Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ρε παιδιά έχει βάλει κανείς το Disable clock από την πρώτη σελίδα ?κατέβασα το 2.5 WVGA,κάνω απενεργοποίηση του HTC Sense,αντιγράφω το αρχείο με resco explorer ενεργοποιώ HTC Sense, και τίποτα :(έκανα και soft reset...τζίφος :( τι κάνω λάθος??? Δοκιμασμένα δουλεύει. Κάτι κάνεις λάθος. Προσπάθησε το ξανά και ότι θέλεις εδώ είμαστε. Το htc Leo, έχει μέσα κάρτα μνήμης με χάρτες ? Έχει μια trial έκδοση του CoPilot. Αδιάφορο. κάτι που δεν κατάλαβα Ελληνικά στα μηνύματα έχει ? Δες στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ελα??????? Πώς γίνεται αυτό?????? αφου το προσθεσεις στο καλαθι πας να κανεις ολοκληρωση και επιλεγεις ναι εκει που λεει Έχετε ΑΦΜ ενδοκοινοτικών συναλλαγών; και σου αφαιρει το φπα. πρεπει να εχεις επαγγελματικο αφμ(ας μην ειναι και δικο σου...σσσ...):ninja: βαζεις και το κουπονι και ...:) Αγγελίες στο Buy & Sell πιστευω μιλας για το ελληνικο απο την ace hellas ετσι? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 πιστευω μιλας για το ελληνικο απο την ace hellas ετσι? Δεν υπάρχει διαθέσιμο από την ACE Hellas ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Δεν υπάρχει διαθέσιμο από την ACE Hellas ακόμα. το ξερω. για οταν βγει εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά όσοι το έχετε τι λέει από μπαταρία? Πόσο κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Καλημέρα! Σίγουρα το HD2 δεν με απογοήτευσε και μέχρι στιγμής έχω μόνο καλά λόγια να πω. Χθες δεν πρόλαβα να το εξερευνήσω σε βάθος... Σίγουρα όμως η αίσθηση της capacitive οθόνης είναι all the money!!! Καμία σχέση με το πενάκι να προσπαθείς να κάνεις την δουλειά σου... Για τα δικά μου, γυναικεία δάχτυλα είναι τέλεια και βοηθάει όταν την ακουμπάς με την άκρη του δαχτύλου και όχι με το νύχι, όπως στις resistive. Το λέω αυτό γιατί ίσως στα αντρικά δάχτυλα όντως μπορεί να γίνει λίγο δύσχρηστη και να προβληματίσει στην αρχή αλλά μετά όλα πιστεύω είναι θέμα συνήθειας. Το κινητό είναι ποοολύ finger-friendly και γρήγορο. Την οθόνη θα την ήθελα λίγο πιο φωτεινή, αλλά και έτσι δεν με χαλάει. Είναι λεπτό και όμορφο και αυτό αντισταθμίζει τις κατά τα άλλα αυξημένες διαστάσεις του. Το Sense της HTC μου άρεσε επίσης πολύ. Το έχουν βελτιώσει αρκετά το UI και για μένα ήταν ακόμη ένας λόγος να πάρω το Leo. Βέβαια, να διευκρινήσω ότι δεν είμαι και κανένας heavy user σαν π.χ τον zaharaki... Καλημέρα και πάλι! Ποιο ελληνικό πληκτρολόγιο να προτιμήσω να βάλω στο Leo που να γράφει και κανονικά τα sms (εννοώ με 160 χαρακτήρες) ;;; Πώς θα κάνω την εγκατάσταση σε αυτό και στο RandomAccess; Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Καλημέρα και πάλι! Ποιο ελληνικό πληκτρολόγιο να προτιμήσω να βάλω στο Leo που να γράφει και κανονικά τα sms (εννοώ με 160 χαρακτήρες) ;;; Πώς θα κάνω την εγκατάσταση σε αυτό και στο RandomAccess; Ευχαριστώ.:) Αυτή τη στιγμή μόνο το FingerKeyboard γράφει 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Με τα πληκτρολόγια της HTC δεν έχει βρεθεί τρόπος (ακόμα). Για την εγκατάσταση (και του RandomAccess), τα κατεβάζεις από το πρώτο post, τα περνάς στη συσκευή σου και τα τρέχεις απλά. Η εγκατάσταση στην κύρια μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ........... Καλημέρα και πάλι! Ποιο ελληνικό πληκτρολόγιο να προτιμήσω να βάλω στο Leo που να γράφει και κανονικά τα sms (εννοώ με 160 χαρακτήρες) ;;; Πώς θα κάνω την εγκατάσταση σε αυτό και στο RandomAccess; Ευχαριστώ.:) Nα βάλεις το FingerKeyboard.... αν δεν σε πειράζει να έχεις menu στα Αγγλικά, δες το πρώτο ποστ και άλλαξε στην Registry, αφού βάλεις πρώτο το Resco Explorer + addin για Registry editor, αυτά που λέει...τότε θα έχεις και search στα contacts με ελληνικά και ελληνικό πληκτρολόγιο..... για προσωρινή λύση και εγώ αυτό έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά..... αργώ λίγο να καταλάβω τί λένε τα menus (η συνήθεια βλέπετε) αλλά δεν πειράζει........ Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 λοιπόν έκανα ένα τεστ και πραγματικά είχε γέλιο. για να σου βγεί η Load Screen του iGo θες με το HD2 σου 6 δευτερόλεπτα... εγώ με το D2 μου θέλω...... .... .... 3!!! δεν έχω κάμερα, θα σας το τραβήξω αύριο να γελάσετε :) δυστυχώς και ευτυχώς για σένα.... φορτώνει πιο γρήγορα (για να φτάσει στο χάρτη απο μένα κατα 3 δευτερόλεπτα παραπάνω σχεδόν) Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και το πόσο φορτωμένο είναι το iGO του καθενός!!! Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα πλοήγηση! Πριν τραβήξω το βίντεο αντέγραψα, ακριβώς τον φάκελο του προγράμματος σε νέα κάρτα, οπότε και τα δύο κινητά είχαν την δική μου ίδια 100% έκδοση Και τα δύο τρέχαν μετά από soft reset Δεν έτρεχε τίποτα στο παρασκήνιο Η μόνη διαφορά ήταν ότι στο omnia II υπήρχαν και πολλά άλλα εγκατεστημένα προγράμματα, καθώς και 6 λογαριασμοί mail Δεν ξέρω τι φταίει και τι όχι!!! Η ουσία είναι μία... το HD2 είναι ότι πιο γρήγορα υπάρχει! :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 σε αυτό με το igo έχεις δίκιο. και θα ήθελα να το επιβεβαιώσει και ο οδυσσέας. δοκίμασα χρόνους με του πατέρα μου, και το δικό του ανοίγει το λιγότερο 3-4 δευτερόλεπτα πριν απο το δικό μου! ψάχνω τώρα να βρω τι φταίει. μεταφέρω το δικό του igo στη κάρτα μου, για να δοκιμάσω. αμα δεν τον περάσω θα σκάσω :) Δεν ξέρω τι φταίει και τι όχι!!! Η ουσία είναι μία... το HD2 είναι ότι πιο γρήγορα υπάρχει! Μέχρι να βγεί το D3 :D EDIT: ΕΦΑΓΕ ΧΩΜΑ!!!!!!! (Με ανοιχτό manilla εγώ , και κλειστό αυτός, ξεκινάει 1,5 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα απο μένα, αλλά τον προσπερνάω άνετα) Αν έχω και εγώ κλειστό το manilla, τότε απλά δεν με βλέπει. έχω βάλει ήδη διεύθυνση και αυτός ακόμα φορτώνει... αυτόγραφα? :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος στο Forum και λίγο άσχετος με κάποια θέματα. Έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με διαφωτίσει. Για να καταλάβετε θα σας πω ότι είμαι χρήστης της WIND και Τελικά ανακοινώθηκε ότι το HTC Touch HD2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά Από VODAFONE.και εδώ αρχίζουν και οι απορίες μου. 1. από Vodafone το τηλέφωνο λογικά θα είναι κλειδωμένο και δεν θα παίζει άμα το αγοράσω σε WIND έτσι δεν είναι ? 2. Από πού μπορώ να αγοράσω την συσκευή ξεκλειδωμένη και να παίζει στο δίκτυό μου της WIND ? Υπάρχει κάποιο site έγκυρο να μην χάσουμε και τα λεφτά μας ? 3. Αν τελικά καταφέρω και την αγοράσω θα είναι εύκολο να την ρυθμίσω Για να παίζει με WIND ? Αν είναι από εξωτερικό είδα το σχετικό post με το Ελληνικό πληκτρολόγιο Και κατάλαβα το πρέπει να κάνω. Υποστήριξη από το forum σε βοήθειες παίζει να βγάλω άκρη ? Θα ήθελα την βοήθεια σας να μην δώσω τόσα λεφτά να αγοράσω κάτι που δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω τελικά αυτός είναι ο φόβος και οι απορίες μου. Δηλαδή αν θα μπορώ αγοράζοντάς το να το ρυθμίσω και να χρησιμοποιήσω όλες του της λειτουργίες με την σύνδεσή μου στην WIND. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σπύρος. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 απο όποιο site αγγλικό και να αγοράσεις την συσκευή, θα παίζει με την κάρτα σου. όπως επίσης και αν το πάρεις απο vodafone, ακόμα και αν δεν παίζει (που δεν το νομίζω, υπάρχει τρόπος να παίζει) ρύθμιση δεν θέλει. βάζεις την κάρτα και είσαι έτοιμος (όχι σαν το iphone... σουτ! κουβέντα :D) υποστήριξη απο εμάς θα έχεις. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ..........................και εδώ αρχίζουν και οι απορίες μου. 1. από Vodafone το τηλέφωνο λογικά θα είναι κλειδωμένο και δεν θα παίζει άμα το αγοράσω σε WIND έτσι δεν είναι ? 2. Από πού μπορώ να αγοράσω την συσκευή ξεκλειδωμένη και να παίζει στο δίκτυό μου της WIND ? Υπάρχει κάποιο site έγκυρο να μην χάσουμε και τα λεφτά μας ? 3. Αν τελικά καταφέρω και την αγοράσω θα είναι εύκολο να την ρυθμίσω για να παίζει με WIND ? Αν είναι από εξωτερικό είδα το σχετικό post με το Ελληνικό πληκτρολόγιο και κατάλαβα το πρέπει να κάνω. Υποστήριξη από το forum σε βοήθειες παίζει να βγάλω άκρη ? Σπυρο, σαν παλιος HDάκιας και νυν iPhoneάς, σου λεω τα εξης :cool:: 1. Το τηλεφωνο δεν θα ειναι κλειδωμενο αν το αγορασεις απο Vodafone και θα παιζει και WIND και Cosmote και Q και οτι αλλο θελεις. 2. Αγοραζεις λοιπον απο όπου θελεις, δεν παιζει κανενα ρολο. Δεν χρειαζεται να ρυθμισεις τιποτα για να παιξει στη WIND, βαζοντας την καρτα θα τα παρειο αυτοματα και κεντρα μηνυματων και ρυθμισεις δικτυου κλπ 3. Ειπαμε στη 2η απαντηση, Δεν χρειαζεται να ρυθμισεις τιποτα για να παιξει στη WIND Οσο για βοηθεια, ολα τα παιδια εδω στο σχετικο thread ειναι προθυμα να σε βοηθησουν και να σου λυσουν οτι αποριες εχεις, που δεν μπορεις να λυσεις μονο σου, ειτε διαβαζοντας το manual, ειτε ψαχνοντας τα σχετικα forum & posts Προχωρα αν το εχεις αποφασισει :D @WebViRuS Θοδωρη, κακιούλες ? Χαχαχαχα Να σαι καλα φιλε ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 όσοι απο σας θέλετε τσεκάρετε το 2ο λινκ στην υπογραφή μου, είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει αρκετά άτομα γενικά. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelosmas Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Είναι από τις ελάχιστες φορές που φτάνω στη σελίδα 46 ενός νήματος και δεν συναντώ posts του τύπου "το πουλάω", "θα το σπάσω", κλπ., όπως έγινε με το Ν97 και το Samsung GT-i8910HD. Ψάχνομαι άγρια τον τελευταίο καιρό γιατί έχω επιδότηση γύρω στα 600 € και θέλω κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω. Το HD2 φαίνεται ότι μάλλον με καλύπτει αλλά έχω μερικές απορίες: α. Γιατί έχει μόνο ένα ηχείο; β. Γιατί δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήση; (αν κατάλαβα καλά) Φυσικά τις απαντήσεις τις έχουν οι κατασκευαστές, αλλά αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποιος προφανής λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 φωνητικη κληση εχει; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Είναι από τις ελάχιστες φορές που φτάνω στη σελίδα 46 ενός νήματος και δεν συναντώ posts του τύπου "το πουλάω", "θα το σπάσω", κλπ., όπως έγινε με το Ν97 και το Samsung GT-i8910HD. Ψάχνομαι άγρια τον τελευταίο καιρό γιατί έχω επιδότηση γύρω στα 600 € και θέλω κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω. Το HD2 φαίνεται ότι μάλλον με καλύπτει αλλά έχω μερικές απορίες: α. Γιατί έχει μόνο ένα ηχείο; β. Γιατί δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήση; (αν κατάλαβα καλά) Φυσικά τις απαντήσεις τις έχουν οι κατασκευαστές, αλλά αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποιος προφανής λόγος. α. 2 ηχεία έχει. Speaker και ακουστικό β. η HTC το έχει παράδοση, όταν βγάζει μια συσκευή, να μην είναι ΠΟΤΕ τέλεια, ώστε να έχει να πουλήσει κάτι του χρόνου. αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές της. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 α. 2 ηχεία έχει. Speaker και ακουστικό β. η HTC το έχει παράδοση, όταν βγάζει μια συσκευή, να μην είναι ΠΟΤΕ τέλεια, ώστε να έχει να πουλήσει κάτι του χρόνου. αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές της. α: ο φίλος εννοεί γιατί δεν έχει 2 speakers όπως το rhodium φαντάζομαι, και εγώ την έχω αυτή την απορία γιατί το rhodium έχει εντυπωσιακή ποιότητα ήχου με τα 2 ηχειάκια πίσω, και περίμενα από την flagship συσκευή να έχει το ίδιο. β: γιατί δεν την χρησιμοποιεί κανείς υποθέτω, στις απειροελάχιστες φορές που χρησιμοποιεί ο μέσος άνθρωπος videoκλήση, ίσως είναι και πιο βολική η πίσω κάμερα για να δείξει το μέρος που βρίσκεται κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelosmas Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 α. 2 ηχεία έχει. Speaker και ακουστικό Εννοείς ότι στην αναπαραγωγή μουσικής το ακουστικό παίζει ρόλο ηχείου και άρα stereo; Ο χαρακτηρισμός 3g δεν προϋποθέτει και βιντεοκλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ερωτησεις Το τηλεφωνο εχει ledaki και αν ναι 1)ενημερωνει για εισερχομενα σμς/μμς ? 2)εισερχομενα / ειδοποιησεις στο facebook? 3)εισερχομενα email ? 4)αναπαντητες κλησεις? Οχι τιποτα αλλο, μεχρι στιγμης το bb τα κανει αυτα και για μενα ειναι ουσιαστικο ειδικα οταν ειναι στο αθορυβο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ερωτησεις Το τηλεφωνο εχει ledaki και αν ναι 1)ενημερωνει για εισερχομενα σμς/μμς ? 2)εισερχομενα / ειδοποιησεις στο facebook? 3)εισερχομενα email ? 4)αναπαντητες κλησεις? Οχι τιποτα αλλο, μεχρι στιγμης το bb τα κανει αυτα και για μενα ειναι ουσιαστικο ειδικα οταν ειναι στο αθορυβο Έχει, αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις. Δες το #24 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 β: γιατί δεν την χρησιμοποιεί κανείς υποθέτω, στις απειροελάχιστες φορές που χρησιμοποιεί ο μέσος άνθρωπος videoκλήση, ίσως είναι και πιο βολική η πίσω κάμερα για να δείξει το μέρος που βρίσκεται κτλ. Μιλάς για την Ελλάδα. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά. όσοι απο σας θέλετε τσεκάρετε το 2ο λινκ στην υπογραφή μου, είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει αρκετά άτομα γενικά. Θοδωρή, εδώ μιλάμε για το HD2. Όχι τίποτε άλλο αλλά μην μπερδευτεί ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά μίλησα με το expansys και μου είπαν ότι βάζεις το επαγγελματικό ΑΦΜ σου έρχεται μειωμένο το σύνολο αλλά μετά τα βρίσκεις με τον λογιστή σου.....Άρα το πληρώνεις το ΦΠΑ??? Ξέρεις κανείς κάτι γι' αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά μίλησα με το expansys και μου είπαν ότι βάζεις το επαγγελματικό ΑΦΜ σου έρχεται μειωμένο το σύνολο αλλά μετά τα βρίσκεις με τον λογιστή σου.....Άρα το πληρώνεις το ΦΠΑ??? Ξέρεις κανείς κάτι γι' αυτό? Όχι, το ΦΠΑ δεν το πληρώνεις. Αυτός που έχει εταιρικό ΑΦΜ γνωρίζει τις διαδικασίες σχετικά με το τι γίνεται με τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Έχει, αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις. Δες το #24 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638 Η' απλά εγκαθιστώντας το... LED Notification Enabler.CAB (Υπάρχει στο ίδιο thread, πρώτο post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Θοδωρή, εδώ μιλάμε για το HD2. Όχι τίποτε άλλο αλλά μην μπερδευτεί ο κόσμος. Γιάννη :) άσχετα το τι λέω στο κείμενο. τα περισσότερα απο αυτά που γράφω + τα cabs που υπάρχουν στο λινκ, βοηθάνε και αυτούς με το LEO ή το HD1. οπότε δεν τους μπερδεύω :happy: Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts