airb Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Στην WWE (1.66) που έχω δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Σε φίλο μου με ελληνική rom όταν bootare του έβγαλε ένα error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Επειδή έχουν αναφερθεί διάφορα προβλήματα, συνίσταται η παροχή ενός καλού backup πριν τις δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ πριν λίγες ώρες όμως και χρησιμοποιώ το weathercitiesgr.cab επίσης και στους xda forum αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα και δείχνει να είναι πρόβλημα σερβερ του AccuWeather το παράξενο όμως είναι όταν έκανα απεγκατάσταση το weathercitiesgr.cab η ενημέρωση δούλεψε μετά το έβαλα ξανά και πάλι το ίδιο πρόβλημα!! Mια από τα ίδια. Βάζοντας το cab δεν μπορεί να κατεβάσει δεδομένα καιρού ούτε καν για την τοποθεσία μου και δουλεύει μόνο μετά από απεγκατάσταση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Προφανώς έχει να κάνει με το εν λόγω πρόβλημα στον server του AccuWeather μιας και τόσο καιρό δεν είχε εμφανιστεί παρόμοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλησπερα στην παρεα! Παιδια,μολις τωρα προσπαθησα να κανω ενημερωση του καιρου (χθες περασα το cab με τις προσθηκες πολεων) και δεν δουλεψε... Μολις το εκανα απεγκατασταση δουλεψε...οποτε βαλτε ενα +1 στα παραπανω σχολια σας επι του θεματος... Δοξα το θεο το κινητο παιδια ειναι απλα τελειο...ολα δουλευουν ρολοι!(φτου φτου σκορδα μην το ματιασω!:lol: ) Περασα και παιχνιδια με emulator που παιζουν στο PS1..εχει ενα θεματακι στο χειρισμο αλλα παλευετε...Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Γνωριζετε αν υπαρχουν προγραμματα που να μπορεις να κανεις επεξεργασια διαφορων αρχειων ηχου (κατα προτιμηση .mp3) στο κινητο,κατι σαν το Sound Trax του Nero? Ευχαριστω! Κων/νος Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Γνωριζετε αν υπαρχουν προγραμματα που να μπορεις να κανεις επεξεργασια διαφορων αρχειων ηχου (κατα προτιμηση .mp3) στο κινητο,κατι σαν το Sound Trax του Nero? Δεν είναι πιο βολικό να την κάνεις αυτή δουλειά που θέλεις στον υπολογιστή και μετά να περάσεις τα επεξεργασμένα αρχεία σου στη συσκευή έτοιμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Καλησπερα στην παρεα! Γνωριζετε αν υπαρχουν προγραμματα που να μπορεις να κανεις επεξεργασια διαφορων αρχειων ηχου (κατα προτιμηση .mp3) στο κινητο,κατι σαν το Sound Trax του Nero? Γραψτε ενα ακυρο γιατι μολις το βρηκα...υπαρχει ηδη στο κινητο...(δεν την παλευω..:O:O:O:X ) ("Περικοπη MP3") Για αλλα αρχεια ηχου πχ AAC,wav κλπ?(Ας μην παει στραφη η ερωτηση τουλαχιστον!:) Δεν είναι πιο βολικό να την κάνεις αυτή δουλειά που θέλεις στον υπολογιστή και μετά να περάσεις τα επεξεργασμένα αρχεία σου στη συσκευή έτοιμα; Οτι ειναι πιο βολικο ειναι...απλα πες οτι καποιος φιλος μου το ζητησει(οπως και γινετε) και δεν εχω ευκαιρο το PC...θα μπορουσα να το κανω στην στιγμη... Η οπως χθες περασα κατι τραγουδια και μολις τα ακουσα,θελησα ενα τραγουδι(ενα κομματι του) να το βαλω σαν ηχο κλησης,αλλαα πως???:) Edited March 5, 2010 by mrdrifter Προσθηκη μιας απαντησης- Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Η οπως χθες περασα κατι τραγουδια και μολις τα ακουσα,θελησα ενα τραγουδι(ενα κομματι του) να το βαλω σαν ηχο κλησης,αλλαα πως???:) Με το MP3 Trimmer.cab το οποίο όπως σωστά είπες... είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή σου. Για αλλα αρχεια ηχου πχ AAC,wav κλπ?(Ας μην παει στραφη η ερωτηση τουλαχιστον!:) Ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 1.εγκατεστησε αυτο (Touch X tap n hold to close app.cab ) http://www.sendspace.com/file/mtzbfi ετσι καθε φορα που θα πατας το χ σε οποιαδηποτε εφαρμογη θα το κλεινει εντελως(να το κρατας πατημενο μεχρι να κλεισει η εφαρμογη) ευχαριστω πολυ!να εισαι παντα καλα. για οσο αφορουν τα αλλα 2,μποππει να βοηθησει καποιος? 1.Όσο για το LED μπορουμε να το κανουμε να αναβοσβήνει ωστε να μας δειχνει οτι εχει σήμα με καποιο cab ή πειραγμα στο registry??? 2. Όταν πηγαίνω στο SKTools->Registry μου βγαζει στο εικονιδιο registry ενα θαυμαστικο και μου γραφει "invalid Registry Entries", αυτο γίνεται επειδη εχω πειράξει τα registry για καποιες βελτιώσεις όπως λεει εδω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=575604 ή εχω κανει καμια χαζομαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 καλημερα παιδια :) @Αντωνη κανε hard reset(ενοειται οτι εχεις backup φυσικα) παρε το αρχειο του οπερα που θελεις και σωστο στην καρτα σου, περνα το backup και βαλε το αρχειο του οπερα που εσωσες;) αν θελεις χρησιμοποιησε τον οπερα που δινω στα add ons ;) @Κωστα (TeSalat) ευχαριστουμε για την ενημερωση και το τιπ:) τα ηθελα πολυ τα 16+ εικονιδια :) η 1.5.2 οντως ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Βάλε το Resco Explorer. Καλημέρα, athanaso77 ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω και θα σας πω τι και...αν κατάφερα! Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το weathercitiesgr.cab το εγκατέστησα το πρόγραμμα αυτό . πήγα μετά στην προσθήκη πόλεων και πρόσθεσα κάποιες πόλεις της ελλάδας. όταν μετα συνδεδεμένο με το wifi πήγα να κάνω ενημέρωση δεν έκανε και μου έβγαζε σφάλμα . μόλις το απέγκατέστησα άμεσως έκανε ενημέρωση. το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε κάποιον και το αναφέρει λίγο ποιο πάνω . καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φτέει υπάρχει.? γιατί όντως είναι καλό να έχεις από κάποιες ελληνικές πόλεις τον καιρό .( το είχα κάνει εγκατάσταση στη συσκευή ) . επίσης κάποιο πρόγραμμα να μπορέσω να γκρουπάρω τα προγράματα και τα παιχνίδια υπάρχει ? ποιο προτείνετε . πέρασα το panoramic launchpad . υπάρχει κάποιο άλλο? Edited March 5, 2010 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλημερα παιδες... εγω μολις τωρα εκανα ενημερωση μεσω wifi και ολα δουλευουν ρολοι.... ειμαι βεβαια ακομα με την 1.48 παρεμπιπτόντως εγω στην αθηνα με vodafone εχω δει πολυ καλη αυτονομια με το 2.08.50.5!!! μια ερωτηση... που ειναι αποθηκευμενοι οι κωδικοι που βαζουμε στο wifi οταν ειναι κλειδωμένο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 το εγκατέστησα το πρόγραμμα αυτό . πήγα μετά στην προσθήκη πόλεων και πρόσθεσα κάποιες πόλεις της ελλάδας. όταν μετα συνδεδεμένο με το wifi πήγα να κάνω ενημέρωση δεν έκανε και μου έβγαζε σφάλμα . μόλις το απέγκατέστησα άμεσως έκανε ενημέρωση. το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε κάποιον και το αναφέρει λίγο ποιο πάνω . καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φτέει υπάρχει.? γιατί όντως είναι καλό να έχεις από κάποιες ελληνικές πόλεις τον καιρό .( το είχα κάνει εγκατάσταση στη συσκευή ) . επίσης κάποιο πρόγραμμα να μπορέσω να γκρουπάρω τα προγράματα και τα παιχνίδια υπάρχει ? ποιο προτείνετε . πέρασα το panoramic launchpad . υπάρχει κάποιο άλλο? τελικά το πρόβλημα λύθηκε σε εμένα ως εξης: έκανα απεγκατάσταση το weathercitiesgr.cab επανεκκίνηση και μετά με το sktools έκανα καθαρισμό ότι temp υπήρχε, μετά εγκατάσταση το weathercitiesgr.cab επανεκινηση και όλα οκ:D πλέον δείχνει να ενημερώνει βάζοντας 4 Ελληνικές τοποθεσίες οκ οπως και τα default ok Eιχα και δουλειά και δεν δοκίμασα και δεύτερη ενημέρωση αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι εντάξει.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 μια ερωτηση.... οταν εχω αναπ/sms εχω βαλει τις επιλογες που θελω αλλα το οριο φωτισμου ειναι τσεκαρισμενο για 5λεπτα.δεν μπορω να το βαλω παραπανω οπως σε αλλες επιλογες?? ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 τελικά το πρόβλημα λύθηκε σε εμένα ως εξης: έκανα απεγκατάσταση το weathercitiesgr.cab επανεκκίνηση και μετά με το sktools έκανα καθαρισμό ότι temp υπήρχε, μετά εγκατάσταση το weathercitiesgr.cab επανεκινηση και όλα οκ:D πλέον δείχνει να ενημερώνει βάζοντας 4 Ελληνικές τοποθεσίες οκ οπως και τα default ok Eιχα και δουλειά και δεν δοκίμασα και δεύτερη ενημέρωση αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι εντάξει.:O δεν χρειαζοταν τπτ απο ολα αυτα,μπορουσες απλα να τρεξεις παλι το cab και μετα την επανεκινηση θα δουλευε παλι μια χαρα;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 τελικά το πρόβλημα λύθηκε σε εμένα ως εξης: έκανα απεγκατάσταση το weathercitiesgr.cab επανεκκίνηση και μετά με το sktools έκανα καθαρισμό ότι temp υπήρχε, μετά εγκατάσταση το weathercitiesgr.cab επανεκινηση και όλα οκ:D πλέον δείχνει να ενημερώνει βάζοντας 4 Ελληνικές τοποθεσίες οκ οπως και τα default ok Eιχα και δουλειά και δεν δοκίμασα και δεύτερη ενημέρωση αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι εντάξει.:O το sktools τι πρόγραμμα είναι και πως επιλέγεις να κάνεις καθαρισμό temp? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλησπερα στην παρεα! Παιδια,μολις τωρα προσπαθησα να κανω ενημερωση του καιρου (χθες περασα το cab με τις προσθηκες πολεων) και δεν δουλεψε... Μολις το εκανα απεγκατασταση δουλεψε...οποτε βαλτε ενα +1 στα παραπανω σχολια σας επι του θεματος... Και εμένα δεν δούλευε χτές το βράδυ με το cab. Έχω το hd1 Αλλά σήμερα είναι οκ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ηταν θεμα servers Accuweather και οχι του cab. Σημερα εστρωσε Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) δεν χρειαζοταν τπτ απο ολα αυτα,μπορουσες απλα να τρεξεις παλι το cab και μετα την επανεκινηση θα δουλευε παλι μια χαρα;) το είχα κάνει φίλε μου ήδη δυο φορές και δεν είχε γίνει τίποτα αλλά κάνοντας καθαρισμό λειτούργησε βέβαια μπορεί να ήταν και καθαρά θέμα τύχης και περίπτωσης αλλά σε μένα δούλεψε:happy: το sktools τι πρόγραμμα είναι και πως επιλέγεις να κάνεις καθαρισμό temp? κάνει καθαρισμό με πολλές επιλογές παραμετροποίηση κινητού , παρακολούθηση διεργασιών και πολλά άλλα . Εχει πολλούς τρόπους για καθάρισμα αλλά μην επιχειρήσεις να καθαρίσεις την REGISTRY μπορεί να έχεις πρόβλημα και να πας για hard reset. edit: προσπάθησε να το ξαναβάλεις και σήμερα γιατί μπορεί να φταίνε και οι servers της υπηρεσίας. Edited March 5, 2010 by Nickmem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 όντως λειτούργησε και σε μένα. συνολικά μπορούμε να προσθέσουμε 15 πόλεις ? παραπάνω μπορούμε ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 όντως λειτούργησε και σε μένα. συνολικά μπορούμε να προσθέσουμε 15 πόλεις ? παραπάνω μπορούμε ? Εχω βάλει έως 5 παραπάνω δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 μου εκανε ενα περιεργο σημερα....πηγα να βγαλω φωτο και εμφανιζοταν κατι artifacts στην οθονη...κλεινω την καμερα ...οκ...και μετα οταν πηγαινα να γραψω μηνυμα παλι τα επαιζε η οθονη...εκανα ενα restart και ολα καλα.....ελπιζω να μην υπαρχει συνεχεια και να ηταν κολλημα λογισμικου και οχι ..προβλημα hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 γεια σας ήθελα να ρωτήσω γιατί υπάρχει τόση μεγάλη διαφορα στην τιμή του htc πχ από exp..ys και στις εταιρίες κινητών. από που είναι καλύτερα να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δεν ξερω αν αναφερθηκε παλι, αλλα βγηκε νεα εκδοση του πολυ καλου Co0kie's Home Tab. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483 Με παραλληλη χρηση του CHTEditor - Co0kie's Home Tab Editor 1.6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590 γινεται πολυ παραμετροποιησιμο δινοντας μας την δυνατοτητα να χρησιμοποιησουμε απο 3Χ3 εως 5Χ5, να βλεπουμε τo ιστορικο των κλησεων οταν υπάρχει και πολλες αλλες ρυθμισεις. Προσοχη να διαβασετε τις οδηγιες εγκαταστασης και να μην ξεχασετε να παρετε backup το reg key HKLM\Software\HTC\Manila\Home ωστε να μη ξαναφτιαχνετε τα εικονιδια απο την αρχη. http://img.skitch.com/20100304-bm7hayrxn28wbjmn5fqfq6mt5f.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό? μήπως δημιουργεί προβλήματα? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts