Sotarts Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μα δεν θα έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση? Πότε προβλέπεται? Οι νέες προδιαγραφές του Android 3.0. Μέσα είμαστε κι εμείς! (ως υλικό) http://www.gsmarena.com/more_details_on_the_android_30_aka_gingerbread_requirements-news-1782.php Εμείς σε όλα μέσα είμαστε αλλά ακόμη την 1.6 έχουμε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Εγινε οπως εγραψα και παραπανω root το κινητο.Θελω ομως να απεγκαταστησω το timescape και το moxier.Πως γινεται αυτο και επισης τι δουλεια κανει το best terminal που εβαλαν οι xda μεσα στο πακετο? Επισης γινεται εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα και αν ναι πως? Edited July 2, 2010 by dumakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Εμείς σε όλα μέσα είμαστε αλλά ακόμη την 1.6 έχουμε :lol::lol::lol::lol: Γέλασα πολύ με αυτό το ποστ! Έχεις δίκιο!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Πάντως απο πιο "επίσημα" χείλη διαψεύδονται όλα τα περί προδιαγραφών http://phandroid.com/2010/07/02/dan-morrill-calls-foul-on-whoever-started-that-gingerbread-rumor/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Γέλασα πολύ με αυτό το ποστ! Έχεις δίκιο!:lol::lol::lol::lol: Εεεε μα αφού έτσι είναι :lol::lol::lol: Πάντως απο πιο "επίσημα" χείλη διαψεύδονται όλα τα περί προδιαγραφών http://phandroid.com/2010/07/02/dan-morrill-calls-foul-on-whoever-started-that-gingerbread-rumor/ Αν τα "επίσημα" χείλη είναι σαν τη φωτο τότε θα σε απογοητεύσω γιατι καραφαίνεται οτι είναι "πειραγμένη" ο κύριος έχει προστεθεί στο πισω φόντο , δεν υπάρχει σκια πουθενα απο το φλάς , η πυκνότητα θορύβου είναι διαφορετικη καλύτερο "ξεφονταρισμα" κάνει η κόρη μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Αν τα "επίσημα" χείλη είναι σαν τη φωτο τότε θα σε απογοητεύσω γιατι καραφαίνεται οτι είναι "πειραγμένη" ο κύριος έχει προστεθεί στο πισω φόντο , δεν υπάρχει σκια πουθενα απο το φλάς , η πυκνότητα θορύβου είναι διαφορετικη καλύτερο "ξεφονταρισμα" κάνει η κόρη μου :D Μα δε σχολιάζουμε τη φώτο αλλά τι ειπώθηκε. Αν ο αρθρογράφος δεν είχε άλλη να βάλει τι να κάνουμε? Οντως η ποιότητα είναι χάλια που μπορεί να συμπεραίνουμε να βγήκε απο κινητό αλλά ψεύτικη γιατί? Πρόσεξε το φωτισμό δεν πρέπει να έχει βγεί φλάς καθώς και απο την κούτα στη γωνία η σκία φαίνεται απο κάτω άρα ο φωτισμός είναι απο πάνω,ίσως απο κάποιο προβολέα (όπως στο βαckground),εξ ού και ο θόρυβος που στα σκοτεινά σημεία είναι και πιο έντονος (κλασσικό δείγμα ψ.μηχανών) :-) Νομίζεις δεν υπάρχουν ψ.μηχανές με τόσο χάλια ποιότητα ειδικά το 2008? Πάντως η είδηση παίζει και στο http://www.mobile88.com/news/read.asp?file=/2010/7/2/20100702001844&phone=Google_Android-Gingerbread-rumours-dismiss αλλά και στο http://www.engadget.com/2010/07/01/android-teams-morrill-discounts-gingerbread-rumors/ Edited July 2, 2010 by gepall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μα δε σχολιάζουμε τη φώτο αλλά τι ειπώθηκε. Αν ο αρθρογράφος δεν είχε άλλη να βάλει τι να κάνουμε? Οντως η ποιότητα είναι χάλια που μπορεί να συμπεραίνουμε να βγήκε απο κινητό αλλά ψεύτικη γιατί? Πρόσεξε το φωτισμό δεν πρέπει να έχει βγεί φλάς καθώς και απο την κούτα στη γωνία η σκία φαίνεται απο κάτω άρα ο φωτισμός είναι απο πάνω,ίσως απο κάποιο προβολέα (όπως στο βαckground),εξ ού και ο θόρυβος που στα σκοτεινά σημεία είναι και πιο έντονος (κλασσικό δείγμα ψ.μηχανών) :-) Νομίζεις δεν υπάρχουν ψ.μηχανές με τόσο χάλια ποιότητα ειδικά το 2008? Πάντως η είδηση παίζει και στο Θhttp://www.mobile88.com/news/read.asp?file=/2010/7/2/20100702001844&phone=Google_Android-Gingerbread-rumours-dismiss αλλά και στο http://www.engadget.com/2010/07/01/android-teams-morrill-discounts-gingerbread-rumors/ Είμαι άπιστος θωμάς, δε ξέρω απ όλα αυτα που κατά καιρούς μας πλασάρουν θα πρέπει να πιστέψουμε , ας περιμένουμε να δούμε, για την φωτό είπα την άποψή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 παιδια καποιο πληκτρολογιο για sms του στυλ desire υπαρχει?με t9 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 η R2BA020 εχει βγει επισημα για αναβαθμιση ota? γιατι μπηκα σημερα να κανω ελεγχο για καινουριο λογισμικο και μου λεει δεν υπαρχει πιο καινουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 παιδια καποιο πληκτρολογιο για sms του στυλ desire υπαρχει?με t9 htc_ime mod jonasl :google: Είναι το πληκτρολόγιο του Desire ακριβώς! ;) η R2BA020 εχει βγει επισημα για αναβαθμιση ota? γιατι μπηκα σημερα να κανω ελεγχο για καινουριο λογισμικο και μου λεει δεν υπαρχει πιο καινουριο Όχι ακόμα, επίσημα δεν έχει δοθεί για Ελλάδα. Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 htc_ime mod jonasl :google: Είναι το πληκτρολόγιο του Desire ακριβώς! ;) ευχαριστω πολυ,στο market δεν το βγαζει ομως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ευχαριστω πολυ,στο market δεν το βγαζει ομως. Who's your friend...? GOOGLE is your friend!!! :lol: Δεν υπάρχει στο Market. ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Εγινε οπως εγραψα και παραπανω root το κινητο.Θελω ομως να απεγκαταστησω το timescape και το moxier.Πως γινεται αυτο και επισης τι δουλεια κανει το best terminal που εβαλαν οι xda μεσα στο πακετο? Επισης γινεται εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα και αν ναι πως? Κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Κανεις τιποτα? Titanium Backup! Πάρε backup και σβήσε ό,τι θες (προσεκτικά όμως, μην αφαιρέσεις Google Maps, Google Talk, TimeScape, θα έχεις προβλήματα) ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) ειμαι στο step 2 αυτη τη στιγμη.Πιο πολυ με δυσκολεψαν οι οι ρυθμισεις java παρα οτιδηποτε αλλο. στο τελος του step 3 μου εβγαλε κατι failed to copy bin/busybox και κατι αλλα και μετα device rooted succesfully. Edited July 2, 2010 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ειμαι στο step 2 αυτη τη στιγμη.Πιο πολυ με δυσκολεψαν οι οι ρυθμισεις java παρα οτιδηποτε αλλο. στο τελος του step 3 μου εβγαλε κατι failed to copy bin/busybox και κατι αλλα και μετα device rooted succesfully. Congrats welcome to the club! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ξέρει κανείς εφαρμογή για Google Talk με interface όπως του Handsent SMS? Μόνο το ebuddy βρήκα αλλά θέλει δικό του registration για να συνδεθείς με όλα τα άλλα IM που προσφέρει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Titanium Backup! Πάρε backup και σβήσε ό,τι θες (προσεκτικά όμως, μην αφαιρέσεις Google Maps, Google Talk, TimeScape, θα έχεις προβλήματα) ;) Δηλαδη το timescape ειναι αναγκαιο κακο?Τι θα γινει αν το βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Όχι ακόμα, επίσημα δεν έχει δοθεί για Ελλάδα. Εμενα γιατι μου την εβγαλε πριν μια βδομαδα?? :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Εμενα γιατι μου την εβγαλε πριν μια βδομαδα?? :ninja: Ποτε αγορασες το κινητο, απο που, και βασικα ποια version ειχες και τι χωρα δειχνει για την οποια προοριζεται το κινητο απο το κρυφο μενου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Πρώτα από όλα να πω ότι είμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του κινητού και ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος :) Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που συνδεέται στο Internet. Έχω Vodafone καρτοκινητή και στο προηγούμενο κινητό μου συνδεόμουν μέσω Vodafone Live Prepay, όταν βέβαια άνοιξα το κινητό και κατέβασε τις αυτόματες ρυθμίσεις χρησιμοποιεί το Vodafone MMS ή κάπως έτσι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στο Internet εν κινήσει παρά μονο όταν υπάρχει κάποιο δίκτυο Wi-Fi :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 παντως καμια διαφορα που να αξιζει η αναβαθμιση δεν ειδα και το ακουστικο το ιδιο χαλι.. πως μπορω να ελεγξω οτι πετυχε το root; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 παντως καμια διαφορα που να αξιζει η αναβαθμιση δεν ειδα και το ακουστικο το ιδιο χαλι.. πως μπορω να ελεγξω οτι πετυχε το root; Βαλε καποιο προγραμμα που να χρειαζεται root access οπως το titanium backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Κυκλοφόρησε η R2BA023 από την 1η του μηνός. Κανείς που να την πέρασε? Εντυπώσεις? :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Μπα. Τιποτα. Μαλλον κατι πηγε στραβα στο τριτο βημα. Χρειαζοταν κατι ιδιαιτερο να γινει πριν το πραγματοποιησω γιατι αν δεις το τελευταιο χθεσινοβραδυνο μηνυμα μου εβγαλε ερρορ προς στο τελος ασχετα αν εβγαλε οτι device rooted Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts