Te_salat Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Κωστη καλημερα :) φιλεμου δεν φταιει το τηλεφωνο...κατι αλλο ειναι..δεν ειναι φυσιολογικα ολα αυτα τα κουφα που σου τυχαινουν:O δεν τα εχω αντιμετωπισει ποτε μεχρι στιγμης στο λεο...κατι δεν εχει παει καλα απο καποια ρομ... ξεχασε τις Official ρομς,βαλε task29,με το ραδιο που θελεις,μετα την 1.5.2,hard reset και ΞΑΝΑ φλασαρισε την ιδια ρομ,HR και δοκιμασε το. και μην περνας backup!προσπαθησε να το στησεις απο την αρχη... αν οντως εχει παθει κατι η συσκευη εισαι πολυ ατυχος ρε φιλε,τι αλλο να πω...:( Δημητρη ολα εχουν γινει οπως τα λες. Σε καθε αλλαγη ρομ γινεται πρωτα Task29 και μετα περνιεται η ρομ. Φροντιζω να καθεται σωστα. Και μην ξεχνας οτι για παραδειγμα την 1.52 την περασα 3 φορες γιατι γυριζα στην official οποτε δεν τηθεται θεμα. Για να αντιληφθεις το προβλημα πρεπει να κανεις αλλεπαλληλες βιντεοσκοπισεις. Παρουσιαζεται ως εξης: 1. Την ωρα που πατας να τερματιστει η βιντεοσκοπιση βγαινουν οι πολυχρωμες τελιτσες των windows και κολλαει εκει. 2. Την ωρα της βιντεοσκοπισης και οταν περιστρεφεις την καμερα σε σημεια με εντονες διαφορες φωτισμου παγωνει και αν πατησεις τερματισμο, κολλαει. Δοκιμασα και χωρις καρτα, με αλλη καρτα και εκανα φορματ την 16αρα μου πετοντας οτι δεν χρειαζομουν και μπορουσε να δημιουργει προβληματα. Φυσικα αν δεν τραβηξεις πολλα βιντεο μαζεμενα μπορει και να μην το αντιληφθεις ποτε. Απο την στιγμη που με καποιες ρομ δεν υπαρχει προβλημα (official, topix 1.5.9, Artemis V9) εντοπιζω την αιτια σε δυο παραγοντες: Ο πρωτος ειναι οι Drivers και ο δευτερος το hspl2 με πιθανοτερο το πρωτο. Δεν γινεται σε καποιες ρομ, να κανει απροβληματιστη βιντεοσκοπιση και η καμερα να ειναι ταχυτατη τοσο στην εναρξη οσο και στο τελος της βιντεοσκοπισης. Θα μου πεις γιατι δεν το κανει σε ολες τις συκευες; Δεν ξερω, πιθανως ανα κανεις τις ιδιες δοκιμες δηλαδη να επιχηρισεις 10 βιντεοσκοπισεις των 20 δευτερολεπτων με την καμερα να κινειται δεξια αριστερα να στο κανει μια φορα. Κι εγω απο συμπτωση το καταλαβα. Εγινε μια φορα και ψαχνοντας με πολλες δοκιμες επαναληφθηκε αρκετες φορες. Σκεφτομαι και το hspl 2.08 γιατι οσο καιρο την ειχα με το παλιο hspl δεν μου ειχε παρουσιαστει τετοιο προβλημα. Βεβαια μην νομιζεις οτι τραβαω πολλα βιντεο. Μπορει να μην το ειχα καταλαβει. Για την miri V12 δεν ειμαι σιγουρος, μου το εκανε μονο μια φορα και χωρις να εχω κανει hard reset μετα το φλασαρισμα. Δεν επεμεινα γιατι δεν ειχα σκοπο να την κρατησω αφου θελω να βαλω μια ρομ που να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει προβληματα. Η V12 ειναι καινουργια και δεν ξερουμε ακομα τι μπορει να βγαλει. Την V11 (Γιαννη ioathe) την εβγαλα γιατι μου εκανε προβλημα στην αλλαγη wallpaper στην lockscreen. Tο εκανε και μετα απο hard reset, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν την ξαναφλασαριζα αν θα συνεχιζε να το κανει. Πριν μου παρουσιαστει ειχα καποιο προβλημα με το Dusk Lockscreen και το αφαιρεσα (καποιες φορες γινονταν διστακτικος ο slider). Μετα την απεγκατασταση προφανως συμπαρεσυρε καποια αρχεια γιατι δεν δουλευε η official lockscreen και κλειδωνε μονο με ταπ στο αντιστοιχο soft button. Εκανα hard reset και ενω εφτιαξε η lockscreen, συνεχιζε να κολλα οταν επιχειρουσα να αλλαξω το wallpaper. Πιθανως να δημιουργηθηκε καποιο προβλημα που δεν διορθονονταν με hard reset και ισως αν την ξαναφλασαριζα να επανερχονταν. Δεν το επιχειρησα γιατι μου εχει δημιουργηθει μια εντυπωση οτι οι ρομ αυτες ειναι υπερευαισθητες και επιρεαζονται με το παραμικρο. Το Τηλεφωνο σαν συσκευη δεν εχει κανενα προβλημα. Κρατησα την official στημενη κανονικα για αρκετες ωρες κανοντας συνεχεια διαφορες δοκιμες. Καταφερα να αδοιασω την μπαταρια σε λιγες ωρες.:) Το ιδιο και με την 1.5.9, κανενα προβλημα στο θεμα της καμερας. Ομως μου εβγαλε προβλημα με τα ελληνικα πληκτρολογια και την απεγκατεστησα. Μαλιστα στις ρυθμισεις στο text input settings, ειχε εντελως αλλες παραμετρους προς ρυθμιση π.χ. αντι για Symbol lock, εγραφε κατι για κινεζικα και γενικα ηταν διαφορετικο απ᾽οτι βλεπουμε σε αλλες ρομ. Δεν ξερω μηπως γι αυτο εκανε προβλημα στο ελληνικο πληκτρολογιο. Δεν την ξαναφλασαρα για να σιγουρευτω. Απλα εκανα hard reset και περασα μονο το πληκτρολογιο. Αφου ειδα οτι και παλι δεν ηταν σωστο την παρατησα. Δεν γινεται να μην καθονται καλα καποιες ρομ και αλλες να μην εχουν τιποτα. Πρωτη φορα μου συμβαινουν αυτα. Πιστευω η αναμοιξη drivers, σε ρομ που δεν προοριζονται γι αυτες, δημιουργει ασταθια και αλληλεπιδρασεις. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι παλιοι εναπομειναντες developers συνεχιζουν να χρησιμοποιουν drivers απο 1.66 και τωρα απο 1.72 αφηνοντας απ εξω τα 576ΜΒ. Μετα απ αυτην φλασαρα την artemis V9 (εχω περασει στον ανηψιο μου εδω και 20 μερες την V7 την Ελληνικη και δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Ελεγα να δοκιμασω και του Λαβρεντη, αλλα δεν μ αρεσει επειδη συμπεριλαμβανει αλλαγες εικονιδιων ρολογιων κλπ. Μεχρι στιγμης στην artemis ολα δουλευουν ρολοι. Αριστος ηχος συνομιλιας, πολυ καλο σημα με το radio 2.09 Σε ταχυτητα δεν βλεπω διαφορες σε σχεση με του miri αλλα ειναι πιο αργη απο την topix 1.5.2 και φυσικα δεν ελευθερωνει τα 576ΜΒ. Ειναι συμπτωση οτι και αυτη αλλα και η topix 1.5.9 που δεν μου δημιουργουν προβληματα στην βιντεοσκοπιση, χρησιμοποιουν τους drivers της 1.72; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grissom Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Το G-Profile δουλεύει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οτι ειχα μεγαλη κατανάλωση μπαταριας (χωρις να το χρησιμοποιώ έπεφτε η μπαταριά σε 1 ώρα πάνω από 10%, όταν το έβγαλα η συσκευή επανήλθε. Ειχα δοκιμάσει την εκδοση G-Profile v.1.1. Είχε άλλος το ίδιο πρόβλημα? Χρησιμοποιώ και εγώ το G-Profile και όπως είχα αναφέρει όταν το πρωτοεγκατέστησα, μου φαινόταν και μένα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κατανάλωση της μπαταρίας. Πηγαίνοντας και στο forum του προγράμματος είδα ότι και άλλοι χρήστες το αναφέρανε, οπότε υπέθεσα ότι απλά υπάρχει κάποιο Bug. Παρόλα αυτά μετά την πρώτη μέρα χρήσης δεν μου εμφάνισε πρόβλημα μεγάλης κατανάλωσης και από τότε έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με το G-Profile, εκτός από μια λεπτομέρεια που αφορά το NoData - Το βράδυ μέσω G-Profile απενεργοποιώ τη λειτουργία τηλεφώνου και από όσο έχω παρατηρήσει ταυτόχρονα κάνει Disable και τις συνδέσεις στο NoData, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να το ξαναενεργοποιώ κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ(μικρή λεπτομέρεια όπως είπα) Είμαι με Official 1.66 GR και με λίγα cabs επειδή ακριβώς η κατανάλωση μπαταρίας είναι σημαντικό θέμα για μένα και θέλω να αποφύγω πιθανά προβλήματα από ασυμβατότητες. Να αναφέρω ότι είχα φτιάξει 2 μόνο profile στην πρώτη εγκατάσταση του προγράμματος- Κανονικό και Νύχτα- και μετά είχα ενεργοποιήσει την αυτόματη επιλογή. Από τότε δεν έχω ξαναπειράξει το G-Profile και δε μου έχει εμφανίσει το θέμα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 παιδια εγω δεν μπορω τις ρομ που δεν βασιζονται σε 2.10 drivers γιατι το φλας ειναι πολυ καλο...ειναι κσο πρεπει δυνατο....οταν βαζω αλλες ρομ που δεν βασιζονται σε αυτους τοτε το φλας ασπριζει τα προσωπα....και οτι cab και να βαλεις δεν διορθονται..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Καλησπέρα έχω το εξείς πρόβλημα που έχει αναφερθεί βέβαια εδώ το οποίο το ψάχνω μέρες αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Το facebook το βλέπω με κουτάκια έχω την ελληνική rom 1.66 τι πρέπει να κάνω για να διαβάζει κανονικά? Ευχαριστώ μαλλον περασες καμια καινουρια lock screen?μου το κανε και εμενα.αν ναι βγαλε την και βαλε αλλη η την μαμα lock screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 να σταματησες να συγχρονιζεις με το pc οπως κανω εγω χρονια τωρα! για αυτον τον λογο επιμενω στην stand alone δυναμη του λεο!δεν χρειαζεσαι υπολογιστη πουθενα... σωζεις τα παντα μεσα στην καρτα και απλα καποια στιγμη που θα βρεις χρονο απλα τα περνας στον υπολογιστη για καλο και για κακο.. Μιας και δε με πάει ο συγχρονισμός ρου Active Sync με τίποτα, αλλά και επειδή προτιμάω κι εγώ τέτοιες πρακτικές, με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ η παραπάνω λύση. Υπάρχουν μήπως κάπου οδηγίες σχετικά με το how to για το παραπάνω; Τι ακριβώς σώζεις, από πού (ποια εφαρμογή) και πώς. Πώς και σε ποια εφαρμογή τα φορτώνεις στον υπολογιστή και αντιστρόφως; Συγχρόνισε τις επαφές σου με το google mail σου και μετά δεν θα φοβάσαι μην χαθούν Ο οδηγός της πρώτης σελίδας PUSH Gmail, συγχρονισμός επαφών & ημερολογίου. είναι η μέθοδος για αυτό, φίλε trackera ή μήπως υπάρχει και κάπου αλλού κάποιο σχετικό tutorial; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 παιδια καλημερα :D μια απορια παλι!! Για να φλασαρω την τοπιξ 1.5.2 πρεπει πρωτα να πρασω το hspl2? Εχω ηδη κανει hspl giati eixa perasei thn 1.66wwe..:wacko::wacko: Δεν είναι απαραίτητο να ξανακάνεις hard-spl. Δουλεύει και έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Οταν βαζω το igo8,3,2 να τρέξει με γυρίζει στο πλάι. Όταν πηγαίνω να το αλλάξω ετσι ώστε να μου το δείχνει κάθετα μου λέει οτι θα πρέπει να ξαναγίνει επανεκκίνηση του προγράμματος και αφού το κάνω με ξαναβάζει στο πλάι. Τι φταίει μήπως γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3115687#post3115687 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Λοιπον ξανα φλασαρα την 1.5.2 αλλα με hspl 1.66 και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα στην καμερα. Για να δουμε μετα το στησιμο τι θα κανει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Μήπως να το αφήσει λίγο να δουλέψει χωρίς το "στήσιμο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Μήπως να το αφήσει λίγο να δουλέψει χωρίς το "στήσιμο"; Ναι αυτο κανω εβαλα μονο resco, πληκτρολογιο και δοκιμαζω συνεχεια την καμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Για του miri τη V12 δεν ειμαι σιγουρος, μου το εκανε μονο μια φορα και χωρις να εχω κανει hard reset μετα το φλασαρισμα. Δεν επεμεινα γιατι δεν ειχα σκοπο να την κρατησω αφου θελω να βαλω μια ρομ που να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει προβληματα. Η V12 ειναι καινουργια και δεν ξερουμε ακομα τι μπορει να βγαλει. Την V11 (Γιαννη ioathe) την εβγαλα γιατι μου εκανε προβλημα στην αλλαγη wallpaper στην lockscreen. Tο εκανε και μετα απο hard reset, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν την ξαναφλασαριζα αν θα συνεχιζε να το κανει. ; εχω βαλει την "miri v11" πριν απο μερικες μερες και δεν την αλλαζω με καμια topix (που ειχα βαλει μεχρι και την 1.58 αλλα πολλες φορες μετα απο κλειδωμα παταγα να το ξεκλειδωσω και εμενε στην μαυρη οθονη) δυστυχως το hd2 δεν ειναι hd και μου φαινεται οτι και οι topix δεν ειναι ιδιες - μαλλον θα μεινω στα 6.5.x οπου βλεπω σταθεροτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) Mολις εβαλα την τopix 1.5.2 κ το ραδιο 2.08 αφου προτεινετε κ απο τον zaxaraki κ τωρα στηνω το τηλεφωνο σιγα σιγα.. Στα γρηγορα που το ειδα λιγο ειναι σιγουρα ποιο γρηγορη απο την 1.66 οφισιαλ κ ενα τηλ που πηρα η διαφορα ειναι τεραστια (προς το καλυτερο) απο ποιοτητα ηχου... μονο κατι που παρατηρησα στην κεντρικη οθονη στον καιρο αν πχ εχει ηλιο κτλ δεν μου φαινετε να κουνιετε η τα συνεφα πχ.. Ενω οταν παω στο μενου του καιρου απο την κατω μπαρα αυτο γινετε κανονικα. Μηπως ειναι ετσι ρυθμισμενη η ρομ η πρεπει να του αλλαξω κανενα seting? edit εφτιαξε μετα απο ενα δυο soft reset!! ευχαριστω κ τον te_salat για την βοηθεια :D Και 2 βιντεακια που κανουν την ολη διαδικασια παιχνιδακι ακομα κ για νεους σαν κ εμενα :lol::lol: http://http://www.youtube.com/watch?v=X--T--kvE24 http://http://www.youtube.com/watch?v=aS011l0saU8&feature=PlayList&p=191FEB267896A693&playnext_from=PL&playnext=1&index=5 Edited April 11, 2010 by malias4 Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εχω βαλει την "miri v11" πριν απο μερικες μερες και δεν την αλλαζω με καμια topix (που ειχα βαλει μεχρι και την 1.58 αλλα πολλες φορες μετα απο κλειδωμα παταγα να το ξεκλειδωσω και εμενε στην μαυρη οθονη) δυστυχως το hd2 δεν ειναι hd και μου φαινεται οτι και οι topix δεν ειναι ιδιες - μαλλον θα μεινω στα 6.5.x οπου βλεπω σταθεροτητα Γούστα είναι αυτά αλλά οι εκδόσεις του kwbr δεν στερούνται σε καμία περίπτωση από θέμα σταθερότητας. Απλά για μένα αν κάποιος έχει δουλέψει 6.5.Χ builds, δύσκολα επιστρέφει στα συμβατικά 6.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ρε παιδιά, έχω βγάλει κάτι φωτογραφίες και βίντεο. Τις βλέπω από την "έκθεση" (αρχικό μενού) αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά ούτε στην κάρτα ούτε στο κινητό για να τις αντιγράψω ομαδικά στο PC. Πού στο καλό είναι κρυμμένες; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ρε παιδιά, έχω βγάλει κάτι φωτογραφίες και βίντεο. Τις βλέπω από την "έκθεση" (αρχικό μενού) αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά ούτε στην κάρτα ούτε στο κινητό για να τις αντιγράψω ομαδικά στο PC. Πού στο καλό είναι κρυμμένες; Aν συνδεθεις με το pc κ μπεις στην μεμορυ καρντ του κινητου ειναι νομιζω μεσα στο φακελο DCIM κ μετα στο φακελο 100MEDIA ... Για δες εκει...:cool: Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ναι, τον βρήκα τον φάκελο και μέσω PC και μέσω κινητού. Δεν είναι εκεί! Έβαλα και το ψάξιμο για jpg αλλά πάλι δεν τις βρίσκει! Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εχω βαλει την "miri v11" πριν απο μερικες μερες και δεν την αλλαζω με καμια topix (που ειχα βαλει μεχρι και την 1.58 αλλα πολλες φορες μετα απο κλειδωμα παταγα να το ξεκλειδωσω και εμενε στην μαυρη οθονη) δυστυχως το hd2 δεν ειναι hd και μου φαινεται οτι και οι topix δεν ειναι ιδιες - μαλλον θα μεινω στα 6.5.x οπου βλεπω σταθεροτητα Γούστα είναι αυτά αλλά οι εκδόσεις του kwbr δεν στερούνται σε καμία περίπτωση από θέμα σταθερότητας. Απλά για μένα αν κάποιος έχει δουλέψει 6.5.Χ builds, δύσκολα επιστρέφει στα συμβατικά 6.5. Εχετε δικιο και οι δυο. Οτι και να λεμε τα 6.5.x ειναι πολυ καλυτερα και η 2.10 δινει στην συσκευη αλλο αερα. Δεν ξερω ποτε θα τα δουμε επισημα, αλλα κατι μου λεει οτι θα γινει οταν κυκλοφορισει το series 7. Κατι αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν μας δινει η HTC κι εμας την Αμερικανικη να τελειωνουμε. Εγω καθαρισα με την καμερα δεν ξερω τι την ειχε πιασει χθες. Tα αλεπαλληλα task29, τα διπλοφλασαρισματα το εκαναν να στρωσει και εκτος απο την 1.52 δοκιμασα και την V12 και μαλιστα με hspl 2.08 Δεν υπαρχει πλεον το προβλημα. Η V12 δειχνει ακομα καλυτερη καποιο μικρο bag που αναφερθηκε λυνεται με απενεργοποιηση του reader, αν κι εμενα δεν μου το εκανε. Η 1.5.2 ενω ειναι πιο γρηγορη σε ταχυτητα υστερει σε scrolling και touching πραγμα φυσιολογικο αφου αυτα ειναι καποιες απο τις βασικες βελτιωσεις στα 6.5.χ Και η Αρτεμις ειναι καλη. Λιγο συντηριτικη αλλα νοικοκυρεμενη και αν παρακολουθησει κανεις εχει αρκετο κοσμο τακτικο που ειναι ευχαριστημενος. Αν και την κρατησα μια μερα μονο δουλεψε σαν official, θα ελεγα ειναι οτι πρεπει για οσους θελουν κατι σε 6.5.χ αλλα παραλληλα κοντα στην γνησια. Την εχω στημενη κομπλε και ειναι μια καλη εναλλακτικη αν ξαναμουλαρωσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Θα μπορούσε κάποιος με 576mb enabled Rom να μου πει αν στον Arkswitch ή σε οποιοδήποτε task manager του δείχνει τα 576mb ή όχι? Έχω δοκιμάσει και την miri v11 και την elegancia v2.5 (με radio 2.08.50.08_2) και ενώ στο hardware info των windows mobile μου τα δείχνει, στους task manager ή στο system info του resco explorer όχι! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Θα μπορούσε κάποιος με 576mb enabled Rom να μου πει αν στον Arkswitch ή σε οποιοδήποτε task manager του δείχνει τα 576mb ή όχι? Έχω δοκιμάσει και την miri v11 και την elegancia v2.5 (με radio 2.08.50.08_2) και ενώ στο hardware info των windows mobile μου τα δείχνει, στους task manager ή στο system info του resco explorer όχι! Παντου 458 programs & 227 storage Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Κώστα αυτό δε λέει κάτι, έτσι ? Δηλαδή παρόλο που δεν αναφέρει 576mb τα χρησιμοποιεί ? Εμένα πάντως στον Arkswitch λέει : ... out of 469.812K Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Μιας και δε με πάει ο συγχρονισμός ρου Active Sync με τίποτα, αλλά και επειδή προτιμάω κι εγώ τέτοιες πρακτικές, με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ η παραπάνω λύση. Υπάρχουν μήπως κάπου οδηγίες σχετικά με το how to για το παραπάνω; Τι ακριβώς σώζεις, από πού (ποια εφαρμογή) και πώς. Πώς και σε ποια εφαρμογή τα φορτώνεις στον υπολογιστή και αντιστρόφως; Λοιπον με το SPB Backup περνεις το αναλογο πληρες backup της ΡΟΜ. Βεβαιως αυτο ειναι παραμετροποιησημο το τι θες να σωσεις. Υπαρχει και το ΡΙΜ Backup που ειναι για τα αρχεια των επαφων σου,σημειωσεων,κλησεων,ημερολογιου κ.α. ειναι ταχυτατο και ειναι και free!:) Αυτα τα σωζεις στη καρτα μνημης και τα επαναφερεις οποτε θες! Φωτογραφιες και τυχον εγγραφα που εχεις στη main memory τα σωζεις και αυτα στη καρτα μνημης με 1 απλο copy paste Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ρε παιδιά, έχω βγάλει κάτι φωτογραφίες και βίντεο. Τις βλέπω από την "έκθεση" (αρχικό μενού) αλλά δεν τις βρίσκω πουθενά ούτε στην κάρτα ούτε στο κινητό για να τις αντιγράψω ομαδικά στο PC. Πού στο καλό είναι κρυμμένες; Aν συνδεθεις με το pc κ μπεις στην μεμορυ καρντ του κινητου ειναι νομιζω μεσα στο φακελο DCIM κ μετα στο φακελο 100MEDIA ... Για δες εκει...:cool: Τελικά ήταν μέσα στο φάκελο My Device/My Documents/Τα βίντεό μου/100MEDIA στη συσκευή και όχι στην κάρτα. Αν δεν είχα το Resco File Explorer δε θα το έβρισκα. Μόνο αυτός μου βγάζει πληροφορίες για τη θέση του αρχείου. Υποτίθεται όμως ότι όταν υπάρχει κάρτα μνήμης, αυτόματα τα σώζει εκεί. Πού υπάρχει αυτή η ρύθμιση για το πού θα αποθηκεύει τα αρχεία της η κάμερα; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Τελικά ήταν μέσα στο φάκελο My Device/My Documents/Τα βίντεό μου/100MEDIA στη συσκευή και όχι στην κάρτα. Αν δεν είχα το Resco File Explorer δε θα το έβρισκα. Μόνο αυτός μου βγάζει πληροφορίες για τη θέση του αρχείου. Υποτίθεται όμως ότι όταν υπάρχει κάρτα μνήμης, αυτόματα τα σώζει εκεί. Πού υπάρχει αυτή η ρύθμιση για το πού θα αποθηκεύει τα αρχεία της η κάμερα; Στις ρυθμισεις υπαρχει το εικονιδιο της καρτας μνημης που πατοντας το αλαζει σε κανονικη μνημη! Αληθεια το προηγουμενο μηνυμα μου ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ το ειχες δει.. Αν δεν εχεις καταφερει να συγχρονισεις ακομα δοκιμασε να αλαξεις θυρα usb,αν δεν μετα να απενεργοποιησης το antivirus και κανε 1 δοκιμη και τελος αν και τοτε δε γινει τιποτα παρε 1 καλο backup με το spb backup και καντου 1 hard reset. Κανε απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση και το Device center στο PC σου και πιστευω θα τα καταφερεις. Μαλλον καποιο conflict παιζει Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) Στις ρυθμισεις υπαρχει το εικονιδιο της καρτας μνημης που πατοντας το αλαζει σε κανονικη μνημη! Αληθεια το προηγουμενο μηνυμα μου ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ το ειχες δει.. Αν δεν εχεις καταφερει να συγχρονισεις ακομα δοκιμασε να αλαξεις θυρα usb,αν δεν μετα να απενεργοποιησης το antivirus και κανε 1 δοκιμη και τελος αν και τοτε δε γινει τιποτα παρε 1 καλο backup με το spb backup και καντου 1 hard reset. Κανε απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση και το Device center στο PC σου και πιστευω θα τα καταφερεις. Μαλλον καποιο conflict παιζει Ναι το είδα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το hard rerset το έχω σίγουρο μετά από τους αρχικούς πειραματισμούς γι' αυτό ρωτάω πώς θα επαναφέρω τις επαφές μόνο. Αν επαναφέρω και τα υπόλοιπα, δε λέει γιατί θα μεταφέρω και τα τυχόν προβλήματα. Προβλέπω νέο στήσιμο. έτσι κι αλλιώς απλά για την ώρα μαθαίνω και δεν προσέχω και τόσο μερικές φορές. Υποψιάζομαι ότι κάποιες ρυθμίσεις που δοκίμαζα με το BsB Tweacks τα έκανα μαντάρα σε κάμποσα θέματα. Αλήθεια. Ετός από hard reset υπάρχει άλλη μέθοδος για την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να επανέλθουν τυχόν λάθος επιλογές; EDI Τη βρήκα τελικά τη ρύθμιση για το πού αποθηκεύει τα αρχεία η κάμερα: Μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει ένα εικονίδιο που λέει απλά "Αποθήκευση" Το πάτησα να δω τι θα βγει, δεν άνοιξε κάποιο νέο παράθυρο κι εγώ δεν πρόσεξα ότι το εικονιδιάκι είχε αλλάξει από συσκευή σε κάρτα μνήμης. Ας έβγαζε ένα προειδοποιητικό κείμενο τουλάχιστον! Τέλος πάντων. Η συσκευή έχει σε αρκετά σημεία ένα σκεπτικό αρκετά διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει ως τώρα. Το πιο περίεργο που ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω είναι αν θέλεις π.χ. να διαγράψεις κάτι, πατάς πρώτα "Διαγραφή" από το μενού και μετά επιλέγεις τα αρχεία που θα διαγράψεις! Ανάποδο σκεπτικό δεν είναι ή είμαι εγώ ανάποδος; Συνήθως πρώτα επιλέγουμε τα στοιχεία και μετά πατάμε Διαγραφή. Edited April 12, 2010 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts