dimotika Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να βρω δύο προγράμματα που θα μου είναι απαραίτητα κατά τη διάρκεια των διακοπών. 1. Μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό GPRS traffic counter που να δουλεύει στο WVGA του HD2? Αν υπάρχει η δυνατότητα διαχωρισμού Wi-Fi / GPRS data ακόμα καλύτερα! Κάνοντας search βρήκα το GPRS monitor και το PPC Interface monitor, αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που ήδη χρησιμοποιεί το ίδιο ή αντίστοιχο. Λουίζα http://www.spbsoftwarehouse.com/products/gprsmonitor Β.και πως μπορω να αλλαξω την οθονη κλειδωματος με αλλο gadget? Ευχαριστω http://ac-s2.com/ Σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά post, χρησιμοποίησε την τροποποίηση και πρόσθεσε ότι θέλεις. Edited June 29, 2010 by ioathe Διπλό post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Φιλε "dimotika" καλο ειναι να τα βαζεις ολα σε ενα post και να μην κανεις πολλαπλα συνεχομενα post. απλα στο αναφερω γιατι τα παιδια απο την διαχειριση πολυ πιθανον να σου κανουν παρατηρηση μιας και το γραφουν αυτο οι κανονες του φορουμ εδω. φιλικα παντα !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Υπαρχει τροπος να κλειδωνω - να αποφευγω το κατα λαθος πατημα των κουμπιων οταν εχω το τηλεφωνο μεσα στο τσαντακι μου και τρεχω το Destinator χωρις να δημιουργη προβλημα στην πλοηγηση ? Νομίζω πως σε μία rom που είχα δει γινότανε αλλά δε θυμάμαι ποια ακριβώς... keep walking!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Με «μαμά» ROM 1.66 δεν μου το βγάζει ούτε εμένα. Ενώ αν κάνω click στην επαφή που εμφανίζεται στο e-mail με πάει στην σωστή, αν και στο e-mail μου την γράφει με τον τρόπο που το στέλνει (δηλαδή με μικρά τονισμένα) και στις επαφές το έχω αλλιώς (κεφαλαία ατόνιστα). Θέλει δύο click δηλαδή αντί για ένα. Α, ρε συ, μήπως πρέπει να έχει ένα τηλέφωνο η επαφή, αλλιώς δεν ξέρει τι να πάρει; Άκυρο, ένα τηλέφωνο είχε η επαφή που δοκίμασα... Δοκίμασα επίσης να βάλω στο σώμα του mail το τηλέφωνο, όπως στη συνημμένη εικόνα σου, αλλά τίποτα... Καλημέρα ! Τσέκαρα 2 e-mail από διαφορετικά άτομα (με κατάληξη Yahoo.gr και hotmail.com ) και μου δίνει την δυνατότητα (πράσινο εικονίδιο) να καλέσω τον αποστολέα. Επίσης μου εμφανίζει και την φωτό που έχω καταχωρήσει στην επαφή. Stock ROM 1.66.405.2 WWE Λείπει και από εμένα το πράσινο εικονίδιο για κλήση του αποστολέα του e-mail... ROM: 1.66.482.1 (76641) ELL Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έκανα πολλές δοκιμές και δεν κατάφερα να το κάνω να εμφανίσει το πράσινο εικονίδιο της κλήσης... Δοκίμασα και με email που να περιέχει στο κείμενό του τηλεφωνικό αριθμό καθώς επίσης και να ορίσω τους τηλεφωνικούς αριθμούς χωρίς το +30 μπροστά. Σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερα να εμφανίσω το πράσινο εικονίδιο του αποστολέα... Το τρελό είναι ότι αν πατήσω το αριστερό κουμπί της κλήσης όταν βλέπω το email, με πάει κανονικά στον dialer με συμπληρωμένο τον αριθμό κλήσης του αποστολέα, πράγμα που σημαίνει ότι το s/w γνωρίζει τον αριθμό και τον χρησιμοποιεί. Απλά για κάποιο λόγο δεν βγάζει το εικονίδιο... :confused: Μάλλον κάποιο bug στο s/w της HTC... :( Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Νομίζω πως σε μία rom που είχα δει γινότανε αλλά δε θυμάμαι ποια ακριβώς... keep walking!!! tnx αλλα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος χωρις να χρειαστει να ψαχτω για ρομ μονο για κατι τετοιο .... μηπως υπαρχει καποια εφαρμογουλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έκανα πολλές δοκιμές και δεν κατάφερα να το κάνω να εμφανίσει το πράσινο εικονίδιο της κλήσης... Δοκίμασα και με email που να περιέχει στο κείμενό του τηλεφωνικό αριθμό καθώς επίσης και να ορίσω τους τηλεφωνικούς αριθμούς χωρίς το +30 μπροστά. Σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερα να εμφανίσω το πράσινο εικονίδιο του αποστολέα... Το τρελό είναι ότι αν πατήσω το αριστερό κουμπί της κλήσης όταν βλέπω το email, με πάει κανονικά στον dialer με συμπληρωμένο τον αριθμό κλήσης του αποστολέα, πράγμα που σημαίνει ότι το s/w γνωρίζει τον αριθμό και τον χρησιμοποιεί. Απλά για κάποιο λόγο δεν βγάζει το εικονίδιο... :confused: Μάλλον κάποιο bug στο s/w της HTC... :( Κι αυτό χρήσιμο είναι ! Thanks ... Edited June 29, 2010 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) και ομως!! που το βλεπεις το παραξενο! η rom ειναι 1.48.482.4(71294)ELL ενα καλο προγραμμα ειναι το pocket shield αλλα εχει στιγμεσ που κολλαει. Σε παρακαλώ μην κάνεις πολλαπλά post, χρησιμοποίησε την τροποποίηση και πρόσθεσε ότι θέλεις. Edited June 29, 2010 by ioathe Τριπλό post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Καλησπερα σε ολους....εχω ενα προβληματα: Περασα την prestigeX beta4 και μου αφησε ενθυμιο....την boot splash screen εκει που γραφει την ρομ και το ραδιο και δεν φευγει με τιποτα.... Περασα την official, εκανα task29, περασα αλλη ρομ που αλλαζε και εκεινη την εικονα περασα αλλη bootscreen splash απο xda και παρ'ολα αυτα δεν φευγει με τιποτα......:mad::mad::mad: Υπαρχει καμμια λυση μεσω registry η κατι οτιδηποτε;;;;:O Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Καλησπερα σε ολους....εχω ενα προβληματα: Περασα την prestigeX beta4 και μου αφησε ενθυμιο....την boot splash screen εκει που γραφει την ρομ και το ραδιο και δεν φευγει με τιποτα.... Περασα την official, εκανα task29, περασα αλλη ρομ που αλλαζε και εκεινη την εικονα περασα αλλη bootscreen splash απο xda και παρ'ολα αυτα δεν φευγει με τιποτα......:mad::mad::mad: Υπαρχει καμμια λυση μεσω registry η κατι οτιδηποτε;;;;:O ψαξε ποιο πισω εχω δωσει λυση...για ναμετατρεψουμε ενα video που εχουμε τραβηξει με το hd2 σε καλυτερη αναλυση ποιο προγραμμα προτεινετε???? Edited June 29, 2010 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 παιδια καλησπερα κ απο μενα εδω κ αρκετο καιρο σκευτομαι σοβαρα να αγορασω to htc hd2 εδω κ 4 χρονια exv to nokia e90 comiunicator k ειμαι πολυ ευχαριστημενος θα μεινω ευχαριστιμενος αν το αγορασο η θα μου βγαλει το λαδι μεχρι να το μαθω? πια ειναι η γνωμη σας?επισεις ειναι βασικο να μπορει να ηχογραφει αυτοματα τα τηλεφωνα μου κ χωρις μπιπ!! μπορει να το κανει αυτο??ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τροπος για να μεταφέρω ολους τους ηχους στο bluetooth ακουστικό? Με ενδιαφέρει για να ακουω μεσα απο κρανος destinator και μουσική. Παλια στι kaizer γίνοταν με ενα capaki toggle περιπου σαν αυτό: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=525 Αυτο τρέχει και στην δική μας συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έκανα πολλές δοκιμές και δεν κατάφερα να το κάνω να εμφανίσει το πράσινο εικονίδιο της κλήσης... Δοκίμασα και με email που να περιέχει στο κείμενό του τηλεφωνικό αριθμό καθώς επίσης και να ορίσω τους τηλεφωνικούς αριθμούς χωρίς το +30 μπροστά. Σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερα να εμφανίσω το πράσινο εικονίδιο του αποστολέα... Το τρελό είναι ότι αν πατήσω το αριστερό κουμπί της κλήσης όταν βλέπω το email, με πάει κανονικά στον dialer με συμπληρωμένο τον αριθμό κλήσης του αποστολέα, πράγμα που σημαίνει ότι το s/w γνωρίζει τον αριθμό και τον χρησιμοποιεί. Απλά για κάποιο λόγο δεν βγάζει το εικονίδιο... :confused: Μάλλον κάποιο bug στο s/w της HTC... :( Να συμπληρώσω, ότι έλαβα e-mail από άτομο που είχα στις επαφές χωρίς καταχωρημένη διεύθυνση και εμφάνιζε μόνο το ονοματεπώνυμο του αποστολέα. Πατώντας πάνω στο ονοματεπώνυμο, καταχώρησα το e-mail στην υπάρχουσα επαφή και ξαναμπαίνοντας στο e-mail, εμφανίστηκε το πράσινο εικονίδιο κλήσης, η φωτό της επαφής αλλά παρέμεινε το ονοματεπώνυμο όπως το είχε δηλώσει ο αποστολέας στο e-mail του και όχι όπως το έχω καταχωρίσει στις επαφές. Επίσης (αν θυμάμαι καλά), όταν λάβω κάποιο e-mail (πριν το ανοίξω) υπάρχει εικονίδιο ενημέρωσης στην αντίστοιχη επαφή (με την προυπόθεση, να είναι καταχωρημένη η διεύθυνση του e-mail) Ελπίζω να βγάλεις άκρη Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Καλησπερα σε ολους....εχω ενα προβληματα: Περασα την prestigeX beta4 και μου αφησε ενθυμιο....την boot splash screen εκει που γραφει την ρομ και το ραδιο και δεν φευγει με τιποτα.... Περασα την official, εκανα task29, περασα αλλη ρομ που αλλαζε και εκεινη την εικονα περασα αλλη bootscreen splash απο xda και παρ'ολα αυτα δεν φευγει με τιποτα......:mad::mad::mad: Υπαρχει καμμια λυση μεσω registry η κατι οτιδηποτε;;;;:O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3206196#post3206196 την πάτησα και εγώ με την prestige η οποία τελικά δεν gets me :p thanks φίλε koklas :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3206196#post3206196 την πάτησα και εγώ με την prestige η οποία τελικά δεν gets me :p thanks φίλε koklas :cool: ευχαριστουμε παιδια! το ειχα παθει κι εγω με την prestigex και μετα εβαλα την dragon και μου αφησε αλλο ενα πιο χαλια ακομα! μολις το εβγαλα!! ναστε καλα παιδια!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 βρε παιδια βιντεοκληση εχει???? τι ποιοτητα βιντεο τραβαει το εργαλειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τροπος για να μεταφέρω ολους τους ηχους στο bluetooth ακουστικό? Με ενδιαφέρει για να ακουω μεσα απο κρανος destinator και μουσική. Παλια στι kaizer γίνοταν με ενα capaki toggle περιπου σαν αυτό: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=525 Αυτο τρέχει και στην δική μας συσκευή? Υπάρχει μία ρύθμιση (δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω άμα δουλεύει) στις ρυθμίσεις Bluetooth που ίσως βοηθήσει. Πάς στο TAB Ρυθμίσεις. Πατάς Μενού – Περισσότερα. Επιλέγεις Bluetooth (εάν δεν είναι ενεργοποιημένο, το ενεργοποιείς). Σου βγάζει μία οθόνη με ρυθμίσεις. Πάς στην πρώτη καρτέλα (δεξιά με τα τρία γρανάζια). Επιλέγεις “Περισσότερα”. Πηγαίνεις “ Ήχος” και τσεκάρεις την επιλογή “ Αναπαραγωγή ήχων συστήματος σε απομακρυσμένες συσκευές ανοιχτής ακρόασης”. Δεν χρησιμοποιώ Bluetooth και ΔΕΝ ξέρω αν η συγκεκριμένη ρύθμιση κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε όμως… :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Όντως αυτό κάνει!Μεταφέρονται όλοι οι ήχοι , ακόμα και η μουσική(και σε μονο Bluetooth) Edited June 30, 2010 by T.R.S. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Υπάρχει μία ρύθμιση (δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω άμα δουλεύει) στις ρυθμίσεις Bluetooth που ίσως βοηθήσει. Πάς στο TAB Ρυθμίσεις. Πατάς Μενού – Περισσότερα. Επιλέγεις Bluetooth (εάν δεν είναι ενεργοποιημένο, το ενεργοποιείς). Σου βγάζει μία οθόνη με ρυθμίσεις. Πάς στην πρώτη καρτέλα (δεξιά με τα τρία γρανάζια). Επιλέγεις “Περισσότερα”. Πηγαίνεις “ Ήχος” και τσεκάρεις την επιλογή “ Αναπαραγωγή ήχων συστήματος σε απομακρυσμένες συσκευές ανοιχτής ακρόασης”. Δεν χρησιμοποιώ Bluetooth και ΔΕΝ ξέρω αν η συγκεκριμένη ρύθμιση κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε όμως… :) καλημερα το δοκιμασα και δουλευει το εψαχνα καιρο εισαι τοπ σε ευχαριστω:):) Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ψαξε ποιο πισω εχω δωσει λυση...για ναμετατρεψουμε ενα video που εχουμε τραβηξει με το hd2 σε καλυτερη αναλυση ποιο προγραμμα προτεινετε???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3206196#post3206196 την πάτησα και εγώ με την prestige η οποία τελικά δεν gets me :p thanks φίλε koklas :cool: Ευχαριστω και τους 2 τον ενα για την λυση και τον αλλο για το που βρισκοταν......γιατι το πιο πισω ειναι καμμια 800αρια σελιδες.......:lol: Ευχαριστω..... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ευχαριστω και τους 2 τον ενα για την λυση και τον αλλο για το που βρισκοταν......γιατι το πιο πισω ειναι καμμια 800αρια σελιδες.......:lol: Ευχαριστω..... καλημερα Ρεβέκκα ειναι πολλοί ευκολο αν πας αναζήτηση στο ιδιο θέμα γράψεις ακριβώς αυτο που ψάχνεις πχ εδω .(για να μετατρέψουμε ενα video που εχουμε τραβήξει με το hd2 σε καλύτερη) και το βρίσκεις κατευθείαν....:):):):) Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Δυσάρεστα τα νέα: Οι εκδόσεις του Skyfire για Windows Mobile και Symbian δε θα λειτουργούν σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων δυστυχώς και η Ελλάδα από αύριο 1-7-2010. Μακάρι, σύντομα να αλλάξουν γνώμη. "Skyfire, an alternative mobile web browser, today announced that it won’t be supporting its Symbian and Windows Mobile versions (Skyfire Version 1.X) outside of North America and Western Europe, citing low ad revenues in those countries that don’t cover the cost of operating. Skyfire’s original version was a proxy architecture, much like Opera Mini, where pages are downsized and rendered at a back-end server before they are pushed to the device..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clsfox Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλημερα Λουιζα, για το πρωτο που ρωτησες νομιζω οτι το spb wireless monitor ειναι οτι καλυτερο γιατι ειναι πληρη και απο επιλογες και απο ρυθμισεις. και φυσικα διαχωριζει να σου μετραει ξεχωριστα και να σου εμφανιζει για mms, wap, usb, gprs, wifi. δεν ειναι δωρεαν προγραμμα φυσικα. ειναι ομως οτι καλυτερο υπαρχει γι'αυτη την δουλεια. Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω! Για το Endnote που ρώτησα, μήπως κάποιος υποψήφιος διδάκτορας με HD2 μπορεί να βοηθήσει;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Ευχαριστω και τους 2 τον ενα για την λυση και τον αλλο για το που βρισκοταν......γιατι το πιο πισω ειναι καμμια 800αρια σελιδες.......:lol: Ευχαριστω..... πρωτον ποσταρα απο το κινητο και δευτερον υπαχει και η αναζητηση....και εγω εκεινη ην ωρα δεν ειχα χρονο να σε βοηθησω περισοττερο...εαν εκανεσ μια ανζητηση σιγουρα 8α σου εβγαζε αυτο που εψαχνες...:) Edited June 30, 2010 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Παιδια για σας! μολις πηρα μεταχειρισμενο το hd2.πολυ καλο!παιδια εχει αγγλικη ρομ rom version: kwbr topix 1.3 WWE RADIO VERSION 2.08.50.05 πηγα να το κανω update apo htc αλλα λεει οτι το software δεν ειναι γιαθτο το τηλεφωνο..η ρομ που εχω ειναι παλια?ελληνικα πως θα βαλω?με χακεμα?παιδια σας παρακαλω πειτε μου και συγνωμη αν εχε ειπωθει αλλα ειναι 800 σελιδες!πιια ειναι η καλυτερη ελληνικη ρομ να βαλω>? σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gagaras Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 -spb wireless monitor,efficasoft gprs traffic monitor -Η ανανέωση του καιρού για μια πόλη,καταναλώνει γύρω στα 3kb. -εγκατέστησε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο π.χ.το fingerkeyboard http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312&highlight=finger+keyboard και να το επιλέγεις πριν ανοίξεις το destinator Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !! Σε ευχαριστώ, Μείνε μερικές μέρες με την μαμά ρομ να μάθεις καλά την συσκευή και μετά αν θέλεις να περάσεις κάποια από τις δικές μου ενημέρωσε με να σε βοηθήσω. Ναι, αυτό είχα σκοπό να κάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts