Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kplr πολύ καλο ευχαριστούμε:)

υπάρχει με κάποιον τρόπο η δυνατότητα να έχω push mail και μετά την άφιξη mail να βγαίνει από το gprs???με έχει σκάσει σήμερα το ρημάδι:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

''και αν μπορεί κάποιος να μου πει την default τιμή στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\FATFS - CacheSize

γιατί μετά την αλλαγή της τιμης σε 4096 οπως λεει στο 37. εδω http://forum.xda-developers.com/show...94&postcount=2

το τηλέφωνο έχει αρχίσει και ζεσταίνεται υπερβολικά''

Eμένα λέει 0.

Eμένα γιατί λέει 4096 χωρίς να το έχω πειράξει??? Μπορεί και κάποιος άλλος να πει τί του γράφει? Δεν θυμάμαι να το έχω πειράξει......

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Για όποιον ενδιαφέρεται να κερδίσει 7mb storage ας δει αυτό το post που έκανα στο xda..

για καν'το μας Ελληνικά

copy paste στην Storage card και delete απο Windows ?

Thanks

Eμένα γιατί λέει 4096 χωρίς να το έχω πειράξει??? Μπορεί και κάποιος άλλος να πει τί του γράφει? Δεν θυμάμαι να το έχω πειράξει......

0 ελεγε κ εμενα....

για καν'το μας Ελληνικά

copy paste στην Storage card και delete απο Windows ?

Thanks

Το copy paste δεν είναι απαραίτητο. Απλά διαγράφετε τα αρχεία Opera9.exe και OperaL.exe. (με κλειστό τον Opera)

@_KOSTASKELLAS_ Push email σημαίνει ότι διατηρείς ανοιχτή data connection 24h το 24ώρο. Αν θέλεις να βγαίνει από το GPRS τότε πρέπει να κάνεις set up pull email.

• Administrators
Αν βαλω 16GB microSD την παιρνει ετσι? Ποσο ειναι το μεγιστο?

Θεωρητικά τα 32GB είναι το μέγιστο. Την 16άρα την παίρνει κανονικά πάντως.

Modpic.gif

_KOSTASKELLAS_ Push email σημαίνει ότι διατηρείς ανοιχτή data connection 24h το 24ώρο. Αν θέλεις να βγαίνει από το GPRS τότε πρέπει να κάνεις set up pull email.

έχω 2 λογαριασμούς mail.ένα gmail και ένα hotmail.

στο hotmail έχω κανονικά push.για το gmail ούτε λόγος...

1)πως μπορώ να κάνω το gmail να έχει push και αυτό όπως το hotmail???

2)μόλις έρχεται mail τι πρέπει να ρυθμίσω έτσι ώστε μετά την άφιξη mail να βγαίνει από το gprs??? set up pull email

ευχαριστώ kplr

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω 2 λογαριασμούς mail.ένα gmail και ένα hotmail.

στο hotmail έχω κανονικά push.για το gmail ούτε λόγος...

1)πως μπορώ να κάνω το gmail να έχει push και αυτό όπως το hotmail???

2)μόλις έρχεται mail τι πρέπει να ρυθμίσω έτσι ώστε μετά την άφιξη mail να βγαίνει από το gprs??? set up pull email

ευχαριστώ kplr

Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα

Push email σημαίνει ότι δημιουργείς ένα connection με έναν exchange server. Όταν έχεις κάποιο email ο exchange server χρησιμοποιεί την ανοιχτή σύνδεση για να σου κάνει push το email. Το setup του push email γίνεται μέσω active sync. Το χρονικό διάστημα που κάνεις setup δεν είναι για το κινητό σου, αλλά για τον server. Αυτό σημαίνει ότι αν π.χ. ρυθμίσεις το push email κάθε 60 min, ο server μαζεύει όλα τα emails που έλαβες αυτή την ώρα και στα στέλνει στο τέλος αυτού του χρονικού διαστήματος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι στο μεσοδιάστημα μπορείς να κλείσεις το connection με το server, αφού δεν ξέρεις πότε ακριβώς θα σε ειδοποιήσει. Άρα ακόμα και αν κάνεις disconnect το κινητό σου θα επανασυνδεθεί αυτόματα.

Μπορείς να κάνεις setup μόνο έναν exchange server. Αυτό σημαίνει ότι αν δώσεις το server του gmail ή της hotmail μπορείς να έχεις μόνο 1 push email. Αν θέλεις περισσότερα push emails, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιους paid servers που κάνουν condensation των accounts σου.

Push email κατά τη γνώμη μου αξίζει να έχεις μόνο αν κάνεις setup "Receive mails as they arrive", γιατί το open connection σου μειώνει την αυτονομία σε επίπεδα 24ώρου.

Pull email κάνεις setup μέσω του mail application των windows. Μπορείς να έχεις όσα θέλεις. Το χρονικό διάστημα που ορίζεις εδώ είναι στο κινητό σου, και αντιπροσωπεύει κάθε πότε συνδέεται με τον server για να "τραβήξει = pull" τα emails. Στο μεσοδιάστημα το κινητό σου δε διατηρεί open connection και μπορείς να κλείνεις το GPRS είτε μέσω registry (δε φαίνεται να δουλεύει στο hd2) ή μέσω 3rd party application. Προσωπικά θα έλεγα να μην κάνεις τίποτα από τα δύο γιατί ανοιχτό GPRS χωρίς ανοιχτό connection, δεν έχει σημαντική κατανάλωση.

Προσωπικά έχω ρυθμισμένο pull email κάθε ώρα και όταν λείπω και περιμένω κάποιο σημαντικό email ανοίγω το push (setup as mail arrives) για όσο διάστημα το χρειάζομαι.. Αν βγει extended battery μπορεί να χρησιμοποιώ μόνο push email, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει..

Eπειδη βαρεθηκα να περιμενω να το φερουν Ελληνικο θα το παρω και εγω τελικα Αγγλικο.

Ελπιζω να μη το μετανοιωσω καθως ολα τα κινητα μου τα εχω παρει Ελληνικα.:confused::rolleyes:

Να ρωτησω ομως κατι ρε παιδια.

Επειδη καθημερινα γραφω μερικα κειμενακια οχι πολυ αλλα μου ειναι απαραιτητο το word excel,το τηλεφωνο ειναι ok στο copy paste κειμενου γιατι καπου ειχα διαβασει οτι ειχε παροβληματακια?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
Θα έλεγα να περιμένεις για κάποια πιο καινούργια παρτίδα όπου θα έχει λυθεί το πρόβλημα με την κάμερα.

Modpic.gif

Θα έλεγα να περιμένεις για κάποια πιο καινούργια παρτίδα όπου θα έχει λυθεί το πρόβλημα με την κάμερα.

Σωστα Γιαννη το ειχα ξεχασει και αυτο,μαλλον ετσι θα κανω μιας και σεβομαι ιδιαιτερα τη γνωμη σου κ ποτε δε με εχεις απογοητευση!!:)

Ετσι και αλλως δε μου ειναι αμεσα απαραιτητο μιας και εχω αλλες..3 WM συσκευες!

Σχετικα με το copy paste κειμενου γνωριζεις κατι?

Παντα φιλικα Μανος

• Administrators

Λόγω capacitive οθόνης, θα έλεγα ότι υπάρχει μία δυσκολία να ξεχωρίσει το λειτουργικό τις προθέσεις σου στο να scrollάρεις απλά σε ένα κείμενο, ή να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο κομμάτι για να κάνεις copy. Εντούτοις το λέω με κάποια επιφύλαξη αυτό μιας και ίσως να απαιτείται περισσότερη εξοικείωση του εκάστοτε χρήστη στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Modpic.gif

Σωστα Γιαννη το ειχα ξεχασει και αυτο,μαλλον ετσι θα κανω μιας και σεβομαι ιδιαιτερα τη γνωμη σου κ ποτε δε με εχεις απογοητευση!!:)

Ετσι και αλλως δε μου ειναι αμεσα απαραιτητο μιας και εχω αλλες..3 WM συσκευες!

καμια σχεση με τις αλλες συσκευες wm.αυτη ειναι Η ΣΥΣΚΕΥΗ:happy:

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει το hardware σε επόμενες παρτίδες.

Το fix θα είναι software για όλους για 2 λόγους

1) Αν αλλάξουν το hardware, τότε παραδέχονται ότι πρόκειται για hardware πρόβλημα και θα δεχθούν μαζικές επιστροφές ή μαζικές αγωγές (αναλόγως με τη στάση τους)

2) Αν το πρόβλημα είναι λόγω παραγωγής θερμότητας, τότε θέλει επανασχεδιασμό όλο το κύκλωμα της mb.

καμια σχεση με τις αλλες συσκευες wm.αυτη ειναι Η ΣΥΣΚΕΥΗ:happy:

Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω!:)

Αλλωστε και εγω παντα τη καλυτερη WM(Htc)συσκευη εχω και παιρνω και το HD θα το παρω σιγουρα απλα δε μου ειναι και τοσο απαραιτητο αμεσα και κυριως θελω να κανω 2-3 εργασιες και δε ξερω κατα ποσο η νεα οθονη θα με διευκολυνη η θα με μπερδεψει!

Αληθεια εσυ copy paste κειμενου κανεις ευκολα,το εχεις συνηθηση??

Παντα φιλικα Μανος

εκανα παραγγελια στο πλαισιο και μου ειπαν οτι θα εχουν στις 10/12 και τοτε θα παραλλαβω.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Καλησπέρα.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν κάνει βιντεοκλήση το hd2?

Όχι...............................

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

τελικα ο ΟΠΕΡΑ δεν υποστηριζει FLASH? δεν μου ανοιγει σελιδες που το απαιτουν...

για τον EXPLORER ουτε το συζητω να τον χρησιμοποιησω :lol: