Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει πρόγραμμα που να

προσθέτει στις επαφές

ημερομηνία γέννησης ?

και να εμφανίζεται στη κεντρική

οθόνη το όνομα αυτού που έχει

γενέθλεια? 'εχω την ρομ 1.66

και είναι ελληνικό. δεν έχω περασμένο

το manila .

άμα κοιτάξεις στο πρώτο ποστ θα βρεις την λύση :)

• Administrators
υπάρχει πρόγραμμα που να

προσθέτει στις επαφές

ημερομηνία γέννησης ?

και να εμφανίζεται στη κεντρική

οθόνη το όνομα αυτού που έχει

γενέθλεια? 'εχω την ρομ 1.66

και είναι ελληνικό. δεν έχω περασμένο

το manila .

Υπάρχει πεδίο σε κάθε επαφή και για ημερομηνία γέννησης. Επίσης μπορείς να το κάνεις και μέσα από το outlook. Εάν συγχρονίσεις και το calendar στο συγχρονισμό μέσω activesync θα έχεις τα γενέθλια των επαφών σου στο ημερολόγιο της συσκευής.

Επίσης... το manila είναι το HTC Sense και είναι ήδη περασμένο στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Υπάρχει πεδίο σε κάθε επαφή και για ημερομηνία γέννησης. Επίσης μπορείς να το κάνεις και μέσα από το outlook. Εάν συγχρονίσεις και το calendar στο συγχρονισμό μέσω activesync θα έχεις τα γενέθλια των επαφών σου στο ημερολόγιο της συσκευής.

Επίσης... το manila είναι το HTC Sense και είναι ήδη περασμένο στη συσκευή σου.

είμαι λίγο άσχετος και φαινετε :D

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Administrators
Παιδια συγνωμη επειδη με μπερδεψατε να παρω το I PHONE 3GS η το HTC HD2???????????

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
Μόλις παρέλαβα κι εγώ το HD2 μου από expansys!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Όταν μπαίνω στο site της HTC για να κατεβάσω το official WWE rom upgrade με ρωτάει πιο region είναι πιο κοντά μου. Να επιλέξω Europe 1 ή 2?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλωσήρθα στην HD2 παρέα, την οποία παρακολουθώ καιρό...

edit: Απ' ότι διάβασα η επιλογή αυτή αφορά το location του server και όχι της rom, οπότε οκ!

PS: Αύριο παραλαμβάνω και το καινούργιο... "θηρίο" της Kingston microsd 16gb Class 10... Μόλις την τεστάρω θα γράψω εντυπώσεις για την ταχύτητά της.

ιδιο πραγμα ειναι,απλα αλλαζει ο σερβερ,καλοριζικο και απο μενα:)

Αγαπητοι φιλοι γεια σας .

Μολις παρηγγειλα καινουριο απο Γερμανια HTC HD 2. Μεχρι τωρα ειχα μονο symbian κινητα και ανυπομονω να εξερευνησω τον windows κοσμο !

Θελω να ρωτησω το εξης: Απο οτι καταλαβα πρεπει να περασω ελληνικη ROM.

Πως μπορω να δω ομως ποια γερμανικη ROM εχει τώρα το τηλεφωνο, για να την επαναφερω σε περιπτωση που χρειαστει για λόγους εγγύησης ?

Ευχαριστω

Συμπληρωση: για κάρτα αποθήκευσης πρέπει να έχουμε class 10 πως ο φίλος παραπάνω ? ?

Συμπληρωση: για κάρτα αποθήκευσης πρέπει να έχουμε class 10 πως ο φίλος παραπάνω ? ?

Όχι απαραίτητα. Ακόμα και Class 2 παίζει, αλλά αν έχεις επιλογή πάρε από Class 4 και πάνω. Η Class 10 που αναφέραμε παραπάνω ίσως είναι υπερβολική. Υποπτεύομαι πως στο HD2 δεν θα έχει καμία ουσιαστική διαφορά από μια Class 4/6. Θα δείξει.

Καλορίζικο! :)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Administrators
Θελω να ρωτησω το εξης: Απο οτι καταλαβα πρεπει να περασω ελληνικη ROM.

Πως μπορω να δω ομως ποια γερμανικη ROM εχει τώρα το τηλεφωνο, για να την επαναφερω σε περιπτωση που χρειαστει για λόγους εγγύησης ?

Ευχαριστω

Ας σου έρθει με το καλό και όλα υπάρχουν έτοιμα. Όταν θα βάλεις το serial number της συσκευής σου εδώ θα σου δώσει διαθέσιμο link για να την έχεις σε περίπτωση που τη χρειαστεί να την επαναφέρεις.

Modpic.gif

Σχετικά με το Led notification enabler. Εγκατέστησα το cab , έκανα επανεκκίνηση αλλά την επιλογή που λέει ο φίλος ( παλ. φωτ για 5λεπτά) δεν την βλέπω. Πάω έναρξη , ρυθμίσεις , ήχος και οθόνη , ήχοι ειδοποίησης και μπορώ να επιλέξω μόνο τον ήχο και το αν θα έχει δόνηση. Πού είναι αυτό για το led????? ; Έχω ROM 1.66 official. Ευχαριστώ.

Σχετικά με το Led notification enabler. Εγκατέστησα το cab , έκανα επανεκκίνηση αλλά την επιλογή που λέει ο φίλος ( παλ. φωτ για 5λεπτά) δεν την βλέπω. Πάω έναρξη , ρυθμίσεις , ήχος και οθόνη , ήχοι ειδοποίησης και μπορώ να επιλέξω μόνο τον ήχο και το αν θα έχει δόνηση. Πού είναι αυτό για το led????? ; Έχω ROM 1.66 official. Ευχαριστώ.

αν ρολάρεις με το χέρι προς τα κατω

θα βρεις κατα σειρά τις επιλογες

------> ηχος κλήσης

------>τυπος ήχου

------> ήχοι ειδοποιήσεις

κάνεις κλικ στη τρίτη επιλογή

και εμφανίζονται οι εντολές που

θέλεις

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

εκει που επιλεγεις τον ηχο θα κανεις αλλαγη στο κουτι που λεει εισερχομενη κληση και θα διαλεξεις αναπαντητη η φωνιτικο ταχυδρομειο και εκει θα βρεις το κουτι και θα το αλλαξεις σε(χωρις οριο).αν δυσκολευτεις καπου πες μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Administrators

Start / Settings / Menu / All Settings / Sounds & Notifications / Notifications

Όπου στα Event επιλέγεις για παράδειγμα Message: New message

Πιο κάτω εκεί κάπου λέει "Flash light for", το επιλέγεις και μετά αλλάζεις το χρόνο που θέλεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση.

Modpic.gif

Μάλλων φταίει η ώρα που είναι περασμένη αλλά εκεί που λές <<εκει που επιλεγεις τον ηχο θα κανεις αλλαγη στο κουτι που λεει εισερχομενη κληση και θα διαλεξεις αναπαντητη η φωνιτικο ταχυδρομειο και εκει θα βρεις το κουτι και θα το αλλαξεις σε (χωρις οριο)>> δέν το βλέπω. ψάχνω να το δώ στο -> έναρξη , ρυθμίσεις , ήχος και οθόνη , ήχοι ειδοποίησης και οι επιλογές είναι υπενθυμίσεις , νέο μήνυμα , mail κτλ. Τόσο στραβώθηκα που δέν βλέπω την επιλογή που λές??

Το βρήκα!!!! Φίλε athanaso77 όπως το έγραψες το κατάλαβα. Έψαχνα αλλού. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις όλλους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77

καλησπέρα παίδες, έχω τελευταία energy rom, θέλω να κάνω κάτι που ούτε στην αυθεντική έκδοση ήταν δυνατο από όσο ξέρω, λόγω του ότι η cyta-vodafone στη Κύπρο δεν υποστηρίζει αναφορά παράδοσης με το κλασσικό τρόπο θέλω να έχω ένα μόνιμο πρόθεμα στα μηνύματα για να μη γράφω κάθε φορά *0# που χρειάζεται για την ειδοποίηση, έψαξα και στο φόρουμ και στο google αλλά δε βρήκα κάτι που να με βοηθάει, οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή, ή κάποια εφαρμογή ή κάποιο registry tweak, το τηλέφωνο πάντως είναι απίστευτο, και αν εξαιρέσεις πως σήμερα μου έπεσε για πρώτη φόρα και χέστηκ@ πάνω μου μέχρι να τα παίξει δε με βλέπω να το αλλάζω για πολύ καιρό,

δεν ήθελα να σας κουράσω με το μήκος του μηνύματος και ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γιώργος.

• Administrators

Και ένα νέο που αφορά λίγους... βγήκε HSPL2 από bepe και Cottula και ξεπεράστηκε το πρόβλημα για κάποιους που είχαν flashάρει μέσω κάρτας μνήμης τις 2.10 rom της tmous και δεν μπορούσαν να περάσουν καμία άλλη μετά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

Modpic.gif

Καλημέρα

Δεν χρειαζεται να κανεις καμια ρυθμιση μετα την εγκατασταση.......

Το τσεκαρες αν δουλευει? (πχ μια αναπαντητη κλπ) Να δεις αν αναβει το led?

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Don Karlos, από πού την πήρες την Kingston 16 GB Class 10 microSD; Σε ρωτάω γιατί εγώ έκανα το λάθος και παράγγειλα μία από εδώ:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350315624150

... και δυστυχώς ταλαιπωρούμαι εδώ και 2+ βδομάδες. Αναξιόπιστος seller!

Αν μπορείς πες μας από πού την πήρες για να ξέρουμε.

Σ' ευχαριστώ.

και εγώ πήρα απο εκεί και έκανε να έρθει εναν μήνα μετά απο claim στο paypal... ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ (και μου αφαίρεσε με το έτσι θέλω το αρνητικό μου Feedback)

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Καλήμερα και από μένα,

Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα για να κατεβάζουμε αρχεία από RAPIDSHARE (για Premium users).

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

παιδια εχω περασει το flash player 7

αλλα συνεχιζω να μην μπορω να δω βιντεο

ανεβασμενα σε σελιδες οπως το troktiko.

Μηπως εχει βρει κανεις την λυση;

Ο φιλος dime ανεφερε οτι μπορει

να φταιει η 1.66 που εχω.

Καμια ιδεα;

Καλήμερα στην τρομερή παρεα.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πέρασα το flash player 7 αλλα χώρις αλλαγή. Δουλεύω σε explorer. Καμία ιδεα????

Η Συσκευη έχει ελληνικη ROM μαμίασια.

Ευχαριστώ εκ τον πρωτέρον.

HTC HD2 Leo

IGO 8.3.2.71348

Καλήμερα στην τρομερή παρεα.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πέρασα το flash player 7 αλλα χώρις αλλαγή. Δουλεύω σε explorer. Καμία ιδεα????

Η Συσκευη έχει ελληνικη ROM μαμίασια.

Ευχαριστώ εκ τον πρωτέρον.

Έχεις δοκιμάσει τον Skyfire είναι ο μόνος browser που υποστηρίζει flash προς το παρόν

http://www.skyfire.com/

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

και εγώ πήρα απο εκεί και έκανε να έρθει εναν μήνα μετά απο claim στο paypal... ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ (και μου αφαίρεσε με το έτσι θέλω το αρνητικό μου Feedback)

Ωχ βαγγελιστρα μου :cry: Απο κει παραγγειλα κ εγω μια 8αρα class 6 την παρασκευη..

Την πατησα λοιπον κι εγω ε??? :wacko::wacko::lol:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Start / Settings / Menu / All Settings / Sounds & Notifications / Notifications

Όπου στα Event επιλέγεις για παράδειγμα Message: New message

Πιο κάτω εκεί κάπου λέει "Flash light for", το επιλέγεις και μετά αλλάζεις το χρόνο που θέλεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση.

Καλημερα και απο μενα εχω μια 20 ημερη αποχη απο τις συζητησης και το διαβασμα του

φορουμ για 2 λογους ο μεν 1 ειναι οτι καποιοι δεν διαβαζουν τις αρχικες σελιδες οποτε

κατανταη κουραστικο να διαβαζης ανα 5-10 σελιδες τις ιδιες ερωταπαντησης και ο 2 λογος ειναι η μονιμη παραπομπη προς xda που ειναι στα Αγγλικα Η η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο εδω μεσα με ΑΓΓΛΙΚΗ βοηθεια βρε παιδεια τα εχουμε χιλιοειπωμενα ΑΝ ξεραμε ΑΓΓΛΙΚΑ θα περναμε και την συσκευη απο Αγγλια φθηνοτερα , αφου ετσι κι αλλιως ΜΑΣ βοηθατε καντετο τουλαχιστων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι να μας λετε (ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση.) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα οπως ελεγε και μια παλια διφημηση δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου (δεν ξερω ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ) ΣΥΓΝΩΜΗ αν γινωμε κουραστικος αλλα βλεπω οτι ολοι οι ΚΑΛΗ συμφορουμιτες εχετε την Αγγλικη σαν ΜΗΤΡΙΚΗ σας γλωσσα οποτε δεν κολατε-σταματατε σε τιποτα θα ηθελα παρα πολυ να μπορουσα και εγω να σας εμοιαζα αλλα ..... :X

Δεν θα καταφερω ποτε αλλωστε με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μου να σας φτασω και να εκμεταλευτω ολες τις λειτουργιες τις συσκευης που πολυ θα το ηθελα.

Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

Καλημερα και απο μενα εχω μια 20 ημερη αποχη απο τις συζητησης και το διαβασμα του

φορουμ για 2 λογους ο μεν 1 ειναι οτι καποιοι δεν διαβαζουν τις αρχικες σελιδες οποτε

κατανταη κουραστικο να διαβαζης ανα 5-10 σελιδες τις ιδιες ερωταπαντησης και ο 2 λογος ειναι η μονιμη παραπομπη προς xda που ειναι στα Αγγλικα Η η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο εδω μεσα με ΑΓΓΛΙΚΗ βοηθεια βρε παιδεια τα εχουμε χιλιοειπωμενα ΑΝ ξεραμε ΑΓΓΛΙΚΑ θα περναμε και την συσκευη απο Αγγλια φθηνοτερα , αφου ετσι κι αλλιως ΜΑΣ βοηθατε καντετο τουλαχιστων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι να μας λετε (ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση.) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα οπως ελεγε και μια παλια διφημηση δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου (δεν ξερω ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ) ΣΥΓΝΩΜΗ αν γινωμε κουραστικος αλλα βλεπω οτι ολοι οι ΚΑΛΗ συμφορουμιτες εχετε την Αγγλικη σαν ΜΗΤΡΙΚΗ σας γλωσσα οποτε δεν κολατε-σταματατε σε τιποτα θα ηθελα παρα πολυ να μπορουσα και εγω να σας εμοιαζα αλλα ..... :X

Δεν θα καταφερω ποτε αλλωστε με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μου να σας φτασω και να εκμεταλευτω ολες τις λειτουργιες τις συσκευης που πολυ θα το ηθελα.

Νίκο θα σου πω και εγώ την άποψή μου,

όλοι εδώ βοηθάνε και έχουμε μάθει πολλά ο ένας από τον άλλον.

Ιδιαίτερα ο Γιάννης (athanaso77) βοηθάει και νέους και παλαιούς συνέχεια.

Το ότι δεν ξερεις Αγγλικα ειναι ενα προβλημα,

όμως αν κάτι δεν καταλαβαίνεις και το ζητήσεις ευγενικά είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος να στο μεταφράσει και να σε βοηθήσει (εγώ προσωπικά έχω την διάθεση).

Καλημέρα σε όλους!

Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα μεταχειρισμένο HD2 από Αγγλία (T-Mobile uk)

Με το που βάζω την δική μου κάρτα SIM (cosmote) κλειδώνει...

Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί?

Ελπίζω να μην την πάτησα...