Jump to content

agalitsas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agalitsas

  1. http://androidflip.com/re-lock-boot-loader-xperia-arc-step-step-guide/ το προβλημα ειναι ενω περασα ροοτεδ την 2.3.3 κλειδωσα τον bootloader εβαλα την 4.0.Α.2.368 και παω να ανοιξω το titanium kai μου λεει οτι το κινητο δεν ειναι ροοτεντ ..... τι εκανα λαθοσ ???
  2. δεν ειμαι root και δεν μπορω με τιποτα ...εχω δοκιμασει αλλα δεν ...
  3. και μενα το ιδιο μου βγαζει ...τροποποιημενο .... προσπαθω δυο μερεσ κοιταζω αλλα τιποτα ....
  4. Καλησπερα .υπαρχει καποιοσ τροποσ να περασεισ ξανα το track id ?εχω βαλει αλλη εκδοση στπ arc και μολισ παω να ανοιτο track id μου λεει να επικοινωνησω με sony ericsson ...
  5. Εγω δοκιμασα να κανω root se ekdosh 2.3 και κολησε ...μετα φλασαρα αλλη εκδοση και απο τοτε οποτε παω να κανω update μεσω seus μου γραφει δεν μπορει να γινει αναβαθμηση γιατι εχετε τροποποιημενη εκδοση ....μηπωσ ξερει κανεισ ποια ειναι η official εκδοση να την φλασαρω ???και μετα να κανω update μεσω seus ???
  6. EKANA ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!!!!ΕΚΑΝΑ SYNC ΚΑΙ ΜΕ GOOGLE ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ TO MY PHONE EXPLORER KAI ΕΧΟΘΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ !!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΡΟΟΤ !!!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ GOOGLE KAI META NA KANV SYNV Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΥ PHONE EXPLORER ?? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  7. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ROOTED ??H ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ??? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ CHOMP SMS ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ .... :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  9. ΜΠΟΡΕΙ ΣΟΡΡΥ!!
  10. steile minima na sou po pos to kaneis !!!akrivos kai ego to idio provlima eixa !!!
  11. ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ 2.1 ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ firmware 1.6 εκδοση βασικου φασματοσ 2.6.29-ρελ semc-android@semc #2 αριθμοσ εκδοσησ r2ba024 :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  12. πωσ καταλαβενεισ οτι εχεισ την εκδοση 2.1 και εγω μαλλον εχω κανει update alla δεν ειμαι σιγουροσ !!!που πρεπει να κοιταξω ??
  13. EMENA ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ...ΤΟ 3 ΣΤΕΠ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ROUTED !!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ....!!!!!ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE BEBAIA ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΕΝΑ ΣΤΕΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΤΑ ΑΠΟ MOXIER KTL KTL ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ROOT ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ AFHNEI Η ERICSSON ??? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  14. SORRY!!!!ΤΟ εχω βαλει το ροοτ εχπλορερ στο κινητο και πριν τρεχω το ζ4ροοτ κανω επανεκινηση και παω οπωσ ειπεσ στο system στο αρχειο default.prop παω πανω του και μου εμφανιζεται ενα τεραστιο κειμενο προπσπαθω να αλλαχω τα νουμερα που μου γραφεισ και δεν μπορω....αν δεν παω στο συστεμ και παω απλα στο αρχειο default.prop afinei να κανω αλλαγεσ αλλα οταν ξαναπαω να δω δεν τισ εχει παρει... σιγουρα κατι κανω λαθοσ .... ειδα σε ενα τοπικ κανεισ λεει δεξιο κλικ για να κανεισ read only ...που κανεισ δεξιο κλικ ???στον υπολογιστη η στο κινητο??? το ροοτ τι ακριβωσ κανει ???σου επιτρεπει οταν γινει ροοτ το κινητο να βγαλουμε αχριστα εργοστασιακα προγραμματα ???εβαλα το ζ4ροοτ κανω επανεκινηση και δεν μου επιτρεπει να βγαλω τιποτα .... βρηκα στο youtube ενα βιντεο που δειχνει πωσ κανεισ ροοτ στο κινητο μεχρι και εκει ατυχοσ...μολισ παω να κανω το στεπ 1 μου λεει οτι εχω προβλημα με java ... τοση ατυχια ????
  15. καλησπερα φιλε μου μπορεισ να το κατεβασεισ γραψε στο google mobialism h ppc warez εχει τα παντα !!!

    εγω ακομα προσπαθω να κανω ροοτ το κινητο μου!!!

  16. το προβλημα ειναι οτι μολισ παω να ανοιξω το αρχειο και να αλλαξω τα νουμερα μου λεει οτι το κινητο δεν ειναι routed!!!!αλλα εγω βαζω πριν κανονικα το προγραμμα ζ4τοοτ...κατι δεν κανω σωστα ...¨( πωσ κανεισ το σύστημα R/W??γιατι και μενα δεν με αφηνει να κανω αλλαγεσ !!!
  17. ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ LATEST VERSION !!!ΔΛΔ ΤΗΝ 26!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 2.1 :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΟ ...ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ z4root... ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ROOT TO ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ...ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΠΗΓΑ ΜΕΣΩ SEUS NA KANO UPDATE TO ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ¨( :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...