Jump to content

agalitsas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About agalitsas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

agalitsas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://androidflip.com/re-lock-boot-loader-xperia-arc-step-step-guide/ το προβλημα ειναι ενω περασα ροοτεδ την 2.3.3 κλειδωσα τον bootloader εβαλα την 4.0.Α.2.368 και παω να ανοιξω το titanium kai μου λεει οτι το κινητο δεν ειναι ροοτεντ ..... τι εκανα λαθοσ ???
  2. δεν ειμαι root και δεν μπορω με τιποτα ...εχω δοκιμασει αλλα δεν ...
  3. και μενα το ιδιο μου βγαζει ...τροποποιημενο .... προσπαθω δυο μερεσ κοιταζω αλλα τιποτα ....
  4. Καλησπερα .υπαρχει καποιοσ τροποσ να περασεισ ξανα το track id ?εχω βαλει αλλη εκδοση στπ arc και μολισ παω να ανοιτο track id μου λεει να επικοινωνησω με sony ericsson ...
  5. Εγω δοκιμασα να κανω root se ekdosh 2.3 και κολησε ...μετα φλασαρα αλλη εκδοση και απο τοτε οποτε παω να κανω update μεσω seus μου γραφει δεν μπορει να γινει αναβαθμηση γιατι εχετε τροποποιημενη εκδοση ....μηπωσ ξερει κανεισ ποια ειναι η official εκδοση να την φλασαρω ???και μετα να κανω update μεσω seus ???
  6. φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα επειδη δεν δουλευουν τα site που ειπες υπαρχει κατι αλλο?
  7. EKANA ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!!!!ΕΚΑΝΑ SYNC ΚΑΙ ΜΕ GOOGLE ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ TO MY PHONE EXPLORER KAI ΕΧΟΘΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ !!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΡΟΟΤ !!!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ GOOGLE KAI META NA KANV SYNV Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΥ PHONE EXPLORER ?? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  8. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ROOTED ??H ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ??? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  9. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ CHOMP SMS ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ .... :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  10. ΜΠΟΡΕΙ ΣΟΡΡΥ!!
  11. Μαλλον φιλε μου καποιον αλλον ηθελες να βοηθησεις...
  12. steile minima na sou po pos to kaneis !!!akrivos kai ego to idio provlima eixa !!!
  13. ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ 2.1 ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ firmware 1.6 εκδοση βασικου φασματοσ 2.6.29-ρελ semc-android@semc #2 αριθμοσ εκδοσησ r2ba024 :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  14. πωσ καταλαβενεισ οτι εχεισ την εκδοση 2.1 και εγω μαλλον εχω κανει update alla δεν ειμαι σιγουροσ !!!που πρεπει να κοιταξω ??
  15. EMENA ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ...ΤΟ 3 ΣΤΕΠ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ROUTED !!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ....!!!!!ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE BEBAIA ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΕΝΑ ΣΤΕΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΤΑ ΑΠΟ MOXIER KTL KTL ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ROOT ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ AFHNEI Η ERICSSON ??? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...