Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Κάντε τις δοκιμές και βελτιστοποιήσεις στα πληκτρολόγια και όταν θα έχουμε τις τελικές τους εκδόσεις, θα μπει το σχετικό reference στο πρώτο post.

Modpic.gif

Ποιές εκδόσεις Destinator και iGo (και με ποιους χάρτες έτσι ) έχετε δει ότι δουλεύουν καλά? Επίσης φαντάζομαι για χάρτες Ευρώπαϊκών χωρών που με ενδιαφέρει θα προτείνατε Tom Tom? Ξέρετε αν και τα 3 προγράμματα πλοήγησης δουλεύουν και σε landscape σωστά?
There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Ποιές εκδόσεις Destinator και iGo (και με ποιους χάρτες έτσι ) έχετε δει ότι δουλεύουν καλά? Επίσης φαντάζομαι για χάρτες Ευρώπαϊκών χωρών που με ενδιαφέρει θα προτείνατε Tom Tom? Ξέρετε αν και τα 3 προγράμματα πλοήγησης δουλεύουν και σε landscape σωστά?

το Destinator 7 πηγαίνει αέρας βάλε και τα βελτιωμένα skin (συμβατά για WVGA οθόνες) και είσαι οκ! :)

http://rapidshare.com/files/170831311/panosha_801.zip

τα πληκτρολογια που ανεβασαν οι φιλοι, σας γραφουν sms με 160 χαρακτηρες καφαλαια?

τα πληκτρολογια που ανεβασαν οι φιλοι, σας γραφουν sms με 160 χαρακτηρες καφαλαια?

Μεσω του μανιλα δεν γραφουν 160 χαρακτηρες ακομα και κεφαλαια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν υπάρχει κάποιος χρήστης με καρτοκινητό ας κάνει τον κόπο να το δοκιμάσει.

Εννοείται όλα κεφαλαία.

Αν δε στέλνει 160sms θα προσπαθήσω να φτιάξω και 3ο tab (όπως στο finger keyboard)

υποχρεωτικα συμφωνοι, αλλα τα εχει δοκιμασει κανεις?

σορρυ δεν προλαβα να δω το ποστ του βαγγελη

ειπα και γω μονο σε μενα δεν στελνει 160?

Έχει βάλει κανείς 32GB MicroSD κάρτα? Παίζει? Γιατί κάπου διάβασα ότι βλέπει μόνο 16GB.....
There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Αρχίσαμε....

Full multitouch zoom

Ωραίο είναι αυτό για να μη χρειάζεται να περνάς manually τα registry keys.

Το θέμα είναι πως με εξάιρεση τα applications της htc το pinch and zoom το μόνο που κάνει είναι να μειώνει το dpi. Σα να βλέπει δηλαδή ολόκληρο το παράθυρο σαν image το οποίο κάνει scale up. Δεν ξεχωρίζει το text ώστε να αυξήσει το font size.

Ωραίο θα είναι να δούμε κάποιο πρόγραμμα σαν το multiclutch που υπάρχει στα mac όπου μπορείς και αντιστοιχείς τα gestures σε shortcuts για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά.

Κάτι τέτοιο θα απογειώσει το κινητό.

Σχετικά με την sd: Ποιός έχει 32gb micro sd και τη δοκίμασε;

Αρχίσαμε....

Full multitouch zoom

Το δοκιμασα!! Εχει πλακα να ζουμαρεις στα βιντεο και στο iGO!

Πρακτικη χρηση φανταζομαι σε πολυ παλια προγραμματα με μικρα checkboxes! ζουμ επιλογη και εγινε η δουλεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το Destinator 7 πηγαίνει αέρας βάλε και τα βελτιωμένα skin (συμβατά για WVGA οθόνες) και είσαι οκ! :)

Τι μου θύμησες τώρα...

Παλιές ''καλές'' εποχές!:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια e-book reader τι προτεινετε?

Επισης εχουμε καμια γνωμη για αυτη την καρτα? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211380&cm_re=sdhc_16gb-_-20-211-380-_-Product

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δοκιμασα!! Εχει πλακα να ζουμαρεις στα βιντεο και στο iGO!

Πρακτικη χρηση φανταζομαι σε πολυ παλια προγραμματα με μικρα checkboxes! ζουμ επιλογη και εγινε η δουλεια!

Στο igo κανει κανονικο ζουμ, η απλως μεγαλωνει το παραθυρο;

Μπορεις να κανεις μια δοκιμη σε καποιο τετοιο προγραμμα με checkboxes, να μας πεις αν πραγματικα δουλευει ετσι οπως το φανταστηκες; γιατι αν ειναι ετσι, θα η ηταν τελειο!

Κωστας - Κατερινη

Παιδια e-book reader τι προτεινετε?

]

Διαβάζω άνετα pdf files με τον adobe reader lite που έχει μέσα. Εναλλακτικά χρησιμοποιώ Mobipocket και isilo για κάποια ιατρικά.

Στο igo κανει κανονικο ζουμ, η απλως μεγαλωνει το παραθυρο;

Μπορεις να κανεις μια δοκιμη σε καποιο τετοιο προγραμμα με checkboxes, να μας πεις αν πραγματικα δουλευει ετσι οπως το φανταστηκες; γιατι αν ειναι ετσι, θα η ηταν τελειο!

Οχι δε κανει ζουμ στο χαρτη, απλα μεγαλωνει το παραθυρο! Μια τρυπα στο νερο δλδ.

Στο Fingerkeyboard menu δεν δουλευει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά ψάχνω 16GB κάρτα class 4 και δεν βρίσκω (Ελλάδα)....αν πάρω class 2, εγώ που δεν βλέπω ταινίες κτλ, αλλά πλοήγηση χρησιμοποιώ, θα επηρεάζει πολύ η ταχύτητα λέτε? Εσείς με τί κάρτες το χρησιμοποιήτε?

Ρε παιδιά ψάχνω 16GB κάρτα class 4 και δεν βρίσκω (Ελλάδα)....αν πάρω class 2, εγώ που δεν βλέπω ταινίες κτλ, αλλά πλοήγηση χρησιμοποιώ, θα επηρεάζει πολύ η ταχύτητα λέτε? Εσείς με τί κάρτες το χρησιμοποιήτε?

Για δες αυτή:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556033

Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστώ, αυτή τη βρήκα (skroutz ξέρω να χρησιμοποιώ) αλλά μου είναι εντελώς άγνωστη η μάρκα και δεν έχει εγγύηση...οπότε I pass....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Αυτό που αναφέρεις γίνεται στην ανοιχτή ακρόαση; Γιατί άλλο το ηχείο και άλλο το ακουστικό.

Στην ανοικτή ακρόαση. Είναι - για να το περιγράψω παραστατικά - σαν τον ήχο όταν τρίβονται οι τρίχες μαλλιών (!:rolleyes:)...(μέσω ακουστικού δεν έχω δοκιμάσει τηλεφωνική συνομιλία αλλά η μουσική ακούω δεν έχει πρόβλημα).

Thanx athanaso77

Καλησπέρα!

Ύστερα από ότι έχω διαβάσει αποφάσισα να παραγγείλω και εγώ το leo από το expansys.

Έβαλα την παραγγελία χθες και σήμερα μου ήρθε mail να τους στείλω φωτοτυπία την πιστωτική κάρτα που θα γίνει η πληρωμή, την ταυτότητα και ένα λογαριασμό που να πιστοποιεί την διεύθυνση.

Έχει ζητηθεί και από άλλους αυτό; Είναι ασφαλές να τα στείλω; Κάνω συνέχεια αγορές μέσω διαδικτύου αλλά είναι πρώτη φορά που μου συμβάινει αυτό...