dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδιά SOS. Επιτέλους αποφάσισα να κάνω HSPL και να περάσω την Omega v10 ELL XT CHT. Όλα πήγαν καλά ! ¨εφτασε στο σημείο που ξεκινούσε με το λογοτυπο των omega series, μετά στο σημείο με την άσπρη οθόνη και τις 3 σειρες με τα κόκκινα κατω αριστερα (πληροφορίες R.....κλπ) αλλά στο τέλος η συσκευή έμεινε στην άσπρη οθόνη με τα πράσινα γράμματα της htc χωρίς τα κόκκινα...και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα(ούτε με soft reset κανει κάτι ούτε συνδέεται στο pc). Δεν έκανα τίποτε με radio. Κρατάει το παληό ή έπρεπε νάχω περάσει κάποιο καινούργιο. Τι μπορώ να κάνω; σου εβγαλε μηνυμα οτι ολοκληρωθηκε η εγκατασταση της ρομ?αν ειναι οκ η εγκατασταση,βγαλε και ξαναβαλε τη μπαταρια και κανε εκκινηση παλι.αφησε το λιγη ωρα μηπως αργει να φορτωσειτην πρωτη φορα τα δεδομενα της ρομ.αν τα εκανες ολα αυτα και δεν εχεις αποτελεσμα,κανε task 29 και περασε παλι τη ρομ και ενα αλλο radio Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 σου εβγαλε μηνυμα οτι ολοκληρωθηκε η εγκατασταση της ρομ?αν ειναι οκ η εγκατασταση,βγαλε και ξαναβαλε τη μπαταρια και κανε εκκινηση παλι.αφησε το λιγη ωρα μηπως αργει να φορτωσειτην πρωτη φορα τα δεδομενα της ρομ.αν τα εκανες ολα αυτα και δεν εχεις αποτελεσμα,κανε task 29 και περασε παλι τη ρομ και ενα αλλο radio Τελείωσε κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν άνοιξε ποτέ όταν λές λίγη ώρα πόσο μπορεί να είναι αυτό. Πάνω από 10 λεπτά; Δεν μπορώ να κανω τίποτε διότι δεν συνδέεται με το actvesync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Τελείωσε κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν άνοιξε ποτέ όταν λές λίγη ώρα πόσο μπορεί να είναι αυτό. Πάνω από 10 λεπτά; Δεν μπορώ να κανω τίποτε διότι δεν συνδέεται με το actvesync. οχι πανω απο 10 λεπτα βεβαια! λοιπον κανε το εξης: βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια κρατησε πατημενο το volyme down,και πατησε και το end key(κατω δεξια) θα σε βγαλει στην οθονη με τα πολλα χρωματα στο boot mode. τοτε συνδεσε το καλωδιο usb και θα συγχρονιστει με τον υπολογιστη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 οχι πανω απο 10 λεπτα βεβαια! λοιπον κανε το εξης: βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια κρατησε πατημενο το volyme down,και πατησε και το end key(κατω δεξια) θα σε βγαλει στην οθονη με τα πολλα χρωματα στο boot mode. τοτε συνδεσε το καλωδιο usb και θα συγχρονιστει με τον υπολογιστη Το έκανα αλλά δεν συνδέεται. Μόλις διαπίστωσα ότι έτρεξα το hspl και όχι το hspl2. Ελπίζω να μην το κατέστρεψα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το έκανα αλλά δεν συνδέεται. Μόλις διαπίστωσα ότι έτρεξα το hspl και όχι το hspl2. Ελπίζω να μην το κατέστρεψα!!! ισως να μην ειναι συμβατο το ραδιο που εχεις με τη ρομ. το εκανα κι εγω δοκιμαστικα μια μερα και περασα μη συμβατο ραδιο. ε δεν εκκινουσε η συσκευη. κανα την ολη διαδικασια απ την αρχη και φροντισε να περασεις ενα συμβατο ραδιο με τη ρομ που θα flashαρεις κι ελπιζω να φτιαξει. :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το έκανα αλλά δεν συνδέεται. Μόλις διαπίστωσα ότι έτρεξα το hspl και όχι το hspl2. Ελπίζω να μην το κατέστρεψα!!! δεν πιστευω να επαθε τιποτα! αν καταφερεις να περασεις το hspl2,μετα ολα θα γινουν κανονικα. προσπαθησε να μπεις σε boot mode με τον τροπο που σου ειπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 ισως να μην ειναι συμβατο το ραδιο που εχεις με τη ρομ. το εκανα κι εγω δοκιμαστικα μια μερα και περασα μη συμβατο ραδιο. ε δεν εκκινουσε η συσκευη. κανα την ολη διαδικασια απ την αρχη και φροντισε να περασεις ενα συμβατο ραδιο με τη ρομ που θα flashαρεις κι ελπιζω να φτιαξει. :) Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να την συγχρονίσω. Δεν συνδέεται στον υπολογιστή. Υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 δεν πιστευω να επαθε τιποτα! αν καταφερεις να περασεις το hspl2,μετα ολα θα γινουν κανονικα. προσπαθησε να μπεις σε boot mode με τον τροπο που σου ειπα. Μπαίνω στην οθόνη με τα 4 χρώματα αλλά δεν μπορώ να την συνδέσω με τον υπολογιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Μπαίνω στην οθόνη με τα 4 χρώματα αλλά δεν μπορώ να την συνδέσω με τον υπολογιστή! αν μπαινεις στην οθονη με τα χρωματα δεν υπαρχει προβλημα! κοιτα στο κινητο θα γραψει usb.τοτε ειναι συνδεδεμενη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 ξερετε κανενα προγραμμα να βλεπουμε τους αγωνες του πρωταθληματος ??? μακαρι να υπηρχε,αλλα δεν!!! παιδια εγω απο το παρακατω link με τον uzard browser βλεπω κανονικα σχεδον ολους τους αγωνες ακομα και τους ελληνικους (ολα τα αθληματα). αν φυσικα εχετε κοντα σας υπολογιστη, το βλεπετε απο τον υπολογιστη. για ριξτε μια ματια : http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football * σας εχω επιλεξει το football. μπορειτε να επιλεξετε απο τα εικονιδια πανω πανω αν θελετε καποιο αλλο αθλημα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 παιδια εγω απο το παρακατω link με τον uzard browser βλεπω κανονικα σχεδον ολους τους αγωνες ακομα και τους ελληνικους (ολα τα αθληματα). αν φυσικα εχετε κοντα σας υπολογιστη, το βλεπετε απο τον υπολογιστη. για ριξτε μια ματια : http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football * σας εχω επιλεξει το football. μπορειτε να επιλεξετε απο τα εικονιδια πανω πανω αν θελετε καποιο αλλο αθλημα. δεν παιζεσαι ρε αντωνη μας εφτιαξες βραδυατικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 αν μπαινεις στην οθονη με τα χρωματα δεν υπαρχει προβλημα! κοιτα στο κινητο θα γραψει usb.τοτε ειναι συνδεδεμενη Ο.Κ. έγραψε usb. Αυτό σημαίνει πως είναι συνδεδεμένη κανονικά; να περάσω δηλ. το hspl2 τώρα καί την ρομ απο την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ο.Κ. έγραψε usb. Αυτό σημαίνει πως είναι συνδεδεμένη κανονικά; να περάσω δηλ. το hspl2 τώρα καί την ρομ απο την αρχή; φυσικα!βαλε και το ραδιο της υπογραφης μου που παιζει με την omega για να μη σου κολλησει με αυτο που εχεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 φυσικα!βαλε και το ραδιο της υπογραφης μου που παιζει με την omega για να μη σου κολλησει με αυτο που εχεις[/quote ΄Ετρεξα το hspl2 Ενώ στον υπολογιστή έγραψε ότι έγινε με επιτυχία στο τηλ. παρέμεινε η άσπρη οθόνη. Δοκίμασα να περασω την ρομ και μου έβγαλε οτι δεν βρίσκει την συσκευή. Πρέπει πάλι να το φέρω στην οθόνη με τα χρώματα και έτσι να συνδεθώ; οσο για το ραδιο ειναι αρχειο exe. ; γιατί αυτό που κατέβασα ειναι .nbh Αυτό θα τρέξω; Ευχαριστώ πάντως εκ των προτέρων. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ αργά για τέτοια μαθήματα αλλα φαντάζεσαι το σοκ να χαθει η συσκευή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) φυσικα!βαλε και το ραδιο της υπογραφης μου που παιζει με την omega για να μη σου κολλησει με αυτο που εχεις[/quote ΄Ετρεξα το hspl2 Ενώ στον υπολογιστή έγραψε ότι έγινε με επιτυχία στο τηλ. παρέμεινε η άσπρη οθόνη. Δοκίμασα να περασω την ρομ και μου έβγαλε οτι δεν βρίσκει την συσκευή. Πρέπει πάλι να το φέρω στην οθόνη με τα χρώματα και έτσι να συνδεθώ; οσο για το ραδιο ειναι αρχειο exe. ; γιατί αυτό που κατέβασα ειναι .nbh Αυτό θα τρέξω; Ευχαριστώ πάντως εκ των προτέρων. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ αργά για τέτοια μαθήματα αλλα φαντάζεσαι το σοκ να χαθει η συσκευή!!! αν περασες το hspl και σου ειπε στον υπολογιστη με επιτυχια, τωρα πρεπει να ξαναβγαλεις μπαταρια και να βαλεις ξανα,και να φερεις παλι σε boot mode τη συσκευη για να περασεις το radio.και μετα παλι το ιδιο στην οθονη με τα χρωματα,και να περασεις τη ρομ το ραδιο για να το περασεις θα τρεξεις αυτο το αρχειο που λες Edited August 29, 2010 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 αν περασες το hspl και σου ειπε στον υπολογιστη με επιτυχια, τωρα πρεπει να ξαναβγαλεις μπαταρια και να βαλεις ξανα,και να φερεις παλι σε boot mode τη συσκευη για να περασεις το radio.και μετα παλι το ιδιο στην οθονη με τα χρωματα,και να περασεις τη ρομ το ραδιο για να το περασεις θα τρεξεις αυτο το αρχειο που λες Το αρχειο που έχω για το radio είναι ruu_sign.nbh και δεν τρέχει απο τον υπολογιστή. Υπάρχουν κάπου τα ραδιο σαν .exe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το αρχειο που έχω για το radio είναι ruu_sign.nbh και δεν τρέχει απο τον υπολογιστή. Υπάρχουν κάπου τα ραδιο σαν .exe; μεσα στο φακελλο που εχεις αυτο το ραδιο,πρεπει να βαλεις και το ROMUpdateUtility.αυτο θα τρεξεις και θα σου περασει το ραδιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 μεσα στο φακελλο που εχεις αυτο το ραδιο,πρεπει να βαλεις και το ROMUpdateUtility.αυτο θα τρεξεις και θα σου περασει το ραδιο Επιτέλους δούλεψε. Ήθελε το σωστό ράδιο. Χίλια ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Επιτέλους δούλεψε. Ήθελε το σωστό ράδιο. Χίλια ευχαριστώ. τέλεια! :) εφόσον ήταν θέμα software με λίγο κόπο θα λυνόταν.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Επιτέλους δούλεψε. Ήθελε το σωστό ράδιο. Χίλια ευχαριστώ. χαιρομαι! τωρα που εκανες σωστα τη διαδικασια,δεν θα εχεις ξανα προβλημα. αν χρειαστεις κατι,εδω ειμαστε παλι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Γνωρίζει κανείς την ουσιαστική διαφορά αυτών των Screen Protectors? http://www.netimes.com/shop/clear-screen-protector-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2414.html?cPath=80_731 http://www.netimes.com/shop/glarefree-matte-screen-protector-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2466.html?cPath=80_731 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Με το ενα δεν γυαλιζει η οθονη ενω με το αλλο γυαλιζει Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 καλημερα!!! μου φερανε το λεο μου σημερα απο το σερβισε τελικα μου αλαξανε μητρικη :( αντι να μου αλαξουνε το τηλεφονο που ηταν 15 μερες μονο στα χερια μου για μενα ειναι απαραδεχτι αλλα τελος παντων για να δουμε τωρα αν δουλεψει θα περιμενω μερικες μερες 1 2 κ μετα θα το φλασαρω!! ομεγα 11????? ειχα μεινη στην 4 εγω!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδια ξερετε κανα σιτε σαν το xda και το bytheway ? Δλδ με προγραμματα, ρομ κτλ για το HD2 ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλήμέρα Χτές πέρασα την Omega XT v10 Με Co0kie's Home Tab 1.8.5. Πρώτη φορά μη official ρομ και με wm 6.5χ. Κατ'αρχάς ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους developers! Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα αν δεν γίνομαι κουραστικός. 1. Χρησιμοποιώ το resco explorer και λόγω του ότι η κάτω μπάρα στα 6.5χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος κόβει στη μέση τα εικονίδια επιλογών του προγράμματος. διορθώνεται αυτό; 2.Το Ndrive βγάζει τα γράμματα για τις οδηγίες μικροσκοπικά. σχεδον δεν διαβάζονται. 3.Το εικονίδιο με τα λιονταράκια κάτω αριστερά αλλάζει; Κυρίως λειτουργία ή και εμφάνιση αν αυτό δεν είναι αντιδεοντολογικό. 4. που μπορώ να βρώ το Ιστορικό κλήσεων για να το βάλω σε quick link; 5.Μπορώ να αλλάξω task manager ή taskbar; Αν ναι πως απεγκαθιστώ τα υπάρχοντα; Συγγνώμη αν κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts