Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε θέλω να βγω off-topic, αλλά πρέπει να πώ πως αν προσέξεις τα smilies που χρησιμοποιώ, θα δεις πως έχω χιουμοριστική διάθεση και όχι περιπαικτική...

On-topic τώρα, υπάρχει άραγε κάποια εφαρμογή που να κλειδώνει φακέλους, των φωτογραφιών ας πούμε;

Photo Vault

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

***UPDATE***: Εντόπισα μια ρύθμιση που ίσως παίζει ρόλο στο 100άρι του Android System!

Πηγαίνετε στο Μενού->Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ανάπτυξη και βεβαιωθείτε ότι η δεύτερη επιλογή ΔΕΝ είναι τσεκαρισμένη!

(κάτι για τη μετάβαση σε κατάσταση αδράνειας κατά τη φόρτιση).

Υποθέτω ότι αν είναι τσεκαρισμένη αυτή η επιλογή, όταν βάζετε το κινητό στο φορτιστή παύει να μπαίνει σε αδράνεια και

όταν το αποσυνδέετε, λόγω bug, συνεχίζει να μην μπαίνει σε αδράνεια.

Σε εμένα δεν είναι τσεκαρισμένη και, αν θυμάμαι καλά, όταν το πρωτοάνοιξα το κινητό μετά την αγορά ήταν και την απενεργοποίησα.

Στο δικό μου ΔΕΝ είναι τσεκαρισμένη... Όσο για εφαρμογές και widgets τα μόνα που έχω και μπορεί να έχουν κάποια σχέση είναι battery time lite (δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας μου στην αρχική οθόνη), weather & flip clock, 3g watchdog...

Δε νομίζω να είναι κάτι από αυτά...

Στο δικό μου ΔΕΝ είναι τσεκαρισμένη... Όσο για εφαρμογές και widgets τα μόνα που έχω και μπορεί να έχουν κάποια σχέση είναι battery time lite (δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας μου στην αρχική οθόνη), weather & flip clock, 3g watchdog...

Δε νομίζω να είναι κάτι από αυτά...

Ούτε σε μένα είναι τσεκαρισμένη , πάντος σταμάτησα να ασχολούμαι με την μπαταρία και έτσι λύθηκε το πρόβλημα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το Navigon κατά τη διάρκεια της trial δε σε αφήνει να εγκαταστήσεις χάρτες, άρα κάθε φορά που το ανοίγεις, κατεβάζει τα ανάλογα δεδομένα χαρτών σε σχέση με τη θέση σου και δεν τα αποθηκεύει (τύπου Google Maps).

Χάρτες σε αφήνει να βάλεις αλλά μόνο μίας χώρας, το ξέρω γιατί το έκανα μέσω του Navigon Fresh από το pc και ο χάρτης σίγουρα είναι στην memory card.

Απλά θέλει να συνδεθείς για να καταλάβει πως δεν έχεις αλλάξει κτλ την ημερομηνία ή κάτι τέτοιο και να τρέξει ο μετρητής του trial.

Η βλακεία μου είναι που μέχρι προχθές είχε προσφορά το πρόγραμμα με 45euro και από χθες που άνοιξα την σελίδα για να το αγοράσω πήγε πάλι στα 78 περίπου (σύμφωνα με την ισοτιμία λίρας - ευρό) :( εάν το πάρεις με επιλογή χώρας Uk ή 79,95 εάν το πάρεις με επιλογή international (διαφορά στο τι θα δηλώσεις στην σελίδα είναι μόνο).

***UPDATE***: Εντόπισα μια ρύθμιση που ίσως παίζει ρόλο στο 100άρι του Android System!

Πηγαίνετε στο Μενού->Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ανάπτυξη και βεβαιωθείτε ότι η δεύτερη επιλογή ΔΕΝ είναι τσεκαρισμένη!

(κάτι για τη μετάβαση σε κατάσταση αδράνειας κατά τη φόρτιση).

Υποθέτω ότι αν είναι τσεκαρισμένη αυτή η επιλογή, όταν βάζετε το κινητό στο φορτιστή παύει να μπαίνει σε αδράνεια και

όταν το αποσυνδέετε, λόγω bug, συνεχίζει να μην μπαίνει σε αδράνεια.

Σε εμένα δεν είναι τσεκαρισμένη και, αν θυμάμαι καλά, όταν το πρωτοάνοιξα το κινητό μετά την αγορά ήταν και την απενεργοποίησα.

Και μόλις αναρωτιόμουν ποιος είναι αυτός που γράφει τα ίδια με 'σένα στο xda και αν μας διαβάζει!!! :lol:

Edited by double_k
Life is good with what you love !!!

παιδια το πηρα και εγω χτες το κινητο ολα καλα , αλλα απο ακουστικο παπαλα....

Δεν ειναι μονο το οτι ειναι χαμηλο , που ειναι , εμενα αμα το βαλω τερμα κανει χρατσα χρουτσαααα οταν μιλαει ο αλλος (σε ολα τα φωνηεντα!)Εσας σας το κανει στη μεγιστη ενταση?

Ξενερωσα και γω....

Το πηρα απο το πλαισιο , τι να κανω ? να το παω πισω? (Dead on Arrival) να παρω αλλο?

Πάντως δειτε εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=671367

menu = το αριστερο κουμπι

back = το δεξι

Εκανα το earphone test και ναι μεν ακουγοταν δυνατοτερα , κατι που δειχνει οτι ειναι θεμα software , αλλα εκανε επισης και δυνατοτερα χρατσα χρουτσα....

Please , καντε το τεστ να μου πειτε αν σας ενοχλει ή αν ακουγεται καμπανα !

Guys please επειδη με πιεζει το DOA και μπορω ακομα να το επιστρεψω πισω και να παρω καινουριο , μπορειτε να δοκιμασετε το earphone test kai να μου πειτε αν ακουτε το ηχειο να γρατζουναει ?

οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο , απλα πατηστε (τερμα αριστερο και τερμα δεξι κουμπι):

αριστερο-δεξι -δεξι -αριστερο- δεξι - αριστερο- αριστερο-δεξι

thanks in advance:wacko:

Όταν είναι στο full όντως γρατζουνάει λίγο στο δικό μου. Όχι σε όλους τους ήχους γιατί κάνει διάφορους, στους πρώτους 2-3 όμως ναι.
Κωνσταντίνος

Guys please επειδη με πιεζει το DOA και μπορω ακομα να το επιστρεψω πισω και να παρω καινουριο , μπορειτε να δοκιμασετε το earphone test kai να μου πειτε αν ακουτε το ηχειο να γρατζουναει ?

οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο , απλα πατηστε (τερμα αριστερο και τερμα δεξι κουμπι):

αριστερο-δεξι -δεξι -αριστερο- δεξι - αριστερο- αριστερο-δεξι

thanks in advance:wacko:

εμενα ειναι οκ

εμενα ειναι οκ

Κι εμένα ακούγεται OK.

Να ρωτήσω κάτι;

Έχει αναβαθμίσει κανείς το λογισμικό μέσω του PC Companion;

Η έκδοση που έχω είναι η R1FA014 και το κινητό μου είναι από Γερμανία.

Χθες που σύνδεσα το τηλέφωνο μου είπε ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση (χωρίς περισσότερες πληροφορίες),

ενώ όταν μέσω τηλεφώνου έλεγξα για νέες ενημερώσεις, μου είπε ότι το λογισμικό μου είναι up to date.

Ξέρω ότι υπάρχει η R1FA016 και φημολογείται ότι κυκλοφορεί ήδη σε κάποιες χώρες η R1FB001.

Σχετικά με την R1FA016 είδα αυτό το ανεπίσημο changelog.

Επίσης διάβασα ότι κατά την αναβάθμιση από R1FA014 σε R1FA016,

σβήνονται τα πάντα από τη συσκεύη και επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ενώ από R1FA016 σε R1FB001 σου δίνει επιλογή να κρατήσεις όλα τα δεδομένα σου.

Τελικά έχει κάνει κάποιος αναβάθμιση και αν ναι, είδε κάτι το αξιοσημείωτο;

Γιατί δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να χάσω όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις μου και να το στήσω όλο από την αρχή, εφόσον είμαι γενικά ικανοποιημένη,

εκτός βέβαια αν μιλάμε για κάποια φοβερή αλλαγή.

Αλλιώς, το Σεπτέμβρη με τη 2.1, με το καλό... :rolleyes:

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω που το πηρα προχτες εχς την R1FA016 ....

αλλα δεν....

"Χ10ι has been updated to R1FA016. The performance has improved along with various other things.

The major changes which have been noticed are improved audio quality and the noise has been reduced with increased bass which makes the audio quality very good. Another change is in the camera quality in which shooting at night has improved drastically with less noise in the pictures."

εμενα ακουγεται σαν το 00:15 αυτου το video :

http://www.liveleak.com/view?i=ae2_1275521332

...Θα το παω πισω και βλεπουμε...

Κι εμένα ακούγεται OK.

Να ρωτήσω κάτι;

Έχει αναβαθμίσει κανείς το λογισμικό μέσω του PC Companion;

Η έκδοση που έχω είναι η R1FA014 και το κινητό μου είναι από Γερμανία.

Χθες που σύνδεσα το τηλέφωνο μου είπε ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση (χωρίς περισσότερες πληροφορίες),

ενώ όταν μέσω τηλεφώνου έλεγξα για νέες ενημερώσεις, μου είπε ότι το λογισμικό μου είναι up to date.

Ξέρω ότι υπάρχει η R1FA016 και φημολογείται ότι κυκλοφορεί ήδη σε κάποιες χώρες η R1FB001.

Σχετικά με την R1FA016 είδα αυτό το ανεπίσημο changelog.

Επίσης διάβασα ότι κατά την αναβάθμιση από R1FA014 σε R1FA016,

σβήνονται τα πάντα από τη συσκεύη και επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ενώ από R1FA016 σε R1FB001 σου δίνει επιλογή να κρατήσεις όλα τα δεδομένα σου.

Τελικά έχει κάνει κάποιος αναβάθμιση και αν ναι, είδε κάτι το αξιοσημείωτο;

Γιατί δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να χάσω όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις μου και να το στήσω όλο από την αρχή, εφόσον είμαι γενικά ικανοποιημένη,

εκτός βέβαια αν μιλάμε για κάποια φοβερή αλλαγή.

Αλλιώς, το Σεπτέμβρη με τη 2.1, με το καλό... :rolleyes:

Και η δική μου είναι η R1FA014 και μου τη δείχνει για τελευταία ενημέρωση....

Pc companion δεν παίζει για Λινουξ και δεν θέλω να το δοκιμάσω σε virtual box... οπότε..

Υπομονή...

Και η δική μου είναι η R1FA014 και μου τη δείχνει για τελευταία ενημέρωση....

Pc companion δεν παίζει για Λινουξ και δεν θέλω να το δοκιμάσω σε virtual box... οπότε..

Υπομονή...

Νομίζω βρήκα την απάντηση επίσημα από τη Sony Ericsson:

When a phone is launched with a network operator, the software is customized for them. In many cases, they request updates to be made that change the generic coding. Their software is then updated to the 1.0.16, where the generic release remains at 1.0.14.

Keep in mind that the update may not be for fixing bugs etc, but simply an addition or removal of a specific item that the network provider prefers to have or not have. Any 'bugs' that are identified as issues would generally prompt a generic upgrade release.

- Christine Sony Ericsson Answers Team

Άρα τι 14 τι 16, potato-potato (ποτέϊτο-ποτάτα :lol:).

Και η R1FB001 πάλι ως "minor update" χαρακτηρίζεται, οπότε δεν αναβαθμίζω.

ΥΓ: @Privateer10 ...Και την έβδομη μέρα, ο Θεός έπλασε το dual boot! :lol::lol::lol:

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω βρήκα την απάντηση επίσημα από τη Sony Ericsson:

[/size][/font]

Άρα τι 14 τι 16, potato-potato (ποτέϊτο-ποτάτα :lol:).

Και η R1FB001 πάλι ως "minor update" χαρακτηρίζεται, οπότε δεν αναβαθμίζω.

Βλακοδέστατη η απάντηση της κυρα-Κριστίν :p Χαιρετίσματα πέστε της :p

Η πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση λογισμικού είναι η R1FA016 για unbranded συσκευές και για ορισμένες branded όπως της Vodafone Πορτογαλίας.

Για branded συσκευές γενικότερα, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, είναι η R1FA014.

Η R1FB001 είναι για ορισμένες χώρες και αφορά προβλήματα που δεν αγγίζουν τη δική μας.

Επόμενη αναβάθμιση εντός ολίγων εβδομάδων. :)

Edited by kotsianis7

Ρε παιδια... εχω μια απορια. Αυτο το sent from my x10i υπαρχει καποιος τροπος να βγαινει η το γραφετε μονοι σας...;

Βλακοδέστατη η απάντηση της κυρα-Κριστίν :p Χαιρετίσματα πέστε της :p

Η πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση λογισμικού είναι η R1FA016 για unbranded συσκευές και για ορισμένες branded όπως της Vodafone Πορτογαλίας.

Για branded συσκευές γενικότερα, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, είναι η R1FA014.

Η R1FB001 είναι για ορισμένες χώρες και αφορά προβλήματα που δεν αγγίζουν τη δική μας.

Επόμενη αναβάθμιση εντός ολίγων εβδομάδων. :)

A, ok! Δε νομίζω να κάνω καμία αναβάθμιση, εκτός αν γίνει το θαύμα και η επόμενη δεν απαιτεί factory reset. Βαριέμαιιιιιι..... :lol:

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΥΓ: @Privateer10 ...Και την έβδομη μέρα, ο Θεός έπλασε το dual boot! :lol::lol::lol:

Lillifee έχουν ένα βαρύ boot αυτά τα παραθύρια.... με τις ώρες!!!

Άσε θα ζήσω και χωρίς Pc companion... :cool:

Ρε παιδια... εχω μια απορια. Αυτο το sent from my x10i υπαρχει καποιος τροπος να βγαινει η το γραφετε μονοι σας...;

Ειναι η υπογραφή του Tapatalk όταν γράφουμε στο φόρουμ απο αυτό το πρόγραμμα.

Edited by zxr

Η βλακεία μου είναι που μέχρι προχθές είχε προσφορά το πρόγραμμα με 45euro και από χθες που άνοιξα την σελίδα για να το αγοράσω πήγε πάλι στα 78 περίπου (σύμφωνα με την ισοτιμία λίρας - ευρό) :( εάν το πάρεις με επιλογή χώρας Uk ή 79,95 εάν το πάρεις με επιλογή international (διαφορά στο τι θα δηλώσεις στην σελίδα είναι μόνο).

Πολύ ωραίο σαν εμπειρία πλοήγησης, αλλά έχει πολύ λίγες επιλογές για τα γούστα μου. Είναι επίτηδες πολύ απλοποιημένο. Ούτε route planning δεν έχει! Και ελάχιστες ρυθμίσεις, ούτε καν POI management δεν είδα κάπου.

Έλεγα να το αγοράσω αλλά δε με καλύπτει. Θα ρίξω μια ματιά και στο Sygic.

Εγω που το πηρα προχτες εχς την R1FA016 ....

αλλα δεν....

"Χ10ι has been updated to R1FA016. The performance has improved along with various other things.

The major changes which have been noticed are improved audio quality and the noise has been reduced with increased bass which makes the audio quality very good. Another change is in the camera quality in which shooting at night has improved drastically with less noise in the pictures."

Κι εγώ το αγόρασα unbranded από κατάστημα στην Ελλάδα με την έκδοση R1FA016. Κι εμένα ο ήχος δεν είναι πολύ καλός. Αν όντως έχει βελτιωθεί σε σχέση με την R1FA014, φαντάσου πώς ήταν πριν..

(συγνώμη, αλλά δεν ξέρω πώς ενώνω δύο posts εκ των υστέρων)

Edited by zxr

Να ρωτήσω κάτι? Ξέρω ότι για να μπορέσω να πάρω screenshot (ελληνιστί "Στιγμιότυπο") της οθόνης μου πρέπει να γίνει το κινητό μου root (παρόλο που δεν ξέρω τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι) αλλά στο XPERIA x10 δεν έχει επιτευχθεί ακόμα το rooting. (τουλάχιστον αυτό ίσχυε την τελευταία φορά που τσέκαρα τα xda-forums)

Παρόλαυτα στο Review του κ.Κοτσιάνη για την συσκευή μου υπάρχουν screenshots από την οθόνη και τα μενού του. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? :worry:

Λοιπον εγω το ειχα με την εκδοση R1FA014 και το αναβαθμησα μεσω pc στη 016 -και το δικο μου απο Γερμανια ειχε ερθει- και παρατηρησα οτι εκτος οτι ο ηχος παραμενει το ιδιο χαλια, εγινε κατα περιπτωσεις και λιγο πιο αργο!!!! :confused::cry::(

Παντως δε σβηστηκε τιποτις ουτε επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις..

Λοιπον εγω το ειχα με την εκδοση R1FA014 και το αναβαθμησα μεσω pc στη 016 -και το δικο μου απο Γερμανια ειχε ερθει- και παρατηρησα οτι εκτος οτι ο ηχος παραμενει το ιδιο χαλια, εγινε κατα περιπτωσεις και λιγο πιο αργο!!!! :confused::cry::(

Παντως δε σβηστηκε τιποτις ουτε επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις..

Πώς ακριβώς το έκανες;

Αν μπορείς γράψε μου τι έκανες ακριβώς γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ

να μην χάσω δεδομένα εφαρμογών σε αυτή τη φάση.

Υπάρχει :whistle:

Και πιο συγκεκριμένα: δες εδώ οδηγίες. ;)

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς ακριβώς το έκανες;

Αν μπορείς γράψε μου τι έκανες ακριβώς γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ

να μην χάσω δεδομένα εφαρμογών σε αυτή τη φάση.

Και πιο συγκεκριμένα: δες εδώ οδηγίες. ;)

Καλύτερα να προσπαθήσει κανείς να κάνει root τη συσκευή παρά αυτή η μέθοδος για ένα απλό screenshot οθόνης! :blink:

Καλύτερα να προσπαθήσει κανείς να κάνει root τη συσκευή παρά αυτή η μέθοδος για ένα απλό screenshot οθόνης! :blink:

Συμφωνώ, αυτή τη στιγμή αξίζει να το κάνεις μόνο αν είσαι developer και θέλεις να κάνεις επίδειξη της εφαρμογής σου.

By the way, παιδιά, δεν το βλέπω το root να γίνεται ποτέ....... :worry:

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το λες.. Πανευκολο ειναι,απλα αυτο το λινκ τα μπερδευει. ΑΠΛΟ: εγκαθιστας την εφαρμογη,την τρεχεις,επιλεγεις τα πακετα που θες(αν επιλεγουν ολα θα κανει κανα 20λεπτο να τα κατεβασει) και αφου εγκατασταθουν ανοιγεις την εφαρμογη που κανει τα screenshots.

Συμφωνώ, αυτή τη στιγμή αξίζει να το κάνεις μόνο αν είσαι developer και θέλεις να κάνεις επίδειξη της εφαρμογής σου.

By the way, παιδιά, δεν το βλέπω το root να γίνεται ποτέ....... :worry:

Δυστιχώς και εγώ δεν το βλέπω με όσα διαβάζω εκεί στους Αρχιμάγειρους........ Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως...:confused:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10