Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα την αναβαθμιση οχι μεσο internet,και ειχα ενα προβλημα η οθονη μου απο δεξια πλευρα εχει 2χιολιοστα κενο που οφειλεται αυτο,ξερει κανεις?μηπως να το ξαναφλασαρω?

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω που κατεβασα το jetVD γιατι δε μου κανει download αλλα κανει μονο αναπαραγωγη του βιντεο που επιλεγω? Το ειχα και στην 1.6 και δουλευε κανονικα..

.

Asteroshouse.gr ...................

εκανα την αναβαθμιση οχι μεσο internet,και ειχα ενα προβλημα η οθονη μου απο δεξια πλευρα εχει 2χιολιοστα κενο που οφειλεται αυτο,ξερει κανεις?μηπως να το ξαναφλασαρω?

Δοκίμασε να ξανακάνεις την εγκατάσταση με το SEUS. Θα φτιάξει.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου το widget που ειχε στην 1.6 για γρηγορες ρυθμισεις? (wifi,bluetooth,gps,ηχος/δονηση).

Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου το widget που ειχε στην 1.6 για γρηγορες ρυθμισεις? (wifi,bluetooth,gps,ηχος/δονηση).

Ρίξε μια ματιά στο SwitchPro (δεν είναι δωρεάν). Λογικά κάνει αυτό που χρειάζεσαι.

Γειά σας εδώ και σχεδόν 2 μήνες αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το μάρκετ δεν κάνει καμία αναβάθμιση και φυσικά ούτε μου εγκαθιστά καμία απόλυτος εφαρμογή, συνέχεια γράφει εγκατάσταση ανεπιτυχή. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?? Περίμενα αρκετό καιρό να διορθωθεί αλλά τίποτα ακόμα... και εχω αρχίσει να ανησυχώ

Sent from my X10i using Tapatalk

Γειά σας εδώ και σχεδόν 2 μήνες αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το μάρκετ δεν κάνει καμία αναβάθμιση και φυσικά ούτε μου εγκαθιστά καμία απόλυτος εφαρμογή, συνέχεια γράφει εγκατάσταση ανεπιτυχή. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?? Περίμενα αρκετό καιρό να διορθωθεί αλλά τίποτα ακόμα... και εχω αρχίσει να ανησυχώ

Πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων- βρες το market πατα πανω του και κανε κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μετα κανε restart το κινητο και δοκιμασε να κατεβασεις εφαρμογη.

παλι το ιδιο με κανει

Στο κάνει από την αρχή? Σε όλες τις οθόνες?

Μήπως έχεις πρόβλημα με την οθόνη (καμμένα pixel κλπ).

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο κάνει από την αρχή? Σε όλες τις οθόνες?

Μήπως έχεις πρόβλημα με την οθόνη (καμμένα pixel κλπ).

στην 1.6 μια χαρα ηταν

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την έκανα μεσω update service.....το κινητό μου είναι EN/GR και είναι Vodafone και είναι μαμα και δεν το εχω πειραξει με root κλπ ποτε

Παιδια μιας και τα έχασα όλα με την αναβαθμιση μπορείτε να μου πειτε πως θα κανω το bakup? εχω το myback up απο το μαρκετ...θα πρεπει να το ξανακατεβασω και

να βαλω τους κωδικούς που είχα;

Edited by marathos

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την έκανα μεσω update service.....το κινητό μου είναι EN/GR και είναι Vodafone και είναι μαμα και δεν το εχω πειραξει με root κλπ ποτε

Παιδια μιας και τα έχασα όλα με την αναβαθμιση μπορείτε να μου πειτε πως θα κανω το bakup? εχω το myback up απο το μαρκετ...θα πρεπει να το ξανακατεβασω και

να βαλω τους κωδικούς που είχα;

Το myback up θα σου επαναφερει τις εφαρμογες μονο χωρις τις ρυθμισεις φυσικα που ειχες κανει για την καθε μια. Εγω παρ'ολο που ειχα το Titanium εκανα εγκατασταση των εφαρμογων απο το μαρκετ και το appbrain που τις ειχε κρατημενες.

Αν για παραδειγμα καποια εφαρμογη εχει παρει καινουριο update εσυ με την επαναφορα δε θα παρεις το καινουριο αλλα αυτο που ειχες στο back up.

Τις επαφες τις περασα απο το gmail που μου τις επανεφερε τελεια (εκτος φυσικα απο τις pixelated φωτογραφιες), οπως και το ημερολογιο.

Εσυ βεβαια επιλεγεις αν θελεις να τις επαναφερεις ή αν θέλεις να το σεταρεις απο την αρχη.

Edited by kooky

.

Asteroshouse.gr ...................

Το θεμα με τις pixelated fotos ομως ειναι γενικοτερο ετσι? Σε καποιες απο τις επαφες μου (μεσω gmail τις επανεφερα κι εγω) περασα νεες φωτογραφιες γι'αυτον ακριβως το λογο. Ενω ανοιγοντας την επαφη λοιπον δειχνουν σουπερ,οταν κανεις κληση που βγαινει σχετικα μεγαλυτερη φωτο,παλι καραpixelated ειναι! :-(

Παιδιά δεν ξέρω τι έχει γίνει και γιατί δεν μου εμφανίζει τα δεδομένα μου(επαφες βασικά αυτό με καίει)......πως μπορώ να τις ανακτήσω με το my back uή

οκ το εκανε αλλά μη με ρωτήσετε πως.....

Edited by marathos

Να σε ρωτησω κατι?

Βλέπω στην περιγραφη του κινητού σου ότι έχεις mini 2.1.

Γίνεται να μου πεις πως ακριβως γινεται διοτι προσπαθω ποσες ώρες αλλά μόλις συνδεω το κινητο με το καλωδιο πατωντας το ''πισω'' όπως περιγράφεται στο companion κολλαει ο υπολογιστής.

μηπως ξέρεις τι παίζει ?

Το έχεις ξανασυνδέσει με το PC Companion? Στην αρχή ο υπολογιστής φορτώνει drivers για τη νέα συσκευή που βλέπει. Μπορεί να μην είναι νέα (να έχει ξανασυνδεθεί στο ίδιο PC) αλλά έχει διαφορά στο πως την βλέπει αν συνθεθείς σε recovery mode απ' το να συνδεθείς και να γράψεις δεδομένα στην κάρτα SD (σαν card reader).

Μάλλον στην εγκατάσταση του νέου driver κολλάει.

Δοκίμασες και με SEUS?

Κωνσταντίνος

Κατεβασα απο το market το "full screen caller id" και ενω εβαλα τις φωτο στις επαφες που ηθελα οταν κανω κληση η' δεχομαι κληση μου τις εμφανιζει στιγμιαια και μετα μου εμφανιζει την deafault οθονη του dialer του συστηματος.Δοκιμασα ολες τις επιλογες που ειχε αλλα ακρη δεν εβγαλα.Ξερει καποιος να μου πει που μπορει να οφειλεται αυτο?

Ευτυχώς φτιάξανε και κάτι

Είσαι σίγουρος; Έμενα το ίδιο μ φαίνεται ακόμα δεν με ακούνε καλά κ όταν είμαι έξω και έχει έστω κ λίγο θόρυβο δεν ακούω τίποτα! Με πολύ δυσκολία…

Πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων- βρες το market πατα πανω του και κανε κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μετα κανε restart το κινητο και δοκιμασε να κατεβασεις εφαρμογη.

Ευχαριστώ μ έσωσες. Μήπως ξέρεις γιατί γίνεται αυτό ? Έχει κάποιο πρόβλημα το μάρκετ γιατί το ίδιο πρόβλημα μου εμφανίστηκε και στο desire

Είσαι σίγουρος; Έμενα το ίδιο μ φαίνεται ακόμα δεν με ακούνε καλά κ όταν είμαι έξω και έχει έστω κ λίγο θόρυβο δεν ακούω τίποτα! Με πολύ δυσκολία…

Σίγουρα βελτιώθηκε το ακουστικό ,τι στο καλό μονο εγώ το κατάλαβα:D

Ευχαριστώ μ έσωσες. Μήπως ξέρεις γιατί γίνεται αυτό ? Έχει κάποιο πρόβλημα το μάρκετ γιατί το ίδιο πρόβλημα μου εμφανίστηκε και στο desire

Το μαρκετ ως γνωστόν έχει τα κολλήματα του αλλα δεν οφείλετε σε αυτό το πρόβλημά σου. Κοίταξε επίσης : όταν έισαι στο μαρκετ πήγαινε στις λήψεις πάτα μενού και τσεκάρισε την επιλογή Να ειδοποιούμε όταν υπάρχουν ενημερώσεις αντικειμένων αν και νομίζω οτι η επιλογή αυτή είναι default .

Κάθε μέρα προστίθενται νέοι κωδικοί στο 2.1 upgrade roll-out, αλλά εμάς με κωδικό 1227-xxxx (μάλλον δηλαδή έκδοση Ελλάδας αγορασμένης από γενικό κατάστημα και όχι από κινητής τηλεφωνίας) μας έχουν ξεχάσει. Ίσως γιατί μπορεί να είμαστε και καμιά 10αριά σε όλη την Ελλάδα και μας έχουν γραμμένους :)

http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/

Και κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Πριν λίγο, επίσημα στο blog της Sony Ericsson δήλωσαν οτι κατάφεραν να ενεργοποιήσουν το multi-touch στο x10 !!! Το είχαν ανεβάσει πριν λίγο στο blog όπου μπήκα για να τσεκάρω τι γίνεται με το update. Τώρα που πάτησα refresh το post εξαφανίστηκε !!!!!

Βασικά έλεγε οτι κατάφεραν να τροποποιήσουν τους drivers και να ενεργοποιήσουν το multi-touch στο κινητό. Δε θα είναι τέλειο, δηλαδή σε παιχνίδια π.χ. μπορεί να μη δουλεύει πολύ ομαλά. Πάντως για pinch-zoom θα είναι μια χαρά, π.χ. στο browser ή στο google maps. Θα το ανεβάσουν σε over-the-air update το επόμενο τρίμηνο.

Πιστεύω θα ξαναεμφανιστεί σύντομα η ανακοίνωση, είχε και βίντεο όπου το έδειχνε σε δράση.

http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/17/work-ongoing-on-pinch-zoom-for-xperia-x10/

Update: Εμφανίστηκε ξανά. Είναι επίσημο λοιπόν οτι θα έχουμε multitouch "σύντομα"!

Edited by arismastrokostas

Προσωπικά παρατηρώ μεγάλη βελτιωση σε ότι αφορά και ηχο στο τηλέφωνο (calls) και στη μουσική.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Δεν φταει το κινητο παντως. Το προβλημα οφειλεται στο market και τα update που κανει. Το κανει πολλες φορες αυτο.

Οποτε αν στο ξανακανει,ξερεις τι θα κανεις.;)

Προσωπικά παρατηρώ μεγάλη βελτιωση σε ότι αφορά και ηχο στο τηλέφωνο (calls) και στη μουσική.

Στη μουσική εννοείς από το ηχείο ή μέσω ακουστικών; Είναι πιο δυνατή/ποιοτική;

Κατεβασα απο το market το "full screen caller id" και ενω εβαλα τις φωτο στις επαφες που ηθελα οταν κανω κληση η' δεχομαι κληση μου τις εμφανιζει στιγμιαια και μετα μου εμφανιζει την deafault οθονη του dialer του συστηματος.Δοκιμασα ολες τις επιλογες που ειχε αλλα ακρη δεν εβγαλα.Ξερει καποιος να μου πει που μπορει να οφειλεται αυτο?

Έκανα έναν οδηγό ... δοκίμασε να τον ακολουθήσεις και δώσε feedback για να ξέρω εάν ο τρόπος μου είναι σωστός! :cool:

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10