GeoX Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 ΑΔΕΡΦΙΑ λοιπόν περι cookie's o λογος αφου πέρασα το εορτολογιο επιτυχώς και γ*****σα αφάνταστα που με το cookie's μου βγάζει τις αναπάντητες με φαρδια πλατια γραμματα σην μεση του home θελω να ρωτήσω το εξής πατώντας πάνω στην σημερινή ημερομηνία 5 μαρτιου πάει στο ημερολόγιο έτσι ? σωστά εαν πατήσεις στις 8 που δίνει το εορτολόγιο απο κάτω γιορτή ερμής παέι στο ημερολόγιο σε κενή σελίδα και τώρα κάθε φορά που πατάς στις 5 πάει σε κενή σελίδα ημερολογίου εαν πατήσεις μήνας απο κάτω επανέρχεται το ημερολόγιο για την σημερινή ημερομηνία αλλά με το που πατας πάλι το απο κάτω γεγονος χαλάει πάλι ... διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ti εννοείς; να πάρω με αγγλική έκδοση που έχει 530 η με ελληνκή που έχει 698 ευρώ. πια είναι η διαφορα τους για να έχουν τόση διαφορα στην τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) η 1.5.3 δεν εχει το htc messaging.τι κερδος εχουμε με αυτο??εκανα μια προχειρη αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Edited March 5, 2010 by dime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 το messaging της htc εμφανίζει προβλήματα σε αρκετα πραγματα εφαρμογές antitheft μηνύματα με 160 chars κτλ και αρκετοί δεν το θέλουν εγώ δεν είμαι απο αυτούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Βασικα εχει lag αν εχεις πολλα sms Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Βασικα εχει lag αν εχεις πολλα sms τι εννοείς lag ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Υστερηση, αργει να φορτώσει, αν και νομιζω οτι αυτο λυθηκε με hotfix να πάρω με αγγλική έκδοση που έχει 530 η με ελληνκή που έχει 698 ευρώ. πια είναι η διαφορα τους για να έχουν τόση διαφορα στην τιμή? Σαν συσκευη καμια απλα η ελληνικη εχει εξελινισμένο λειτουργικο και manila Edited March 5, 2010 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Παιδια καλησπερα πρωτη φορα ποσταρω στο φορουμ και απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος hd2 αγορασμενο απο cosmote με την 1.66 ROM απο μαμα.Το προβλημα που εχω ειναι με τις επαφες που τις βγαζει με τετραγωνακια δηλαδη π.χ ΓΙΩ και μετα τετραγωνακια υπαρχει καποια ρυθμηση η εχει προβλημα το κινητο.Σας παρακαλω σωστεμε γιατι εχω παλαγωσει.Ευχαριστω εκ τον προτερων. ΧΡΗΣΤΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Παιδια καλησπερα πρωτη φορα ποσταρω στο φορουμ και απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος hd2 αγορασμενο απο cosmote με την 1.66 ROM απο μαμα.Το προβλημα που εχω ειναι με τις επαφες που τις βγαζει με τετραγωνακια δηλαδη π.χ ΓΙΩ και μετα τετραγωνακια υπαρχει καποια ρυθμηση η εχει προβλημα το κινητο.Σας παρακαλω σωστεμε γιατι εχω παλαγωσει.Ευχαριστω εκ τον προτερων. ΧΡΗΣΤΟΣ To ιδιο πρόβλημα εχει ενας φιλος που πριν ειχε iPhone και προσπάθησε να συγχρονισει τις επαφες του μεσω outlook με το HD2. Αν θυμαμαι καλα, εανε export, τα ανεβασε σε gmail και συγχρόνισε απο εκει με το HD2. Θα ρωτησω οταν μπορέσω, εκτος αν με προλάβουν τα παιδια εδω Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καμια λύση για τον καιρό που δεν κανει update???Βρήκε κανεις τίποτα που βγαζει σφαλμα συνδεσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 sos ! εχω το hd2 χθες εκανε το εξης κολλημα πηγα να το ανοιξω ξεκλειδωνω την οθονη και παω να βαλω τον κωδικο που εχω για την συσκευη βαζω τον κωδικο παταω οκ και τιποτα κολλημενο εκει , βγαζω -βαζω μπαταρια ---τιποτα, κανω soft reset τιποτα! παω να κανω hard reset μου βγαζει το μηνυμα στην οθονη παταω το volume up για να συνεχισω και μενει κολλημενο σε αυτην την οθονη για 5 λεπτα περιπου νομιζοντασ πως κολλησε παταω οποιοδηποτε αλλο πληκτρο για να ακυρωθει το χαρντ ρεσετ --- οντως εγινε , μετα παω να ξανακανω και δεν εμφανιζει πλεον αυτο το μηνυμα παρα χρωματιστεσ λωριδεσ στην οθονη οπου αναφερει διαφορους κωδικουσ κλπ κλπ .....! τι μπορω να κανω εχει καποιος καμια λυση?? σας ευχαριστω προκαταβολικα ! Δεν ξερω αν βρηκες λυση. οπως εισαι σ αυτην την οθονη που λεγεται bootload θα κανεις restart απο το κουμπακι πισω διπλα στην μπαταρία. Μετα θα ξαναεπιχειρισεις hard reset. Αν κι αυτο δεν πιασει βγαλε την μπαταρια και προσπαθεισε να περασεις ξανα την ρομ με φλασαρισμα μεσω της καρτας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καμια λύση για τον καιρό που δεν κανει update???Βρήκε κανεις τίποτα που βγαζει σφαλμα συνδεσης? Eιναι γενικευμενο το πρόβλημα click Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 για οσο αφορουν τα αλλα 2,μποππει να βοηθησει καποιος? 1.Όσο για το LED μπορουμε να το κανουμε να αναβοσβήνει ωστε να μας δειχνει οτι εχει σήμα με καποιο cab ή πειραγμα στο registry??? 2. Όταν πηγαίνω στο SKTools->Registry μου βγαζει στο εικονιδιο registry ενα θαυμαστικο και μου γραφει "invalid Registry Entries", αυτο γίνεται επειδη εχω πειράξει τα registry για καποιες βελτιώσεις όπως λεει εδω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=575604 ή εχω κανει καμια χαζομαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 φιλε ζαχαρακη.μια ερωτηση.στο πρωτο ποστ γραφεις για το igo να διαγραψουμε τις 2 πρωτες σειρες απο το αρχειο sys για να μην ξαναμειωθει η ενταση στο 40%.το αρχειο sys που υπαρχει μασα στο φακελο igo γιατι εχω κολησει και δεν το βρισκω πουθενα.ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 φιλε ζαχαρακη.μια ερωτηση.στο πρωτο ποστ γραφεις για το igo να διαγραψουμε τις 2 πρωτες σειρες απο το αρχειο sys για να μην ξαναμειωθει η ενταση στο 40%.το αρχειο sys που υπαρχει μασα στο φακελο igo γιατι εχω κολησει και δεν το βρισκω πουθενα.ευχαριστω ναι φιλε μου υπαρχει μεσα στο φακελλο igo χυμα ενα αρχειο sys.txt. εκει σβηνεις τις πρωτες 2 γραμμες, το σωζεις και εισαι οκ. δουλευει κανονικα και σε μενα με 1.66 official ελληνικη. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δεν ξερω αν βρηκες λυση. οπως εισαι σ αυτην την οθονη που λεγεται bootload θα κανεις restart απο το κουμπακι πισω διπλα στην μπαταρία. Μετα θα ξαναεπιχειρισεις hard reset. Αν κι αυτο δεν πιασει βγαλε την μπαταρια και προσπαθεισε να περασεις ξανα την ρομ με φλασαρισμα μεσω της καρτας. φιλε μου ολα οκ κατι τετοιο επειχηρησα μετα οπως το ειπες και ολα οκ ! σε ευχαριστω παντως ! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ποιο απο τα δυο μου προτεινετε το SpriteBackup η το Spb Backup??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ποιο απο τα δυο μου προτεινετε το SpriteBackup η το Spb Backup??? εγω spb backup λεω..αλλα ας ακουσουμε κ τους πιο εμπειρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 για οσο αφορουν τα αλλα 2,μποππει να βοηθησει καποιος? 1.Όσο για το LED μπορουμε να το κανουμε να αναβοσβήνει ωστε να μας δειχνει οτι εχει σήμα με καποιο cab ή πειραγμα στο registry??? 2. Όταν πηγαίνω στο SKTools->Registry μου βγαζει στο εικονιδιο registry ενα θαυμαστικο και μου γραφει "invalid Registry Entries", αυτο γίνεται επειδη εχω πειράξει τα registry για καποιες βελτιώσεις όπως λεει εδω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=575604 ή εχω κανει καμια χαζομαρα? 1.δυστυχως οσο εψαξα δε βρηκα τιποτα πανω σ'αυτο που θελεις τι βρηκα και δουλευει :lol: με μια αλλαγη στη registry σταματανε να αναβουν ολα τα led (πχ φορτιση) αν θες πες μου να στο βρω παλι --------------- εγω δουλευω με το Spb Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 1.δυστυχως οσο εψαξα δε βρηκα τιποτα πανω σ'αυτο που θελεις τι βρηκα και δουλευει :lol: με μια αλλαγη στη registry σταματανε να αναβουν ολα τα led (πχ φορτιση) αν θες πες μου να στο βρω παλι --------------- εγω δουλευω με το Spb Backup Ευχαριστω για το ενδιαφερον!Καποιος αλλος να ξερει κατι αναλογο....Το βασικο ειναι αυτο με το registry!Λετε μα εκανα καμια πατατα!Αρχιζω και ανησυχω!!! athanaso77 μηπως μπορεις να βοηθήσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 nope εδω κανονικα. Δοκιμασες να κανεις scroll πρως τα πανω; (ρωταω επειδη ετσι την πατησα εγω :lol: ) Μάλλον το πρόβλημα το δημιουργεί η νέα έκδοση του Co0kie home tab! Μου έκανε κι άλλο κουλό σήμερα... για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες που το έχω κόλλησε στον dialer με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία! Και πάλι υποψιάζομαι το Co0kie home tab στην νέα του έκδοση... :mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 ναι φιλε μου υπαρχει μεσα στο φακελλο igo χυμα ενα αρχειο sys.txt. εκει σβηνεις τις πρωτες 2 γραμμες, το σωζεις και εισαι οκ. δουλευει κανονικα και σε μενα με 1.66 official ελληνικη. στις οδηγιες εγκαταστασης ο ζαχαρακης λεει οτι αν σου βγαλει σφαλμα διεγραψε το αρχειο sys txt και μετα εγκατεστησε το προγραμμα.αφου το αρχειο εχει διαγραφει πως θα σβησουμε τις 2 πρωτες σειρες:!::!:ισως εχω μπερδευτει εγω:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 στις οδηγιες εγκαταστασης ο ζαχαρακης λεει οτι αν σου βγαλει σφαλμα διεγραψε το αρχειο sys txt και μετα εγκατεστησε το προγραμμα.αφου το αρχειο εχει διαγραφει πως θα σβησουμε τις 2 πρωτες σειρες:!::!:ισως εχω μπερδευτει εγω:!: Έχοντας σβήσει το sys αρχείο και τρέχοντας το igo θα δημιουργήσει καινούριο αρχείο sys.txt, σ' αυτό λέει ο Δημήτρης να κάνεις τις αλλαγές που θες;) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Το πρόβλημα με την μη ενημέρωση του καιρού δυστυχώς σε μένα παραμένει, κάνω κατάργηση του cab με τις Ελληνικές πόλεις όλα οκ, αλλά κάθε φορά που το κάνω πάλι εγκατάσταση το πρόβλημα επανέρχεται. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 ΑΔΕΡΦΙΑ λοιπόν περι cookie's o λογος αφου πέρασα το εορτολογιο επιτυχώς και γ*****σα αφάνταστα που με το cookie's μου βγάζει τις αναπάντητες με φαρδια πλατια γραμματα σην μεση του home θελω να ρωτήσω το εξής πατώντας πάνω στην σημερινή ημερομηνία 5 μαρτιου πάει στο ημερολόγιο έτσι ? σωστά εαν πατήσεις στις 8 που δίνει το εορτολόγιο απο κάτω γιορτή ερμής παέι στο ημερολόγιο σε κενή σελίδα και τώρα κάθε φορά που πατάς στις 5 πάει σε κενή σελίδα ημερολογίου εαν πατήσεις μήνας απο κάτω επανέρχεται το ημερολόγιο για την σημερινή ημερομηνία αλλά με το που πατας πάλι το απο κάτω γεγονος χαλάει πάλι ... διορθώνεται? επίσης που πάμε για rename των sortcuts στην κεντρική home του manilla , αλλάζουμε κατί registry keys θυμάμαι αλλά ποιά ψαχνω και δεν θυμάμαι που το είχα δει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts