N1GHTM4R3 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 παιδες!! δεν αντεξα!! το εκανα παραγγελια απο expansys! τωρα ψαχνω για φτηνη microsd 16αρα! :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 συγνωμη αλλα δε το ηξερα..... Sprite backup ή Spb backup. τι εννοεις ακριβως? Προγράμματα προεγκατεστημένα δεν μπορείς να αφαιρέσεις. εννοω τα προγραμματα τα οποια προτεινετε και τα εγκαθιστουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μην γελάσετε αλλά πως κάνεις copy, το πληκτρολόγιο ή το μενου δεν μου δίνει τέτοια επιλογή. Γενικά να ξέρεις ότι τέτοιες επιλογές (copy, paste κλπ) εμφανίζονται με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη πανω σ'αυτό που θές να αντιγράψεις...το γράφει το manual ;) Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γενικά να ξέρεις ότι τέτοιες επιλογές (copy, paste κλπ) εμφανίζονται με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη πανω σ'αυτό που θές να αντιγράψεις...το γράφει το manual ;) Σε ευχαριστώ, όσο ζεις σε αυτή τη ζωή μαθαίνεις. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος στις μετοχές να πληροφορούμαστε για το ελληνικό χρηματιστήριο; Έχω ψάξει αρκετά αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει λύση. :( Yπάρχει...τον έχω αναφέρει τουλάχιστον άλλες δύο φορές.....ψάχνεις κανονικά την μετοχή με το όνομά της (στα αγγλικά προφανώς) ή με τον κωδικό της και την βγάζει.... Εμενα παντως 7 ωρες που κοιμαμαι πεφτει μονο 5-6% και με 3G.. Και εμένα το ίδιο και λιγότερο...και έχω και GPRS ανοικτό 24/7 ..... Δυστυχως αργα η γρηγορα κι εφοσον χρησιμοποιεις το HTC messaging (τη default εφαρμογη της HTC δηλαδη) θα το αντιμετωπισεις... Εγώ από την αρχή που το έχω πάρει δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα (αγγλική ROM).... Χρησιμοποιώ από τότε που το πήρα (14/11) την εφαρμογή της htc για τα μηνύματα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και με τις δύο εκδόσεις της αγγλικής rom (έχω εγκαταστήσει το net framework 3.5 και τώρα τελευταία έβαλα και το hot fix που κυκλοφόρησε η htc για τα μηνύματα)! Ομοίως! Επιτρεψτε μου ενα up γιατι μαλλον δεν ειδε καποιος το ερωτημα μου.Ευχαριστω. Το είδαμε!!! Διάβασε το manual.....αν και πάλι δεν καταλάβεις ξαναδιάβασε τα πρώτα μηνύματα του thread.... Πραγματικα...Μιλαγα με φιλο και ακουγα κατι μπιπ με διακοπες στην συνομιλια και στο τελος ειδα πληκτρολογημενα στοιχεια στην οθονη απο ...το μαγουλο μου.Πρεπει να κραταμε το κινητο υπο γωνια στο αυτι μας. Καμία σχέση.... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση: Έβαλα το g-alarm 2.03 και όταν το ανοίγω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει μόνο του... Καμιά ιδέα? (έκανα και soft reset) Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrobatis Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Για να χρησιμοποιήσετε το ηχείο Απο το εγχειρηδιο χρησης "Τοποθετώντας με την όψη προς τα κάτω το τηλέφωνό σας ενεργοποιείτε αυτόματα το μεγάφωνο. Για να απενεργοποιήσετε το μεγάφωνο, τοποθετήστε το τηλέφωνό σας με την όψη προς τα πάνω." To αναφερει στο manual.. Το εχει δοκιμασει κανεις; Σε εμενα δεν φαινεται να λειτουργει; Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση;; Παράθεση Ένα κοινό έχει το National Geographic με το Playboy: Bλέπεις διάφορα μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Για να χρησιμοποιήσετε το ηχείο Απο το εγχειρηδιο χρησης "Τοποθετώντας με την όψη προς τα κάτω το τηλέφωνό σας ενεργοποιείτε αυτόματα το μεγάφωνο. Για να απενεργοποιήσετε το μεγάφωνο, τοποθετήστε το τηλέφωνό σας με την όψη προς τα πάνω." To αναφερει στο manual.. Το εχει δοκιμασει κανεις; Σε εμενα δεν φαινεται να λειτουργει; Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση;; Δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. Λειτουργεί κανονικά αφήνοντας τη συσκευή με την όψη προς τα κάτω, σε σταθερή πάντα επιφάνεια και όχι απλά κρατώντας το ανάποδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrobatis Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. Λειτουργεί κανονικά αφήνοντας τη συσκευή με την όψη προς τα κάτω, σε σταθερή πάντα επιφάνεια και όχι απλά κρατώντας το ανάποδα. ΕΙναι οκ..Δεν καταλαβα εγω καλα.. Εχεις δικαιο. Η οθονη προς τα κατω!!! Παράθεση Ένα κοινό έχει το National Geographic με το Playboy: Bλέπεις διάφορα μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Οχι δεν σβήνει και αυτό είναι ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Σβήνει σύμφωνα με τις επιλογές ενέργειας που έχεις δώσει στο τηλέφωνο, δλδ μετά απο 1 λεπτό. Στο μεσοδιάστημα μπορεί να πατηθεί οτιδήποτε. Πολύ σπαστικό. Φιλικά Γιάννης Για δες εδω και εγω ειχα παρομοιο προβλημα http://www.pocketshield.net/download.htm# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Εκτος απο το υπαρχων υπαρχει καποιο καλυτερο να εχει ελληνικα ? Εγω χρησιμοποιω το FingerKeyboard 2.1 ;) Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση: Έβαλα το g-alarm 2.03 και όταν το ανοίγω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει μόνο του... Καμιά ιδέα? (έκανα και soft reset) Δεν είναι free, και εάν έχεις βάλει "σπασμένη" έκδοση, ο συγκεκριμένος developer είναι γνώστης του θέματος και δεν την αφήνει να δουλέψει. Sprite backup ή Spb backup. τι εννοεις ακριβως? Πρόκειται για third-party εφαρμογές που χρησιμοποιήσουμε για να κρατήσουμε backup ασφαλείας της συσκευής μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Εγω χρησιμοποιω το FingerKeyboard 2.1 ;) Ευχαριστω πολυ.Ποια version μας κανει ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Εγω χρησιμοποιω το FingerKeyboard 2.1 ;) Γιατί, το πληκτρολόγιο της HTC που δεν σας ικανοποιεί σε αυτή τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γιατί, το πληκτρολόγιο της HTC που δεν σας ικανοποιεί σε αυτή τη συσκευή; Δεν καταλαβα τι θες να πεις Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Δεν καταλαβα τι θες να πεις θελει να πει οτι ειναι μια χαρα...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 θελει να πει οτι ειναι μια χαρα...... Εχει και ελληνικα? Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 κοιτα το πρωτο ποστ και 8α δεισ και ελληνικα αν δεν εχεις ελληνικη ρομ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπερα σε ολους.Μετα απο μια εβδομαδα χρησης εχω να πω το εξης¨εκτος απο το προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας,το μεγαλυτερο προβλημα ,κατα την γνωμη μου, που θα αντιμετωπησει οποιος αγορασει την συσκευη ,και ξερει τι αγοραζει (700 ευρο ειναι αυτα) θα ειναι οτι μετα απο αυτην την καταπληκτικη οθονη πολυ δυσκολα θα ξαναγυρισει σε κατι μικροτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 κοιτα το πρωτο ποστ και 8α δεισ και ελληνικα αν δεν εχεις ελληνικη ρομ... Το πρωτο post το εχω δει.:blink: Αρα δεν ειναι μια χαρα της HTC,το πληκτρολογιο.Αρα εγω χρησιμοποιω αυτο που ειπα και πιο πανω..... Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το πρωτο post το εχω δει.:blink: Αρα δεν ειναι μια χαρα της HTC,το πληκτρολογιο.Αρα εγω χρησιμοποιω αυτο που ειπα και πιο πανω..... γενικα αν καποιο διαφερει ειναι το swype....ολα τα αλλα ειναι ιδια...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 γενικα αν καποιο διαφερει ειναι το swype....ολα τα αλλα ειναι ιδια...... Ας ελπίσουμε και για υποστήριξη ελληνικών. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ας ελπίσουμε και για υποστήριξη ελληνικών. μακαρι γιατι εχω δοκιμασει απειρα και αυtο εχω τωρα και ασ γραφω με αγγλικα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ας ελπίσουμε και για υποστήριξη ελληνικών. Τους έχω στείλει mail και μου απάντησαν οτι θα βάλουν και Ελληνικά. Τώρα πότε, ο θέος ξέρει Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αρα δεν ειναι μια χαρα της HTC,το πληκτρολογιο. Για τους περισσότερους είναι. Εάν δεν είναι για σένα, αποτελεί προσωπικό πρόβλημα και όχι γενικό φαινόμενο. Όχι τίποτε άλλο... αλλά να μην δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts