Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img.skitch.com/20100221-8kgs4aiehdi573s32eb6jfyutg.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Δουλευει μια χαρα στην topix το νεο lockscreen.

Thanks

εγω στα δικα μου must have,χρησιμοποιω παντα την

dusk 6.5 lockscreen! Παιζει αψογα, εχει το unlock κατω οπως κι αυτη και εχει πιο απλο ρολοι! Ειναι πολυ ομορφη και βολικη για χρηση με το ενα χερι! Δεν μπορω να δωσω link γιατι γραφω απ' το κινητο!

την καλημερα μου!

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα παιδιά.

Δουλειά δεν είχα και άρχισα να στείνω την 1.3.1 του Kwbr.

Kάπου είχα ένα cabακι για WIFI on - of που πιθανόν είχε γίνει εξαγωγή από το SPB shell και το έχω χάσει.

Μήπως κάποιος φίλος έχει εύκαιρο κάποιο link να μου το στείλει;

Ευχαριστώ

Τάκης

Υπάρχει και το WM65 LockScreen Leo Edition για όποιον ενδιαφέρεται.

Πως μπορω να αλλαξω wallpaper..?? Δεν καταλαβα απο τις οδηγιες...:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Παιδια από τους xda το zoom in και zoom out στο HD2 για το igo γίνεται και με το multitouch.

Οδηγίες:

1. Κατεβάστε το αρχείο HD2-iGO8-Multitouch.

2. Κάντε το extract και αντιγράψτε τον φάκελο μέσα στον φάκελο iGO8.

3. Τρέξτε το αρχείο reg (που βρίσκεται μέσα στον φάκελο HD2-iGO8-Multitouch) και μετά κάνετε επανεκκίνηση.

4. Τρέχτε μια φορά το αρχείο HD2-iGO8-Multitouch-Landscape.exe ή HD2-iGO8-Multitouch-Portrait.exe αναλόγως πως λειτουργείτε το igo. Αν το τρέξετε δεύτερη φορά το αρχείο απενεργοποιείται η δυνατότητα του multitouch.

5. Ανοίγετε το igo και δοκιμάστε.

Ένα βιντεάκι :

Τρεχω το reg αρχειο και μου λεει οτι δεν υπαρχζει εφαρμογη που να σχετιζεται με το αρχειο να ανοιξω την εφαρμογη και μετα να το τρεξω.

Ανοιξα το igo αλλα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.

Edited by atvelos

πως βλεπετε την 1.3.1 topix??στο today screen αργει να δειξει το to wallpaper καθε φορα που πας εκει??σε μενα αυτο κανει.εμφανιζεται μετα απο 3 δευτερα.η ρομ αυτη απο ποια χωρα ειναι κ κατι αλλο που μπορουμε εμεις οι κοινοι θνητοι να βρουμε αυτες τις ρομ απο τη στιγμη που δεν εχουν κυκλοφορισει??απαντηστε μου εστω pm,αν υπαρχει προβλημα με τους κανονες του φορουμ..ευχαριστω Edited by dime

καλησπερα παιδια.. εχει αγορασει κανεις το κινητο απο το techneasy? ειναι αξιοσπηστο site?

Εχω αγορασει δυο φορες απο techneasy.gr και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Για το HD2 χρειαστηκε να κανω προπαραγκελια γιατι ειχαν λιστα αναμονης αλλα σε 4 μερες το ειχα στα χερια μου και ηταν ελληνικοτατο.

καλημερα σε ολους :)

@htc_oriented

φιλε Γιαννη,δεν θελω να σε στεναχωρησω....αλλα αγορασες (σιγουρα!) μεταχειρισμενο κινητο....

ολα αυτα που λες το επιβεβαιωνουν...:(

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μια μικρή βοήθεια και μη "βαράτε" παρακαλώ. Θα παραλάβω κατά πάσα πιθανότητα αύριο το HD2 για να αντικαταστήσω το υπάρχον HD. Θα το πάρω από την Cosmote. Προφανώς έχει "ελληνική" ROM. Εγώ θέλω το μενού και το υπόλοιπο λειτουργικό να είναι στα αγγλικά, αλλά φυσικά να μπορώ να γράφω και στα αγγλικά email & SMS. Για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσω την αγγλική rom από το Link της πρώτης σελίδας ΚΑΙ να περάσω ένα από τα ελληνικά πληκτρολόγια. Φτάνει αυτό? σωστά το έχω καταλάβει?

Ευχαριστώ

Σωτήρης

Μια μικρή βοήθεια και μη "βαράτε" παρακαλώ. Θα παραλάβω κατά πάσα πιθανότητα αύριο το HD2 για να αντικαταστήσω το υπάρχον HD. Θα το πάρω από την Cosmote. Προφανώς έχει "ελληνική" ROM. Εγώ θέλω το μενού και το υπόλοιπο λειτουργικό να είναι στα αγγλικά, αλλά φυσικά να μπορώ να γράφω και στα αγγλικά email & SMS. Για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσω την αγγλική rom από το Link της πρώτης σελίδας ΚΑΙ να περάσω ένα από τα ελληνικά πληκτρολόγια. Φτάνει αυτό? σωστά το έχω καταλάβει?

Ευχαριστώ

καλημερα φιλε μου,δεν βαραει κανεις μην φοβασαι :D

ακριβως αυτο χειαζεσαι να κανεις αφου πρωτα ομως κανεις την συσκευη σου hspl.οδηγιες γισ αυτο υπαρχουν στο 1ο ποστ επισης.

μην ξεχνας μονο οτι περνωντας το hspl στην συσκευη σου,καταργεις καθε εγγυηση αμεσα!

ειναι ομως κατι αμεεσα αναστρεψιμο αν χρειαστει για καποιο λογο η συσκευη σου να παει σε service...

φυσικα KAI για αυτον τον τροπο επαναφορας της συσκευης σου στο επισημο spl,υπαρχουν οδηγιες στο 1ο ποστ επισης.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ειδικά σε όσους έχουν αγοράσει αγγλικά HD2 (είτε από expansys, είτε από clove.co.uk, είτε από οποιοδήποτε άλλο store του εξωτερικού). Η ερώτηση απευθύνεται παράλληλα και σε όσους έχουν πάρει και official ελληνικά από ACE Hellas.

Όταν βγάλατε το κινητό από το κουτί του ήταν σε ΌΛΟΥΣ καλυμμένο κυκλικά με μια διαφανή ζελατίνα που μπροστά ανέφερε κάποιες οδηγίες γενικές και πίσω οδηγίες για την τοποθέτηση της μπαταρίας; Ή υπήρχαν και περιπτώσεις που η οθόνη του HD2 απλά είχε κολλημένη πάνω της μια απλή ζελατίνα (σαν screen protector κάπως) χωρίς να αναγράφεται τίποτα πάνω σε αυτή;

Ακόμα, η μπαταρία ήταν τοποθετημένη μέσα στο κινητό και αν ναι πως; Απλά τοποθετημένη ή τοποθετημένη με ένα διαφανές πλαστικό ή ύφασμα από κάτω για να μην έρχεται σε επαφή με τις επαφές του κινητού; Υπήρχαν και άτομα που η μπαταρία τους δεν ήταν καν τοποθετημένη και απλά ήταν σφραγισμένη μέσα σε ζελατίνα;

Ακόμα, μέσα στην storage card αυτών που έχουν αγοράσει αγγλικό HD2 ποιοί φάκελοι και υποφάκελοι υπήρχαν;

Ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να έχω πάρει μεταχειρισμένο κινητό για καινούργιο.

Θα παρακαλούσα για τις απαντήσεις σας.

Φιλικά

----------

Γιάννης

Το δικό μου (από expansys) ήταν καλυμμένο με την πλαστική ζελατίνα και στις δύο πλευρές με τις οδηγίες που λες αλλά και η μπαταρία ήταν τοποθετημένη στη συσκευή με ένα προστατευτικό φιλμ για να μην έρχεται σε επαφή με το κινητό (αυτό αναφέρεται άλλωστε και στο Quick Start Guide, σελ. 5).

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Προσπαθω να κανω ecxtract το nbh αρχειο απο την official rom

αλλα δεν τα καταφερνω.

Χρησιμοποιω το Alzip. Τι δεν κανω σωστα;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αλλα δεν τα καταφερνω.

Με το winrar & και με το 7zip γίνεται κανονικά!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

αλλα δεν τα καταφερνω.

http://rapidshare.com/files/342601048/Leo_ell_official_for_sd_only.rar

ειναι της 1.48 ;)

παρτο ετοιμο Κωστα:)

με το winrar το κανεις

καλημερα φιλε μου,δεν βαραει κανεις μην φοβασαι :D

ακριβως αυτο χειαζεσαι να κανεις αφου πρωτα ομως κανεις την συσκευη σου hspl.οδηγιες γισ αυτο υπαρχουν στο 1ο ποστ επισης.

μην ξεχνας μονο οτι περνωντας το hspl στην συσκευη σου,καταργεις καθε εγγυηση αμεσα!

ειναι ομως κατι αμεεσα αναστρεψιμο αν χρειαστει για καποιο λογο η συσκευη σου να παει σε service...

φυσικα KAI για αυτον τον τροπο επαναφορας της συσκευης σου στο επισημο spl,υπαρχουν οδηγιες στο 1ο ποστ επισης.

ευχαριστώ για την απάντηση... χρειάζεται να κάνω hspl για να περάσω επίσημη rom?

Σωτήρης

ευχαριστώ για την απάντηση... χρειάζεται να κάνω hspl για να περάσω επίσημη rom?

Ναι, εάν η rom δεν προορίζεται για τη συσκευή σου, ποιά rom προορίζεται για τη συσκευή σου μπορείς να το τσεκάρεις από το site το htc βάζοντας το serial number της συσκευής σου!.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

δεν διαβασες καν μου φαινεται αυτα που σου εγραψα φιλε μου....

Ναι, εάν η rom δεν προορίζεται για τη συσκευή σου, ποιά rom προορίζεται για τη συσκευή σου μπορείς να το τσεκάρεις από το site το htc βάζοντας το serial number της συσκευής σου!.

Σπυρο εχει ελληνικη και θελει να βαλει αγγλικη...για αυτο του ειπα οτι θελει πρωτα hspl...

τι καθομαι και τα γραφω;

Edited by zaharakis

δεν διαβασες καν μου φαινεται αυτα που σου εγραψα φιλε μου....

αγαπητέ zaharakis την διάβασα πολύ καλά. Απαντάς ότι για να αλλάξω από την ελληνική στην αγγλική ΕΠΙΣΗΜΗ rom πρέπει πρώτα να κάνω hspl. Και αυτό ακριβώς είναι που ρωτώ για επιβεβαίωση. Μέχρι τώρα ήξερα (πιθανον λάθος), ότι το hspl χρειάζεται για να περάσεις cooked ρομ όχι έπίσημη. Σε παρακαλώ βοήθησέ με να καταλάβω

Σωτήρης

hspl αλλαζεις οταν θες να περασεις ρομ που δεν προοριζεται για την συσκευη σου

οτι αλλο επισημο ανεπισημο θες hspl

αγαπητέ zaharakis την διάβασα πολύ καλά. Απαντάς ότι για να αλλάξω από την ελληνική στην αγγλική ΕΠΙΣΗΜΗ rom πρέπει πρώτα να κάνω hspl. Και αυτό ακριβώς είναι που ρωτώ για επιβεβαίωση. Μέχρι τώρα ήξερα (πιθανον λάθος), ότι το hspl χρειάζεται για να περάσεις cooked ρομ όχι έπίσημη. Σε παρακαλώ βοήθησέ με να καταλάβω

φιλε μου οταν σου απανταει καποιος και σου δινει πληροφοριες,θελει να σε βοηθησει;)

δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες....σου λεω καθαρα οτι ΠΡΕΠΕΙ να περασεις HSPL για να αλλαξεις ρομ...

μονο τα major updates που δινει η htc για τον serial number της συσκευης σου,μπορεις να περασεις ελευθερα χωρις να "σπασεις" την συσκευη σου με hspl.

καθε αλλαγη ρομ που ΔΕΝ ειναι επισημη για την συσκευη σου με τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ serial number,δεν περνιεται χωρις hspl...

ηθελα να σου δωσω τις πληροφοριες που χρειαζοσουν για να κανεις την δουλεια σου...δεν ηξερα οτι επρεπε να τις στηριξω κι ολας για να μας πιστεψεις...:O

edit

παιδια μια παρακληση προς ολους οσους μου στελνουν συνεχως πμς με ερωτησεις και αποριες...

καντε τις ερωτησεις σας δημοσια στο φορουμ,ωστε οταν απαντηθουν,να μπορουν οι απαντησεις να βοηθησουν και τους υπολοιπους :)

τα πμς ειναι για "αλλου ειδους" βοηθεια,κατι που το κανω ανελιπως,χρονια τωρα ;)

Edited by zaharakis

Δημήτρη, δοκίμασες την νέα του Topix 1.3.1?

Είμαι πολύ καιρό τώρα με την 1.1.7 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά ξέρεις κάτι με ....γαργαλάει, οι κακές συνήθειες δεν κόβονται!:lol:

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Δημήτρη, δοκίμασες την νέα του Topix 1.3.1?

Είμαι πολύ καιρό τώρα με την 1.1.7 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά ξέρεις κάτι με ....γαργαλάει, οι κακές συνήθειες δεν κόβονται!:lol:

Σπυρο,την εχω κατεβασει κι ειναι ετοιμη στο τηλ μου για φλασαρισμα,αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την 1.2,τοσο που θα δοκιμασω την 1.3.1 κονο και μονο επειδη ειναι δουλεια του kwbr :)

μολις βρω λιγο χρονο θα την τσεκαρω...μου την δινει που χρειαζονται τα 2.08 ραδιος....κι προσωπικα δεν ειμαι

ευχαριστημενος και πολυ με αυτα...

@stalskit

φιλε μου δυστυχως δεν εχω παντα τον χρονο που χρειαζεται για αναλυτικες απαντησεις..θεωρησα σωστο να σου απαντησω αμεσα κι να εχεις τις πληροφοριες που χρειαζοσουν για να κανεις την δουλεια σου,χωρις να περιμενεις καποια απαντηση ωστε να προχωρησες στην διαδικασια που επρεπε να κανεις:)

ειναι καποια πραγματα που δεν μπορουν να επαναλαμβανονται σε καθε σελιδα αυτου του θεματος,ετσι θεωρησα οτι το ηξερες,για την αναγκαιοτητα του hspl;) (εχει αναφερθει τοσες φορες,οπως και τοσα αλλα πραγματα εδω μεσα )

γραφω απο το τηλ και δεν ειναι και οτι καλυτερο,να εισαι με την παρεα σου πινοντας καφε κι να τους "γραφεις"

απαντωντας εδω,θελοντας να βοηθησεις και γραφοντας καθε φορα ολοκληρα κατεβατα:(

φιλικα παντα Δημητρης :)

Edited by zaharakis

• Administrators
εγω στα δικα μου must have,χρησιμοποιω παντα την

dusk 6.5 lockscreen! Παιζει αψογα, εχει το unlock κατω οπως κι αυτη και εχει πιο απλο ρολοι! Ειναι πολυ ομορφη και βολικη για χρηση με το ενα χερι! Δεν μπορω να δωσω link γιατι γραφω απ' το κινητο!

την καλημερα μου!

Dusk_6.5_Lockscreen_v3.0.CAB

http://a3mguq.bay.livefilestore.com/y1p77n6ID_tqnFDGHsmdbNNA7V9v0VRN7ABrMtGP3l31W3SCfp-ttYBsitiWIkzinGbFI_A1eWEv4QPL1mbM0Xx3vz8rg9fSeaq

Modpic.gif