Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως σου είχα πει, πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Στοιχεία ελέγχου ασύρματου>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείου πρόσβασης.

Εκεί πρέπει να είναι επιλεγμένο το INTERNET και όχι το WAP.

Πχ: Cosmote Internet.

τι εννοης το ιντερνετ? μου εχει 2 επιλογες μια που λεει wap.vodafone.gr που ειναι και η επιλεγμενη και η αλλη λεει wapkarta.vodafone.gr. ετυχε σημερα να εχω μια δουλεια και οπως πηγενα πατησα να μπω στο ιντερνετ και μπηκε κανονηκα και τωρα που γυρησα σπιτι παλι δεν μπενει δεν ξερω τι γινετε:blink:

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι εννοης το ιντερνετ? μου εχει 2 επιλογες μια που λεει wap.vodafone.gr που ειναι και η επιλεγμενη και η αλλη λεει wapkarta.vodafone.gr. ετυχε σημερα να εχω μια δουλεια και οπως πηγενα πατησα να μπω στο ιντερνετ και μπηκε κανονηκα και τωρα που γυρησα σπιτι παλι δεν μπενει δεν ξερω τι γινετε:blink:

Δεν έχεις πρόσβαση στο internet, έχεις πρόσβαση σε WAP.

Επικοινώνησε με τη Vodafone. ;)

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχεις πρόσβαση στο internet, έχεις πρόσβαση σε WAP.

Επικοινώνησε με τη Vodafone. ;)

ενταξη πηρα τηλ την vodafone και μου εστηλαν ρυθμησεις και μπενω κανονηκα στο μαρκετ,χαρτες κτλ και κατεβασα τον opera mini γιατι ο browser που ειχε το κινητο εξακολουθει οταν μπενω να μου βγαζει μια ασπρη σελιδα:blink:

πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

και που θα βρω το HTC _ IME?

Edited by caveman21

ενταξη πηρα τηλ την vodafone και μου εστηλαν ρυθμησεις και μπενω κανονηκα στο μαρκετ,χαρτες κτλ και κατεβασα τον opera mini γιατι ο browser που ειχε το κινητο εξακολουθει οταν μπενω να μου βγαζει μια ασπρη σελιδα:blink:

Μια χαρά τότε!

Αυτό με την άσπρη σελίδα είναι γενικό κακό :)

Απλά η default home page που έχουν δηλώσει δεν λειτουργεί!!! ;)

Life is good with what you love !!!

Μια χαρά τότε!

Αυτό με την άσπρη σελίδα είναι γενικό κακό :)

Απλά η default home page που έχουν δηλώσει δεν λειτουργεί!!! ;)

οκ παντος το κινητο δεν το περιμενα τοσο καλο ειδικα με αυτα που διαβαζα :blink: με εχει εντυποσιασει και το android αυτο που του λειπει ειναι η καταγραφη βιντεο σε HD αναλυση:)

πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

και που θα βρω το HTC _ IME?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3212575#post3212575

οκ παντος το κινητο δεν το περιμενα τοσο καλο ειδικα με αυτα που διαβαζα :blink: με εχει εντυποσιασει και το android αυτο που του λειπει ειναι η καταγραφη βιντεο σε HD αναλυση:)

Περίμενε λίγο γιατί έρχονται αναβαθμίσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και HD :cool::cool:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3212575#post3212575

Περίμενε λίγο γιατί έρχονται αναβαθμίσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και HD :cool::cool:

ναι το γνωρηζω:D!!!! πιστευω ειναι το ποιο πληρες και εξελιξημο( λογο λογησμηκου) μοντελο που εχει βγαλει η σονυ τα τελευτεα χρονια!!

και πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Ρυθμίσεις > Κάρτα SD & αποθηκευτικός χώρος > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

μπειτε στο dialer του τηλεφωνου και πληκτρολογηστε * # * # 4636 # * # *

.το κρυφο μενου που περιεχει πολλες λεπτομεριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως ξέρουμέ ότι ένα sms έχει παραδοθεί;;;; γιατί έστειλα ένα sms σε κλειστο (της μητερας μου για τεστ) και στο φακελάκι δέιχνει το πράσινο θαυμαστικό (ότι έχει παραδοθεί?????), ενώ το κινητό παραμένει κλειστό!!!!!

ακυρο το βρήκα!!!!

Multitouch υποστηρίζει????

Όχι, και ούτε θα υποστηρίξει ποτέ (π.χ. με αναβάθμιση λογισμικού).

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως ξέρουμέ ότι ένα sms έχει παραδοθεί;;;; γιατί έστειλα ένα sms σε κλειστο (της μητερας μου για τεστ) και στο φακελάκι δέιχνει το πράσινο θαυμαστικό (ότι έχει παραδοθεί?????), ενώ το κινητό παραμένει κλειστό!!!!!

Είσαι σίγουρος ότι δεν το άνοιξε και της παραδόθηκε; Γιατί όταν δεν έχει παραδοθεί δείχνει ένα κόκκινο ρολόι. Δεν μπορώ να φανταστώ τί μπορεί να συμβαίνει... Πάντως το πράσινο θαυμαστικό δείχνει ότι το μήνυμα παραδόθηκε.

Edited by zxr

περναω καποια βιντεο αλλα οταν παω στο mediascape για να τα δω δεν ειναι πουθενα:blink:. πως μπορω να τα δω?

Σε τι μορφή είναι τα βίντεο;

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε avi ειναι:rolleyes:

Δεν υποστηρίζετα αναπαραγωγή avi από τον MediaScape.

Δοκίμασε το yzflash player!

Δεν είναι δωρεάν, οπότε... :google:

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν;

Οι extra μπαταρίες είναι OK στην απόδοση; :)

Δεν θυμαμαι ποσο καιρο εκαναν αλλα δεν αργησαν .περιπου μια εβδομαδα εκαναν να ρθουν...

Οι μπαταριες προσ το παρον δειχνουν μια χαρα! σαν την αυθεντικη!! δεν το περιμενα...

Και εννοειται οτι τοσο καιρο χρησιμοποιω την μαυρη σιλικονη και ετσι δεν φοβαμαι για γρατζουνιεσ..

Δεν θυμαμαι ποσο καιρο εκαναν αλλα δεν αργησαν .περιπου μια εβδομαδα εκαναν να ρθουν...

Οι μπαταριες προσ το παρον δειχνουν μια χαρα! σαν την αυθεντικη!! δεν το περιμενα...

Και εννοειται οτι τοσο καιρο χρησιμοποιω την μαυρη σιλικονη και ετσι δεν φοβαμαι για γρατζουνιεσ..

Είχες κανά πρόβλημα, έξτρα χρέωση από τελωνείο κτλ? Το λέω επειδή ήταν από Hong Kong.

Ή δεν έχει σημασία επειδή είναι από e-bay?

Είσαι σίγουρος ότι δεν το άνοιξε και της παραδόθηκε; Γιατί όταν δεν έχει παραδοθεί δείχνει ένα κόκκινο ρολόι. Δεν μπορώ να φανταστώ τί μπορεί να συμβαίνει... Πάντως το πράσινο θαυμαστικό δείχνει ότι το μήνυμα παραδόθηκε.

Κανεις πολύ μεγάλο λάθος...και εγώ έτσι νόμιζα!!!!!!!!! Για να δεις πότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει παραδοθεί ένα μήνυμα, ΠΑΤΑΣ παρατεταμένα το φακελάκι με το πράσινο θαυμαστικό και όταν το αφήσεις σου βγάζει μια καρτέλα που λεει ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ........κατεβαίνεις κάτω κάτω που λέει Προβολή αναφοράς και βλέπεις σε τι κατάσταση είναι το μήνυμα σου......η θα σου λεει εκκρεμης η θα σου λεει παραδόθηκε!!!!!

Και είμαι σίγουρος γιατί είχα το κινητό της δίπλα μου και έκανα όλο αυτό το τεστ

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, το πρασινο θαυμαστικό ΔΕΝ ισχύει από μόνο του.

Edited by zxr

Κανεις πολύ μεγάλο λάθος...και εγώ έτσι νόμιζα!!!!!!!!! Για να δεις πότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει παραδοθεί ένα μήνυμα, ΠΑΤΑΣ παρατεταμένα το φακελάκι με το πράσινο θαυμαστικό και όταν το αφήσεις σου βγάζει μια καρτέλα που λεει ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ........κατεβαίνεις κάτω κάτω που λέει Προβολή αναφοράς και βλέπεις σε τι κατάσταση είναι το μήνυμα σου......η θα σου λεει εκκρεμης η θα σου λεει παραδόθηκε!!!!!

Και είμαι σίγουρος γιατί είχα το κινητό της δίπλα μου και έκανα όλο αυτό το τεστ

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, το πρασινο θαυμαστικό ΔΕΝ ισχύει από μόνο του.

Το πράσινο θαυμαστικό σημαίνει ότι έφυγε από σένα, δηλαδή Εστάλη.

Δε σημαίνει ότι παραδόθηκε.

Αυτό το ελέγχεις όπως είπε ο marathos!

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε;; Α σόρρυ τότε ρε παιδιά! :( Ήμουν πολύ σίγουρος, αλλιώς δεν θα επέμενα... Τί βλακεία πάντως!

Πάντως το quote που μου έκανε ο marathos ήταν κάπως άσχετο... Δεν είπα αυτό το πράμα για την αναφορά... Στο multitouch αναφερόμουν.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10