pik. Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 δεν μου απαντησατε ραδιο ενω ειμαι στο ιντερνετ η στελνω sms μπορω να ακουω; :p επισης Δημητρη κοιτα σε παρακαλω τα ακουστικα του iPhone λειτουργουν με το HD2? μπορω να αυξομειωσω την ενταση; :lol: αν πατησω απο ενα λινκ σε μειλ ενα βιντεακι youtube αυτο ανοιγει αμεσως την εφαρμογη; αυτη οταν ανοιξει κανει και login? :X μπορω να αποσυμπιεσω σχετικα ευκολα .rar αρχεια 20ΜΒ; πως ειναι η λειτουργια mp3? :) αυτο που αν γυρισεις το κινητο σε εισερχομενη, σιωπα, ισχυει; ευχαριστω και συγνωμη αν οι ερωτησεις ειναι λιγο περιεργες. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 δεν μου απαντησατε 1.ραδιο ενω ειμαι στο ιντερνετ η στελνω sms μπορω να ακουω; :p 2.επισης Δημητρη κοιτα σε παρακαλω τα ακουστικα του iPhone λειτουργουν με το HD2? 3.μπορω να αυξομειωσω την ενταση; :lol: 4.αν πατησω απο ενα λινκ σε μειλ ενα βιντεακι youtube αυτο ανοιγει αμεσως την εφαρμογη; αυτη οταν ανοιξει κανει και login? :X 5.μπορω να αποσυμπιεσω σχετικα ευκολα .rar αρχεια 20ΜΒ; 6.πως ειναι η λειτουργια mp3? :) 7.αυτο που αν γυρισεις το κινητο σε εισερχομενη, σιωπα, ισχυει; 8.ευχαριστω και συγνωμη αν οι ερωτησεις ειναι λιγο περιεργες. για να μαζευτουμε λιγο γιατι ειναι και αλλοι που θα τους ενδιαφερουν αυτα λοιπον επι του θεματος 1.ναι 2.-3.ναι κανουν παυση/ξεκινημα τραγουδιου αλλα δεν ελεγχουν την ενταση 4.μεσω της εφαρμογης ναι,αλλα και μεσω του οπερα παιζουν τα βιντεο του yutube κανονικα,λαγκαρει το τηλ αν κανεις portrait/landscape αλλαγη αλλα παιζουν. 5.μεσω του file explorer και του ΟΕΜ zip manager,αργει ενα 29mb που δοκιμασα αλλα μεσω resco explorer ειναι πιο γρηγορα τα πραγατα,δεν ενθουσιαστικα παντως ακομη και μεσω resco ... 6.αρκετα καλη (αλλα κλασικη wm).παντως ειναι πολυ καλη η αποδοση του ηχου ακομη και απο το εξωτερικο ηχειο 7.κανονικοτατα!μολις το πιασεις το κινητο στο χερι σου μειωνεται η ενταση μεχρι και αθορυβο! 8.καμια απορια δεν ειναι ""περιεργη ερωτηση"" :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 merci! ;) αυριο θα επανελθω με περισσοτερες!!!!! πχ δοκιμασε να ακους μουσικη να εισαι στο msn να γραφεις μαιλ και ταυτοχρονα να εχεις και το gps open ενω απο το μσν....να ανοιγεις λινκ... χιλια ευχαριστουμε!!! ;) καληνυχτα για τωρα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 ρε παιδια τοσες σελιδες και ακομα δεν εχω διαβασει....τελικα τηλεφωνο παιρνει??? ή μηπως το iphone το κανει καλυτερα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Μόλις γύρισα από τη δουλειά και βλέπω τόσες σελίδες και με ενθουσιασμό άρχισα να διαβάζω αλλά η απογοήτευση ήρθε μόλις μετά από μερικά post. Πραγματικά είναι κουραστικό να διαβάζει κάποιος ανούσια post με το τι κάνει καλύτερα και τι χειρότερα σε σχέση με το iPhone. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος ύπαρξης της ενότητας ''Διαξιφισμοί''. Θα το πω άλλη μια φορά... Η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η HTC. Δύο πράγματα μ'ενοχλούσαν στις συσκευές της HTC, το απλά ανεκτό GPS και οι χάλια δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής. Πλέον στο HD2 έχουμε έναν εξωπραγματικά καλό δέκτη σε σημείο που σε κάνει να πουλήσεις το PNA (έχω τέσσερα!) και έναν (για πρώτη φορά ποιοτικό) φωτογραφικό φακό που σε συνδιασμό με το φλας δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις στιγμές που αποθανατίζουμε. Θα παρακαλούσα να μείνουμε στο θέμα μας που είναι το HD2 και μόνο αυτό. Ούτως ή άλλως όλοι αυτό θα έχετε μέχρι το τέλος του χρόνου.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 το ηχειο ειναι το ιδιο με το hd? μπαταρια ειναι αναλογη με το hd?αν δεν κανω λαθοσ εδω ποσταρουμε για το hd2? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Παιδιά ζητάμε συγγνώμη έχετε δίκιο. Όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα μου, χαρείτε την συσκευή σας όσοι την έχετε και παραγγειλτε την όσοι το έχετε σκοπό. Πραγματικά είναι ότι καλύτερο σε ppc. Για τους περισσότερους τα οποία μικρά μείον δεν θα γίνουν αντιληπτά. Όλες οι συσκευές έχουν τα μείον τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 η καθυστερηση στην απαντηση κλησης -2 sec- οπως στο hd υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Πρώτα να αρχίσω λέγοντας ότι το iphone είναι το καλύτερο απ' όλα Εδώ και 2 μέρες υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν πάρει τη συσκευή και οι υπόλοιποι προσπαθούμε να αποσπάσουμε κάποιες (σημαντικές, για εμάς) πληροφορίες για να αξιολογίσουμε τη συσκεύη. Σας παρακαλώ δώστε μας τα φώτα σας. α.Μπαταρία (usage) β.Μνήμη γ.Video playback δ.Internet. Αναλύω. Ο Opera όταν scrollareis βγάζει ακόμα αυτά τα γκρι τετράγωνα ? Τα embedded flash videos παιζούν Normal (χωρις frame skip)? Skyfire πως πάει ? ε.Οffice apps. ? στ. Keyboard (multitouch?) γράφεις εύκολα ? Να παρατήσουμε τα hardware keyboards ? ζ. Καθυστέρηση στην απάντηση κλήσης, υπάρχει ακόμα ? ps Για το GPS είναι το μόνο σημείο που έχετε καλύψει (ΜΑΜΑΕΙ) Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Καλημέρα σε όλους! Είμαι κι εγώ από τους κατόχους του HD2. Παρά τις σχετικές ρυθμίσεις που έχω κάνει, ΔΕΝ λαμβάνω ειδοποίηση με ήχο ή vibration κατά τη λήψη SMS...(μόνο το LED που ανάβει). Δοκίμασα και το registry tweak για wakeuponnewsms αλλά τίποτα...ούτε με soft reset....καμιά ιδέα;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Δε θελω να ξανα αναψω τα αιματα, αλλα προσωπικα εμενα (και ειμαι σιγουρος και πολους αλλους) με ενδιαφερει αυτη η συγκριση με το iphone pου επιχειρησε ο Ζαχαρακης και αλλοι. Ενταξυ, δεν θα το κανουμε διαξιφισμους εδω, αλλα, κακα τα ψεματα στην ουσια προκειτε για τα 2 ποιο κορυφεα κινητα, με το καθενα να εχει τα συν και τα πλην του. Οι περισσοτεροι που θελουν να παρουν νεο κινητο, αναμεσα σε αυτα τα 2 βρισκονται και η συγκριση αναμεσα τους ειναι αναποφευκτη. Αφηστε τον καθενα να κρινει αν καποιος ειναι προκατηλημενος υπερ ή της αλλης συσκευης. Απο τη συγκριση τους μονο θετικα μπορουν να βγουν και δεν καταλαβαινω αυτους που ενοχλουνται. Αμα βαριεστε να διαβαζετε για το iphone, μη διαβαζετε τα σχετικα ποστ, και αφηστε τους αλλους που τους ενδιαφερει να τα διαβαζουν. Και πιστεψτε με , ειναι πολοι δεν ειναι 2-3 ατομα. Προσωπικα περιμενα τον Ζαχαρακη να ποσταρει ακριβως για να δω μια γνωμη απο καποιον εμπειρο, που εχει και το iphone αρα μπορει να κανει μια συγκριση σωστη. Τωρα αμα ειναι υπερβολικος ή οχι αφηστε να το κρινουμε απο ολες τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 εμενα (και ειμαι σιγουρος και πολους αλλους) με ενδιαφερει αυτη η συγκριση με το iphone pου επιχειρησε ο Ζαχαρακης και αλλοι. Ενταξυ, δεν θα το κανουμε διαξιφισμους εδω, αλλα, κακα τα ψεματα στην ουσια προκειτε για τα 2 ποιο κορυφεα κινητα, με το καθενα να εχει τα συν και τα πλην του. Οι περισσοτεροι που θελουν να παρουν νεο κινητο, αναμεσα σε αυτα τα 2 βρισκονται και η συγκριση αναμεσα τους ειναι αναποφευκτη. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον φανατισμό κάποιων.Δηλαδή με ποιό έπρεπε να δούμε τις βελτιώσεις του HD2;Σε σύγκριση με το HD;Ε ναι λογικό είναι ένα χρόνο μετά η συσκευή που παρουσιάζει η κορυφαία εταιρία WM κινητών να είναι σαφώς βελτιωμένη.Αλλά όλοι θέλουν να μάθουν σε τι βαθμό έφτασε η εξέλιξη αυτής της συσκευής.Είναι η καλύτερη wm συσκευή;Πιθανότατα είναι πιστεύω και εγώ και ας μην την έχω πιάσει στα χέρια μου,υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά της που όσο και αν είναι στα χαρτιά αποκλείεται να μην έχουν μεγάλη δόση πραγματικότητας.Το iphone είναι μια άλλη συσκευή που ως κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι κάνει κάποια πολύ βασικά πράγματα τόσο απλά που αποτελεί πλέον πρότυπο για πάρα πολλούς.Αν το HD2 έχει καταφέρει να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα όλους μας ενδιαφέρει και θα βοηθήσει και πολλούς ενδιαφερόμενους να λάβουν την σωστή απόφαση για αγορά συσκευής.Άνω του 95% των αναγνωστών πιστεύω ότι οικονομικά αλλά και με βάση της λογικής δεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί με 2 συσκευές τέτοιων δυνατοτήτων,οπότε είτε θέλουμε να το δούμε το Vs, είτε ως pros and cons κορυφαίων συσκευών οτιδήποτε και αν ειπωθεί ο καθένας μας μυαλό έχει και μπορεί να κρίνει.Και μην μου πεί κανένας που είχε έστω και μια συσκευή WM ότι δεν καταλαβαίνει που υπερβάλει πάνω στην στιγμή ο χρήστης zaharakis και ποιά υπερβολικά σχόλια ακούγονται από κάποιους χρήστες του iphone.Εγώ πάντως στις απόψεις που είχαν πολύ από Vs βρήκα πολλά tips που με βοηθούν να καταλάβω πολλά για το τι μπορεί να κάνει η συσκευή και με μια ωλιγόωρη ενασχόληση μου με την συσκευή κάποια στιγμή να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.Για εμένα μακάρι να εμφανιστούν κι άλλοι χρήστες και των δύο κινητών και να μου δώσουν σύγκριση,θα με βοηθήσει πάρα πολύ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Τωρα αμα ειναι υπερβολικος ή οχι αφηστε να το κρινουμε απο ολες τις απαντησεις. Καθόλου υπερβολικός δεν ήταν ο Δημήτρης, και συμφωνώ μαζί σου πως όλοι μας περιμένουμε συγκρίσεις και πραγματική κριτική, όχι τις "δοξολογίες" ενθουσιασμένων πλην άσχετων reviewers από τις οποίες δόξα τω Θεώ βρίθει το web. :p Στο κάτω - κάτω της γραφής, αν δεν συγκρίνουμε εργονομικά τουλάχιστον το θεωρητικά κορυφαίο wm device με το iPhone, με τι στην ευχή θα το συγκρίνουμε; Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Δεν διαφωνώ μαζί σας αλλά θα σας παρακαλούσα να μην συνεχιστεί το off-topic και ας ασχοληθούμε με τη HD2. Φυσικά για κάποιον κάτοχο του HD2 είναι λογικό και αποδεκτό να το συγκρίνει με οποιαδήποτε συσκευή έχει δοκιμάσει είτε αυτό είναι το πρώτο HD, είτε το iphone, είτε οποιοδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Καθόλου υπερβολικός δεν ήταν ο Δημήτρης, και συμφωνώ μαζί σου πως όλοι μας περιμένουμε συγκρίσεις και πραγματική κριτική, όχι τις "δοξολογίες" ενθουσιασμένων πλην άσχετων reviewers από τις οποίες δόξα τω Θεώ βρίθει το web. :p Στο κάτω - κάτω της γραφής, αν δεν συγκρίνουμε εργονομικά τουλάχιστον το θεωρητικά κορυφαίο wm device με το iPhone, με τι στην ευχή θα το συγκρίνουμε; Να πω και εγώ την άποψή μου μιας και διαβάζω 5 σελίδες τώρα και απορώ..... Δεν μας αρέσουν οι 'δοξολογίες' και θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.... Εγώ όμως όσο και αν διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα ποστς ειδικά του Δημήτρη (Zaharakis) και χωρίς να έχω και ούτε να θέλω να μπω σε μια αντιπαράθεση μαζί του βλέπω φράσεις που θάβουν το hd2 με τα εξής επιχειρήματα: ¨"δεν μπορω να γραψω κατι συγκεκριμενο μιας και εχω απογοητευτει αρκετα σε σημειο που δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω...." "Η ρομ που φοραει η συσκευη ειναι με τεραστιες τρυπες κ ελλειψεις παιδικες... Δεν μπαινω σε λεπτομερειες ακομη μιας κ δεν μου φτανει ολο το myphone για να τα γραψω...." Και παρακάτω από αυτά πολύ καλά λόγια για την συσκευή...... Μήπως να ήμασταν πιο συγκεκριμένοι για τα προβλήματα τις τρύπες και γενικά τα 'αρνητικά' της συσκευής μιας και όλους εμάς που δεν την έχουμε στα χέρια μας, αυτά είναι που μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ ώστε να έχουμε μια καλή άποψη αν η συσκευή κάνει για ΕΜΑΣ? Νομίζω ότι τα αρνητικά, ΜΕ επιχειρήματα είναι αυτά που θα δώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη σε όλους τους υπόλοιπους που έχουμε ήδη ακούσει πολλά για τα τόσα καλά της συσκευής.... Και κάτι τελευταίο για το iphone......ο κάθε reviewer αλλά και αναγνώστης των εκάστοτε reviews θα πρέπει πάντα να έχει στο μυαλό του τι συγκρίνει με τι...... Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω και το iphone είχε τα χοντρά του και παιδαριώδη προβλήματα στις πρώτες εκδόσεις του και τώρα είναι super (σε αυτά που κάνει για αυτούς που τους κάνουν) .....μην συγκρίνουμε τις παιδικές ασθένειες μιας συσκευής με μιας ώριμης ήδη τρίτης γενιάς....... Και πάλι να υπογραμμίσω ότι λέω την άποψή μου και δεν θέλω ούτε να πυροδοτήσω διαξιφισμούς ούτε προσωπικές αντιπαραθέσεις.... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 [QUwOTE=geob79;2981594]Καλημέρα σε όλους! Είμαι κι εγώ από τους κατόχους του HD2. Παρά τις σχετικές ρυθμίσεις που έχω κάνει, ΔΕΝ λαμβάνω ειδοποίηση με ήχο ή vibration κατά τη λήψη SMS...(μόνο το LED που ανάβει). Δοκίμασα και το registry tweak για wakeuponnewsms αλλά τίποτα...ούτε με soft reset....καμιά ιδέα;;;;; καταρχην κανενα δεν ειναι σαν το αι φον.δεν πιστευω πια να υπαρχει κανεις που να πιστευει το αντιθετο. τωρα φιλε δοκιμασε να επαναφερεις το αγγλικο μανιλα και το προβλημα σου θα λυθει. δεν μπορω να γραψπολλα γιατι γραφω απο D2 με λεο ρομ και δεν εχω αιφον να διευκολυνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Πρώτα να αρχίσω λέγοντας ότι το iphone είναι το καλύτερο απ' όλα Εδώ και 2 μέρες υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν πάρει τη συσκευή και οι υπόλοιποι προσπαθούμε να αποσπάσουμε κάποιες (σημαντικές, για εμάς) πληροφορίες για να αξιολογίσουμε τη συσκεύη. Σας παρακαλώ δώστε μας τα φώτα σας. α.Μπαταρία (usage) β.Μνήμη γ.Video playback δ.Internet. Αναλύω. Ο Opera όταν scrollareis βγάζει ακόμα αυτά τα γκρι τετράγωνα ? Τα embedded flash videos παιζούν Normal (χωρις frame skip)? Skyfire πως πάει ? ε.Οffice apps. ? στ. Keyboard (multitouch?) γράφεις εύκολα ? Να παρατήσουμε τα hardware keyboards ? ζ. Καθυστέρηση στην απάντηση κλήσης, υπάρχει ακόμα ? ps Για το GPS είναι το μόνο σημείο που έχετε καλύψει (ΜΑΜΑΕΙ) α. Η πρώτη εντύπωση μου από την μπαταρία δεν είναι καλή. Θα περιμένω να τελειώσουν πρώτα όμως τα πολλά soft resets και το "πασπάτεμα" για να σου πω αξιόπιστα σε real time καθημερινή χρήση πόσο διαρκεί. β. Το έχω ήδη απαντήσει αλλά χάθηκε μέσα στους καυγάδες Free rom = 120mb (νομίζω όμως ότι μπορείς να σβήσεις αρκετά copilot, wallpapers κτλ) Free ram 180mb γ. και δ. δεν έχω χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να σου απαντήσω αξιόπιστα δ. O opera είναι εκπληκτικός και είναι από τις λίγες εφαρμογές που το pinch and zoom κάνει πραγματικό zoom και όχι μείωση του dpi ε. Το πληκτρολόγιο δεν είναι multitouch αλλά ένα καλό της capacitive screen είναι πως το typing είναι πολύ καλύτερο γιατί δεν κινδυνεύεις να χάσεις γράμματα λόγω μη επαρκούς presure ζ. Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν είχα hd Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα και με είχε κάνει να ξενερώσω με το τηλέφωνο ήταν ότι σε κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ έκανε text selection αντί για scroll up/down. Κατάφερα όμως να λύσω αυτό το πρόβλημα εγκαθιστώντας το ftouchsl και προσθέτοντας όλα τα προγράμματα που λειτουργούν καλά με το htc sense στην exception list. Μετά από αυτό έχει αρχίσει να μου αρέσει το τηλέφωνο πολύ περισσότερο, αφού και η έλλειψη καλής απόκρισης με την capacitive είναι θέμα συνήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 το προβλημα δεν ειναι ο δημητρης. ο δημητρης ηταν λιγο υπερβολικος αλλα ειναι ο ζαχαρακης και δεν το εκανε σκοπιμα. το προβλημαειναι διαφοροι αλλοι που το χουν συστημα να γραφουν για το .....και δεν σεβονται το θρεντ που ειναι των wm και αυτους ου ενδιαφερονται για αυτα.ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 @Christou Σε ευχαριστώ! Όντως λύθηκε με επαναφορά στο αγγλικό manilla! Αυτό σημαίνει πως για να έχουμε ελληνικό random access και smart dialing πρέπει να περιμένουμε την ελληνική rom ή κάποιο σχετικό πρόγραμμα... Επίσης, ακούω τις συνομιλίες με λίγα παράσιτα...(είμαι σε GSM)...Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 να ρωτησω και γω κατι, τωρα που το εχετε στα χερια σας... για ολους εμας που δεν εχουμε καποιο data plan, μπορεις να απενεργοποιησεις μονιμα τα data, και το quickgps, internet, weather tab να τα ανανεωνεις manually απο το wifi του σπιτιου σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 να ρωτησω και γω κατι, τωρα που το εχετε στα χερια σας... για ολους εμας που δεν εχουμε καποιο data plan, μπορεις να απενεργοποιησεις μονιμα τα data, και το quickgps, internet, weather tab να τα ανανεωνεις manually απο το wifi του σπιτιου σου?? NAI, σε όλες τις wm συσκευές Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 NAI, σε όλες τις wm συσκευές ok...δηλ εχει καποιο κουμπι στα settings του το κανει??? γιατι αν δεις και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582452 προσπαθουν μεσω registry... να κλεισουν το gprs...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Ένα πρόβλημα λίγο ενοχλητικό είναι πως το manila πάντα βρίκσεται μια ώρα πίσω και όταν έρθει σε πρώτο πλάνο γυρίζει στη σωστή ώρα. Ξέρει κανείς κάποια λύση γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 start/settings/connections/connections εκεί πας advanced/select networks και στο πάνω (internet) επιλέγεις ISP. Έτσι η συσκευή σου κάθε φορά που κάποιο πρόγραμμα ζητήσει Internet θα προσπαθήσει να ανοίξει τη σύνδεση ISP που είναι εικονική (δεν έχει τίποτα). To wifi βέβαια κάνει ovewrite αυτές τις ρυθμίσεις Ένα πρόβλημα λίγο ενοχλητικό είναι πως το manila πάντα βρίκσεται μια ώρα πίσω και όταν έρθει σε πρώτο πλάνο γυρίζει στη σωστή ώρα. Ξέρει κανείς κάποια λύση γι'αυτό; Αυτό το κάνει και στο Pro μου με τη rom του leo και κάποιος είπε, ότι το έχουν βάλει επίτηδες μαζί με το animation του καιρού, για να δείχνει ωραίο. Εμένα πάντως 1 αηδία μου φαίνεται. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 @Christou Σε ευχαριστώ! Όντως λύθηκε με επαναφορά στο αγγλικό manilla! Αυτό σημαίνει πως για να έχουμε ελληνικό random access και smart dialing πρέπει να περιμένουμε την ελληνική rom ή κάποιο σχετικό πρόγραμμα... Επίσης, ακούω τις συνομιλίες με λίγα παράσιτα...(είμαι σε GSM)...Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό;; το ιδιο προβλημα ειχα και γω σχεδον με ολες τις ρομ leo. στην τελευταια που δοκιμασα και χρησιμοποιω πλεον δουλευει μια χαρα το μανιλα στα ελληνικα χωρις να μου δημιουργει το συγκεκριμενο προβλημα. ισως αν το θελεις τοσο πολυ (και επειδη δεν εχω δει αλλους με hd2 να αναφερουν το προβλημα αυτο) να πρεπει να δοκιμασεις καποια αλλη ρομ. ειναι bug ουσιαστικα και λογικα καποτε καπως θα βρεθει λυση. για τα παρασιτα δεν ξερω δεν απαντω.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts