Jump to content

grissom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

grissom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φέρνω και πάλι ένα πρόβλημα που είχε αναφερθεί παλιότερα όσον αφορά το αυτόματο κλείδωμα όταν μπει σε sleep το τηλέφωνο η πατήσουμε το κουμπί τέλος κλήσης. Έχω δοκιμάσει ένα tip που βρήκα και αφορά αλλαγή σε μια τιμή στο registry με το Total Commander [HKCU/ControlPanel/Backlight/ set Autodevicelockenabled to 1] παρόλα αυτά συνεχίζει να μην κλειδώνει αυτόματα και αν κάνω reset, παρατηρώ ότι επανέρχεται η τιμή στο 0 στο registry. Δε με είχε ενοχλήσει μέχρι πρόσφατα αλλά σήμερα έκανε κλήση ενώ βρισκόταν στην τσέπη. Ήθελα να ρωτήσω αν είχε βρει κάποιος λύση στο συγκεκριμένο θέμα. Εγκατέστησα και το Dusk Lock Screen αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα. Φοβάμαι ότι ίσως να είναι κάποιο πρόγραμμα που το προκαλεί και αν και θέλω να το αποφύγω ίσως χρειαστεί να κάνω και ένα hard reset..
  2. Χρησιμοποιώ και εγώ το G-Profile και όπως είχα αναφέρει όταν το πρωτοεγκατέστησα, μου φαινόταν και μένα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κατανάλωση της μπαταρίας. Πηγαίνοντας και στο forum του προγράμματος είδα ότι και άλλοι χρήστες το αναφέρανε, οπότε υπέθεσα ότι απλά υπάρχει κάποιο Bug. Παρόλα αυτά μετά την πρώτη μέρα χρήσης δεν μου εμφάνισε πρόβλημα μεγάλης κατανάλωσης και από τότε έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με το G-Profile, εκτός από μια λεπτομέρεια που αφορά το NoData - Το βράδυ μέσω G-Profile απενεργοποιώ τη λειτουργία τηλεφώνου και από όσο έχω παρατηρήσει ταυτόχρονα κάνει Disable και τις συνδέσεις στο NoData, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να το ξαναενεργοποιώ κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ(μικρή λεπτομέρεια όπως είπα) Είμαι με Official 1.66 GR και με λίγα cabs επειδή ακριβώς η κατανάλωση μπαταρίας είναι σημαντικό θέμα για μένα και θέλω να αποφύγω πιθανά προβλήματα από ασυμβατότητες. Να αναφέρω ότι είχα φτιάξει 2 μόνο profile στην πρώτη εγκατάσταση του προγράμματος- Κανονικό και Νύχτα- και μετά είχα ενεργοποιήσει την αυτόματη επιλογή. Από τότε δεν έχω ξαναπειράξει το G-Profile και δε μου έχει εμφανίσει το θέμα της μπαταρίας.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για τα links, τελικά αυτό που θέλω το κάνω με τη χρήση του phoneAlarm(για την ειδοποίηση) και με G-Profile(για την απενεργοποίηση τηλεφώνου τις ώρες που θέλω). Το μόνο που έχω παρατηρήσει προς το παρόν είναι ότι τρώει λίγο πιο γρήγορα τη μπαταρία που πιθανοτάτα να οφείλεται στο G-Profile. Και στο forum του διάβασα και άλλους που είχαν πρόβλημα με battery drain οπότε περιμένω να δω εάν θα συνεχίσει.
  4. Καλησπέρα και από μένα σε όλους, πρόσφατα κάτοχος του HD2, μετά από τρία χρόνια με το Kaiser και μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το Leo. Πλέον δυστυχώς όσο δεμένος και ας ήμουνα με το Kaiser, δε μπορώ ουτέ καν να το δουλέψω έχοντας συνηθήσει το Leo. Προς το παρόν αν και αρκετά έμπειρος με την αλλαγή rom(συνεχίζω ακόμα και τώρα να του βάζω νέες rom) είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή όλων των παιδιών που λένε να το δω λίγο με τη stock rom πριν προχωρήσω σε custom και προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με 1.66 μαζί με τα διάφορα προγραμματάκια του πρώτου post. Έχω 2 ερωτήσεις που δεν είμαι σίγουρος αν έχουν απαντηθεί και έχουν να κάνουν περισσότερο με ένα πρόγραμμα που έχω πάντα στο kaiser, το kaiser notification. Οι 2 λειτουργίες που με ενδιαφέρουν να έχω και στο Leo είναι η δυνατότητα ειδοποίησης όταν έχουμε αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα με κάποιον ήχο (είναι γκριζαρισμένη η επιλογή για Επανάληψη της ειδοποίησης) όπως επίσης και η απενεργοποίηση της λειτουργίας του τηλεφώνου καθημερινά σε χρονικές περιόδους που του ορίζουμε, π.χ από το βράδυ έως το πρωί. Ελπίζω ότι δεν μου έχουν ξεφύγει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά αν και διαβάζω το thread από την αρχή του σχεδόν οπότε λόγω κακής μνήμης μπορεί απλά να μην τις θυμάμαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά που έχουν συνεισφέρει σε ένα πραγματικά πολύ βοηθητικό thread. Συγγνώμη για το μήκος του post.
  5. Να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το youtube και το ΤΥΤΝΙΙ. Μπαίνω στη σελίδα m.youtube.com κανονικά από το PDA και αφού πατήσω το link με το βιντεο που θέλω να δω μου ανοίγει ένα πρόγραμμα-HTC Streaming Media for Pocket PC- και μου βγάζει μήνυμα λάθους, Failed to connect(όταν είμαι συνδεδεμένος μεσω του GPRS) και κάποιο άλλο αντίστοιχο μήνυμα όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi. Που μπορεί να οφείλετε αυτό;
  6. Εγω ετσι το πηρα, γιατι οταν πηγα στη vodafone μου ελεγαν περνα την αλλη βδομαδα να το παρεις ενω στο πλαισιο μου το εδωσαν αμεσως και αφου μου αλλαξαν και τα συμβολαια ωστε να παρω επιδοτηση απο 2 συμβολαια που εχω.. Με την ευκαιρια να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου, εχει καποιος εδω μεσα καποια θηκη αυτοκινητου που κολλαει στο παμπριζ όπως πχ αυτη: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=155359 ή να μου προτεινετε κάποια άλλη που έχετε/γνωριζετε?
  7. Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ενημερώσω τους υπόλοιπους χρήστες για το πρόβλημα που είχα αναφέρει σε προηγούμενη σελίδα όσον αφορά την αυτόματη απάντηση/κλείσιμο τηλεφωνήματος. Το πρόβλημα ήταν σε δική μου (μεγάλη) απροσεξία στο πρόγραμμα Bluemusic. Είχε 2 επιλογές auto-answer, auto-reject τις οποίες εκ παραδρομής τις είχα ενεργοποιήσει χωρίς να τις προσέξω ιδιαίτερα. Μετά από 2 hard-reset βρήκα το πρόβλημα και πλέον δουλεύουν όλα κανονικά. Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν.. Καλές γιορτές σε όλους! :D
  8. Το αυτόματη απάντηση είναι απενεργοποιημένο ήδη αλλά είτε το ενεργοποιήσω, είτε όχι, με το που θα πάρω το TYTN απαντάει και αμέσως το κλείνει. Όσον αφορά το sms ήταν επιλογή του SPB Phone Suite.
  9. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Εγκατέστησα στο SPB Phone Suite προχθες και ενω αρχικά φαινόταν να δουλεύει κανονικά μετά από λίγο, όταν με έπαιρναν τηλέφωνο απαντούσε αυτόματα και αμέσως το έκλεινε και μου έβγαζε την επιλογή να απαντήσω με sms. Αφού το έψαξα λίγο, ενεργοποίησα το Call Filtering και έβαλα accept all calls. Δούλευε κανονικά σήμερα όλη μέρα μέχρι που επιστρέφω σπίτι, με παίρνουν τηλέφωνο, πάλι τα ίδια. Αφαιρώ το SPB Phone Suite, μου ζητά soft-reset και με μεγάλη μου έκπληξη μετά την επανεκκίνηση συνεχίζει να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απαντάει αυτόματα (με χρεώνει κιόλας γκρρ) και το επόμενο δευτερόλεπτο μου κλείνει το τηλέφωνο. Έψαξα λίγο στο forum για αυτόματη απάντηση αλλά δεν βρήκα κάτι, δε θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι άλλο εκτός από το SPB Phone Suite το οποίο πλέον δεν υπάρχει στο τηλέφωνο έτσι και αλλιώς. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά σε όλους..
  10. Γεια σας και από μένα, να αναφέρω στο πρόβλημα του MSN ότι έχω και εγώ πρόβλημα να μπω με το Live Messenger αλλά μετά από μια μικρή αναζήτηση στο thread βρήκα το pocketmsn το οποίο δουλεύει μια χαρά και μέχρι να βρεθεί λύση με το Live, με καλύπτει όσον αφορά το Messenger..
  11. Μιας και αναφέρθηκε το GPS να πω και εγώ ότι σήμερα του έκανα την πρώτη μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και με πήγε χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν έχασε το σήμα και όταν το έκλεινα και το ξανάνοιγα κλείδωνε σε κάτω από 10 δευτερόλεπτα. Χωρίς να έχω ξαναχρησιμοποιήσει GPS αυτό ήταν υπεραρκετό για τις ανάγκες μου. Όλα αυτά βέβαια με το Destinator 6 γιατί με το 7 είχα κάποια μικρά προβλήματα(Με έδειχνε να προχωράω μέσα από πολυκατοικίες ή σε παράλληλους δρόμους..)
  12. Ευχαριστώ athanaso, είχες δίκιο για την καθυστέρηση, τώρα φαίνεται να ανοίγει πιο ομαλά και γρηγορότερα. Όσον αφορά το weather tab του spb, έβαλα το weather panel οπότε δε με απασχολεί πλέον.
  13. Καλήμερα, οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες για το τηλέφωνο και παρόλο που του έχω φορτώσει αρκετά προγράμματα δε μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα/κόλλημα ενώ είναι ελληνική ROM της ACE. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το Destinator 7 (δεν έχει σωστή απεικόνιση στους χάρτες) που μάλλον ήταν λάθος επιλογή και σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει εδώ, απλά είπα να προσπαθήσω πρώτα με το 7 και μετά το 6. Κατά τα άλλα το έχω αγαπήσει το pda και κάποια καθυστέρηση που εμφανίζεται στο dial pad πιθανόν να έχει να κάνει και με τα πολλά προγράμματα που έχω βάλει ή και με την ελληνική rom. Επιφυλλάσομαι να πω τη γνώμη μου για την καθυστέρηση αφού βάλω κάποια cooked rom αργότερα. Zaharaki ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.. Μια ερώτηση μόνο όσον αφορά το προγράμματα weather, έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το weather tab του mobile shell για το Ηράκλειο; Αθήνα μου κατεβάζει κανονικά στοιχεία, ενώ για Ηράκλειο τίποτα.
  14. Καλησπέρα σε όλους, μετά από αναμονή περίπου 5 μηνών και αφού είχα αρχίσει αν διαβάζω το thread από τότε που ήταν στη σελίδα 20 περίπου, ήρθε και η σειρά μου να αγοράσω το Tytn II. Το βάζω για πρώτη φόρτιση σε λιγάκι και θα σας πω τις εντυπώσεις μου αφού το δουλέψω λιγάκι. Θα μου προτείνατε να βάλω αμέσως κάποια cooked rom (helmi) ή να το δοκιμάσω όπως είναι; Πρόκειται για την ελληνική έκδοση (αγορά από Πλάισιο)..
×
×
  • Create New...