mr_element Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Βρήκα και την MiUI. Ορίστε! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Με stock λειτουργικό δεν γίνεται. Αν έχεις περάσει κάποια custom ROM που να το υποστηρίζει , δοκίμασε το Barnacle WiFi Tether. :) Και εγώ έτσι νομιζα αλλά γίνεται και με stock 2,1 rom αλλα με το barnacle όπως σωστά προανεφερες.Δοκιμασμενο αυτή την στιγμή σου γράφω με το Acer iconia tab a500 με 3g που μου δίνει το stock 2,1xperia:D:D Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι "φοράς" την 2.2.1 του Achotjan...! :p Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καλημερα. Εχω το xperia x10 με baseband .54 δεν μπορω να βρω μια καλη εκδοση (custom) που να εχει σημα. Εχω περασει 2.2.1 , 2.3.4 απο τους xda αλλα ολα μου βγαζουν unknown baseband. Ποια ειναι η καταλληλη ή πως αλλαζω το baseband σε μεγαλυτερο για καλυτερη αποδοση? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καλημερα. Εχω το xperia x10 με baseband .54 δεν μπορω να βρω μια καλη εκδοση (custom) που να εχει σημα. Εχω περασει 2.2.1 , 2.3.4 απο τους xda αλλα ολα μου βγαζουν unknown baseband. Ποια ειναι η καταλληλη ή πως αλλαζω το baseband σε μεγαλυτερο για καλυτερη αποδοση? Εγώ "φοράω" την MIUI Froyo του TripNRaver http://android.modaco.com/content/sony-ericsson-xperia-x10-x10-modaco-com/340637/rom-18-06-tripnmiui-iris-1-7-froyo-on-the-road-to-revolution/ χωρίς προβλήματα. Για την αλλαγή του baseband δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=960527 έχει όλα τα BB, αλλά εγώ έχω το καλύτερο σήμα και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με ΒΒ .49 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Εγώ "φοράω" την MIUI Froyo του TripNRaver http://android.modaco.com/content/sony-ericsson-xperia-x10-x10-modaco-com/340637/rom-18-06-tripnmiui-iris-1-7-froyo-on-the-road-to-revolution/ χωρίς προβλήματα. Για την αλλαγή του baseband δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=960527 έχει όλα τα BB, αλλά εγώ έχω το καλύτερο σήμα και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με ΒΒ .49 οκ την περασα και εγω , βεβαια ειναι λιγο μπερδεμενη αλλα θα το βρω. το AP2SD τι προυποθεσεις θελει? Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 οκ την περασα και εγω , βεβαια ειναι λιγο μπερδεμενη αλλα θα το βρω. το AP2SD τι προυποθεσεις θελει? Να μπορεί η εφαρμογή να εγκατασταθεί στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile2 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Να μπορεί η εφαρμογή να εγκατασταθεί στην SD. ναι αλλα τι θελει να κανω στην καρτα για να παιξει σωστα γιατι τωρα μου λεει unavailable Παράθεση http://www.gsmblog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 ναι αλλα τι θελει να κανω στην καρτα για να παιξει σωστα γιατι τωρα μου λεει unavailable Με την TripNMIUI 1.7 εγώ δεν έκανα τίποτα. Αν θέλεις να μετακινήσεις εφαρμογές στην SD, settings->applications->manage applications-> επιλογή της εφαρμογής->move to sd Αν η εφαρμογή δεν μπορεί να μετακινηθεί η επιλογή move to sd είναι disabled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ξαναγυρισα σε stock :-p Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Αμαν και πως κανεται ετσι.. Κανα δυο μηνακια και περνουμαι την οριτζιναλ 2.3 που αν μας το λεγανε πριν τιν 2.1 που την περημεναμε δεν θα το πυστευαμε με τπτ. Ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα (απο την σονη γιατι απο αλλες ρομ ηταν θεμα χρονου :-ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) και εγω κατεληξα στην TripNMiUI "Iris" 1.7 Froyo. Βεβαια εχω το κινητο 24 ωρες μονο αλλα κανα 2 ακομα που δοκιμασα δεν μου κανανε το "κλικ". Αυτη προς το παρων φαινεται πολυ καλη (σταθερη λειτουργικη κτλ). Ειχα το 54ΒΒ δεν ξετρελαθηκα περασα σε 58 και τωρα εχω το 67.Μενω σε σπιτι-bunker :p και το σημα ειναι προβλημα για μενα και με 54 και 58 δεν ειχα ουτε για πλακα.Η 67 παει προς το παρων καλα αν και λενε ολοι για την 61 με την TripNMiUI.Θα κρατηψω αυτο και βλεπουμε. 2.3 επισημα σε κανα μηνα απ'οτι ειδα ε? edit:Απ'οτι ειδα δεν εχει καθολου φλας η καμερα.ουτε με το Vignette μου δινει την επιολογη.καμια λυση που μου ξεφευγει? Edited July 9, 2011 by nikolis2000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 @nikolis2000: Με κάποιο led flash application από το market φίλε μου. Πετάς το widget-ακι στην οθόνη , δίπλα στο εικονίδιο της κάμερας και κάθε φορά που θες νυχτερινή λήψη πριν ανοίξεις την κάμερα ανοίγεις το led πρώτα με το widget. Σε μερικά led applications όταν ανοίγεις την κάμερα ίσως το led να σβήνει , αυτό θα συμβαίνει γιατί δεν είναι προγραμματισμένα να κρατάν το led ανοιχτό παράλληλα με κάποια άλλη εφαρμογή (π.χ. κάμερα στην προκειμένη). Απλά δοκίμασε κάποιο άλλο. Υπάρχουν 1-2 που δουλεύουν σίγουρα! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 mr_element (επειδη βλεπω χρησιμοποιεις tripnmiui) αλλα και οποιοσδηποτε αλλος ξερει ας μου πει....! google maps και navigation μπορουμε να περασουμε στην εν λογο froyo rom? αν και κατεξοχην χρησιμοποιουσα τις rom του wolfbreak λεω να αλλαξω λιγο...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ναι ρε , άνετα! Απλά εγκατέστησε το Market Enabler ρύθμισε το να γίνει fake T-Mobile [us] , κατέβασε τα Google Maps (αυτό θα εγκαταστήσει επίσης το Latitude , το Places και το Navigation). Edit: Αν ρωτάς για 3rd party navigation και σ' αυτό η απάντηση είναι "Ναι". Το GPS δουλεύει κανονικότατα και με μεγάλη ακρίβεια. Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ναι ρε , άνετα! Απλά εγκατέστησε το Market Enabler ρύθμισε το να γίνει fake T-Mobile [us] , κατέβασε τα Google Maps (αυτό θα εγκαταστήσει επίσης το Latitude , το Places και το Navigation). Edit: Αν ρωτάς για 3rd party navigation και σ' αυτό η απάντηση είναι "Ναι". Το GPS δουλεύει κανονικότατα και με μεγάλη ακρίβεια. α ωραια!!! του google εννοουσα! οκ θα τα περασω ετσι right away! ωραια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Παιδια πως κανω hard reset με τα πληκτρα της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Παιδια πως κανω hard reset με τα πληκτρα της συσκευης; http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-x10/xperia-x10-guides/560612/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_x10.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Φιλε μου προσπαθω αλλα δεν γινετε τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 δεν μπαινει σε recovery mood? τι προβλημα υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Παιδια πως κανω hard reset με τα πληκτρα της συσκευης; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3289130#post3289130 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Ήμουν σήμερα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για να πάρω την επιδότηση μου και ρωτάω τον υπάλληλο για την υπηρεσία που έχουν και παίρνουν μεταχειρισμένα! Και μου λέει αν το κινητό δουλεύει κανονικά και δεν έχει χτυπήματα τότε 30 ευρώ!!! Εννοείτε δεν το έδωσα αλλά όταν ένα κινητό έκανε κοντά στα 600 ένα χρόνο πριν τότε τα 30 είναι όχι ψίχουλα αλλά κάτι λιγότερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 χρησιμοποιούσα το 2in1 εδώ και πολύ καιρό, αλλά με την αναβάθμιση σε 2.1 μου παρουσιάστηκε ενα μεγάλο πρόβλημα. Κάθε φορά που αλλάζω την ενεργή σύνδεση το κινητό κάνει αυτόματα εκτροπή στον μη ενεργό αριθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Κάθε φορά, λοιπον, πρέπει να απενεργοποιώ την προωθηση με το χερι, μέσα απο το μενού, αφού δε βγάζει ούτε το εικονίδιο της προωθησης στη μπαρα ειδοποιήσεων. Φυσικά μερικές φορες το ξεχνάω και χάνω κλήσεις, αλλά είναι και εξαιρετικά εκνευριστικό να πρεπει κάθε φορά να απενεργοποιώ την προώθηση. Έχει κανενας αντίστοιχο προβλημα - ξέρει τη λύση; Μήπως στους υπολοιπους λειτουργει κανονικά και εγω ειμαι ο γκαντέμης; οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 χρησιμοποιούσα το 2in1.... ...Μήπως στους υπολοιπους λειτουργει κανονικά και εγω ειμαι ο γκαντέμης; οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη Έτσι είναι σε όλους μας και μάλιστα η κατάσταση δεν αλλάζει ούτε στην 2.2, ούτε στη 2.3.4 :-( Sent from my X10mini using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Kαλησπερα!Εγραψα σε αυτο το thread για να ρωτησω για ενα χ10 ενος φίλου.Χτες εκει που δουλευε κανονικα το κινητο,ξαφνικα κολλησε η οθονη,και του εσβησε,απο τοτε δεν ξαναανοιξε,οσο και να προσπαθουσε.Επισης οταν συνδεει το φορτιστη πάνω ,η οθονη παραμενει σβηστη και δεν δειχνει να φορτιζει,το δοκιμασε και στο λαπτοπ,για να το φορτισει απο το Usb.TΙ εγινε χαλασε μονο του.Παντως εχει αλλο ενα χρονο εγγυηση.Απλα δεν ξερω αν θα υπαρχει προβλημα επειδη ειναι ροοτ στο κινητο.Απο την αλλη το κινητο δεν αναβει καθολου,λογικα κάηκε,οποτε δεν νομιζω να καταλαβουν τιποτα στην sony ericsson.Εσεις τι λέτε;ευχαριστώ! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts