toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Όπως σου είχα πει, πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Στοιχεία ελέγχου ασύρματου>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείου πρόσβασης. Εκεί πρέπει να είναι επιλεγμένο το INTERNET και όχι το WAP. Πχ: Cosmote Internet. τι εννοης το ιντερνετ? μου εχει 2 επιλογες μια που λεει wap.vodafone.gr που ειναι και η επιλεγμενη και η αλλη λεει wapkarta.vodafone.gr. ετυχε σημερα να εχω μια δουλεια και οπως πηγενα πατησα να μπω στο ιντερνετ και μπηκε κανονηκα και τωρα που γυρησα σπιτι παλι δεν μπενει δεν ξερω τι γινετε:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 τι εννοης το ιντερνετ? μου εχει 2 επιλογες μια που λεει wap.vodafone.gr που ειναι και η επιλεγμενη και η αλλη λεει wapkarta.vodafone.gr. ετυχε σημερα να εχω μια δουλεια και οπως πηγενα πατησα να μπω στο ιντερνετ και μπηκε κανονηκα και τωρα που γυρησα σπιτι παλι δεν μπενει δεν ξερω τι γινετε:blink: Δεν έχεις πρόσβαση στο internet, έχεις πρόσβαση σε WAP. Επικοινώνησε με τη Vodafone. ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Δεν έχεις πρόσβαση στο internet, έχεις πρόσβαση σε WAP. Επικοινώνησε με τη Vodafone. ;) ενταξη πηρα τηλ την vodafone και μου εστηλαν ρυθμησεις και μπενω κανονηκα στο μαρκετ,χαρτες κτλ και κατεβασα τον opera mini γιατι ο browser που ειχε το κινητο εξακολουθει οταν μπενω να μου βγαζει μια ασπρη σελιδα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? και που θα βρω το HTC _ IME? Edited June 18, 2010 by caveman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 ενταξη πηρα τηλ την vodafone και μου εστηλαν ρυθμησεις και μπενω κανονηκα στο μαρκετ,χαρτες κτλ και κατεβασα τον opera mini γιατι ο browser που ειχε το κινητο εξακολουθει οταν μπενω να μου βγαζει μια ασπρη σελιδα:blink: Μια χαρά τότε! Αυτό με την άσπρη σελίδα είναι γενικό κακό :) Απλά η default home page που έχουν δηλώσει δεν λειτουργεί!!! ;) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μια χαρά τότε! Αυτό με την άσπρη σελίδα είναι γενικό κακό :) Απλά η default home page που έχουν δηλώσει δεν λειτουργεί!!! ;) οκ παντος το κινητο δεν το περιμενα τοσο καλο ειδικα με αυτα που διαβαζα :blink: με εχει εντυποσιασει και το android αυτο που του λειπει ειναι η καταγραφη βιντεο σε HD αναλυση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? και που θα βρω το HTC _ IME? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3212575#post3212575 οκ παντος το κινητο δεν το περιμενα τοσο καλο ειδικα με αυτα που διαβαζα :blink: με εχει εντυποσιασει και το android αυτο που του λειπει ειναι η καταγραφη βιντεο σε HD αναλυση:) Περίμενε λίγο γιατί έρχονται αναβαθμίσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και HD :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3212575#post3212575 Περίμενε λίγο γιατί έρχονται αναβαθμίσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και HD :cool::cool: ναι το γνωρηζω:D!!!! πιστευω ειναι το ποιο πληρες και εξελιξημο( λογο λογησμηκου) μοντελο που εχει βγαλει η σονυ τα τελευτεα χρονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 και πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 και πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Ρυθμίσεις > Κάρτα SD & αποθηκευτικός χώρος > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 μπειτε στο dialer του τηλεφωνου και πληκτρολογηστε * # * # 4636 # * # * .το κρυφο μενου που περιεχει πολλες λεπτομεριες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Α είναι αυτά που έχει το spare parts... ;) Thnx griniaris:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Multitouch υποστηρίζει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως ξέρουμέ ότι ένα sms έχει παραδοθεί;;;; γιατί έστειλα ένα sms σε κλειστο (της μητερας μου για τεστ) και στο φακελάκι δέιχνει το πράσινο θαυμαστικό (ότι έχει παραδοθεί?????), ενώ το κινητό παραμένει κλειστό!!!!! ακυρο το βρήκα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) Multitouch υποστηρίζει???? Όχι, και ούτε θα υποστηρίξει ποτέ (π.χ. με αναβάθμιση λογισμικού). Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως ξέρουμέ ότι ένα sms έχει παραδοθεί;;;; γιατί έστειλα ένα sms σε κλειστο (της μητερας μου για τεστ) και στο φακελάκι δέιχνει το πράσινο θαυμαστικό (ότι έχει παραδοθεί?????), ενώ το κινητό παραμένει κλειστό!!!!! Είσαι σίγουρος ότι δεν το άνοιξε και της παραδόθηκε; Γιατί όταν δεν έχει παραδοθεί δείχνει ένα κόκκινο ρολόι. Δεν μπορώ να φανταστώ τί μπορεί να συμβαίνει... Πάντως το πράσινο θαυμαστικό δείχνει ότι το μήνυμα παραδόθηκε. Edited June 21, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 περναω καποια βιντεο αλλα οταν παω στο mediascape για να τα δω δεν ειναι πουθενα:blink:. πως μπορω να τα δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 περναω καποια βιντεο αλλα οταν παω στο mediascape για να τα δω δεν ειναι πουθενα:blink:. πως μπορω να τα δω? Σε τι μορφή είναι τα βίντεο; Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Σε τι μορφή είναι τα βίντεο; Σε avi ειναι:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Σε avi ειναι:rolleyes: Δεν υποστηρίζετα αναπαραγωγή avi από τον MediaScape. Δοκίμασε το yzflash player! Δεν είναι δωρεάν, οπότε... :google: Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Δεν υποστηρίζετα αναπαραγωγή avi από τον MediaScape. Δοκίμασε το yzflash player! Δεν είναι δωρεάν, οπότε... :google: απογοητευτηκα τωρα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; Οι extra μπαταρίες είναι OK στην απόδοση; :) Δεν θυμαμαι ποσο καιρο εκαναν αλλα δεν αργησαν .περιπου μια εβδομαδα εκαναν να ρθουν... Οι μπαταριες προσ το παρον δειχνουν μια χαρα! σαν την αυθεντικη!! δεν το περιμενα... Και εννοειται οτι τοσο καιρο χρησιμοποιω την μαυρη σιλικονη και ετσι δεν φοβαμαι για γρατζουνιεσ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Δεν θυμαμαι ποσο καιρο εκαναν αλλα δεν αργησαν .περιπου μια εβδομαδα εκαναν να ρθουν... Οι μπαταριες προσ το παρον δειχνουν μια χαρα! σαν την αυθεντικη!! δεν το περιμενα... Και εννοειται οτι τοσο καιρο χρησιμοποιω την μαυρη σιλικονη και ετσι δεν φοβαμαι για γρατζουνιεσ.. Είχες κανά πρόβλημα, έξτρα χρέωση από τελωνείο κτλ? Το λέω επειδή ήταν από Hong Kong. Ή δεν έχει σημασία επειδή είναι από e-bay? Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) Όχι, και ούτε θα υποστηρίξει ποτέ (π.χ. με αναβάθμιση λογισμικού). Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως ξέρουμέ ότι ένα sms έχει παραδοθεί;;;; γιατί έστειλα ένα sms σε κλειστο (της μητερας μου για τεστ) και στο φακελάκι δέιχνει το πράσινο θαυμαστικό (ότι έχει παραδοθεί?????), ενώ το κινητό παραμένει κλειστό!!!!! Είσαι σίγουρος ότι δεν το άνοιξε και της παραδόθηκε; Γιατί όταν δεν έχει παραδοθεί δείχνει ένα κόκκινο ρολόι. Δεν μπορώ να φανταστώ τί μπορεί να συμβαίνει... Πάντως το πράσινο θαυμαστικό δείχνει ότι το μήνυμα παραδόθηκε. Κανεις πολύ μεγάλο λάθος...και εγώ έτσι νόμιζα!!!!!!!!! Για να δεις πότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει παραδοθεί ένα μήνυμα, ΠΑΤΑΣ παρατεταμένα το φακελάκι με το πράσινο θαυμαστικό και όταν το αφήσεις σου βγάζει μια καρτέλα που λεει ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ........κατεβαίνεις κάτω κάτω που λέει Προβολή αναφοράς και βλέπεις σε τι κατάσταση είναι το μήνυμα σου......η θα σου λεει εκκρεμης η θα σου λεει παραδόθηκε!!!!! Και είμαι σίγουρος γιατί είχα το κινητό της δίπλα μου και έκανα όλο αυτό το τεστ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, το πρασινο θαυμαστικό ΔΕΝ ισχύει από μόνο του. Edited June 21, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Όχι, και ούτε θα υποστηρίξει ποτέ (π.χ. με αναβάθμιση λογισμικού). Κανεις πολύ μεγάλο λάθος...και εγώ έτσι νόμιζα!!!!!!!!! Για να δεις πότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει παραδοθεί ένα μήνυμα, ΠΑΤΑΣ παρατεταμένα το φακελάκι με το πράσινο θαυμαστικό και όταν το αφήσεις σου βγάζει μια καρτέλα που λεει ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ........κατεβαίνεις κάτω κάτω που λέει Προβολή αναφοράς και βλέπεις σε τι κατάσταση είναι το μήνυμα σου......η θα σου λεει εκκρεμης η θα σου λεει παραδόθηκε!!!!! Και είμαι σίγουρος γιατί είχα το κινητό της δίπλα μου και έκανα όλο αυτό το τεστ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, το πρασινο θαυμαστικό ΔΕΝ ισχύει από μόνο του. Το πράσινο θαυμαστικό σημαίνει ότι έφυγε από σένα, δηλαδή Εστάλη. Δε σημαίνει ότι παραδόθηκε. Αυτό το ελέγχεις όπως είπε ο marathos! Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Άντε;; Α σόρρυ τότε ρε παιδιά! :( Ήμουν πολύ σίγουρος, αλλιώς δεν θα επέμενα... Τί βλακεία πάντως! Πάντως το quote που μου έκανε ο marathos ήταν κάπως άσχετο... Δεν είπα αυτό το πράμα για την αναφορά... Στο multitouch αναφερόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts