SniFiSniF Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Το σωστό thread για το mini pro είναι αυτό. Ωστόσο το κρυφό μενού δεν επηρεάζεται από εφαρμογές. Ίσως δεν πατάς κάτι σωστά στην ακολουθία των πλήκτρων. Τονίζω ότι η οθόνη πρέπει να είναι κλειδωμένη αλλά το τηλέφωνο ξύπνιο. Δηλαδή θα πατήσεις πρώτα ένα πλήκτρο ώστε να φωτιστεί η οθόνη (χωρίς να την ξεκλειδώσεις όμως) και μετά θα αρχίσεις να πληκτρολογείς την ακολουθία των πλήκτρων για να μπεις στο κρυφό μενού. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Το σωστό thread για το mini pro είναι αυτό. Ωστόσο το κρυφό μενού δεν επηρεάζεται από εφαρμογές. Ίσως δεν πατάς κάτι σωστά στην ακολουθία των πλήκτρων. Τονίζω ότι η οθόνη πρέπει να είναι κλειδωμένη αλλά το τηλέφωνο ξύπνιο. Δηλαδή θα πατήσεις πρώτα ένα πλήκτρο ώστε να φωτιστεί η οθόνη (χωρίς να την ξεκλειδώσεις όμως) και μετά θα αρχίσεις να πληκτρολογείς την ακολουθία των πλήκτρων για να μπεις στο κρυφό μενού. :) τι ειναι το κρυφο μενου???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Πρέπει να αποκτήσεις root access και να αντικαταστήσεις το framework-res.apk... 1. Αξίζει ;) αναβαθμίσεις μπορείς να κάνεις κανονικά απλά θα χάνεις το root access. 2. Κάπου πέτυχα μια εφαρμογή πρόσφατα... Number Saver και θα πρεπει να κανω root ξανα οποτε κανω αναβαθμιση?? Θα πρέπει ναι. Αλλά η διαδικασία πλέον είναι τόσο απλή που δεν είναι καν κόπος! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ένα update μπορεί να μπλοκάρει τις μεθόδους που μας δίνουν root, οπότε αν σε ενδιαφέρει να έχεις πάντα root καλό να ήταν να μην κάνεις αμέσως τα updates οταν κυκλοφορούν αλλα να περιμένεις να δεις τι παίζει πρώτα. τι ειναι το κρυφο μενου???:O Υπάρχουν 2 βασικά κρυφά μενού. Το ένα ενεργοποιείται μέσα από τον dialer πατώντας *#*#4636#*#* και σου δείχνει πληροφορίες για την μπαταρία και τη χρήση της συσκευής. Το άλλο ενεργοποιείται από το lock screen. Δηλαδή πρέπει να είναι αναμμένη η οθόνη και να βλέπεις το ρολόι και την μπάρα ξεκλειδώματος. Εκεί πατάς Menu, Back, Back, Menu, Back, Menu, Menu, Back και εμφανίζεται ένα μενου με πληροφορίες και tests για όλες τις λειτουργίες της συσκευής, σαν το menu που έχουν τα κλασσικά κινητά της Sony Ericsson. :) Edited September 7, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Καλησπερα!!Δεν αντεξα κ το πηγα στην Sony Ericsson ειχα προβλημα με την μπαταρια το wifi κ το bluetooth ελπιζω να δω αποτελεσμα αλλιως θα φαει σουτ η τελευταια ευκαιρια του..:lol::lol: Edited September 6, 2010 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 εκανα τη συσκευη μου root με την x10root apk. αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει. κατεβασα ακομα και το titanium buckup αλλα και παλι δεν εχω καταλαβει πως γινεται το buckup .ωστοσο εσβησα καποιες apk. οπως to timescape μεσα απο το titanium buckup (γινεται αυτο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 εκανα τη συσκευη μου root με την x10root apk. αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει. κατεβασα ακομα και το titanium buckup αλλα και παλι δεν εχω καταλαβει πως γινεται το buckup .ωστοσο εσβησα καποιες apk. οπως to timescape μεσα απο το titanium buckup (γινεται αυτο?) Έσβησες το Timescape?? :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Έσβησες το Timescape?? :blink: :blink: :blink: ναι, ετσι κι αλλιως δεν το χρησημοποιω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Kαλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Xperia X10i, η ζωή της μπαταρίας τελικά πως πάει; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Kαλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Xperia X10i, η ζωή της μπαταρίας τελικά πως πάει; εμενα μια μερα με το ζορι κ χωρις πολυ χρηση...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 εκανα τη συσκευη μου root με την x10root apk. αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει. κατεβασα ακομα και το titanium buckup αλλα και παλι δεν εχω καταλαβει πως γινεται το buckup .ωστοσο εσβησα καποιες apk. οπως to timescape μεσα απο το titanium buckup (γινεται αυτο?) Το backup γίνεται από το Menu -> Batch -> Backup all user apps + system data. Το timescape το έχω βγάλει και εγώ. Δυστυχώς θα ανακαλύψεις ότι δεν μπορείς να κάνεις edit επαφές χωρίς αυτό. Εγώ έλυσα το πρόβλημα με το aContacts :D Kαλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Xperia X10i, η ζωή της μπαταρίας τελικά πως πάει; Εμένα έστρωσε η μπαταρία, μια γεμάτη μέρα με 3G και Gmail Push. Αν βέβαια παίζω angry birds ασταμάτητα αλλάζει το πράγμα :p Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Το backup γίνεται από το Menu -> Batch -> Backup all user apps + system data. Το timescape το έχω βγάλει και εγώ. Δυστυχώς θα ανακαλύψεις ότι δεν μπορείς να κάνεις edit επαφές χωρίς αυτό. Εγώ έλυσα το πρόβλημα με το aContacts :D το βρηκα τελικα (ευχαριστω και για το χρονο σου) ,και εγω το aContacts χρησημοποιω:D:D αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι root access για να σβησω κατι εχω μονο απο το titanium backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εμενα παει 2 μερες η μπαταρια με 3G που και που Wifi/Bluetooth και αυτοματη ενημερωση του timescape καθε 3 ωρες. Task-kill οτι περισσευει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εμενα παει 2 μερες η μπαταρια με 3G που και που Wifi/Bluetooth και αυτοματη ενημερωση του timescape καθε 3 ωρες. Task-kill οτι περισσευει! Κι εμένα 2-3 μέρες με σεμνή και ταπεινή χρήση όλων των δυνατοτήτων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspaagyro Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλημέρα σας....θα μπορουσε κάποιος να μου προτεινει κάποιο site καλό που μπορώ να κατεβάσω το navigon για το xperia 10?το navigon που δεν χρειαζεται συνδεση με το ιντερνετ και δουλευει μόνο με τον δορυφορο....ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) υπαρχει καποιο apk. που μπορει να αντικαταστησει το mediascape? οταν εκανα root τη συσκευη εσβησα καποια πραγματα απο μεσα και οταν ανοιγω το τηλ μου βγαινει αυτο το μνμ.(υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας com.google.process.gaps. προσπαθηστε αργοτερα) γνωριζει καποιος να μου πει τι μπορει να εχω κανει??? οταν εισαι root δεν μπορεις να κατεβασεις απο το market??? (η εχω κανει μα#$^ια οσον αφορα την προηγουμενη ερωτηση) Edited September 9, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Πρώτα από όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το αγόρασα σήμερα από το Πλαίσιο στο Mall, το έχω βάλει να φορτίζει αλλά χρειάζομαι τα φόντα σας... Συγκεκριμένα ,ενώ έχω βάλει locale Ελλάδα , δεν θέλει (μα με τίποτα) να μου δώσει Ελληνικό πληκτρολόγιο. Πριν λίγο έκανα και το τελευταίο update από την Sony Ericsson μπας και είχε να κάνει , αλλά.. Εψαξα πιο πίσω μπας και βρώ κάτι αλλα... :(, ειναι και τεράστιο το thread... αν θέλει κανείς να βοηθήσει... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 για να αλαξεις πληκτρολογιο πηγαινε στη μπαρα του ιντερνετ,πατα μια φορα και θα σου βγαλει στη μπαρα ¨πλαισιο γρηγορης αναζητησης εκει πατα παρατεταμενα, μετα μεθοδος εισοδου και τυπικο πληκτρολογιο. επισης στο πληκτρολογιο το κατω αριστερα κουμπι που γραφει Α1 γυρναει απο αγγλικα σε ελληνικα Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Αλλαξα την ανάλυση μιας φωτογραφίας σε 480*854 αλλά οταν παω να την βαλω ταπετσαρια μου βγάζει το παραθυρακι να την "κοψω" και δεν μπορω να την διαλεξω ολοκληρη! Τι να κάνω; χρησιμοποιω το adw launcher και εχω βαλει σταθερη ταπετσαρια(να μην κινειται περα δωθε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 υπαρχει καποιο apk. που μπορει να αντικαταστησει το mediascape? οταν εκανα root τη συσκευη εσβησα καποια πραγματα απο μεσα και οταν ανοιγω το τηλ μου βγαινει αυτο το μνμ.(υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας com.google.process.gaps. προσπαθηστε αργοτερα) γνωριζει καποιος να μου πει τι μπορει να εχω κανει??? οταν εισαι root δεν μπορεις να κατεβασεις απο το market??? (η εχω κανει μα#$^ια οσον αφορα την προηγουμενη ερωτηση) Μάλλον έσβησες κάτι που δεν έπρεπε... Κράτησες backup; Το mediascape μπορείς να το βγάλεις αλλά έχει επιπτώσεις. Για παράδειγμα δεν μπορείς να δεις τα video που τραβάς μέσα από την εφαρμογή της κάμερας. Συγκεκριμένα ,ενώ έχω βάλει locale Ελλάδα , δεν θέλει (μα με τίποτα) να μου δώσει Ελληνικό πληκτρολόγιο. Πριν λίγο έκανα και το τελευταίο update από την Sony Ericsson μπας και είχε να κάνει , αλλά.. Εψαξα πιο πίσω μπας και βρώ κάτι αλλα... :(, ειναι και τεράστιο το thread... αν θέλει κανείς να βοηθήσει... Αν θες να λύσεις το θεμα keyboard μια και καλή προτείνω το HTC_IME. Είναι απλά κορυφή. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 problem with bluetooth. δεν συνδεεται ουτε με το μικρο αδερφακι του, mini experia,ουτε με iphone,htc,win mobile. μου δειχνει οτι ειναι συζευγμενο αλλα οχι συνδεδεμενο. εχω δοκιμασει και το bt file transfer kai pali tipota. εχει κανεις κανενα τετοιο προβλημα; και δεν ξερω τι να ξανω για να βρω λυση... καμια ιδεα!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μάλλον έσβησες κάτι που δεν έπρεπε... Κράτησες backup; Το mediascape μπορείς να το βγάλεις αλλά έχει επιπτώσεις. Για παράδειγμα δεν μπορείς να δεις τα video που τραβάς μέσα από την εφαρμογή της κάμερας. καλημερα,μαλον το προβλημα ειναι οτι εσβησα το google talk. εχω ενα back up αλλα δεν μπορω να το επαναφερω,δεν ξερω πως. διαβασα σε ενα forum αυτο (howto fix it! I made the same mistake! To correct the problem, do this: 1. Download the Android 1.6 recovery image @ HTC - Developer Center 2. Open up the recovery image via WinRAR, WinZip or whatever 3. Locate gtalkservice.apk and ImProvider.apk in \system\app 4. Copy those files to your SDCARD and then unmount when done. 5. Go into Terminal Emulator and enter these commands: su mount -o rw,remount /system cp /sdcard/ImProvider.apk /system/app cp /sdcard/gtalkservice.apk /system/app reboot The phone will return back to normal. This works on any type of ROM!)αλλα δεν ξερω πως να κανω το βημα 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Απ' το να μπεις σ' όλη αυτή τη διαδικασία , που δεν την κόβω να είναι και σωστή , καλύτερα σύνδεσε το κινητό σου με το SEUS και ξαναπέρνα το firmware εκ νέου. Φυσικά θα χάσεις εφαρμογές , επαφές , μηνύματα μπλα μπλα μπλα αλλά είναι ο πιο σωστός τρόπος για να το κάνεις και προσοχή τι κάνεις uninstall από 'κει και πέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 problem with bluetooth. δεν συνδεεται ουτε με το μικρο αδερφακι του, mini experia,ουτε με iphone,htc,win mobile. μου δειχνει οτι ειναι συζευγμενο αλλα οχι συνδεδεμενο. εχω δοκιμασει και το bt file transfer kai pali tipota. εχει κανεις κανενα τετοιο προβλημα; και δεν ξερω τι να ξανω για να βρω λυση... καμια ιδεα!; Καλα με iphone που να χτυπιεσαι δεν θα συνδεθει (εκτος αν ειναι πειραγμενο) Δοκιμασε να επαννεκινησεις το τηλ. η αν δεν εχεις περασει το τελευταιο firmware.. καν'το! Good luck :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλα με iphone που να χτυπιεσαι δεν θα συνδεθει (εκτος αν ειναι πειραγμενο) Δοκιμασε να επαννεκινησεις το τηλ. η αν δεν εχεις περασει το τελευταιο firmware.. καν'το! Good luck :happy: εχω συνδεθει και με iphone...με το bump... και με win mobile. Αλλα απο καποιο σημειο και μετα...δεν συνδεεται με τίποτα. Εχω περασει το απο SEUS το τελευταιο και εχω κανει και restart το τηλεφωνο αλλα τίποτα.... Σε εσενα δηλαδή δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπάρχει τρόπος να δούμε την MAC διεύθυνση του WI-FI interface του κινητού; Εχω σετάρει τον router μου με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει filter (και) μέσω MAC ID για να δίνει πρόσβαση για wi-fi (αλλά και για νορμάλ πρόσβαση) άρα χρειάζομαι το mac id του κινητού για να του δώσω πρόσβαση... (Ακυρο..) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts