eirhnh_k Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Θηκη εχει αλλα μαλλον κατι παιζει με καποιες εισαγωγες..Το δικο μου ειχε αυτην που λες απο την HTC ενας συναδερφος που το πηρε πριν μηνα απο eclick δεν ειχε.Ενας κολλητος που το πηρε προ διμηνου απο πλαισιο ειχε κανονικα. οντως κατι τετοιο γινεται. κι εγω απο το eclick που το πηρα δεν ειχε θηκη ενω ενας φιλος το πηρε απ το πλαισιο και ειχε θηκη. και τα 2 ελληνικης ρομ αν και δε νομιζω να χει σημασια. παντως μια απλη θηκη σιλικονης θα βολεψει τον καθενα νομιζω. βγαινει και σε διαφορα χρωματα.. εγω εχω βαλει μια ροζ και του δινει μια νοτα...γυναικεια:p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 εγω εχω βαλει μια ροζ και του δινει μια νοτα...γυναικεια:p Ναι ενδιαφερουσα προταση αλλα δεν νομιζω...να μου πηγαινει το χρωμα:cry: Απο e-click σε ποσο καιρο σου ηρθε ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ναι ενδιαφερουσα προταση αλλα δεν νομιζω...να μου πηγαινει το χρωμα:cry: Απο e-click σε ποσο καιρο σου ηρθε ? μμμ ναι μαλλον σα χρωμα δε θα σε κολακευει τοσο. καλα κι εμενα αλλος μου την εδωσε που αν την εβαζε, ουτε τον ιδιο θα κολακευε. στο eclick βρηκα την καλυτερη τιμη και φοβερη εξυπηρετηση. επισης μου εδωσαν και το manual στα ελληνικα τυπωμενο και συραμμενο σαν βιβλιο. παρασκευη απογευμα το παραγγειλα, δευτερα πρωι στις 10 το κρατουσα στα χερια μου Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ωραια αμα δεν βγαλω ακρη μαλλον απο εκει που το εχω παραγγειλει θα το παρω μαλλον απο e-click που εχει και θηκη που μου αρεσει και καρτα σε καλη τιμη Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 EDIT : Λεω για μια αυτες της 2 να παρω : http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=41674 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43300 Πανάκριβες! Έχεις δει τι τιμή έχουν στο ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Eλα τεκνον μου http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-htc-hd2-c-80_731.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ο γνωστός στο χώρο netimes σίγουρα αποτελεί μια οικονομική και αξιόπιστη επιλογή, εντούτοις όμως στο ebay μπορείς να βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και σε ακόμα καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Στην ακριβη δεν ειχα δει την τιμη αλλα η αλλη δεν ειναι ακριβη Απο ebay δεν παιρνω γτ ψιλοφοβαμαι το paypal. Απο netimes τα ειδα αυτα που λετε αλλα δεν ειδα κατι που να μου αρεσει εκτος απο μια θηκη που εχει σχεδον την ιδια το e-click και αν θυμαμαι και την ιδια τιμη. Ασε που και αυτοι θελουν paypal. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 το paypal ειναι οτι πιο ασφαλες υπαρχει! η αποφαση δικη σου βεβαια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 το paypal ειναι οτι πιο ασφαλες υπαρχει! Αν και έχουμε βγει off topic... συμφωνώ και επαυξάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 DTse σου υπενθυμίζω ότι η γραφή sms απαγορεύεται και τα ποστ τέτοιου είδους διαγράφονται άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Προφανώς η συσκευή που αγόρασες δεν είναι ελληνική και ελπίζω ο πωλητής να μην σου την πούλησε για τέτοια. Εν ολίγοις, θα χρειαστεί να κάνεις HSPL ή USPL στη συσκευή σου, δηλαδή να την ξεκλειδώσεις για να μπορέσεις να περάσεις την ελληνική rom. και πως μπορω να το κανω αυτο? με συγχωρειται αν εχει απαντηθει ηδη αλλα ειμαι καινουριος με το τηλ και δεν νοιωθω και πολλα EDIT : HD2 ειναι η συσκευη που αγορασα παιδια χιλια συγνωμη ξεχασα να το γραψω... παρακαλω να μεταφερθει το θεμα Edited August 27, 2010 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 νεο release του Mattc: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Μία χαζή ερώτηση: Αντέγραψα όλο το περιεχόμενο της παλιάς μου κάρτας στην καινούρια και την έβαλα όπως ήταν μέσα. Όλα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ να δουλεύουν κανονικά. Θα λειτουργήσουν τα πάντα σωστά ή θα έχω μπερδέματα; Και ακόμα κάτι. Πώς θα κρατήσω τα αρχεία εγκατάστασης του ndrive που είχε μέσα η συσκευασία σε backup σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά; Αρκεί μια αντιγραφή του φακέλου που είχε μέσα η καρτούλα; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 χαιρετω την παρεα . χθες αγορασα ενα htc hd μεταχειρισμενο και αφου ειδα οτι η ελληνικη ρομ που ειχε πανω ηταν η παλια πηγα στο σιτε της htc να κατεβασω την καινουρια. οταν εβαζα σειριακο αριθμο μου ελεγε οτι το λογισμικο αυτο δεν ειναι για την συσκευη σας. ενω μετα οταν πηγα να κατεβασω παλι την καινουρια αλλα σε ισπανικη/νορβιγικη εκδοση τον δεχτηκε τον σεριαλ. για να μην μακρυγορο πολυ πηγα στο imobile που εχει παρει σχεδον ola ta updates απο την ace hellas κατεβασα απο εκει την ρομ την ελληνικη την τελευταια. ολα καλα μεχρι που πηγα να την περασω , μου εβγαλε το εξης σφαλμα οταν πηγε να αρχησει η εγκατασταση στο κινητο μου. : μου εγραψε οταν πηγε να κανει την εγκατασταση οτι το βοηθητικο προγραμα ενημερωσης δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το pda phone σας Παρακαλουμε ελενξτε το βοηθητικο προγραμα ενημερωσης. γνωριζει κανεις ρε παιδεια τι μπορει να συμβαινει? γιατι εχω χοντροξενερωσει βλεπωντας να μην παιρνει την ελληνικη official ρομ. μια βοηθεια οποιος μπορει και γνωριζει τι γινεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ξερετε που μπορω να βρω το .cab του καιρου που ειναι σε αυτη την ρομ! δεν θελω το original αυτο που χρησημοποιει αυτος ψαχνω. το Dinik Weather http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=688342&highlight=miri+dinik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ισως μερικοί το έχουν πάρει χαμπαρι , για τους υπόλοιπους : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 σε συνδυασμό με κάποια εφαρμογή ηχογράφησης (acr ver.1.2.4 πχ) δεν έχω προλάβει να το τεστάρω , όποιο καλό παιδί .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 χαιρετω την παρεα . χθες αγορασα ενα htc hd μεταχειρισμενο και αφου ειδα οτι η ελληνικη ρομ που ειχε πανω ηταν η παλια πηγα στο σιτε της htc να κατεβασω την καινουρια. οταν εβαζα σειριακο αριθμο μου ελεγε οτι το λογισμικο αυτο δεν ειναι για την συσκευη σας. ενω μετα οταν πηγα να κατεβασω παλι την καινουρια αλλα σε ισπανικη/νορβιγικη εκδοση τον δεχτηκε τον σεριαλ. για να μην μακρυγορο πολυ πηγα στο imobile που εχει παρει σχεδον ola ta updates απο την ace hellas κατεβασα απο εκει την ρομ την ελληνικη την τελευταια. ολα καλα μεχρι που πηγα να την περασω , μου εβγαλε το εξης σφαλμα οταν πηγε να αρχησει η εγκατασταση στο κινητο μου. : μου εγραψε οταν πηγε να κανει την εγκατασταση οτι το βοηθητικο προγραμα ενημερωσης δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το pda phone σας Παρακαλουμε ελενξτε το βοηθητικο προγραμα ενημερωσης. γνωριζει κανεις ρε παιδεια τι μπορει να συμβαινει? γιατι εχω χοντροξενερωσει βλεπωντας να μην παιρνει την ελληνικη official ρομ. μια βοηθεια οποιος μπορει και γνωριζει τι γινεται . Τι την θελεις την official ? Φλασαρε την Ωμεγα που ειναι ελληνικη ρομ και ειναι και καλυτερη απο τις απλες. Ισως μερικοί το έχουν πάρει χαμπαρι , για τους υπόλοιπους : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 σε συνδυασμό με κάποια εφαρμογή ηχογράφησης (acr ver.1.2.4 πχ) δεν έχω προλάβει να το τεστάρω , όποιο καλό παιδί .... την εχουνε δει πηγαινε στο τοπικ της Ωμεγα Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ευχαριστω για την συμβουλη φιλλε dtse αλλα την ωμεγα πως την φλασσαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ευχαριστω για την συμβουλη φιλλε dtse αλλα την ωμεγα πως την φλασσαρω? Μπες εδώ και στη πρώτη σελίδα θα βρείς και τις ρομ και τις οδηγίες.........:):) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ευχαριστω παιδια. εκανα το hpl2 και περασα την official rom που δεν μπορουσε να περαστει και την πηρε. αλλα τωρα που μου δειξατε οτι εχετε βγαλει ρομ εσεις θα τις δοκιμασω και παλι ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Το πήραααααα :)!!!! Επιτέλους τώρα και εγώ είμαι κάτοχος του HD2 που τόσο πολύ μου αρέσει :D. Μαζί αγόρασα και μια κάρτα (transcend 8gb) όπως είπατε σε παραπάνω post. Διαβάζοντας τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης μου δημιουργήθηκαν ορισμένες ερωτήσεις.... Καταρχάς να με συγχωρέσετε για αυτά που θα σας ρωτήσω:O. Ξέρω πως θα είναι "γελοία" :confused: αλλά όπως σας έχω προαναφέρει είμαι στα πρώτα επίπεδα του Αρχάριου:O. Όταν ενεργοποιήσω το τηλέφωνο για πρώτη φορά μου λέει πως: 1) θα μου επιτρέψει να δημιουργήσω λογαριασμό email. Ερώτηση: έχω λογαριασμό gmail, να γράψω αυτόν τον λογαριασμό ή να δημιουργήσω καινούργιο για το κινητό μου? 2) Ορισμένα χαρακτηριστικά του κινητού όπως καιρός και footprints απαιτούν υπηρεσία τοποθεσίας του google για να καθοριστεί αυτόματα η τρέχουσα τοποθεσία μου. Ερώτηση: α. τι είναι υπηρεσία τοποθεσίας του google? β. πως ενεργοποιείται? γ. και πως απενεργοποιείται? 3) Για να ενεργοποιήσω το NDrive μου λέει να τοποθετήσω την κάρτα μνήμης (δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη συσκευασία) Ερώτηση: α. ποια είναι η κάρτα που λέει να τοποθετήσω? αυτή που είναι στη συσκευασία του κινητού (2gb micro SD)? και β. αν είναι αυτή και γίνει η εγκατάσταση, όταν την βγάλω και τοποθετήσω αυτήν που πήρα 8gb θα τρέχει το NDrive? 4) Πως μπορώ να κάνω backup? και πού γίνεται αυτό? Εννοώ στο κινητό ή στο pc? :)Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:O Σας ζητάω μια μικρή κατανόηση για τις πρώτες δυσκολίες μου...:rolleyes: Edited August 27, 2010 by zhukov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ευχαριστω παιδια. εκανα το hpl2 και περασα την official rom που δεν μπορουσε να περαστει και την πηρε. αλλα τωρα που μου δειξατε οτι εχετε βγαλει ρομ εσεις θα τις δοκιμασω και παλι ευχαριστω πολυ Ολα καλα δηλαδη εισαι οκ τωρα ? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Ισως μερικοί το έχουν πάρει χαμπαρι , για τους υπόλοιπους : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 σε συνδυασμό με κάποια εφαρμογή ηχογράφησης (acr ver.1.2.4 πχ) δεν έχω προλάβει να το τεστάρω , όποιο καλό παιδί .... Δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Το πήραααααα :)!!!! Επιτέλους τώρα και εγώ είμαι κάτοχος του HD2 που τόσο πολύ μου αρέσει :D. Μαζί αγόρασα και μια κάρτα (transcend 8gb) όπως είπατε σε παραπάνω post. Διαβάζοντας τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης μου δημιουργήθηκαν ορισμένες ερωτήσεις.... Καταρχάς να με συγχωρέσετε για αυτά που θα σας ρωτήσω:O. Ξέρω πως θα είναι "γελοία" :confused: αλλά όπως σας έχω προαναφέρει είμαι στα πρώτα επίπεδα του Αρχάριου:O. Όταν ενεργοποιήσω το τηλέφωνο για πρώτη φορά μου λέει πως: 1) θα μου επιτρέψει να δημιουργήσω λογαριασμό email. Ερώτηση: έχω λογαριασμό gmail, να γράψω αυτόν τον λογαριασμό ή να δημιουργήσω καινούργιο για το κινητό μου? 2) Ορισμένα χαρακτηριστικά του κινητού όπως καιρός και footprints απαιτούν υπηρεσία τοποθεσίας του google για να καθοριστεί αυτόματα η τρέχουσα τοποθεσία μου. Ερώτηση: α. τι είναι υπηρεσία τοποθεσίας του google? β. πως ενεργοποιείται? γ. και πως απενεργοποιείται? 3) Για να ενεργοποιήσω το NDrive μου λέει να τοποθετήσω την κάρτα μνήμης (δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη συσκευασία) Ερώτηση: α. ποια είναι η κάρτα που λέει να τοποθετήσω? αυτή που είναι στη συσκευασία του κινητού (2gb micro SD)? και β. αν είναι αυτή και γίνει η εγκατάσταση, όταν την βγάλω και τοποθετήσω αυτήν που πήρα 8gb θα τρέχει το NDrive? 4) Πως μπορώ να κάνω backup? και πού γίνεται αυτό? Εννοώ στο κινητό ή στο pc? :)Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:O Σας ζητάω μια μικρή κατανόηση για τις πρώτες δυσκολίες μου...:rolleyes: Με τις ελάχιστες γνώσεις μου, να σου απαντήσω στα γρήγορα γιατί ως νέος κι εγώ αντιλαμβάνομαι την αγωνία σου. 1. Βάλε το δικό σου. 2. Ο καιρός θέλει internet. Το footprints θέλει το GPS μονάχα. 3. Βγάλε την κάρτα που είχε μέσα η συσκευασία, αντίγραψε όλο το περιεχόμενό της στην καινούρια σου κάρτα (βάλε την παλιά όπως είναι στην άκρη, ποτέ δεν ξέρεις) και βάλε την καινούρια κάρτα στο κινητό. Αν δεν ξεκινήσει αυτόματα, με το file explorer μπες στον φάκελο 2577 της κάρτας και τρέξε το αρχείο autorun για να ξεκινήσει η εγκατάσταση του ndrive. Τον κωδικό για τον χάρτη θα τον βρεις στο φακελάκι που συνοδεύει την εφαρμογή και επίσης βρίσκεται μέσα στο κουτί του τηλεφώνου. 4. Εκεί τώρα... Θα μας πει κάποιος άλλος... Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts