Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να το παρεις. Ειχα αγορασει παλιοτερα με εταιρικο ΑΦΜ.

Δεν υπαρχει πιο αξιοπιστο emarket απο το expansys.

Εγω το αγορασα απο εκει και μου κοστισε 540 ευρω με τα μεταφορικα (χρησιμοποιησα εκπτωτικο κουπονι).

Για πιο λογο να δωσω 160 ευρω παραπανο.

Εχω εγγυηση υποχρεωτικη για την ace. Δεν εχει αρνηθει ποτε σε κανενα με ευρωπαικη συσκευη.

Tελευταία ερώτηση γιατι όντως είμαι offtopic και σωστά θα με μαλώσουν..!!! :rolleyes:

Που μπορώ να βρώ εκπτωτικά κουπόνια για το expansys ?

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Αυτό ισχύει και με τις cooked ROMs έτσι ?..

φυσικα! οταν αλλαζεις ρομ απο την εργοστασιακη,χανεις την εγγυηση,εκτος και αν μπορεις να επαναφερεις την αρχικη ρομ πρις το στειλεις για service.σς λιγους μηνες που θα βγει η ρομ με τα mobile 7 που θα ειναι πολυγλωσση και ακομα πιο γρηγορη,ισως δεν θα χρειαζεται να βαζουμε cooked ROMS.εγω χρησιμοποιω την εργοστασιακη 1,66 και ειναι μια χαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα! οταν αλλαζεις ρομ απο την εργοστασιακη,χανεις την εγγυηση,εκτος και αν μπορεις να επαναφερεις την αρχικη ρομ πρις το στειλεις για service.σς λιγους μηνες που θα βγει η ρομ με τα mobile 7 που θα ειναι πολυγλωσση και ακομα πιο γρηγορη,ισως δεν θα χρειαζεται να βαζουμε cooked ROMS.εγω χρησιμοποιω την εργοστασιακη 1,66 και ειναι μια χαρα!

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση και ΜΑΚΑΡΙ τελικά να γίνει upgrade το HD2 σε Windows Mobile 7 Phone Series.

..και η ερωτησούλα μου παραμένει...

Που μπορώ να βρώ εκπτωτικά κουπόνια για το expansys ? :O

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Expansys δαγκωτό.χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση είναι από τα πιο αξιόπιστα σαιτ

είμαστε όμως λίγο off topip και θα μας μαλώσουν :rolleyes:

έχει να προτείνει κανείς κάτι σχετικά με το ιστορικό κλήσεων στο today της συσκευής??

Κώστα βάλε το Co0kies Home tab, εγώ αυτό έχω και παίζει μια χαρά! ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3082013#post3082013

Φιλικά Γιώργος

Sprite backup ή SPB Backup. Εγώ συνήθως προτιμάω το πρώτο, το οποίο δουλεύει καλά στο Leo.

Θενκς!!!

Αυτο που θελω να ρωτησω ακομα ειναι αν περασω το νεο firmware μπορω μετα με το backup να επαναφερω το τηλ με τα προγραμματα οπως ηταν η θα μου περασει και το παλιο firmware???

The Sailor Man! ;-P

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση και ΜΑΚΑΡΙ τελικά να γίνει upgrade το HD2 σε Windows Mobile 7 Phone Series.

..και η ερωτησούλα μου παραμένει...

Που μπορώ να βρώ εκπτωτικά κουπόνια για το expansys ? :O

δοκίμασε αυτά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2918803#post2918803

Φιλικά Γιώργος

Θενκς!!!

Αυτο που θελω να ρωτησω ακομα ειναι αν περασω το νεο firmware μπορω μετα με το backup να επαναφερω το τηλ με τα προγραμματα οπως ηταν η θα μου περασει και το παλιο firmware???

Ποτέ σε αλλαγη ρομ (firmware) δεν επαναφερουμε backup απο αλλη ρομ!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

παιδια καλημερα!

οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη τοτε μου αρχιζουν τα ομορφα!!!

Αμεσως αρχιζουν να σκανε ενα ενα τα προβληματα και τα κολληματα! 9στις 10 φορες που θα συνδεσω ειναι που θα κολλησει το κινητο...

Φανταζομαι θα ειναι επειδη εχω αποθηκευσει τα προγραμματα στην καρτα και οχι στην κυρια μνημη..αλλα ειδα οτι τα προγραμματα συνηθως λετε να τα αποθηκευουμε στην καρτα παρα στο κινητο..

Μπορουμε με καποιο τροπο να τα περναμε μεν στην καρτα αλλα να μην κολλαει?

Καλημερα σε ολους!!

Εδω και λιγο καιρο ειμαι και γω πλεον επισημα (:p) κατοχος του HD2.

To κινητο ειναι τελειο!"Την εχω καταβρει μαζι του" (μεταφορικα παντα!:lol:)!

Μονο καφε δεν κανει!

Εχω μια μικρη απορια παιδια..Μεσα στις ρυθμισεις του Wi-Fi,πατωντας "προχωρημενες" στην εκαστοτε wifi συνδεση που χρησιμοποιω

και στο TAB που λεει "Λειτουργια τροφοδοσιας" εμφανιζετε μια μπαρα που λεει "Λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας" και εχει

επιλογες "Βελτιστες επιδοσεις-Βελτιστη κατασταση μπαταριας".

Σε τι ακριβως χρησιμευουν αυτες οι επιλογες,τι ακριβως ρυθμιζουν?Ενισχυει το σημα του Wifi στο κινητο για μεγαλυτερη εμβελεια-ταχυτητα?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Κων/νος

Καμια γνωμη?

"Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p

Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354

Καλησπέρα!

παιδια υπαρχει τροπος απο τα εξωτερικα στοιχεια της συσκευασιας να ξερουμε αν ειναι παραεισαγωγη η συσκευη μας???

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Καλησπέρα!

παιδια υπαρχει τροπος απο τα εξωτερικα στοιχεια της συσκευασιας να ξερουμε αν ειναι παραεισαγωγη η συσκευη μας???

Αν εισάγεται από την ace hellas πρέπει να έχει αυτοκόλλητη ετικέτα με τα στοιχεία της (τουλάχιστον οι προηγούμενες συσκευές που τους περνούσε το αρχείο με τα ελληνικά αυτό είχαν), κάποιος που έχει αγοράσει από Ελλάδα μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείς είναι από το serial number της συσκευής και τη rom που σου επιτρέπει να κατεβάσεις από το site της htc! Στο μαγαζί που θα το αγοράσεις χρησιμοποιώντας το serial number που έχει στη συσκευασία, χωρίς να το ανοίξεις και μέσα από το site της htc το ελέγχεις απόλυτα (αν φυσικά σου επιτρέψουν να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή τους)!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

βασικα το πηρα απο αγγλια, με wwe rom φυσικα

και τωρα με ολα αυτα που εχουν ειπωθει και με το γεγονος οτι δεν μπορουσα να κατεβασω την 1.66 wwe απο το site της htc εχω προβληματιστει για το κατα ποσο εχω hardware εγγυηση απο την ace hellas...

αν τους επαιρνα τηλεφωνο και τους ελεγα το s/n θα μπορουσαν να το ελεγξουν αραγε?

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Επιτέλους το έχω στα χέρια μου και είμαι ένα νέο μέλος της παρέας σας!!!

Διαβάζω, μελετάω και σιγά σιγά θα τα λέμε συχνά....

Αλλά πως αλλάζω το London στην 1η οθόνη που μου βγαίνει συνέχεια για τον καιρό??

Εβαλα τις ελληνικές πόλεις, αλλά στην 1η οθόνη συνεχίζει να λέει LOndon...Τι κάνω μ' εσπασε τα νεύρα...Θέλω το Ελάτη - Τρίκαλα!!!

HTC HD2 GR €549,00 από εδώ:

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=38177

Έχει κανείς πρότερη εμπειρία με το εν λόγω κατάστημα?

παιδια καλησπερα και απο μενα.πως γινεται ακριβως η ρυθμηση για αυτα.που πρεπει να παω για να ταβρω και να τα αλλαξω.Ρύθμιση το X button στην εφαρμογή Album να κλείνει το πρόγραμμα, αντί να το κάνει minimize:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCAlbum : ok_minimize

Αλλάζουμε την τιμή από 1 σε 0.

- Βελτίωση της ποιότητας της φωτογραφικής σε superfine mode:

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\htc\camera\image\jpegquaity\supe rfine

Αλλάζουμε την τιμή του 5Msize από 48 σε 746028.

ευχαριστω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επιτέλους το έχω στα χέρια μου και είμαι ένα νέο μέλος της παρέας σας!!!

Διαβάζω, μελετάω και σιγά σιγά θα τα λέμε συχνά....

Αλλά πως αλλάζω το London στην 1η οθόνη που μου βγαίνει συνέχεια για τον καιρό??

Εβαλα τις ελληνικές πόλεις, αλλά στην 1η οθόνη συνεχίζει να λέει LOndon...Τι κάνω μ' εσπασε τα νεύρα...Θέλω το Ελάτη - Τρίκαλα!!!

Πατα το εικονιδιο του καιρου και αστο να κανει ενημερωση .Αμα δεν πιασει προσπαθησε λιγο μετα.

Edited by ioma

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Καμια γνωμη?

Υποτιθεται οτι ποιανει καλυτερα οταν το πας βελτιστη αποδοση.Εγω παντως εχω δει ελαχιστη διαφορα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

παιδια καλησπερα και απο μενα.πως γινεται ακριβως η ρυθμηση για αυτα.που πρεπει να παω για να ταβρω και να τα αλλαξω.Ρύθμιση το X button στην εφαρμογή Album να κλείνει το πρόγραμμα, αντί να το κάνει minimize:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCAlbum : ok_minimize

Αλλάζουμε την τιμή από 1 σε 0.

- Βελτίωση της ποιότητας της φωτογραφικής σε superfine mode:

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\htc\camera\image\jpegquaity\supe rfine

Αλλάζουμε την τιμή του 5Msize από 48 σε 746028.

ευχαριστω

Θα βάλεις έναν registry editor (εγώ χρησιμοποιώ τον resco) και απο κεί θα μπορείς να κάνεις ολές αυτές τις αλλαγές.

Backup πριν απ'αυτές... soft reset μετα.

Σάκης

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Καλησπέρα σε όλους!!!

Μπορεί το κινητό να συγχρονίσει μέσω outlook με desktop υπολογιστή που τρέχει vista μέσω wifi router ;;;; :confused:

Επίσης, για αυτό το cabάκι χρειάζεται πρώτα να έχω εγκαταστήσει ήδη το εν λόγω player;

Ευχαρσιτώ εκ των προτέρων,

Μαρία...

Θα βάλεις έναν registry editor (εγώ χρησιμοποιώ τον resco) και απο κεί θα μπορείς να κάνεις ολές αυτές τις αλλαγές.

Backup πριν απ'αυτές... soft reset μετα.

Σάκης

και απο που θα το κατεβασω αυτο?και εγκατασταση στην καρτα μνημης υποθετω? σωστα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

δεν ειναι κατι σημαντικο

στη topix 1.2 με το ελληνικο πληκτολογιο δε δουλευει η αναδραση οταν γραφεις μυνηματα

μηπως υπαρχει καποια λυση?

δεν ειναι κατι σημαντικο

στη topix 1.2 με το ελληνικο πληκτολογιο δε δουλευει η αναδραση οταν γραφεις μυνηματα

μηπως υπαρχει καποια λυση?

τι ενοεις αναδραση φιλε μου;

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog