Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
- Updated Internet Explorer from WM Build 23110

Ενημερωτικά... αυτό προέρχεται από τη επερχόμενη έκδοση του HD mini.

Modpic.gif

Ενημερωτικά... αυτό προέρχεται από τη επερχόμενη έκδοση του HD mini.

Δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο να φλασαρει κανεις μονο γι αυτο. Τι λες εσυ Γιαννη;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
Δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο να φλασαρει κανεις μονο γι αυτο. Τι λες εσυ Γιαννη;

Σίγουρα όχι. Αυτά είναι για όσους έχουν την μανία να βάζουν στη συσκευή τους τα τελευταία rom builds.

Modpic.gif

Καλημερα. Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις μολις λιγα ποστ παραπανω αναφερεται αυτο ακριβως το προβλημα...

καλημερα παιδια επειτα απο 4 μηνες χρησης του κινητου εχω προβληματα με τα sms δε μπορω να τα στειλω ολα μενουν στα εξερχομενα............μηπως υπαρχει καποια λυση ,,,ευχαριστω!

Περναω το Touch X show owner.cab και δεν μου βγαζει πουθενα το εικονιδιο για να παω να δηλωσω Owner ID!!!Καμια ιδεα???

Περναω το Touch X show owner.cab και δεν μου βγαζει πουθενα το εικονιδιο για να παω να δηλωσω Owner ID!!!Καμια ιδεα???

Γιατί δεν το κάνεις άπλα

(χωρίς το Touch X show owner.cab)

Πήγαινε Start -> Settings -> Personal -> Owner Information

εκεί θα δεις το user ID που έχει η συσκευή και μπορείς αν θέλεις να το αλλάξεις.

Όμως αν το αλλάξεις ίσως δεν δουλεύουν άλλα προγράμματα που θα έχουν δηλωθεί με το παλιό user ID

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Γιατί δεν το κάνεις άπλα

(χωρίς το Touch X show owner.cab)

Πήγαινε Start -> Settings -> Personal -> Owner Information

εκεί θα δεις το user ID που έχει η συσκευή και μπορείς αν θέλεις να το αλλάξεις.

Όμως αν το αλλάξεις ίσως δεν δουλεύουν άλλα προγράμματα που θα έχουν δηλωθεί με το παλιό user ID

Δεν το βρισκω!!!Στα ελληνικα μηπως κανω εγς καμια μαλα....!!!ΚΑι ακριβως βημα-βημα για να δω τι φταει!!

ΟΚ, Ευχαριστω πολύ!!!!Βρήκα ακρη επιτελους!!!Να'σαι καλα!!!

Ωραία Δημήτρη, χαίρομε που βοήθησα :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Έχεις αναβαθμίσει τη συσκευή σου με την τελευταία 1.66 rom; Θα την βρεις στο πρώτο post.

οχι δε εχω κανει αναβαθμιση..........ασε που δε ξερω πως θα κοιταξω ποια rom εχω,Τελικα εκανα soft reset και δουλευει,,,,,,χα χα .

Μπορει καποιος να με βοηθησει με τα διπλα εικονιδια???Δεν θυμαμαι πως το ειχαμε κανει!!!!Οπως καταλαβατε εκανα hard reset και το στηνψ απο την αρχη!!

SOLVED!!!!

Edited by fallen_angel58

Καλησπέρα, Υποάρχει κανένα Bluetouth απο το οποίο να μπορείς να ακούσεις και τους ήχους κλήσης, που ορίζουμε για κάθε επαφή???

εγω φιλε μου χρησιμοποιω χρονια τωρα,το itech radio clip.

ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δυσκολα θα το αλλαξω με κατι αλλο!

μουσικη ακουω παντα μεσω αυτου +οτι καλυπτει και αυτο που ζητας;)

Κωστα 1.5.2 και ραδιο 2.08.50.08.2 κ το τηλ πεταει...

φοβαμαι κι στην ιδεα να δοκιμασω κατι αλλο!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Φίλε Δημήτρη πολύ καλή η Topix 1.5.2 με ράδιο 2.08.50.08.2 κ το όντος η συσκευή πετάει...

Όμως με Miri v10 WM6.5.X (23549) και Radio: 2.08.50.08_2 η συσκευή γίνεται ακόμα καλύτερη και πετάει ψηλότερα!! :lol::lol:

Μη φοβάσαι να τα δοκιμάσεις , σίγουρα δεν θα μπορέσεις και εσύ να γυρίσεις πίσω όταν δοκιμάσεις τα WM6.5.X (23549).

Είναι αναβαθμισμένα - πιστεύω γρηγορότερα άλλα και σταθερά με πολύ φιλικά menu και λειτουργίες.

Βέβαια μας ενδιαφέρει πολύ και η δική σου γνώμη, οπότε αν δεν αναβαθμίσεις δεν θα την έχουμε :cry:

Και εγώ την ίδια έκδοση δουλεύω έως τώρα. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος και πλέον δύσκολα θα δοκιμάσω κάτι άλλο:) προσεχώς......

Ακριβως η ρομ του miri ειναι σταθερό οσο και η topix και τα 6.5.3 πολυ καλυτερα.

Αξιζει να δοκιμάσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φίλε Δημήτρη πολύ καλή η Topix 1.5.2 με ράδιο 2.08.50.08.2 κ το όντος η συσκευή πετάει...

Όμως με Miri v10 WM6.5.X (23549) και Radio: 2.08.50.08_2 η συσκευή γίνεται ακόμα καλύτερη και πετάει ψηλότερα!! :lol::lol:

Μη φοβάσαι να τα δοκιμάσεις , σίγουρα δεν θα μπορέσεις και εσύ να γυρίσεις πίσω όταν δοκιμάσεις τα WM6.5.X (23549).

Είναι αναβαθμισμένα - πιστεύω γρηγορότερα άλλα και σταθερά με πολύ φιλικά menu και λειτουργίες.

Βέβαια μας ενδιαφέρει πολύ και η δική σου γνώμη, οπότε αν δεν αναβαθμίσεις δεν θα την έχουμε :cry:

Γιαννη φιλε μου,δεν εχω κανενα ενδοιασμο οτι μπορει να ειναι καλη,αλλα ειμαι της αποψης,οτι δουλευει καλα, μην το πειραζεις:D

Ακριβως η ρομ του miri ειναι σταθερό οσο και η topix και τα 6.5.3 πολυ καλυτερα.

Αξιζει να δοκιμάσεις.

με ξενιζει το close button κατω Κωστη ...

αλλα αν ειναι οντως το ιδιο καλη με αυτη που δουλευω,γιατι να το κανω?

ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την κατασταση\εμφανιση\αποδοση\ταχυτητα\σταθεροτητα του λεο μου αυτο το διαστημα που βαριεμαι πολυ να ξαναστηνω απο την αρχη...

την στιγμη ομως που το επιβεβαιωνεις κ εσυ,θα την δοκιμασω,μολις βρω λιγο χρονο, για να παρω μια ιδεα:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

καλησπερα σε ολους το close button κατω και γενικα η κατω μπαρα βολευει αφανταστα δημητρη,κατι αλλο παλια (hd) αλλαζαμε μια τιμη στη registry για στιγμιαια αναφορα παραδοσης (pop up) στα sms,βλεπω οτι δεν δουλευει τωρα υπαρχει λυση?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

αυτο το ολα κατω ειναι που μ αρέσει. Εγονομικα να το παρεις μονο αρκεί.

Ο σχεδιασμος της παλιας task bar δεν ειναι τοσο φιλικος για χρηση χωρις stylus.

Επειτα εγω βλεπω διαφορα και στην ποιοτητα γραφικων.

Παντως θελει λιγο προσαρμογη. Μην βιαστείς να την πεταξεις.

Εγω βολεύτηκα και τον opera 10.

Ειμαι στην φαση δοκιμών κάποιων εφαρμογών. Μολις τελειωσε θα γινει hardreset θα μπει το πρωτο βασικο μου backup που το εχω σαν μήτρα και θα γινει το τελικο στησιμο το οποιο θα ακολοουθηται πιστα στα επόμενα updates του ιδιου.

Παιδάκια καλησπέρα . Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα link για την topix 1.5.2 , Miri v10 WM6.5.X (23549) και του radio 2.08.50.08.2 ? Ευχαριστώ …..
Γιώργος

Παιδάκια καλησπέρα . Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα link για την topix 1.5.2 , Miri v10 WM6.5.X (23549) και του radio 2.08.50.08.2 ? Ευχαριστώ …..

Καλησπερα Γιωργο

τα link που ζητησες:

Miri HD2 WM6.5.X (23549) ROM :: V 10.0

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786

Topix

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=595318

Radio 2.08.50.08.2

http://www.megaupload.com/?d=EIM2LVSE

Καλο θα ηταν ομως να διαβαζεις το forum, τα link θα τα εβρισκες σε post λιγο πιο πισω.

@tesalat

Κωστα ποια εκδοση?:confused:

εχει extra light,htc messaging και χωρις αυτο....

Εγω παλι, και δε θελω να γινομαι κουραστικος, οποιαδηποτε αλλη ρομ εχω βαλει εκτος της topix 1.2, την εχω πεταξει στις 3 ωρες.

Πρωτη φορα εχω κατασταλαξει τοσο πολυ σε ρομ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβαζω την 2.5 full...

αν και δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι την εχω αναγκη:lol:

@tesalat

Κωστα ποια εκδοση?:confused:

εχει extra light,htc messaging και χωρις αυτο....

Δημητρη

η extra light δεν εχει HTC Sense αρα δεν μας κανει

αυτη χωριs το htc messaging εχει ενα bug (it has only one problem when you want to check the SMS for a contact at people hub, you will get a black screen)

Αυτη με το htc messaging ειναι οπως στην Topix

Η επιλογη δικη σου

@tesalat

Εσυ Κωστα πια εβαλες?