Jump to content

tonyjp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tonyjp

  1. Καλημέρα. Έχω ένα θέμα με τα shortcuts στο home tab. Ορισμένα δε μπορώ να τα αφαιρέσω. Σας έχει συμβεί? (με topix 1.2)
  2. Καλησπέρα, Έβαλα την 1.2 του topix αλλά ο opera μου λέει ότι χρειάζεται flash player. Τι πρέπει να εγκαταστήσω? (έψαξα με το search αλλά δε βρήκα κάποια απάντηση, αν και θυμάμαι ότι έχει συζητηθεί..). Επίσης, το hotfix για τα SMS μπαίνει στην 1.2 topix? Ευχαριστώ.
  3. αφού το χρησιμοποιήσω και παίξω με τις διάφορες ρυθμίσεις, το ανοίγω και κλείνει μόνο του μέσα σε 5'' πριν προλάβω να κάνω αυτό που θέλω (π.χ. να αλλάξω την ώρα)
  4. Καλημέρα (αργοπορημένος εδώ...), Είναι δυνατόν μια τέτοια συσκευή και να μη δουλεύει σωστά το ξυπνητήρι? Έβαλα και το g-alarm, και ούτε αυτό δουλεύει σωστά. Εσείς τι κάνετε? Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση?
  5. Καλημέρα. Στέλνω sms και δε φεύγουν από το κινητό μου, μένουν στο outbox. Έχω βάλει και το hotfix. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό?
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση: Έβαλα το g-alarm 2.03 και όταν το ανοίγω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει μόνο του... Καμιά ιδέα? (έκανα και soft reset)
  7. μόλις έβαλαν και αναβάθμιση ΡΟΜ στο http://www.htc.com Μια χαρά... και το link που υπάρχει, αφού δώσεις το S/N, δε δουλεύει.
  8. δυστυχώς ΔΕΝ έχει φύγει..
  9. Μπορείς να μας πει ποιά ROM φοράει?
  10. Μόνο στους Ελληνικούς χαρακτήρες το κάνει όμως. Στο Αγγλικό πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά, ούτε ανακατεύει τα γράμματα ούτε τίποτα. Έκανα και hard reset (πριν πείτε και άλλοι ότι έχετε το ίδιο πρόβλημα) και παραμένει το ίδιο πρόβλημα. Μήπως τελικά υπάρχει θέμα με τις αλλαγές που έκαναν τα παιδιά στα πληκτρολόγια, το οποίο εμφανίζεται σε αυτή τη ROM?
  11. Ναι, τις έχω διαβάσει και τις 100 σελίδες (2-3 φορές ορισμένες) και έχω βάλει και ROM και όλα τα καλούδια (είμαι παλιός χρήστης HTC). Και με του kplr τα ίδια μου κάνει..
  12. Ναι, την είχα αλλάξει. Διάβασα και το link, ευχαριστώ. Θυμάσαι από που την αλλάζω πάλι? Επίσης, έχω βάλει το διορθωμένο πληκτρολόγιο GR-EN HD2 KEYBOARD_160, και όταν γράφω μηνύματα SMS κάνει κάτι τρελά.. ενώ γράφεις μια λέξη την αλλάζει και ανακατεύει τα γράμματα, ή την ενώνει με την προηγούμενη. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Το κάνει όταν γράψεις 5-6 λέξεις και πάει να αλλάξει γραμμή.
  13. Για το παρακάτω, έχει κανείς καμία ιδέα? (Από ότι θυμάμαι, γινόταν και σε άλλες συσκευές της HTC (Artemis, etc)) "Έχει παρατηρήσει κανείς ότι οι φωτογραφίες που έχει ήδη μέσα αλλά ΚΑΙ αυτές που βγάζει κανείς είναι διπλές? Όταν πας στο "αλμπουμ" τις έχει 2 φορές!"
  14. έχεις κανείς πρόβλημα με το activesync? όποτε θέλει μου βγάζει μήνυμα ότι δε συνδέεται..
  15. Καλημέρα σε όλους. Δύο θέματα: - Έχει παρατηρήσει κανείς ότι οι φωτογραφίες που έχει ήδη μέσα αλλά ΚΑΙ αυτές που βγάζει κανείς είναι διπλές? Όταν πας στο "αλμπουμ" τις έχει 2 φορές! - Το αρχείο "fix opera flash" τρέχει και μένει για πάντα στο "installing". έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό?
  16. Με συγχωρείς αλλά εγώ ρωτάω για την Αγγλική ROM και όχι μόνο για SMS αλλά για οποιαδήποτε εφαρμογή και για μικρά και κεφαλαία.
  17. Σχετικά με τους Ελληνικούς χαρακτήρες, δηλαδή δε χρειάζεται πλέον (έχοντας βάλει την 1.48.405.2 ROM) να εγκαταστήσεις έξτρα πληκτρολόγιο (π.χ. fingerkeyboard που έχω τώρα) και έχεις και Ελληνικούς χαρακτήρες? Αν ναι, μήπως πρέπει και αυτό να μπει στο πρώτο post?
  18. Καλημέρα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Στο destinator, που βάζω τα αρχεία (skins) του panosha (801)? Για το τρέχω και τα εικονίδια που σου λένε σε πόση απόσταση π.χ. είναι η επόμενη στροφή είναι στο κέντρο της οθόνης και όχι κάτω κάτω. Ευχαριστώ.
  19. Έχει κάποιος κάποιο link για το sprite 6.5? Ευχαριστώ.
  20. Τι εννοείς με το double copy files? Υπάρχουν διπλά αρχεία, και αν ναι που? (Τη storage την έκανα backup και μετά format).
  21. Τέλειωσε η αναβάθμιση, μια χαρά είναι ακόμα το HD2. Αν δω κάτι περίεργο (θετικό ή αρνητικό θα σας ενημερώσω). Τώρα στο software information (ROM version) γράφει: 1.48.405.2 (71294) WWE. Ναι, χάνεις όλα τα αρχεία (όχι της κάρτας όμως). Καλύτερα να έχεις πάρει backup πρώτα.
  22. όταν έχεις την Αγγλική πάντως, τρέχεις το .exe στο PC και ακολουθείς μετά τα κλασικά βήματα αναβάθμισης. Δε χρειάζεται gold card για να πας από 1.43 Αγγλική σε 1.45.408.2 WWE. Μόλις το έβαλα και αναβαθμίζει.
  23. άρα για την Αγγλική ΡΟΜ (WWE) απλά κάνω unzip και το τρέχω?
  24. Χαζή ερώτηση αλλά υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να βάλεις την Ελληνική ROM αν δε θες Ελλ. μενού?
×
×
  • Create New...