PropheT Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Ενα σαββατοκύριακο λέμε να φύγουμε και μας ανάβετε φωτιές. Ας μας πει κάποιος τι ακριβώς βγήκε γιατί δεν έχουμε και wifi #%&&&%#%:/( :-( Sent from my X10i using Tapatalk Τίποτα δεν βγήκε, ηρέμησε :lol: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jason93 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Έχουμε κανά νέο για το πότε θα βγει update?? Παράθεση Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματάς πότε να ρωτάς. Η περιέργεια έχει το δικό της λόγο ύπαρξης. -Άλμπερτ Αϊνστάιν- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Έχουμε κανά νέο για το πότε θα βγει update?? Τέλη Σεπτεμβρίου? :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 παιδιά είδα και γω βελτίωση στο ακουστικό μας επιτέλους κάτι σαν να έγινε... το κατάλαβα γιατί όταν μιλούσα πιο πριν που ήτανε τελείως χαμηλό το πίεζα πολύ μέσα στο αυτί για να ακούω καλά ειδικά όταν ήμουνα έξω και με φασαρία. Τώρα είδα χωρίς να το πιέζω ακούω μια χαρά κάπως ανέβηκε λίγο η ένταση σίγουρα!! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 να ρωτησω μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη να κατεβαζει βιντεο???????????????? Απο το YouΤube ας πουμε? Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπέρα, βλεπω και σε αυτο αλλα και σε άλλα θεματα σχετικα με το root της συσκευης χ10, αλλα δεν εχω καταλάβει, τι ειναι το root, για ποιο λόγο να κανουμε την συσκευη root, και σε τι χρισημευει να ειναι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Καλησπέρα, βλεπω και σε αυτο αλλα και σε άλλα θεματα σχετικα με το root της συσκευης χ10, αλλα δεν εχω καταλάβει, τι ειναι το root, για ποιο λόγο να κανουμε την συσκευη root, και σε τι χρισημευει να ειναι root? Επειδη εχει αναφερθει αρκετες φορες και να σου πω την αληθεια με ολη αυτη τη ζεστη βαριεμαι να τα γραψω ολα αυτα :p, ριξε μια ματια ΕΔΩ. Σε γενικες γραμμες εχεις τον πληρη ελεγχο της συσκευης σου παιρνοντας δικαιωματα παραμετροποιησης που ο κατασκευαστης δεν σου δινει εξ αρχης. Edited August 16, 2010 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Απο το YouΤube ας πουμε? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:p Κατεβασε το JetVD-YouTubeAid απο το market κι εισαι ετοιμη... :) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Το hard reset γινεται μεσα απο το μενου του τηλεφωνου ? (Ρυθμίσεις ->Καρτα SD & αποθυκευτικος χωρος τηλεφωνου -> Επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων) ή υπαρχει αλλός τρόπος? Επισης μεσα απο την καρτα πως θα παρω μονο τις επαφες που έχω κανει back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Κατεβασε το JetVD-YouTubeAid απο το market κι εισαι ετοιμη... :) σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) Πως το κατεβαζω??βρισκω το βιντεο αλλα δεν εχει καπου επλογη να το κατεβασω..:((( Edited August 16, 2010 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Το hard reset γινεται μεσα απο το μενου του τηλεφωνου ? (Ρυθμίσεις ->Καρτα SD & αποθυκευτικος χωρος τηλεφωνου -> Επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων) ή υπαρχει αλλός τρόπος? Επισης μεσα απο την καρτα πως θα παρω μονο τις επαφες που έχω κανει back up? Μπορεις να το κανεις και μεσω SEUS ξαναπερνωντας του το firmware. Τις επαφες με ποιο προγραμμα τις εκανες bαckup? Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 δειτε εδω. ενδιαφερον.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=755723 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 my homescreen. Καλησπερα, μπορεις να μας πεις πως εκανες αυτο το εντυπωσιακο home; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3274681#post3274681 Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Μπορεις να το κανεις και μεσω SEUS ξαναπερνωντας του το firmware. Τις επαφες με ποιο προγραμμα τις εκανες bαckup? To seus δεν ξέρω τι είναι... to back up το εκανα μεσα απο το κινητο.. εχει μια επιλογη οταν εκανα το update, διμηουργια αντιγραφων ασφαλείας και ανακτηση ομως το προβλημα τωρα ειναι κανοντας ανακτηση απο το ιδιο το προγραμμα (απο την καρτα δηλαδη που εχουν αποθυκευτει) δεν μου τις εμφανιζει όλες.. :( Απο οτι καταλαβαινω τις εχει κανει back up όλες... γιατι ειναι 85, ενω περναει μονο 7-8. Επισης η καταληξη τους ειναι .sbf και δεν ξερω με τι πργραμμα να τις ανοιξω το χαρντ ρεσετ το εκανα απο το τηλ, ρυθμισεις καρτα σντ, επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων αλλα απο οτι καταλαβα δεν ειναι χαρντ ρεσετ Edited August 16, 2010 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 To seus den ksero ti einai. to back up to ekana mesa apo to kin...exei mia epilogi otan ekana to update, dimiourgia antigrafon kai anaktiksis. omos to problima einai tora oti kanontas anaktisi apo to idio progamma den mou tis emfanizei oles.. :( Apo oti katalabaino tis exei kanei back up oles..giati einai 85, eno pernaei mono 7-8. Episi i kataliksi tous einai .sbf den ksero me ti programma na tis do.... (Sorry apo tous admin-moderators ktl, gia ta greekglish, alla grafo apo ena mac mias filis kai den kserei pos allazoun glossa, otan mporeso tha to allakso to kimeno me ellinika..) Λοιπον κοιτα να κανεις το αντιγραφο και μεσα απο τις επιλογες των επαφων - Πληκτρο Μενου>Περισσοτερα>Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας. Θα σου δημιουργησει ενα αρχειο .vcf το οποιο ειναι αναγνωρισιμο απο τα Παραθυρια της Μικρομαλακης. Αυτο το αρχειο αποθηκευεται στο path: /sdcard/system/PIM. Το SEUS (Sony Ericsson Update Service) ειναι ενα προγραμμα για την αναβαθμιση του firmware των SE. To κατεβαζεις απο την επισημη ιστοσελιδα της εταιριας. (Αληθεια δεν του εχεις κανει ακομα update?). Με αυτο εκτος απο update μπορεις να του ξαναπερασεις το τελευταιο fw απο πανω. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Λοιπον κοιτα να κανεις το αντιγραφο και μεσα απο τις επιλογες των επαφων - Πληκτρο Μενου>Περισσοτερα>Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας. Θα σου δημιουργησει ενα αρχειο .vcf το οποιο ειναι αναγνωρισιμο απο τα Παραθυρια της Μικρομαλακης. Αυτο το αρχειο αποθηκευεται στο path: /sdcard/system/PIM. Το SEUS (Sony Ericsson Update Service) ειναι ενα προγραμμα για την αναβαθμιση του firmware των SE. To κατεβαζεις απο την επισημη ιστοσελιδα της εταιριας. (Αληθεια δεν του εχεις κανει ακομα update?). Με αυτο εκτος απο update μπορεις να του ξαναπερασεις το τελευταιο fw απο πανω. Εχω κανει update, απο το seus. με τον τροπο που μου λες να το κανω αντιγραφα, μου περναει μονο 8.... οι αλλες γιατι εξαφανιστικαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Εχω κανει update, απο το seus. με τον τροπο που μου λες να το κανω αντιγραφα, μου περναει μονο 8.... οι αλλες γιατι εξαφανιστικαν? Ολες οι επαφες σου ειναι αποθηκευμενες στη συσκευη? Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Ολες οι επαφες σου ειναι αποθηκευμενες στη συσκευη? μαλλον οχι... ετσι οπως το βλέπω...μονο μερικες...στιν καρτα σιμ ειναι οσες εχω αποθυκευσει πριν παρω το κιν αυτο.... δεν καταλαβαινω τι εχει συμβει... και γιατι δεν αποθυκευτικαν ολες αφου εκανα αντιγραφα...και αποθυκευσε μονο 8 σε καμια ωρα θα μπω παλι....ευχαριστω ρενεσι, για το ενδιαφερον, θα σε πρηξω σε λιγο παλι... ...Μετα απο λιγες ωρες επεστρεψα.... Δεν μπορεσα τελικα να βρω ακρη με τις επαφες, τις περισσοτερες τις εχω στιν sim. Επισης ξανα εκανα το SEUS...!!! (hard resetσιγουρα εγινε.) οι επαφες που τυχον προσθετουμε μετα απο καιρο στο κιν, που αποθηκευονται? Εμενα παντως καποιες αποθυκευτικαν στην sim, και οχι στον τηλεφωνο. Επισης κατι άλλο που παρατηρησα ειναι η μνυμη του τηλ. η εσωτερικη ειναι 429ΜΒ, και όχι 1 Gb, εκτος αν πιανουν τοσο πολυ χορο οι default εφαρμογες που ειναι περασμενες. Τελος αντεγραψα τις επαφες απο την sim στο κιν..και απο 160, μετεφερε 140, -20 επαφες δεν το καταλαβαινω γιατι. αφου εκανα αντιγραφο ασφαλειας στην SD, τις αντεγραψε όλες , αλλα οταν τις μετεφερα στο κιν...παλι -20 ειχα....!!! Edited August 16, 2010 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Κανένα συγχρονισμό με Google ή SE account δεν είχες κάνει μήπως και σε σώσει? Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Κανένα συγχρονισμό με Google ή SE account δεν είχες κάνει μήπως και σε σώσει? Καλημερα, ειχα κανει, μαλλον όλες ειναι εκει. Σκεφτομαι να κανω και με SE, αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτηκος... Ευχαριστω παντως για την βοηθεια και εσενα και ειδικα τον Renesi...που ασχοληθηκε. αλλα θελω να ρωτησω παλι οι επαφες που προσθετουμε, που αποθυκευονται? Λογικα οι επαφες που αντεγραψα απο την sim, αντιγραφηκαν στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Καλημερα, ειχα κανει, μαλλον όλες ειναι εκει. Σκεφτομαι να κανω και με SE, αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτηκος... Ευχαριστω παντως για την βοηθεια και εσενα και ειδικα τον Renesi...που ασχοληθηκε. αλλα θελω να ρωτησω παλι οι επαφες που προσθετουμε, που αποθυκευονται? Λογικα οι επαφες που αντεγραψα απο την sim, αντιγραφηκαν στο κινητο. Οταν πας να φτιαξεις μια νεα επαφη αποθηκευεται στη συσκευη. Αν επεξεργαστεις μια ηδη υπαρχουσα παιζει να την αποθηκευει εκει που ηταν. Παντως απ'οτι ειδα δεν υπαρχει επιλογη να σωσεις νεα επαφη στη sim απευθειας. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Οταν πας να φτιαξεις μια νεα επαφη αποθηκευεται στη συσκευη. Αν επεξεργαστεις μια ηδη υπαρχουσα παιζει να την αποθηκευει εκει που ηταν. Παντως απ'οτι ειδα δεν υπαρχει επιλογη να σωσεις νεα επαφη στη sim απευθειας. ναι αυτο καταλαβα και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Καλημερα, ειχα κανει, μαλλον όλες ειναι εκει. Σκεφτομαι να κανω και με SE, αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτηκος... Ευχαριστω παντως για την βοηθεια και εσενα και ειδικα τον Renesi...που ασχοληθηκε. αλλα θελω να ρωτησω παλι οι επαφες που προσθετουμε, που αποθυκευονται? Λογικα οι επαφες που αντεγραψα απο την sim, αντιγραφηκαν στο κινητο. Δεν έκανα κάτι. Ένα άλλο που σκέφτηκα και είναι μεν λίγο τραβηγμένο, αλλά ίσως εξηγεί τις χαμένες επαφές σου, είναι εάν τότε που έκανες συγχρονισμό με google άλλαξες κάποια ρύθμιση με αποτέλεσμα να μην ανανεώνονται οι επαφές στο google λογαριασμό σύμφωνα με του κινητού αλλά του κινητού σύμφωνα με τον google λογαριασμό! Εάν συμβαίνει αυτό και ο 1ο συγχρονισμός είχε λιγότερες επαφές τότε σε κάθε νέο, εάν μάλιστα το έχεις να γίνεται αυτόματα, σβήνει στο κινητό τις νέες εισαγωγές! Τραβηγμένο σενάριο αλλά όχι απίθανο. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 (edited) Δεν έκανα κάτι. Ένα άλλο που σκέφτηκα και είναι μεν λίγο τραβηγμένο, αλλά ίσως εξηγεί τις χαμένες επαφές σου, είναι εάν τότε που έκανες συγχρονισμό με google άλλαξες κάποια ρύθμιση με αποτέλεσμα να μην ανανεώνονται οι επαφές στο google λογαριασμό σύμφωνα με του κινητού αλλά του κινητού σύμφωνα με τον google λογαριασμό! Εάν συμβαίνει αυτό και ο 1ο συγχρονισμός είχε λιγότερες επαφές τότε σε κάθε νέο, εάν μάλιστα το έχεις να γίνεται αυτόματα, σβήνει στο κινητό τις νέες εισαγωγές! Τραβηγμένο σενάριο αλλά όχι απίθανο. Νομιζω οτι εχεις δικιο, εσβησα μια επαφη απο gmail και πρεπει να διαγραφτικε απο τις επαφες του κιμητου, κατα 99%. Αυτο δεν το ειχα κανει ομως πριν χασω τις επαφες. Απλα σημερα περασα οτι ειχα απο την καρτα sim, και καποιες απο gmail, και στην συνεχεια εσβησα τα παντα απο τις επαφες απο το gmail, εκανα συγχρονισμο απο το κιν, με το gmail, και τωρα ειναι ολα οκ. Καμία καλή και εύκολη εφαρμογή για να αλλάξουμε το ήχο κλήσης, sms, ξυπνητήρια? Εχω βρει μερικες, αλλα οι περισσότερες ειναι να βρεις απο το internet mp3 και να τις ορίσεις για κληση,sms, κτλ Βασικά θέλω να περασω τραγουδια δικα μου, που έχω στο pc. Edited August 18, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts