Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση, η 2.1 εχει flash line 4?

Ειναι συμβατη με αρκετες σελιδες που θελει flash?

Δηλαση το live24.gr ανοιγει και παιζει μια χαρα?

Δεν υποστηρίζεται το flash γενικότερα από Android έκδοσης 2.1 και κάτω... :O

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χμ , δεν μπορώ να βρω ένα παλαιότερο post του zxr που τα εξηγούσε αναλυτικά και επιστημονικά , αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό που θυμάμαι είναι ότι το H είναι κατηγορία καλού 3G οπότε όπου έχεις H είσαι Ok!

Αυτό λες;

@konkaratzas

Να ευχαριστείς το θεό που σου βγάζει το Η!!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν εννοω αυτο το εκονιδιο!

Λεω γι αυτο του συγχρονισμου που τα ανεβαζε στο site της sonyericcson...:)

Επισης το sms backup το εκανα στην 1.6 απο την "μαμα" εφαρμογη μηνυματων αλλα στην 2.1 δεν το βρηκα!! (Μαλιστα πατησα αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα sd με το αριστερο πληκτρο)

Δεν με νοιαζει ομως για τα μηνυματα αλλα σκαλωσα με την χαζομαρα τους...

Πήγαινε

Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί & συγχρονισμός > Προσθήκη λογαριασμού > Sony Ericsson Sync (Με ενεργό wifi κτλ)

Δώσε τα στοιχεία που είχες για το site της SE και κάνε επαναφορά.;)

Life is good with what you love !!!

Αυτό λες;

@konkaratzas

Να ευχαριστείς το θεό που σου βγάζει το Η!!!!

Αυτό ακριβώς! :-)

Sent from my X10i using Tapatalk

καλησπερα και απο μενα. ξερει κανεις που θα βρω το z4root γιατι στο μαρκετ το βρισκω μονο στα κινεζικα;

Αν το γράψεις ολόσωστα , βγάζει ένα κινέζικο και ένα αγγλικό , κατέβασε το Αγγλικό! :)

Αν το γράψεις ολόσωστα , βγάζει ένα κινέζικο και ένα αγγλικό , κατέβασε το Αγγλικό! :)

δηλ. πως πρεπει να το γραψω; z4root γραφω και βγαινει το κινεζικο

δηλ. πως πρεπει να το γραψω; z4root γραφω και βγαινει το κινεζικο

Διάβασε το ΡΜ που σου έστειλα. Πέρασε το αρχείο που θα κατεβάσεις στο κινητό και

ξεκίνησέ το. Κάνεις κλικ στο root και τέλος... :happy:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Να κάνω μια ερώτηση-η ερώτηση έχει χιλιοειπωθεί αλλά έχω περδευτεί-

το X10 δεν έχει ράδιο.

1)αν κατάλαβα καλά υπάρχει εφαρμογή όπου μέσω wifi μπορείς να ακούς ράδιο.σωστά?

2)δεν περιέχεται στη συσκευασία το MW600?extra το αγοράζει κάποιος έτσι?

απλά handfree έχει?

ευχαριτώ πολύ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Να κάνω μια ερώτηση-η ερώτηση έχει χιλιοειπωθεί αλλά έχω περδευτεί-

το X10 δεν έχει ράδιο.

1)αν κατάλαβα καλά υπάρχει εφαρμογή όπου μέσω wifi μπορείς να ακούς ράδιο.σωστά?

Σωστά.

2)δεν περιέχεται στη συσκευασία το MW600?extra το αγοράζει κάποιος έτσι?

Το αγοράζεις έξτρα. Κάνει γύρω στα 45-50 ευρώ.

απλά handfree έχει?

Έχει.

ευχαριτώ πολύ

Παρακαλώ :D

Κωνσταντίνος

Found solution for Blurry Pics!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=863166

Μόλις τώρα το είδα αλλα δυστυχώς δεν έχω χρονο να το τεστάρω θα το δοκιμάσω το πρωί, μήπως το έχει κάνει κανεις ? δουλεύει ?

λοιπον.σημερα εγινα κατοχως του xperia.παω και εγω ρυθμησεις – σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωση λογισμικου τωρα.και μου λεει..νεο λογισμικο διαθεσημο.εκτυμομενος χρονος ληψης 2-15 λεπτα μεγεθος 41623905 bites.τι κανω τωρα για να αναβαθμησω?και ολα αυτα τα λεει στο κινητο.να το κατεβασω την ενημερωση στο κινητο?ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!βοηθηστε με να παρω και γω λιγη χαρα!

Καλησπέρα, να ρωτησω κατι, υπαρχει εφαρμογη για το κινητο μας, που να καταγραφει το χρονο κλήσεων; μετρητη κλήσεων δλδ.

Ευχαριστω πολυ.

Found solution for Blurry Pics!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=863166

Μόλις τώρα το είδα αλλα δυστυχώς δεν έχω χρονο να το τεστάρω θα το δοκιμάσω το πρωί, μήπως το έχει κάνει κανεις ? δουλεύει ?

Δε το γουστάρω το SE Sync. Είναι το 1ο που σούταρα με το Titanium...

Προτιμώ την λύση με το FSCID. Αλλά δοκιμάστε να ξέρουμε για καλό και για κακό! :shifty:

Διάβασε το ποστ με τα Frequently Asked Questions , θα σου λυθούν πολλές απορίες. Ακόμα και αν σου εξηγήσουμε πως κάνεις backup μετά θα προκύψουν άλλα ερωτήματα σχετικά με εφαρμογές , rooting κλπ. Οπότε θα γίνεται άσκοπη επανάληψη. Ξεκίνα με βάση λοιπόν αυτό το thread κι όπου σκοντάψεις μας λες και σε βοηθάμε να συνεχίσεις , αλλά όχι εδώ , στο επίσημο thread.

Καλή αρχή και φιλικά πάντα! :)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Εχω τραβηξει ενα βιντεακι το οποιο διεγραψα μετα απο το es file.manager! Εσβησα κ το πλακιδιο απο το timescape γιατι εμφανιζοταν κ εκει παροτι ελεγε το αρχειο δεν υπαρχει! Στο mediascape ομως συνεχιζει να φαινεται σαν προσφατη προβολη κ προσθηκη! Γινεται να το σβησω κ απο εκει; υπαρχει αραγε κ πουθενα αλλου;

Μέχρι χτες ήμουν έτοιμος να απαρνηθώ το X10 για το Dell Streak ως την στιγμή που το είδα live (Streak) στα MediaMarkt. Μιλάμε για "τέρας" (μεγέθους).

Οπότε ξαναγάπησα το X10i. Να έβγαινε και καμιά rom 2.2. Δεν βλέπω δραστηριότητα :-(

Κωνσταντίνος

Παιδιά αν μπορεί ας μου πει κάποιος πως κάνω root το κινητό για να περάσω τις εφαρμογές στην SD? Και ποια ROM θα μου προτείνατέ? Ευχαριστώ

Εχω τραβηξει ενα βιντεακι το οποιο διεγραψα μετα απο το es file.manager! Εσβησα κ το πλακιδιο απο το timescape γιατι εμφανιζοταν κ εκει παροτι ελεγε το αρχειο δεν υπαρχει! Στο mediascape ομως συνεχιζει να φαινεται σαν προσφατη προβολη κ προσθηκη! Γινεται να το σβησω κ απο εκει; υπαρχει αραγε κ πουθενα αλλου;

Δοκίμασες επανεκκίνηση;

Παιδιά αν μπορεί ας μου πει κάποιος πως κάνω root το κινητό για να περάσω τις εφαρμογές στην SD? Και ποια ROM θα μου προτείνατέ? Ευχαριστώ

Root κάνεις με το z4root. Όμως λόγω του kernel που έχει η 2.1

οι εφαρμογές δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην SD

(τουλάχιστον όχι εύκολα και όχι αξιόπιστα).

Δουλεύεις με την επίσημη ROM της S.E. μια και ο bootloader δεν έχει σπάσει ακόμα

για να φορτώσουμε δικιά μας. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες "παράκαμψης"

(κομμάτια της 2.2 σε 2.1 με επίσημη υπογραφή της S.E.) όμως βρίσκονται σε πολύ αρχικό

στάδιο για να λειτουργήσει το τηλέφωνο πλήρως και σωστά.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Root κάνεις με το z4root. Όμως λόγω του kernel που έχει η 2.1

οι εφαρμογές δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην SD

(τουλάχιστον όχι εύκολα και όχι αξιόπιστα).

Δουλεύεις με την επίσημη ROM της S.E. μια και ο bootloader δεν έχει σπάσει ακόμα

για να φορτώσουμε δικιά μας. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες "παράκαμψης"

(κομμάτια της 2.2 σε 2.1 με επίσημη υπογραφή της S.E.) όμως βρίσκονται σε πολύ αρχικό

στάδιο για να λειτουργήσει το τηλέφωνο πλήρως και σωστά.

Δηλαδή το x10 και root να του κανείς είναι δύσκολο να μεταφερθούν οι εφαρμογές στην SD. Αυτός είναι κυρίως ο λόγος που θέλω να του κάνω root τώρα αν είναι δύσκολο φαντάζομαι περιμένουμε την 2.2 από xda???

Μην αγχώνστε και multitouch θα δολυμε και 2.2 χαλαρά. Τα παιδιά από το ΧΝΑ το δουλευουν εντατικά.

Με συγχωρείς φίλε μου, αλλά όταν έσκασα 585 ζεστά ευρωπουλάκια για να πάρω αυτό το κωλοκινητό, δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα περιμένω support από τους XDA, αλλά από την κατασκευάστρια εταιρία...

Βέβαια για να πω την αλήθεια, δεν είναι καθόλου κωλοκινητό, η εταιρία είναι κωλοεταιρία... Αλλά προσωπικά ήταν η τελευταία φορά που πέταξα χρήματα για κινητό SE...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10