Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα έχει την version GENERIC 1234-7536.Αν αλλάξουμε το build.prop το τηλέφωνο θα πάρει την σωστή αναβάθμιση;Αυτή που θα έπαιρνε και αν περίμενα να έρθει κανονικά δηλαδή;Υπάρχει κάποια διαφορά;

Όχι δεν υπάρχει

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να ροοταρω 2.1 για να κάνω το update? Θα υπάρχει εγγύηση μετα κανονικά με το πατέντα- επίσημο update;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

πως να κανω αυτα που λεει με το flashtool αφου το τηλ δεν ανοιγει καθολου ,μαυρη οθονη λεμε, και οταν το βαζω στο usb αναβει το κοκκινο λαμπακι.....πακετο λεμε !!!!!

για να flashareis με το flashtool δεν χρειάζεται να ανοίξεις το κινητό.

Το έχεις κλειστό, αποσυδενδεμένο απ το usb καλώδιο.

Τρέχεις το flashtool και όταν σου βγάλει μήνυμα ότι πρέπει να συνδέσεις το κινητό τότε κρατάς πατημένο το back button και ταυτόχρονα συνδέεις το usb Καλώδιο.

Το ότι σου ανάβει κόκκινο λαμπάκι σημαίνει ότι το κινητό δεν είναι ψόφιο.

Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να ροοταρω 2.1 για να κάνω το update? Θα υπάρχει εγγύηση μετα κανονικά με το πατέντα- επίσημο update;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Με το flashtool αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το debugging. Άμα περάσεις την 2.3.3 απ το PCC ή το SEUS το κινητό δεν θα είναι rooted οπότε δεν θα έχεις θέμα με εγγύηση.

Καταλάθως έσβησα εναν φάκελο μέσα απο τον system και μου χάλασε η ανάλυση της οθόνης...δηλαδή όλα είναι αν θυμάστε παλία που παιζαμε παιχνιδάκια java και αμα είχες μεγάλη αναλυση η εφαρμογή έτρεχε στην μισή οθόνη κα΄πως έτσι είναι...ξέρετε τι μπορώ να κάνω?

Ε αφου τελείκα δεν βρήκα κατί ώστε να το φτιάξω μέσω flashtool πέρασα πάλι την 2.1 και μου βγήκε και η αναβάθμιση για 2.3.3 ολα με βοήθεια απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16110039#post16110039

Edited by blamis

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. θα έπρεπε να επανέλθουν όλα με το restore.

Κατά την διαδικασία επαναφοράς σου έβγαλε μηνύματα λάθους;

Είχα περάσει link2sd.

Ουσιαστικά αυτό που δεν κάνει restore είναι το partition του ext2.

Είναι λογικό?

παιδιά sos !! εκανα την αναβάθμιση απο companion ολα καλά έγινε η αναβάθμιση απλα απο τη βιασύνη μου να τη κανω φαίνεται την πάτησα η ελπίζω να υπάρχει καπια λύση... όσες φορές έκανα αναβάθμιση κ στη προηγούμενη σε 2.2 για να σώσω επαφές μηνύματα εκανα μπακαπ απο το μενού της σονυ ερικσον που εχει μέσα κ τα αποθήκευα ολα στη καρτουλα κ μετά απο την αναβαθμιση πατούσα επαναφορά εβρισκε το αρχειο κ τα επανέφερε ολα μια χαρα.Το θεμα τωρα εδώ ειναι πως στην 2.3 δεν βρίσκω πουθενά το μπακαπ της σονυ.... λεω αποκλιεται δ το βλεπω μαλλον αλλα οντως δεν υπαρχει ετσι ειναι κ σε σας το βγαλανε ? τωρα βρηκανε..κ δ μπορω να επαναφερω τιποτα :(

Βρήκα λύση ευτυχώς !! εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16171886 κατεβάζετε το backup and restore .apk το κανείς install και όλα οκ :)

Edited by MaIdeN
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε αφου τελείκα δεν βρήκα κατί ώστε να το φτιάξω μέσω flashtool πέρασα πάλι την 2.1 και μου βγήκε και η αναβάθμιση για 2.3.3 ολα με βοήθεια απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16110039#post16110039

Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής στο βήμα 3? ποιό απ' όλα τα αρχεία που άνοιξαν?

Ok,τα κατάφερα...έχω πλέον 2.3! πολύ καλύτερο!!!!! :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by zxr
Συνεχόμενα μηνύματα

Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος για 2.3 με ρουτ?

Η απλά περνάμε την 2.3 επίσημα και περιμένουμε?

Sent from my X10i using Tapatalk

.

Asteroshouse.gr ...................

Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος για 2.3 με ρουτ?

Η απλά περνάμε την 2.3 επίσημα και περιμένουμε?

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δε λένε για root αλλα μόνο για pre-root rom ,οπότε υπομονή μέχρι να έρθει.

Επειδή δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με πέρασμα άλλης Rom να κάνω το επίσημο update και να περιμένω το root ή να μην το κάνω ακόμα?

Εσείς που περάσατε την 2.3 βάλατε νέα Rom ή έχετε την επισημη unrooted?

.

Asteroshouse.gr ...................

Επειδή δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με πέρασμα άλλης Rom να κάνω το επίσημο update και να περιμένω το root ή να μην το κάνω ακόμα?

Εσείς που περάσατε την 2.3 βάλατε νέα Rom ή έχετε την επισημη unrooted?

prerooted WB-XPERIA TW Gingerbread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192988

Το πέρασμα της είναι σχετικά απλό.

Θέλω και εγώ το back up & restore αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση. Τι μπορώ να κανω?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Είχα περάσει link2sd.

Ουσιαστικά αυτό που δεν κάνει restore είναι το partition του ext2.

Είναι λογικό?

Το partition βρίσκεται στην κάρτα μνήμης, οπότε δεν επηρρεάστηκε μια και το backup γίνεται στη μνήμη του τηλεφώνου.

Φοβάμαι πως με την εγκατάσταση της 2.3.3 όμως κάποια δεδομένα αντικαταστάθηκαν μια και στην Gingerbread το app2sd

είναι default.

Παίδες τι συμβαίνει με τα μηνύματα που στα Ελληνικά δέχεται μόνο 60-70 χαρακτήρες καμμιά λύση?

Handcent SMS... ;)

καλη προσπαθεια αλλα δυστυχως δεν θελει να μου κανει το χατιρι...ευχαριστω παντος για τη βοηθεια!!:O

Αν δεν έβγαλες ακόμα άκρη δες εδώ

Edited by Reignman

Εγω με της σονυ ερικσον το μπακαπ που έκανα μια χαρά όλα τα επανέφερε χωρίς κανένα πρόβλημα κ επίσης μου επανέφερε μέχρι και ολες τις εφαρμογές απο το μάρκετ οσες είχα βάλει πριν διάλεγα πάλι πιες ήθελα ολες η μερικές κ τις ξαναεκανε εγκαταστασει οπότε στην ουσία δεν χάθηκε τίποτα... πολύ χρήσιμο ενω στις προηγούμενες επαναφορές δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα (εκτός αν υπήρχε κ δ μου το έβγαζε γιατί τότε δεν είχα κάνει επαναφορά ενώ ήμουν online μπορεί να κάνω κ λάθος) , τώρα για αλλα προγραματακια δεν ξέρω ισως να έχει και καλύτερα :) πάντως ολα τέλεια με την 2.3 παει σφερα σαν έχω καινούριο κινητό το έχω λιώσει και το εφε οταν κλείνεις την οθόνη απλά τα σπάει σαν τις παλιες tv :lol: το μόνο πάντως κουφό που μ έκανε δεν μου το είχε ξανακάνει πριν σε προηγούμενες εκδόσεις ήτανε οταν πήγα να πάρω τηλέφωνο κ πάτησα να πάρω έφαγε σκάλωμα κοκάλωσε τελείως κ έκανε restart απο μόνο του κουφό :confused: Edited by MaIdeN
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην χαθεί στην παραπάνω συνένωση...

Επιτέλους ευχάριστα νέα!!!

Βγήκε διαδικασία για να κάνουμε rooted την 3.0.1.G.0.75...

Οδηγίες στο παρακάτω URL.. Προσοχή δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά κάποιοι που ακολούθησαν

τη διαδικασία είχανε θετικά αποτελέσματα!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196808

Edited by Reignman

καλησπέρα,

Θέλοντας να κάνω αναβάθμιση στο x10 προχώρησα πρώτα σε backup με την εφαρμογή που είχε "backup & επαναφορά".

Κάνω την αναβάθμιση και όλα οκ μέχρι που βλέπω οτι η εφαρμογή "backup & επαναφορά" πλέον δεν υπάρχει στο menu με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επαναφέρω τις επαφές (αυτό μα καίει περισσότερο) και όλα τα υπόλοιπα.

υπάρχει λύση ?

μήπως αν εγκαταστήσω το mybackup απο το market θα μπορέσει να δει τα δεδομένα που είναι από άλλη εφαρμογή ?

ευχαριστώ

καλησπέρα,

Θέλοντας να κάνω αναβάθμιση στο x10 προχώρησα πρώτα σε backup με την εφαρμογή που είχε "backup & επαναφορά".

Κάνω την αναβάθμιση και όλα οκ μέχρι που βλέπω οτι η εφαρμογή "backup & επαναφορά" πλέον δεν υπάρχει στο menu με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επαναφέρω τις επαφές (αυτό μα καίει περισσότερο) και όλα τα υπόλοιπα.

υπάρχει λύση ?

μήπως αν εγκαταστήσω το mybackup απο το market θα μπορέσει να δει τα δεδομένα που είναι από άλλη εφαρμογή ?

ευχαριστώ

99,9% δεν γίνεται αυτό που λες..

Κάνε μια δοκιμή με αυτό αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα

μια και παραμένω στην 2.1 μέχρι να έρθει επίσημα για το δικό μου kit.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία εφαρμογή για τα μηνύματα που να βγαίνει το κλασσικό πληκτρολόγιο?

Οταν παω να γραψω μου λεει: υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης htc_ime mod(διαδικασια jonasl.ime). Προσπαθηστε ξανα.

τι φταιει?

Παιδιά, αυτη η καρτα μνημης http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=822283A84CFF1E49AD302FC9D00F1A11&pa=671CDCD21523A94287C3265E367E2F59# ειναι συμβατή με το κινητο ??
WIND :D

• Administrators
Παιδιά, αυτη η καρτα μνημης http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=822283A84CFF1E49AD302FC9D00F1A11&pa=671CDCD21523A94287C3265E367E2F59# ειναι συμβατή με το κινητο ??

Είναι ναι.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10