freco Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Έχουμε πει ότι το android διαχειρίζεται διαφορετικά την μνήμη. Μην προσπαθείτε να ελευθερώσετε μνήμη. Δεν χρειάζεται. Κάνει μόνο του τη διαχείριση και το κάνει καλά. Don't touch. Ρίξτε μια ματιά εδώ: [GUIDE] About Android and Optimizing Sony Xperia X10 Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλημερα παιδια θελω μια μικρη βοηθεια γιατι εχω προβλημα με τα μυνηματα..απο τοτε που αναβαθμησα σε 2.1 (ανεπισημα) Οταν γραφω μυνημα που ειναι αρκετα μεγαλο δηλαδη ειναι σαν 2 μυνηματα δεν μου στελνει το μυνημα το κινητο μου λεει αδυνατη αποστολη :X!! Εχετε καμια ειδεα τι μπορω να κανω? Παλι flasarisma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangelisG Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Good news.... http://www.youtube.com/watch?v=eEZQjKLOhUk&feature=player_embedded#! Παράθεση OnePlus One Sandstone Black 64 GB+Tempered Glass Screen Protector+Flip Cover ROM: Calkulin's OnePlus One v3.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 miketra γιατί δεν το πας σε ένα Sony Ericsson Service Point να σου περάσουν την αναβάθμιση; Κι αυτο το παραμυθι δεν ειχε happy end!! Πηρα κ μου ειπαν οτι αφου δεν εχει ερθει ειδοποιηση δεν μπορω να περασω την 2.1!! Αρα νομιζω οτι πρεπει να αναλαβω δραση μαζι με οποιον εχει διαθεση να με βοηθησει... :confused::confused::confused: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Good news.... http://www.youtube.com/watch?v=eEZQjKLOhUk&feature=player_embedded#! Υπάρχουν εδώ και καιρό αυτά τα νέα... Δυστυχώς η 2.2 rom δεν λειτουργεί πλήρως. Έχει προβλήματα με αναπαραγωγή ήχου, βίντεο και με την λειτουργία της κάμερας... Οπότε περιμένουμε! Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 πως θα βαλω χαρτες(gps),και παιχνιδια στο X10? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Υπάρχουν εδώ και καιρό αυτά τα νέα... Δυστυχώς η 2.2 rom δεν λειτουργεί πλήρως. Έχει προβλήματα με αναπαραγωγή ήχου, βίντεο και με την λειτουργία της κάμερας... Οπότε περιμένουμε! Sent from my X10i using Tapatalk Είπαμε δε θα μπεί η 2,2 στο Χ10 αλλα η 2,3 :X:X:lol: πως θα βαλω χαρτες(gps),και παιχνιδια στο X10? Απο το market η αν βρείς καπου τις εφαρμογές *.apk και τι κανεις εγκατάσταση με κάποιον file manager Edited November 23, 2010 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Είπαμε δε θα μπεί η 2,2 στο Χ10 αλλα η 2,3 :X:X:lol: Απο το market η αν βρείς καπου τις εφαρμογές *.apk και τι κανεις εγκατάσταση με κάποιον file manager εχω βρει εφαρμογες,ποιον file manager δεν ξερω να βαλω. βρηκα στο google,με τον ιδιο τροπο βαζω και χαρτες?δηλαδη πρεπει να ειναι .apk? Edited November 23, 2010 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 εχω βρει εφαρμογες,ποιον file manager δεν ξερω να βαλω. βρηκα στο google,με τον ιδιο τροπο βαζω και χαρτες?δηλαδη πρεπει να ειναι .apk? Μπαίνεις στο market κατεβάζεις τον Astro και τρέχεις τις εφαρμογές σου. Καλά προγράμματα GPS είναι το Navigon η το Destinator . Διάβασε και εδώ ωστε να σου λυθούν περισσότερες απορίες για το Χ10 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Πάει η 2.2. Την είδαμε. Πάμε για την 2.3. LOL. ΥΓ. Δεν θέλω να γυρίζω στην 2.1 για να εχω ήχο. Δεν θελω, δεν θέλω... Sent from my dual boot X10i. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Μπαίνεις στο market κατεβάζεις τον Astro και τρέχεις τις εφαρμογές σου. Καλά προγράμματα GPS είναι το Navigon η το Destinator . Διάβασε και εδώ ωστε να σου λυθούν περισσότερες απορίες για το Χ10 ;) οκ,εβαλα το astro,κατεβασα απο το μαρκετ,αλλα δεν μπορω να λειτουργεισω το navigon,το κανω εγκατασταση,αλλα μετα μου ζηταει να συνδεθω με το pc η wlan για τους χαρτες. Edited November 24, 2010 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalitsas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Καλημερα παιδια θελω μια μικρη βοηθεια γιατι εχω προβλημα με τα μυνηματα..απο τοτε που αναβαθμησα σε 2.1 (ανεπισημα) Οταν γραφω μυνημα που ειναι αρκετα μεγαλο δηλαδη ειναι σαν 2 μυνηματα δεν μου στελνει το μυνημα το κινητο μου λεει αδυνατη αποστολη :X!! Εχετε καμια ειδεα τι μπορω να κανω? Παλι flasarisma? ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ CHOMP SMS ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ .... :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 24, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Αν μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με την αναβαθμιση, διοτι εχει αγνωστη ορολογια.... Ευχαριστω πολυ!! Edited November 23, 2010 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το JIT στο XPeria X10 που έχω, έχω κατεβάσει το Android 2.1 OPTIMISER V002 από το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829660 αλλά δεν βγάζω άκρη, όλο access denied κλπ τρώω. Το κινητό ειναι 2.1 και rooted, μήπως κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να βοηθήσει; :confused: Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Αν μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με την αναβαθμιση, διοτι εχει αγνωστη ορολογια.... Ευχαριστω πολυ!! Η οποία είναι ποιά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το JIT στο XPeria X10 που έχω, έχω κατεβάσει το Android 2.1 OPTIMISER V002 από το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829660 αλλά δεν βγάζω άκρη, όλο access denied κλπ τρώω. Το κινητό ειναι 2.1 και rooted, μήπως κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να βοηθήσει; :confused: Αν και δεν έχω ασχοληθεί, το πιο πιθανό είναι να μην έχει δουλέψει το shell root σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το JIT στο XPeria X10 που έχω, έχω κατεβάσει το Android 2.1 OPTIMISER V002 από το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829660 αλλά δεν βγάζω άκρη, όλο access denied κλπ τρώω. Το κινητό ειναι 2.1 και rooted, μήπως κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να βοηθήσει; :confused: Τσέκαρε ότι έχεις ενεργοποιήσει στη συσκευή το debug, οθόνη πάντα ενεργή, και όταν τρέξεις στο PC (σε command line), adb shell και μετά su ρίξε μια ματιά στην οθόνη του κινητού και απάντησε καταφατικά για να δώσεις δικαιώματα super user (su) στο PC. Μια φορά χρειάζεται. Αν το έχεις κάνει ήδη λογικά δεν στο ξαναζητάει. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει τo jit . Πρόσεχε γιατί έχουν αναφερθεί πολλά παρατράγουδα. Κάνε ένα καλό backup πρώτα. Πάντως μόλις βγει η 2.2.1 χωρίς πολλά bugs θα ξεχάσουμε πως ήταν το κινητό όταν το αγοράσαμε. Σήμερα πήρε νέα παράταση ζωής το X10. HTC on hold... :lol::lol::lol: Edited November 23, 2010 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η οποία είναι ποιά; :confused: Πρέπει (αφότου ενεργοποιήσουμε το Mount R/W) να πατήσουμε παρατεταμένα το συγκεκριμένο αρχείο μέχρι να δούμε τις επιλογές που έχουμε. Επισης ποιον κωδικο να διαλεξω κ ποιος ειναι ο δικος μου που πρεπει να κρατησω για να το επαναφερω... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τσέκαρε ότι έχεις ενεργοποιήσει στη συσκευή το debug, οθόνη πάντα ενεργή, και όταν τρέξεις στο PC (σε command line), adb shell και μετά su ρίξε μια ματιά στην οθόνη του κινητού και απάντησε καταφατικά για να δώσεις δικαιώματα super user (su) στο PC. Μια φορά χρειάζεται. Αν το έχεις κάνει ήδη λογικά δεν στο ξαναζητάει. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει τo jit . Πρόσεχε γιατί έχουν αναφερθεί πολλά παρατράγουδα. Κάνε ένα καλό backup πρώτα. Πάντως μόλις βγει η 2.2.1 χωρίς πολλά bugs θα ξεχάσουμε πως ήταν το κινητό όταν το αγοράσαμε. Σήμερα πήρε νέα παράταση ζωής το X10. HTC on hold... :lol::lol::lol: Eιχες δίκιο για το SU root, το έκανα. Αλλά δεν δουλεψε το root, συνεχίζει τα ίδια.. οπότε απλά το παράτησα. Οταν λες για το 2.2.1 φαντάζομαι μιλάς για το android; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Πρέπει (αφότου ενεργοποιήσουμε το Mount R/W) να πατήσουμε παρατεταμένα το συγκεκριμένο αρχείο μέχρι να δούμε τις επιλογές που έχουμε. Επισης ποιον κωδικο να διαλεξω κ ποιος ειναι ο δικος μου που πρεπει να κρατησω για να το επαναφερω... Αν έχεις κατεβάσει το Root Explorer θα δεις στο πάνω μέρος της εφαρμογής αυτή την ένδειξη οπότε και πρέπει να την πατήσεις. Μετά κρατάς πατημένο το σημείο που έχει την ονομασία του αρχείο που αναφέραμε και σου εμφανίζει κάποιες επιλογές. Μια από αυτές είναι να κάνεις και edit το αρχείο. Ο κωδικός που έχεις είναι ο κωδικός που θα αντικαταστήσεις με κάποιον άλλο για να τροποποιήσεις το firmware σου. Εγώ αναφέρω ότι διάλεξα τον γενικό της Cosmote και όλα πήγαν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 οκ,εβαλα το astro,κατεβασα απο το μαρκετ,αλλα δεν μπορω να λειτουργεισω το navigon,το κανω εγκατασταση,αλλα μετα μου ζηταει να συνδεθω με το pc η wlan για τους χαρτες. Ακολούθησε την διαδικασία , να κανεις οτι σου ζητήσει , οι χαρτες πρεπει να εγκατασταθούν στην SD του τηλεφώνου και αν θυμάμαι καλά ειναι γυρω στο 1,3gb μπορεί και περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ερωτηση: Γιατι καθε φορα που στελνω μνμ με handcent sms γραμμενο στα ελληνικα με μικρα γραμματα μου το στελνει με κεφαλαια?? Μπορω να το φτιαξω καπως? Τα αγγλικα μου τα στελνει ακριβως οπως τα εχω πληκτρολογησει.. X( Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ερωτηση: Γιατι καθε φορα που στελνω μνμ με handcent sms γραμμενο στα ελληνικα με μικρα γραμματα μου το στελνει με κεφαλαια?? Μπορω να το φτιαξω καπως? Τα αγγλικα μου τα στελνει ακριβως οπως τα εχω πληκτρολογησει.. X( Τα μετατρέπει σε κεφαλαία Unicode για να μπορείς να στείλεις SMS με 160 χαρακτήρες. Διαφορετικά μήνυμα με 160 (ελληνικούς) χαρακτήρες χωρίζεται στα δύο και (φυσικά) στέλνεται και χρεώνεται διπλά. Οταν λες για το 2.2.1 φαντάζομαι μιλάς για το android; Ναι. Για την custom rom που κυκλοφόρησε με Froyo (=Android 2.2.1). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Αν έχεις κατεβάσει το Root Explorer θα δεις στο πάνω μέρος της εφαρμογής αυτή την ένδειξη οπότε και πρέπει να την πατήσεις. Μετά κρατάς πατημένο το σημείο που έχει την ονομασία του αρχείο που αναφέραμε και σου εμφανίζει κάποιες επιλογές. Μια από αυτές είναι να κάνεις και edit το αρχείο. Ο κωδικός που έχεις είναι ο κωδικός που θα αντικαταστήσεις με κάποιον άλλο για να τροποποιήσεις το firmware σου. Εγώ αναφέρω ότι διάλεξα τον γενικό της Cosmote και όλα πήγαν καλά. Καλημερα!! Εννοω ποιον απο ολους τους κωδικους να κρατησω κ ποιον να προτιμησω...!! :) Απο που θα κατεβασω τον root explorer...?? Δεν το εχει το market.....χι χι χι Edited November 24, 2010 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλημερα!! Εννοω ποιον απο ολους τους κωδικους να κρατησω κ ποιον να προτιμησω...!! :) Απο που θα κατεβασω τον root explorer...?? Δεν το εχει το market.....χι χι χι Τα έχω γράψει αναλυτικά ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX ro.product.name=X10_XXXX-XXXX όπου στα ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ θα βρούμε κάποιους αριθμούς από τις τρέχουσες εγκαταστάσεις μας. Εκεί πρέπει να επιλέξουμε κάποιον από τους παρακάτω αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή μας. X10i COSMO-GR GENERIC 1234-7536 1234-2560 Cosmote GR/Sensuous black, 1234-2561 Cosmote GR/Luster white ή X10i VFE-GR VFE 1234-4581 1234-2558 Vodafone GR/Sensuous black, 1234-2559 Vodafone GR/Luster white Σε κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις ο πρώτος αριθμός είναι η γενική έκδοση του κινητού. Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον 1234-7536 ο οποίος είναι για την unbranded γενική έκδοση της cosmote και μπόρεσα να προχωρήσω σε αναβάθμιση... Για το Root Explorer διάβασε τα ΡΜ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts