τες να φαίνονται.

Modpic.gif

Το ενεργοποιησα αλλα τιποτα.

Μαλλον διαγραφτηκαν. Δεν εβγαλα πουθενα σιμ ουτε οταν εκανα HSPL ουτε στο ραδιο ουτε στην ρομ.

Και μετα εριξα και ενα hard reset

• Administrators
Μαλλον διαγραφτηκαν. Δεν εβγαλα πουθενα σιμ ουτε οταν εκανα HSPL ουτε στο ραδιο ουτε στην ρομ.

Και μετα εριξα και ενα hard reset

Αυτά δεν διαγράφουν τα περιεχόμενα της sim. Επανεκκίνηση έκανες;

Modpic.gif

Eχεις επιλεγμενες τις επαφες sim? Μηπως εχεις του τηλεφωνου και απλα δεν στις δειχνει? Γιατι δεν διαγραφονται ετσι οπως λες...;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλησπέρα.

Να υπενθυμίσω το παρακάτω, αν γίνεται...

Καλημέρα. Μία ερώτηση.

Το quick GPS που περιλαμβάνει μέσα η συσκευή μας, λειτουργεί σε άλλα τηλέφωνα (Omnia II π.χ.); Επίσης, αν ναι, μπορούμε να το βρούμε κάπου επίσημα (χωρίς ***** κτλ);

Ευχαριστώ.

Και επιπλέον:

Γίνεται στο outlook να περάσουμε 2 λογαριασμούς για να ελέγχει και τους 2;

Ή μόνο με pop forward γίνεται να έρχονται τα μηνύματα και απ' τους 2 λογαριασμούς;

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Εδώ και αρκετο καιρο αδυνατουσα να συγχρονίσω το HD2 σε xp αλλα και σε Seven χωρις να μπορω να καταλήξω στους λογους που δεν τα καταφερνω…

Εκανα ακριβως οσα διαβάζω από αλλα μελη παρολα αυτα το pc δεν έβλεπε με τιποτα τα έντερα του κινητού παρα μονο ως αφαιρούμενο δισκο…

Κατι που δεν ειχα παρατηρήσει στην αρχη είναι πως το προβλημα μη συγχρονισμού εμφανίστηκε όταν ξεκινησα τα περιοδικά buck up με το Sprite BackUp.

Ως εκεινη τη στιγμή μπορουσα να συγχρονίσω το κινητο και ετσι μπορουσα να μεταφέρω τις νεες επαφες μου στο pc. ( άλλωστε αυτό ειναι που με καιει αφου σε αυτό βρίσκονται αρκετά τηλεφωνα χρήσιμα για τη δουλειά μου)

Πριν από λιγο εκανα reset φέρνοντας το κινητο στη παρθενική του μορφη και όπως υποψιαζόμουν το κινητο συγχρονίστηκε αμεσα…

Το προβλημα τωρα είναι πως ολες μου οι επαφες βρισκονται σε αυτά τα περιοδικά bauck up που εκανα με το sprite , και δυστυχώς βαζοντας το τελευταιο Back-Up πανω στο καθαρό κινητο αυτό ξαναμουλαρωνει και δεν μπορει να συγχρονισθεί…

Δεν ξερω σε τι έβλαψε το sprite και για πιο λογο με αποκλείει απο την δυνατοτητα συγχρονισμού με το pc, αλλα με αυτά και με αυτά δεν μπορω να σωσω τις επαφές μου αυτόματα .

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μεταφέρω τις επαφες μου στο pc;

Δεν θα ηθελα να καταλήξω να τις περνάω μια-μια ( αφου πρωτα τις αντιγράψω με το χερι) για αυτό οποια λυση έχετε να προτείνετε είναι ευπρόσδεκτη…

Αυτά δεν διαγράφουν τα περιεχόμενα της sim. Επανεκκίνηση έκανες;

Eχεις επιλεγμενες τις επαφες sim? Μηπως εχεις του τηλεφωνου και απλα δεν στις δειχνει? Γιατι δεν διαγραφονται ετσι οπως λες...;)

Ναι παιδια επαφες γιοκ !

Να πω οτι μου διαγραφτηκα και μερικες εικονες που ειχε η καρτα μνημης (αυτες που εχει μονο του το htc).

Edited by DTse

• Administrators
Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μεταφέρω τις επαφες μου στο pc;

Υπάρχει η επιλογή του Microsoft MyPhone όπου συγχρονίζεις τις επαφές σου, calendar κτλ εκεί. Αν θες ρίξε του μια ματιά.

Και όσον αφορά το backup, για τέτοια πράγματα χρησιμοποιούμε το PIM Backup.

Modpic.gif

Ναι παιδια επαφες γιοκ !

Να πω οτι μου διαγραφτηκα και μερικες εικονες που ειχε η καρτα μνημης (αυτες που εχει μονο του το htc).

μήπως τις επαφές τις είχες στο τηλέφωνο και όχι στη sim;Αν έχεις κάνει συγχρονισμό με pc μπορείς απο εκεί να επαναφέρεις τις επαφές σου. Οι εικόνες που έχει από μόνο του το hd2 είναι στη μνήμη του και όχι στη κάρτα.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators
Δύο πράγματα ισχύουν... ή οι επαφές δεν υπήρχαν ποτέ στην sim, ή δεν έχει ενεργοποιηθεί σωστά η κατάλληλη επιλογή για να φαίνονται οι επαφές της sim.

Modpic.gif

Το πρωτο δεν ειναι γιατι μολις ανοιξα την συσκευη με την δικια του ρομ της εβλεπα κανονικα. Οσο για το δευτερο θα το κλεισω θα κανω ρεσταρτ θα το ανοιξω και θα ξανα κανω ρεσταρτ και θα σου πω. Edited by DTse

• Administrators
Το πρωτο δεν ειναι γτ μολις ανοιξα την συσκευη με την δικια του ρομ της εβλεπα κανονικα.

Μήπως είχες συγχρονίσει τις επαφές με το PC;

Modpic.gif

Μήπως είχες συγχρονίσει τις επαφές με το PC;

Οχι . Δεν εχω επαφες στο ουτλοοκ .

Εκανα τα παραπανω και δεν αλλαξε τιποτα η επαφες χαθηκαν

Edited by DTse

Οχι . Δεν εχω επαφες στο ουτλοοκ .

Εκανα τα παραπανω και δεν αλλαξε τπτ η επαφες χαθηκαν

Τις επαφές τις είχες στη sim σε άλλο κινητό τηλέφωνο;

Ναι της ειχα στο LG arena και πιο πριν στο W810i

Ναι της ειχα στο LG arena και πιο πριν στο W810i

Δοκίμασες να βάλεις τη sim στο LG;

Ηθελα αλλα δεν το εχω τωρα το εχει η αδελφη μου ,οπως και το w810i ! Αυριο το πρωι θα δω .

Υπάρχει η επιλογή του Microsoft MyPhone όπου συγχρονίζεις τις επαφές σου, calendar κτλ εκεί. Αν θες ρίξε του μια ματιά.

Και όσον αφορά το backup, για τέτοια πράγματα χρησιμοποιούμε το PIM Backup.

Μπραβο σου και σε ευχαριστώ ( για άλλη μια φορα)

Εκανα όπως μου ειπες ..

Πέρασα τις επαφες μεσω του Microsoft MyPhone και μετα παλι μεσα στο κινητο κιαι τωρα επιτέλους συγχρονίζει τις επαφές κανονικα …

Αλληθεια οι επαφές που εμφανίζονται τωρα στο Outlook σε τι μορφη πρεπει να τις σώσω ώστε να τις εχω για back up;

• Administrators
Αλληθεια οι επαφές που εμφανίζονται τωρα στο Outlook σε τι μορφη πρεπει να τις σώσω ώστε να τις εχω για back up;

Υπάρχει κάπου επιλογή στο Outlook για να τις κάνεις export σε αρχείο.

Αν και κατά τη γνώμη μου το καλύτερο backup είναι η χρήση του PIM Backup.

Modpic.gif

Μάλιστα...

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο, ξενόγλωσσο έστω forum απ' το οποίο να μπορώ να πάρω κάποιες πληροφορίες;

Να 'στε καλά!

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

• Administrators
Μάλιστα...

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο, ξενόγλωσσο έστω forum απ' το οποίο να μπορώ να πάρω κάποιες πληροφορίες;

Να 'στε καλά!

Τι πληροφορίες;

Η βίβλος αυτών των συσκευών είναι το xda-developers...

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531

Modpic.gif

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι σαν νέος στο leo και επιπλέον ως ανίδεος στα software γενικά των κινητών ( μέχρι τώρα τα χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις).:O

Πρέπει από την αρχή να "περάσουμε" ή γενικά ασχοληθούμε

1) με το τι πρόγραμμα να χρησιμοποιησω το HSPL2 η το HSPL3?

2) να περάσουμε οδηγούς?

3) να βάλουμε το HSPL εβαλα το 1.66 ή το 2...?

4) να βάλουμε ραδιο και μετά ρομ?

Παρεμπίπτοντος :( δεν γνωρίζω ούτε το 1, ούτε το 2, ούτε το 3, ούτε το 4 για το πια είναι η χρησιμότητα τους, ή που τα βρίσκω και πως τα εγκαθιστώ.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πιο αναλυτικά για τα στάδια και το που μας βοηθάνε όλα αυτά. Θέλω να ξεφύγω από αυτό που λέγεται κινητό μόνο για κλήσεις!!!

Ευχαριστώ.:)

• Administrators
1) με το τι πρόγραμμα να χρησιμοποιησω το HSPL2 η το HSPL3?

2) να περάσουμε οδηγούς?

3) να βάλουμε το HSPL εβαλα το 1.66 ή το 2...?

4) να βάλουμε ραδιο και μετά ρομ?

1) Όποιο θέλεις.

2) Δεν υπάρχουν οδηγοί να περάσεις.

3) 1.66.HSPL

4) Ναι.

Παρεμπίπτοντος :( δεν γνωρίζω ούτε το 1, ούτε το 2, ούτε το 3, ούτε το 4 για το πια είναι η χρησιμότητα τους, ή που τα βρίσκω και πως τα εγκαθιστώ.

Στο πρώτο post υπάρχουν όλα συγκεντρωμένα.

Modpic.gif