caveman21 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 τι ειναι το root ? :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Με το rooting αποκτάς πρόσβαση ως διαχειριστής στο λειτουργικό, με αποτέλεσμα να μπορείς να προσθαφαιρέσεις/ τροποποιήσεις ό, τι θες που δε γίνεται υπό κανονικές συνθήκες. Κάτι σαν το jailbreaking του i-phone φαντάσου το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Δυστιχώς και εγώ δεν το βλέπω με όσα διαβάζω εκεί στους Αρχιμάγειρους........ Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως...:confused: Συμφωνώ, αυτή τη στιγμή αξίζει να το κάνεις μόνο αν είσαι developer και θέλεις να κάνεις επίδειξη της εφαρμογής σου. By the way, παιδιά, δεν το βλέπω το root να γίνεται ποτέ....... :worry: Ο νόμος είναι πως ό,τι κλειδώνει , ξεκλειδώνει ... Ας κάνουμε λίγο υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Ο νόμος είναι πως ό,τι κλειδώνει , ξεκλειδώνει ... Ας κάνουμε λίγο υπομονή! Ναι, ο νόμος ισχύει, αλλά αν σκεφτείς ότι κανονικά όλες οι υπόλοιπες συσκεύες έχουν γίνει root σχεδόν πριν καν κυκλοφορήσουν επίσημα (!) ενώ το X10 είναι στην αγορά πολλούς μήνες τώρα, χωρίς καμία πρόοδο... :worry: Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 καλά είναι να μην χάνουμε την πίστη μας....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Δηλαδή έχει "πέσει" τόσο καλό κλείδωμα απο την SE η αυτοί που ασχολούνται έκριναν πως δεν αξίζει τον κόπο να κάνουν root το X10 ??? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Δηλαδή έχει "πέσει" τόσο καλό κλείδωμα απο την SE η αυτοί που ασχολούνται έκριναν πως δεν αξίζει τον κόπο να κάνουν root το X10 ??? :rolleyes: Έχει πέσει καλό κλείδωμα από την Sony Ericsson! Όχι μόνο ασχολούνται εντατικά με το root του Xperia, αλλά οι χρήστες στο xda υποστηρίζουν ότι θα συγκεντρώσουν και θα μοιράσουν περί τα 1000 δολλάρια σε όσους καταφέρουν πρώτοι το root!! :blink: Αμφιβάλλω κατά πολύ για το αν αξίζει τόσο... :lol: Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoula Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 καλησπερα κ απο μενα...πια θα ηταν μια καλη τιμη που θα μπορουσα να βρω το τηλ;;κ ποσο σε μεταχειρισμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Εγώ το αγόρασα 280€ καινούργιο σφραγισμένο στο κουτί του και το έχω στείλει για ξεκλείδωμα τώρα για μεταχειρισμένο λογικά θα έχει πιο φθηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoula Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 το βρεικα 400...θα το εχω πιο μετα.ειναι μεταχειρισμενο ενα μηνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 το βρεικα 400...θα το εχω πιο μετα.ειναι μεταχειρισμενο ενα μηνα.. 400+ πωλείται καινούργιο με επιδότηση. Εκτός και αν δεν έχεις δυνατότητα επιδότησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Έχει πέσει καλό κλείδωμα από την Sony Ericsson! Όχι μόνο ασχολούνται εντατικά με το root του Xperia, αλλά οι χρήστες στο xda υποστηρίζουν ότι θα συγκεντρώσουν και θα μοιράσουν περί τα 1000 δολλάρια σε όσους καταφέρουν πρώτοι το root!! :blink: Αμφιβάλλω κατά πολύ για το αν αξίζει τόσο... :lol: Ας περιμένουμε λοιπόν τότε μπας και κανένα τσακάλι γίνει πλουσιότερο κατά 1000€ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 εγώ πιστεύω οτι η Lillifee σε 10 μέρες θα το έχει κάνει root:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoras1 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Γεια Σε Ολους!!!! Εχω κι εγω το Xperia x10...Και δεν μπορω να εγκαταστησω file browser στο κινητο.Exω κατεβασει μερικους οπως: Astro File Manager (1.3.13) , Android File Browser (2.0) , SU File Manager & Terminal (3.26). Το "android 1.6" φοραει το κινητο. Με απλο copy-paste στην καρτα μνημης του κινητο δεν γινεται τιποτα...δεν μου τα βγαζει καν στην "Διαχειριση εφαρμογων" για να μπορεσω να τα επεξεργαστω. Χρειαζομαι εναν file browser για να μπορεσω να εγκαταστησω το "Navigon"(το εχω αντιγραψει στην καρτα μνημης) στο κινητο , αλλα δεν βγαζω ακρη. Οποιος μπορει και γνωριζει ας μου στειλει pm με αναλυτικες οδηγιες γιατι δεν την παλευω και πολυ με την τεχνολογια...:lol::p:rolleyes: Ευχαριστω εκ των προτερων...!!!! Υ.Γ.:Η ενταση του ακουστικου του τηλεφωνου ειναι αθλια. Παράθεση Χαλαραααα Ρεεεε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) εγώ πιστεύω οτι η Lillifee σε 10 μέρες θα το έχει κάνει root:p Αν είχα τις γνώσεις, θα το είχα κάνει σε 10 ώρες από τη στιγμή που το άνοιξα, αλλά δεεεεεν.... :lol: :lol: Θα το εκλάβω ως κοπλιμέντο όμως!!! :happy: Μιλώντας όμως για μένα, δεν ξέρω αν πήρε το μάτι/αυτί σας την εφαρμογή ADW Launcher (υπάρχει και στο Market, είναι δωρεάν). Είναι κάτι αντίστοιχο του Helix Launcher, μόνο που είναι πιο γρήγορο, πιο παραμετροποιήσιμο και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις διάφανο φόντο εφαρμογών (αντί για το μπλε του Xperia ή το μαύρο του Helix), iphone style οριζόντια πλοήγηση στις εφαρμογές, μέχρι 7 επιφάνειες, κτλ κτλ κτλ. Λοιπόν, επειδή βασίζεται σε vanilla android, κάποια highlights και άλλα διάφορα elements ήταν πορτοκαλί (:knife:) και δεν ταίριαζαν με το κινητό μας. Τροποποίησα και επαναυπέγραψα το APK και τώρα έχουν γίνει όλα αυτά σε γαλαζογκρί τόνους, να ταιριάζουν καλύτερα. Όποιος ενδιαφέρεται τελοσπάντων, ας μου στείλει PM. ΥΓ: δεν είναι παράνομη η τροποποίηση του συγκεκριμένου apk, ο ίδιος ο developer προτρέπει τους χρήστες να φτιάξουν themes της αρεσκείας τους, γιατί ο ίδιος δεν προλαβαίνει. Γεια Σε Ολους!!!! Εχω κι εγω το Xperia x10...Και δεν μπορω να εγκαταστησω file browser στο κινητο.Exω κατεβασει μερικους οπως: Astro File Manager (1.3.13) , Android File Browser (2.0) , SU File Manager & Terminal (3.26). Το "android 1.6" φοραει το κινητο. Με απλο copy-paste στην καρτα μνημης του κινητο δεν γινεται τιποτα...δεν μου τα βγαζει καν στην "Διαχειριση εφαρμογων" για να μπορεσω να τα επεξεργαστω. Χρειαζομαι εναν file browser για να μπορεσω να εγκαταστησω το "Navigon"(το εχω αντιγραψει στην καρτα μνημης) στο κινητο , αλλα δεν βγαζω ακρη. Εγκατέστησε έναν file browser από το market, ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση στα αρχεία της κάρτας σου και μετά να κάνεις τις εγκαταστάσεις των εφαρμογών που έχεις περάσει εκεί. Άνοιξε, για παράδειγμα, το Market και ψάξε τον όρο astro, θα σου δώσει να κατεβάσεις τον Astro File Manager και είσαι έτοιμος! ;) Edited June 5, 2010 by Lillifee Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) Έχει πέσει καλό κλείδωμα από την Sony Ericsson! Όχι μόνο ασχολούνται εντατικά με το root του Xperia, αλλά οι χρήστες στο xda υποστηρίζουν ότι θα συγκεντρώσουν και θα μοιράσουν περί τα 1000 δολλάρια σε όσους καταφέρουν πρώτοι το root!! :blink: Αμφιβάλλω κατά πολύ για το αν αξίζει τόσο... :lol: Είναι πολύ πάνω από 1000. 1300 ήταν όταν είπα κι εγώ ότι θα κάνω donation και μετά βγήκε κάποιος και είπε ότι δίνει 100 και προστέθηκαν κι άλλοι αργότερα. Οπότε... για κάνε καμιά προσπάθεια. Πολύ θα το χαιρόμουν να τα παίρνες εσύ. ;) Είδα που το έψαχνες στους XDA και έψαχνα να στου στείλω link. Σήμερα το έψαχνες, το βρήκες, το άλλαξες... Τι είσαι εσύ?... ΥΓ. Θέλω root... root... root... Edited June 5, 2010 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Είναι πολύ πάνω από 1000. 1300 ήταν όταν είπα κι εγώ ότι θα κάνω donation και μετά βγήκε κάποιος και είπε ότι δίνει 100 και προστέθηκαν κι άλλοι αργότερα. Οπότε... για κάνε καμιά προσπάθεια. Πολύ θα το χαιρόμουν να τα παίρνες εσύ. ;) Επίσης θα χαρεί πολύ και μια συγκεκριμένη τράπεζα που έκανε το λάθος να μου εκδόσει πιστωτική... :lol: Ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρα από την πλάκα, για την υποστήριξη. :O :happy: Είδα που το έψαχνες στους XDA και έψαχνα να στου στείλω link. Σήμερα το έψαχνες, το βρήκες, το άλλαξες... Τι είσαι εσύ?... Ε δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, άμα θέλω κάτι το βρίσκω!! Λοιπόν, ψάχνω ένα καλό concept για μια νέα εφαρμογή για το Xperia. Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα, ας το συζητήσουμε με pm, γιατί εδώ μάλλον βγαίνω :offtopic:! Sorry! :X Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Χρησιμοποιώ τον Launcher, For 1.6 Tag Home απο το market και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα δοκιμάσω όμως και τον τροποποιημένο της Lillifee όταν μου τον δώσει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Για το κινητό αυτό παίζει ρόλο αν η κάρτα μνήμης είναι αοπ τις γρήγορες η όχι? Αγόρασα μία απλή κάρτα μνήμης 16GB με 15€ αλλά δεν είναι η ultra είναι η απλή και θα ήθελα να μάθω ο controller του κινητού αξιοποεί τις γρήγορες μνήμες η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Σκόρπιες παρατηρήσεις/ερωτήσεις που μάζεψα αυτές τις μέρες: - στις ρυθμίσεις Θέση, για τη μετάδοση της θέσης που βρισκόμαστε online στη google πρέπει να ενεργοποιηθούν οι επιλογές "Κοινή χρήση με τη google" και "ασύρματα δίκτυα". Όταν γίνει αυτό πρόσεξα οτι η μετάδοση της θέσης γίνεται περίπου ωριαία, δηλαδή κάθε ώρα το κινητό συνδέεται στο internet και στέλνει τη θέση στο google. Καθόμουν στο γραφείο μου και από το google latitude παρακολουθούσα τη θέση του εαυτού μου, πολύ διασκεδαστικό όταν βαριέσαι στη δουλειά :-) Πάει αυτό, το καταλάβαμε. - σχετικά με το Ημερολόγιο, το υπάρχον widget της Sony Ericsson (ή μήπως είναι stock 1.6) είναι επιεικώς "πολύ απλό". Εγώ έχω βρει λύση με την εφαρμογή Pure Calendar. Εσείς τι χρησιμοποιείτε για ημερολόγιο; - γενικά κάποιες φορές κολλάει η σύνδεση με το λογαριασμό google και μου βγάζει οτι το password μου δεν είναι έγκυρο, ή κολλάει και το ημερολόγιο. Πρέπει να ξαναδώσω το password και να έχω πρόσβαση στο internet εκείνη τη στιγμή ώστε να ξεκολλήσει. Μου έχει συμβεί μερικές φορές και είναι θα έλεγα σπαστικό. - με έκπληξη παρατήρησα οτι στις επαφές δεν προβλέπεται πεδίο γενεθλίων! Μήπως δε βλέπω καλά;; :) Τι έχετε κάνει εσείς για αυτό; Καταχωρείτε τα γενέθλια στο ημερολόγιο σαν event ασύνδετο από την επαφή; - γενικά το UXP έχει δρόμο ακόμα, πρέπει να προστεθούν αρκετά widgets και να βελτιωθεί η λειτουργικότητα στα υπάρχοντα, το οποίο πιστεύω θα γίνει, γιατί η εταιρία θα ρίξει τις δυνάμεις της σε αυτή την πλατφόρμα. Αυτή τη στιγμή πάντως θέλει πολύ customia για να φέρεις το κινητό στα μέτρα σου. Τροποποίησα και επαναυπέγραψα το APK και τώρα έχουν γίνει όλα αυτά σε γαλαζογκρί τόνους, να ταιριάζουν καλύτερα. Όποιος ενδιαφέρεται τελοσπάντων, ας μου στείλει PM. Η δυνατότητα του Android να είναι όλα modular και να μπορείς να τα αλλάξεις είναι και ευχή αλλά και βάρος μερικές φορές! Ποιο launcher να επιλέξει κανείς;; Τείνω πάντως να ακολουθώ τις επίσημες συμβουλές της Sony Ericsson: http://www.facebook.com/album.php?aid=179328&id=283958346371&ref=pb Έτσι εγκατέστησα το Open Home. Απλό και χρήσιμο, αλλά με τις 5 οθόνες είναι πιο αργό από το αρχικό launcher του X10. Εσείς έχετε βρει launcher το οποίο με 5 ή 7 οθόνες είναι το ίδιο γρήγορο με το αρχικό; Τέλος το launcher που προτείνεις Lillifee αποτυγχάνει να εγκατασταθεί. Ίσως επειδή ήδη έχω το Open Home εγκατεστημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Χρησιμοποιώ τον Launcher Taghome και επαναλαμβανω πως ειναι πολυ γρηγορος και με πολλες δυνατοτητες. Του αξιζει μια δοκιμη :-) Sent from my X10i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 εγω το ADW.Launcher.τα εχω δοκιμασει ολα.ειναι το καλυτερο.δε κολλαει καθολου,ειναι πολυ πολυ γρηγορο.δε τρωει καθολου μπαταρια.Να φανταστειτε μου αντεξε η μπαταρια 2.5 μερες με πολυ χρηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 εγω το ADW.Launcher.τα εχω δοκιμασει ολα.ειναι το καλυτερο.δε κολλαει καθολου,ειναι πολυ πολυ γρηγορο.δε τρωει καθολου μπαταρια.Να φανταστειτε μου αντεξε η μπαταρια 2.5 μερες με πολυ χρηση. Δεν ξέρω αν πραγματικά η αντικατάσταση του launcher με έναν third-party επηρεάζει τόσο δραστικά την μπαταρία, αλλά συμφωνώ με όσα λες για την ταχύτητα και την αξιοπιστία του συγκεκριμένου. Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 ρε παιδια τι ακριβως κανει ο ADW.Launcher??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 ρε παιδια τι ακριβως κανει ο ADW.Launcher??????? Είναι μια διαφορετική homescreen! http://img231.imageshack.us/img231/7558/deviceva.png Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts