Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους σας. Η συσκευή μας μπορεί να δεχτεί e-mails σε πραγματικό χρόνο (ακριβώς την στιγμή που φτάνουν στον server)?

Το εχω δει ηδη. Για τις official Roms δεν αναφερει τπτ ιδιαιτερο. Μονο για unofficial/cooked εχει οδηγιες. Any help?

Moνο με goldcard που χαλαει την εγγυηση αρα ειναι σα να βαζεις οποιαδηποτε cooked rom

Καλημέρα σε όλους σας. Η συσκευή μας μπορεί να δεχτεί e-mails σε πραγματικό χρόνο (ακριβώς την στιγμή που φτάνουν στον server)?

Μόνο Hotmail και Microsoft Exchange και εφόσον ενεργοποιήσεις το Push..

Παιδια plz πως απενεργοποιω το 3G;

setings-> wirelless controls-> πατας πανω στο phone-> scrollaρεις κατω και επιλεγεις band-> GSM

Δυστυχως δεν εχω ελληνικη ρομ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγκατέστησα την rom (_HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.66.482.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship) και οταν παω να κανω update το ndrive μου βγαζει στο site μήνυμα (Error reading information from device. Please try reconnecting it.) ξαναεβαλα την προηγούμενη rom (_HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship) και δουλευει κανονικα.

Τι μπορει να φταει?

Καλημερα.

Παιδια μια ερωτησουλα.

Πως γινεται στο mail μου (gmail) να περαστουν περισσοτερα απο τα παλια εισερχομενα.

Δεν βρηκα τετοια ρυθμιση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερα.

Παιδια μια ερωτησουλα.

Πως γινεται στο mail μου (gmail) να περαστουν περισσοτερα απο τα παλια εισερχομενα.

εμενα παλι δεν συνχρονιζει κανενα μαιλ στο gmail.

μονο με hotmail καταφερα να συνχρονισω.

με gmail ουτε λογος και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι:worry:

topix 1.2

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα παλι δεν συνχρονιζει κανενα μαιλ στο gmail.

μονο με hotmail καταφερα να συνχρονισω.

με gmail ουτε λογος και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι:worry:

topix 1.2

εγω παλι μολις εκανα τον πρωτο συγχρονισμο με το gmail μου στην topix 1.2 κι ολα ηταν νορμαλ....

Καλημερα!

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Καλημερα.

Παιδια μια ερωτησουλα.

Καλημέρα,

θα πας:

Start/Email/Menu/Tools/Options/Gmail/Send-Receive Schedule

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

εγω παλι μολις εκανα τον πρωτο συγχρονισμο με το gmail μου στην topix 1.2 κι ολα ηταν νορμαλ....

Καλημερα!

Το κάναμε προχθές με εναν συνάδελφο και έγινε με την μία...

Καλημέρα,

θα πας:

Σ ευχαριστω, στο διαστημα που μεσολαβησε το βρηκα.

Αυτη ειναι η διαφορα με το iphone os, οι ρυθμισεις ειναι πολυ απλες και βρισκονται μπροστα σου.

Παντως αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στην HTC

@@@@ Search Phone

Χρησιμοποιειτε αυτη την καταπληκτικη δυνατοτητα του Leo?

http://img.skitch.com/20100213-x9farkfjbcq1med9ggjbf9w1ei.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Για οσους δεν το ξερουν, πληκτρολογοντας ενα ονομα η μια λεξη βρισκει ολες τις πληροφοριες contacts mails απο την συγκεκριμενη επαφη.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα παιδες τα link για topix ειναι ολα off,αν την εχει ανεβασει καποιος RS η εχει ελευθερο χρονο να το κανει ας μου δωσει ενα link;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλημέρα,

θα πας:

μαλλον κατι θα ειχα κανει λαθος.ολα οκ ευχαριστω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βαλω την καινουργια ρομ τι ακριβως θα χασω? εννοω επαφες-μηνυματα? προγραμματα?

Αξιζει τον κοπο να βαλω την 1.66.482.1 ? εχω την 1,48,482,4

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Αν βαλω την καινουργια ρομ τι ακριβως θα χασω? εννοω επαφες-μηνυματα? προγραμματα?

Αξιζει τον κοπο να βαλω την 1.66.482.1 ? εχω την 1,48,482,4

Προγραμματα και μηνυματα ναι. Τις επαφες σου θα τις συγχρονισεις με το outlook και θα τις επαναφερεις.

Αξιζει το κοπο να κανεις την αναβαθμιση. Διορθωνει αρκετα προβληματα και εχει πολυ καλη διαχερηση μνημης.

Την εχω δουεψει μια βδομαδα και εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προγραμματα και μηνυματα ναι. Τις επαφες σου θα τις συγχρονισεις με το outlook και θα τις επαναφερεις.

Αξιζει το κοπο να κανεις την αναβαθμιση. Διορθωνει αρκετα προβληματα και εχει πολυ καλη διαχερηση μνημης.

Την εχω δουεψει μια βδομαδα και εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος.

Μαλιστα! Ενταξει για τις επαφες ειναι το λιγοτερο....απλως ρωταω! :)

Επειδη δεν εχω βαλει ποτε αλλη ρομ γι'αυτο και ρωταω! σε Active Sync λειτουργια θα πρεπει να ειναι το κινητο ετσι?

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

καλησπερα παιδες τα link για topix ειναι ολα off,αν την εχει ανεβασει καποιος RS η εχει ελευθερο χρονο να το κανει ας μου δωσει ενα link;)

εεεφτασεεεεεεεεεεεε

(το pass ειναι το ιδιο)

Kwbr_Topix_1.2.zip

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Το τσίμπησα και εγω και το παιδεύω εδώ και δυο μερες..

Καταρχήν το μηχανάκι είναι εξαιρετικό και δεν εχει καμια σχεση με το xperia που ειχα και ας ηταν και αυτό WM..

Με απλα λογια παει σφαίρα…

Το λοιπον σκαλίζω τα καλούδια του και γενικοτερα τις εφαρμογές και εχω κολλήσει στα εξης…

- Στην πρωτη επιφάνεια με τις συντομεύσεις υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν και άλλες εκτος από τις 9 που εχει ηδη;;

- Ο video player που εχει δεν φημίζεται για τις δυνατότητες του και λογικά με το core player όλα θα είναι οκ..

Παρόλα αυτά αυτος που δοκίμασα βγαζει μονο ηχο…

Μηπως χρειάζεται καποια συγκεκριμένη Version του core;

- Προσπαθώ να αλλαξω τον ηχο από το ξυπνητήρι…

Γινετε η θα πρέπει να εγκαταστήσω άλλο ξυπνητήρι ( πραγμα που θα ηθελα να αποφύγω)

• Administrators
σε Active Sync λειτουργια θα πρεπει να ειναι το κινητο ετσι?

Ναι για να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε συσκευή και PC.

Modpic.gif

εισαι αρχηγος! ευχαριστω γιωργο

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
- Στην πρωτη επιφάνεια με τις συντομεύσεις υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν και άλλες εκτος από τις 9 που εχει ηδη;;

Δες στο πρώτο post.

- Ο video player που εχει δεν φημίζεται για τις δυνατότητες του και λογικά με το core player όλα θα είναι οκ..

Παρόλα αυτά αυτος που δοκίμασα βγαζει μονο ηχο…

Μηπως χρειάζεται καποια συγκεκριμένη Version του core;

H τελευταία έκδοση δουλεύει μια χαρά. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του και θα έχεις και εικόνα.

- Προσπαθώ να αλλαξω τον ηχο από το ξυπνητήρι…

Γινετε η θα πρέπει να εγκαταστήσω άλλο ξυπνητήρι ( πραγμα που θα ηθελα να αποφύγω)

Γίνεται. Εάν θέλεις να βάλεις κάποιο δικό σου mp3, πέταξε το στον φάκελο /Storage Card/My Documents και θα το βλέπεις κανονικά.

Modpic.gif

Αλεξη την κανω upload στο rapidshare και να πανε ολα καλα σου στελνω το link.

Μαλλον ο kwbr πρεπει να ετοιμαζει την επομενη.

Πως το βλεπεις το Λεο σε σχεση με το iphone?

Για μενα ανεξαιρεση κανεις το απλο και ευχρηστο τροπο που υλοποιουνται καποια πραγματα στο μηλο, το Λεο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα.

Δεν φαινεται πουθενα το οτι εκτος απο τα windows εχει απο πανω ενα πολυ βαρυ manila.

Εκει που φοβομουν, στo browsing δηλαδη, ειναι μια χαρα. Καποια ιδιοτροπια οταν ποσταρω στο φορουμ αντιμετοπιζεται με τα βελακια του πληκτρολογιου.

Εχω βαλει το πληκτρολογιο του Κωστα γιατι δεν μ ενδιαφερουν τα sms 160 χαρακτηρων. Αντιθετα μ ενδιαφερει να μην αλλαζω οταν θελω να προσθεσω αριθμους η συμβολα.

κωστα να σου πω την αληθεια δεν το περιμενα τοσο καλο,οθονη ταχυτητα ποιοτητα ολα εκπληκτικα,μπορω να πω οτι με καλυπτει πληρως παντως θα πω μονο οτι στο browsing,αλλαγεσ σελιδας,κυλιση,πατημα linkτο μηλο δεν το πιανει(κατα τη γνωμη μου παντα και official rom) και ας με κυνηγαει ο δημητρης :lol: Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
Καλημερα παιδια, μολις αγορασα το συγκεκριμενο κινητο, με ελληνικο software. Μπορω να κανω update στη ROM με το αγγλικο software. Αν ναι πως?

Ευχαριστω!

Καλημερα, πηρα ενα HD2 απο τη Wind και εχει την 1.48.482.4ΕLL. Θελω λοιπον να του περασω μια αγγλικη ROM και προσπαθω να βαλω την official WWE:1.66.405.2 αλλα μου βγαζει ERROR [294] : INVALID VENDER ID και δεν με αφηνει να προχωρησω. Κανω κατι λαθος?

Πρέπει να κάνετε hard-spl στη συσκευή σας. Η διαδικασία είναι σαν να περνάτε cooked ROM, δεν αλλάζει κάτι. Στο πρώτο post θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες.

Modpic.gif