Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου κάτι; Πως στέλνουμε μια επαφή μέσω bluetooth? γιατι δεν έχει τέτοια επιλογή όταν πατάμε παρατεταμένα πάνω στην επαφη

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου κάτι; Πως στέλνουμε μια επαφή μέσω bluetooth? γιατι δεν έχει τέτοια επιλογή όταν πατάμε παρατεταμένα πάνω στην επαφη

Όταν μπεις στην επαφή πάτα το πλήκτρο του μενού (αριστερό πλήκτρο) και επέλεξε "Αποστολή επαγγελματικής κάρτας".

Life is good with what you love !!!

Παιδιά SOS στα καλά του καθούμενου το timeescape έπαψε να μου κάνει ανανεώσεις.... δείχνει ότι κάνει ανανέωση αλλά όταν τελειώνει δεν δείχνει τίποτα νέο , γνωρίζω ότι υπάρχουν αλλαγές στα status των φίλων μου αλλά δεν τα βλέπω έχει κολλήσει έτσι εδώ και 2 μέρες χωρίς να εχω αλλάξει το παραμικρό!!! Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα???

Sent from my X10i using Tapatalk

παιδια πως μπορω να διαγραψω απο την συσκευη ενα βιντεο η ενα mp3 και επισης πως γινετε να στειλω ενα αρχειο με bluetooth?

Για να στείλεις αρχείο κατέβασε το Bluetooth file transfer απο το market! Για τη διαγραφή του αρχείου κάποιος manager πιστεύω κάνει τέτοια δουλειά! (π.χ. Astro file manager)

@anastasiszn: Για να διαγράψεις κάποιο αρχείο από την κάρτα sd σου χρειάζεσαι κάποιον File Manager από το Market (όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω). Επίσης αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις File Manager μπορείς απλά να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσω USB και να διαγράψεις μέσα από την κάρτα SD τα βίντεο και τα τραγούδια που θέλεις.

Για αποστολή με Bluetooth δεν χρειάζεσαι το Bluetooth File Transfer. Το x10 δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με τα mini/mini pro και στέλνει κανονικά μέσω Bluetooth ένα αρχείο χωρίς να χρειάζεται εξτρά εφαρμογές. Αν θέλεις να στείλεις ένα κομμάτι π.χ. πήγαινε στο Mediascape βάλε το κομμάτι να παίξει και από τις επιλογές που σου δίνει στο κάτω μέρος πάτα στο εικονίδιο με το φακελάκι και ακολούθως την επιλογή Bluetooth και είσαι OK! :)

Έχω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις!

1) Πως ρυθμίζω το email μέσω της συσκευής;Έχω @windowslive.com, δοκίμασα από τον οδηγό που έχει στην εφαρμογή "email" αλλά τίποτα..Δοκίμασα και με pop3 και με imap..

2)Στο timescape δεν εμφανίζονται όλες οι ενημερώσεις του facebook; Ενώ είχα νέες ενημερώσεις (τις είδα μέσω της ξεχωριστής εφαρμογής του facebook) στο timescape μου εμφάνιζε μια ενημέρωση με κάτι φωτογραφίες που είχε κάνει ένας φίλος 2 ώρες πριν..

Παιδιά SOS στα καλά του καθούμενου το timeescape έπαψε να μου κάνει ανανεώσεις.... δείχνει ότι κάνει ανανέωση αλλά όταν τελειώνει δεν δείχνει τίποτα νέο , γνωρίζω ότι υπάρχουν αλλαγές στα status των φίλων μου αλλά δεν τα βλέπω έχει κολλήσει έτσι εδώ και 2 μέρες χωρίς να εχω αλλάξει το παραμικρό!!! Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα???

3) Στο ευρετήριο μου λέει : "Ο αριθμός μου: Η κάρτα SIM δεν είναι διαθέσιμη", Πατάω εκεί επάνω και μου εμφανίζει τη καρτέλα με τα στοιχεία μου, τι εννοεί όμως;

4) Μπορώ σαν φωτογραφία μιας επαφής να εμφανίζεται αυτή που έχει ο καθένας στο facebook;

5) Στις ρυθμίσεις τηλεφώνου που λέει κατάσταση δεν μου εμφανίζει τον αριθμό μου.Τον δηλώνω εγώ από κάπου;

1) Πιστεύω ότι το ποστ του κ.Κοτσιάνη που σου κάνω παράθεση από κάτω θα σε βοηθήσει , αν δεν τα καταφέρεις , έλα να το ξαναπροσπαθήσουμε... Πάντως εμένα με αυτά μου είχε δουλέψει!

Το PlayNow προς το παρον δε λειτουργει στην Ελλαδα.Για το windowslive θα βαλεις ως smtp server το:smtp.live.com, ως pop3 server το

pop3.live.com,για username και password βαζεις αυτα με τα οποια κανεις login απ'τον browser σου,για τα εισερχομενα οριζεις το port 995 και για τα εξερχομενα οριζεις το port 25 με το ssl ενεργοποιημενο.

2) @tiraklakis , @Angelina_F: Επειδή το πρόβλημα σας είναι παρόμοιο , έχετε ενεργοποιημένη αυτόματη ανανέωση στο Timescape? Αν όχι θα πρέπει ενώ είστε στο Timescape να πιέσετε το πλήκτρο "Μενού" και από 'κει την επιλογή "Ανανέωση".

Στην περίπτωση που έχει κάνει ανανέωση , το βελάκι πάνω (που συμβολίζει αυτή την διαδικασία) μήπως συνοδεύεται από κάποιο κόκκινο θαυμαστικό? Αν ναι αυτό υποδεικνύει κακή ποιότητα σύνδεσης με το ίντερνετ και αδυναμία επικοινωνίας με το όποιο site χρησιμοποιεί το Timescape για να λάβει τις ενημερώσεις του.

Τέλος να ενημερώσω ότι το facebook χθες και προχθές πρέπει να έκανε επισκευές και δεν πήγαινε πολύ καλά ούτε από επιτραπέζιο υπολογιστή , όλοι διαμαρτυρόντουσαν στα status τους. Ίσως να έφταιγε αυτό...

3) Είναι μια κάρτα με τα προσωπικά σου στοιχεία. Μπορείς να προσθέσεις τον εαυτό σου ως επαφή με ότι συνεπάγεται αυτό στην χρήση του τηλεφώνου (tag σε φωτογραφίες κλπ.) αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι αυτό και τι σκοπό εξυπηρετεί.

4) Μπορείς αλλά σε αντίθεση με τα HTC (που το κάνουν από μόνα τους αυτό) εσύ χρειάζεσαι κάποια extra εφαρμογή. Με ένα πρόχειρο search στο market βρίσκω τώρα 2 που δείχνουν αξιόλογες. Δοκίμασε το SyncMyPix και το Facebook Sync. Κράτα όποιο σε βολεύει και πες μας εντυπώσεις.

5) Και σε μένα "Άγνωστο" λέει , αλλά δε βρίσκω το λόγο γιατί να τον δηλώσεις...

Edited by SniFiSniF

Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Facebook. Στο mini που έχω, έχει να βρεί κάτι στο update από την Τρίτη.

Σχετικα με το mail παντως αν δεν σου παιξει για τα εξερχομενα το port 25 και SSL, οπως εκατσε σε μενα, δοκιμασε security type: TLS και πορτα 587.

Δεν ξερω γιατι, αλλα δουλευει...:D

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Το email ρυθμίστηκε κανονικά αν και μου δείχνει μόνο τα εισερχόμενα! Για τα εξερχόμενα;

To timescape μήπως έχει γενικά πρόβλημα; Ακόμη και τις κλήσεις που δείχνει εμφανίζει χθεσινές ενώ εγώ μίλησα και πριν 5 λεπτά! Πατάω ανανέωση αλλά τίποτα..

Έχεις rooted την συσκευή σου? Αν ναι , ποια έκδοση firmware έχεις και με ποιο τρόπο από τους 2 έκανες το root?

Δεν έχω κάνει root..Παίζει ρόλο;

Όχι , αν είχες κάνει , ίσως έπαιζε ρόλο η μέθοδος που χρησιμοποίησες , αλλά αφού δεν έχεις κάνει τότε κάτι άλλο θα φταίει ... :confused:

Τις αυτόματες ενημερώσεις στο facebook τις έχω στο "ποτε" και κάνω μόνος μου ανανεώσεις. Το ίδιο κάνω και στο timescape..Μήπως χρειάζομαι κάποια εφαρμογή;

Παιδια την βοηθεια σας!!!Θα πουλησω το Χ10 κ θα παρω το iphone 4 πως μπορω οοοοτιιι εχω μεσα να τα διαγραψω??φωτογραφιες τηλεφωνα λογαριασμους facebook email κτλ???

κ κατι αλλο το bluetooth δεν δουλευει?

Edited by mmaria_82

Όταν μπεις στην επαφή πάτα το πλήκτρο του μενού (αριστερό πλήκτρο) και επέλεξε "Αποστολή επαγγελματικής κάρτας".

Ευχαριστώ!!!

Παιδια την βοηθεια σας!!!Θα πουλησω το Χ10 κ θα παρω το iphone 4 πως μπορω οοοοτιιι εχω μεσα να τα διαγραψω??φωτογραφιες τηλεφωνα λογαριασμους facebook email κτλ???

κ κατι αλλο το bluetooth δεν δουλευει?

Μαράκι σου 'πεσε βαρύ το Android εν τέλη ε? Παράπονο δεν έχω , το πάλεψες!!! :)

Λοιπόν για να διαγράψεις όλα τα περιεχόμενα εντός της συσκευής (δηλαδή Επαφές , SMS , MMS , Εφαρμογές , Κωδικούς Wi-Fi κλπ. κλπ.) πάνε:

Ρυθμίσεις -> Κάρτα SD & Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου -> Επαναφορά Εργοστασιακών Δεδομένων

Για να διαγράψεις όλα τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης όπως Φωτογραφίες , Βίντεο , Μουσική , Κατεβασμένα Αρχεία , εγκατεστημένα αρχεία εφαρμογών (όπως π.χ. οι χάρτες των GPS κλπ.) πάνε:

Ρυθμίσεις -> Κάρτα SD & Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου -> Αφαίρεση Κάρτας SD

Αμέσως μετά θα ενεργοποιηθεί η επιλογή Διαμόρφωση Κάρτας SD. Επέλεξε την και όλα τα περιεχόμενα που προανέφερα θα διαγραφούν.

Και είσαι έτοιμη. Στείλε μου ένα PM αν θέλεις με πληροφορίες. Πόσο το πουλάς , τιμή , χρώμα , διάρκεια χρήσης , από που το αγόρασες κλπ. :)

Μαράκι σου 'πεσε βαρύ το Android εν τέλη ε? Παράπονο δεν έχω , το πάλεψες!!! :)

Λοιπόν για να διαγράψεις όλα τα περιεχόμενα εντός της συσκευής (δηλαδή Επαφές , SMS , MMS , Εφαρμογές , Κωδικούς Wi-Fi κλπ. κλπ.) πάνε:

Ρυθμίσεις -> Κάρτα SD & Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου -> Επαναφορά Εργοστασιακών Δεδομένων

Για να διαγράψεις όλα τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης όπως Φωτογραφίες , Βίντεο , Μουσική , Κατεβασμένα Αρχεία , εγκατεστημένα αρχεία εφαρμογών (όπως π.χ. οι χάρτες των GPS κλπ.) πάνε:

Ρυθμίσεις -> Κάρτα SD & Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου -> Αφαίρεση Κάρτας SD

Αμέσως μετά θα ενεργοποιηθεί η επιλογή Διαμόρφωση Κάρτας SD. Επέλεξε την και όλα τα περιεχόμενα που προανέφερα θα διαγραφούν.

Και είσαι έτοιμη. Στείλε μου ένα PM αν θέλεις με πληροφορίες. Πόσο το πουλάς , τιμή , χρώμα , διάρκεια χρήσης , από που το αγόρασες κλπ. :)

Καλημερα!!!!Οχι ισα ισα αρχισε να μου αρεσει κιολας απλα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο του iphone 4:lol::lol:Αν βρω να το πουλησω στα χρηματα που θελω θα το δωσω διαφορετικα θα το κρατησω κ θα παρω κ το αλλο!!:D

Τις αυτόματες ενημερώσεις στο facebook τις έχω στο "ποτε" και κάνω μόνος μου ανανεώσεις. Το ίδιο κάνω και στο timescape..Μήπως χρειάζομαι κάποια εφαρμογή;

Δοκιμασες να συνδεθεις σε δικτυο wifi και μετα να κανεις ανανεωση?

Καμια φορα με gprs οπου δεν εχει 3G καλυψη αργει παρα πολυ να κανει ανανεωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασες να συνδεθεις σε δικτυο wifi και μετα να κανεις ανανεωση?

Καμια φορα με gprs οπου δεν εχει 3G καλυψη αργει παρα πολυ να κανει ανανεωση.

Σημερα μου εκανε καποιες ανανεωσεις αλλα παλι δεν εμφανιζονται ολες. Οταν Καποιος ανεβαζει ενα βιντεακι στο fb δεν θα επρεπε να εμφανιζεται;οι δημοσιευσεις που κανει καποιο γκρουπ οπου ειμαι γραμμενος;

Καμια καλη εφαρμογη για να δειχνει καιρο; Δοκιμασα το accuweather αλλα τιποτα. Ουτε το fancy widgets βρηκα!

Σας κατεβαζει απο το market? Εμενα οχι:-$ κ κατι αλλο υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να βλεπω τηλεοραση απο το κινητο??? Edited by mmaria_82

γεια σας ειναι επειγον οποιος θελει ας μ απαντησει σας αρακαλω στην φορτιση οταν ειναι ανοιχτο το κινητο μεχρι ποσο % παει??ευχαριστω εκ των πρωτερων...

Σας κατεβαζει απο το market? Εμενα οχι:-$ κ κατι αλλο υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να βλεπω τηλεοραση απο το κινητο???

Έτρωγε κάποιο κόλλημα το μεσημέρι και μερικές εφαρμογές δεν τις κατέβαζε για ανανέωση αλλά μετά συνήλθε.

Δεν γνωρίζω τέτοιο πρόγραμμα.

γεια σας ειναι επειγον οποιος θελει ας μ απαντησει σας αρακαλω στην φορτιση οταν ειναι ανοιχτο το κινητο μεχρι ποσο % παει??ευχαριστω εκ των πρωτερων...

Μέχρι 100%.

Αλλά πρόσεχε, άμα το αφήσεις παραπάνω από όταν σβήσει το πράσινο φωτάκι θα αρχίσει πάλι να πέφτει μέχρι κάποιο σημείο, νομίζω κάτω από 90%, μέχρι να ξαναρχίσει να φορτίζει.

Οπότε άμα το έβαλες το βράδυ και το πρωί δεν ήταν 100% είναι λογικό.

Life is good with what you love !!!

μέχρι 100% φυσικά. αλλά αν κάνει πολύ ζέστη στο δωμάτιο που φορτίζεις μπορεί να σταματήσει πολύ νωρίτερα.

# sent from my X10 using Tapatalk

¨Αντε να δούμε τι θα γίνει με όλες αυτές τις παιδικές ασθένιες και το πότε θα κάνουν την γεναία αναβάθμιση, γιατί είναι κρίμα να το χαντακώνουν το κινήτό μας

Σημερα μου εκανε καποιες ανανεωσεις αλλα παλι δεν εμφανιζονται ολες. Οταν Καποιος ανεβαζει ενα βιντεακι στο fb δεν θα επρεπε να εμφανιζεται;οι δημοσιευσεις που κανει καποιο γκρουπ οπου ειμαι γραμμενος;

Καμια καλη εφαρμογη για να δειχνει καιρο; Δοκιμασα το accuweather αλλα τιποτα. Ουτε το fancy widgets βρηκα!

Το timescape δείχνει μόνο τα status και τα προσωπικα μηνύματα του inbox στις ενημερώσεις. Ούτε video-posts ούτε δημοσιεύσεις από group.

Για εφαρμογή καιρού δοκίμασε το Weather & Toggle widget το οποίο όμως έιναι επί πληρωμή στο market. Αν ψάχνεις κάποιο καλό και free κοίτα το snowstorm widget αλλά εμένα προσωπικα δεν μου αρέσει.

καλημερα!!!ξερυμε αν αυτα τα ακουστικα ειναι συμβατα με το Χ10????

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mh907?cc=gr&lc=el

γιατι δεν μπορω να κατεβασω αυτη την εφαρμογη??

http://www.appbrain.com/app/com.adobe.flashplayer

Παιδια κατι εκανα στο τηλεφωνο κ εχασα τα ΠΑΝΤΑ μεσα απο αυτη την σελιδα μπορω να περασω τις εφαρμογες που ειχα?

http://www.appbrain.com/apps/hot/

Edited by mmaria_82

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10