marathos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά συνδεώ το κινητό στον υπολογιστή και δεν κάνει τίποτα...δεν ΄΄εχω και cd για να περάσω drivers για το pc suite.....οκ το συνέδεσα με το usb....μετα;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Παιδια,να ρωτησω ποιο weather προγραμμα εχετε βαλει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο...? http://www.androlib.com/android.application.com-jimstar-weather-jjtB.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά συνδεώ το κινητό στον υπολογιστή και δεν κάνει τίποτα...δεν ΄΄εχω και cd για να περάσω drivers για το pc suite.....οκ το συνέδεσα με το usb....μετα;;;;;; Θελει λιγη προσπαθεια. Δεν ειναι δυσκολο. Συνδεοντας το καλωδιο , στο κινητο εμφανιζεται στην πανω μπαρα *ΤΟ USB ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ*. Απο το κινητο παταςπανω στο μηνυμα και μετα ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ* Υστερα, στον υπολογιστη βλεπεις την καρτα του κινητοθυ κανονικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Θελει λιγη προσπαθεια. Δεν ειναι δυσκολο. Συνδεοντας το καλωδιο , στο κινητο εμφανιζεται στην πανω μπαρα *ΤΟ USB ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ*. Απο το κινητο παταςπανω στο μηνυμα και μετα ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ* Υστερα, στον υπολογιστη βλεπεις την καρτα του κινητοθυ κανονικα.... To παρατσούκλι σου πρέπει να είναι θεός!!!!!!!:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) το είχα ξανά ρωτήσει! δεν υπάρχει τρόπος να είναι κλειστό το κινητό αλλά να λειτουργουνε wifi gps klp γιατί με το flight mode δεν λειτουργεί τπτ ... αποκλείεται να μη γίνεται θα υπάρχει κάποιος τρόπος κανένα πρόγραμμα μήπως ?? επισεις αν κατάλαβα καλά.. τις εφαρμογές που κατεβάζουμε από το μάρκετ τις αποθηκεύει αναγκαστικά στην εσωτερική μνήμη και όχι στην sd ?? δεν γίνεται να τις αποθηκεύουμε στην sd ?? και κάτι τελευταίο για την αναφορά παράδοσης των sms δεν έχουμε ειδοποίηση ηχητική ότι πήγε το μήνυμα ?? και όσο αναφορά για τριξίματα είπανε μερικοί πως δεν ακούγετε το παραμικρό τρίξιμο εμένα πάντως το καπάκι πίσω σε ορισμένα σημεία όταν το ακουμπάω τρίζει ! και δεν μου έχει πέσει καμιά φορά! Edited May 2, 2010 by MaIdeN Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 το είχα ξανά ρωτήσει! δεν υπάρχει τρόπος να είναι κλειστό το κινητό αλλά να λειτουργουνε wifi gps klp γιατί με το flight mode δεν λειτουργεί τπτ ... αποκλείεται να μη γίνεται θα υπάρχει κάποιος τρόπος κανένα πρόγραμμα μήπως ?? επισεις αν κατάλαβα καλά.. τις εφαρμογές που κατεβάζουμε από το μάρκετ τις αποθηκεύει αναγκαστικά στην εσωτερική μνήμη και όχι στην sd ?? δεν γίνεται να τις αποθηκεύουμε στην sd ?? Την πρωτησ ου απορια την απεκτησα και εγω οταν διαβασα το ποστ σου.. Το κοιταξα απο το κινητο και δεν γινοταν κατι... Επισης αλλο ενα θεμα....Πουθ αποθηκευονται??και πως βλεπεις την μνημη του κινητου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ναι με το USB, ή κατεβαζεις απο το MARKET μεσα ινερνετ ή βγαζεισ την καρτα και την βαζεις στο στικακι που ηταν με το κινητο... 1- Κατεβαζεις εφαρμογη απο το ιντερνετ η το μαρκετ. Δεν ξερω ποια, σε λιγες μερες θα το ψαξω που θα βαλω και εγω προγραμμα με ιντερνετ... Ξερω ομςσ οτι υπαρχει γιατι το χω δει. 2- Δεν χρειαζεται συνγχρονισμος, εσενα θα εξυπηρατησει ή οχι... 3- ImTOO MPEG Encoder Ultimate 4- Ειναι ενα θεμα αυτο που δεν το εχω καταλαβει απολυτα...Γιατι δηλαδη δεν κλεινουν οι εφαρμογες.Ωστοσο επειδη το ειχα δει στο ινερνετ αυτο το *θεμα-προβλημα* εχω κατεβασει το APOLLO TASK KILLER απο το ΜΑΡΚΕΤ. Ειναι free. Μπορει να υπαρχουν και αλλα καλυτερα.Αυτο με εχει βολεψει. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΣΚΟΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!!!! Παιδιά έκανα μια διαπίστωση που ελπίζω να μην μου έχει στοιχίσει αρκετά......Ενώ έχω κάνει επιλογή να συνδέεται το κινητό μέσω wifi διαπίστωσα ότι αυτό μπορεί να συνδεθεί και μέσω του wap του δικτύου της vodafone χωρίς να το έχω επιλέξει......Έκανα το τεστ του να έχω απενεργοποιήσει το wifi και να προσπαθήσω να μπω στο market και το κινητό μπήκε κανονικά..... Για να μην μπορεί να μπει το κινητό και μεσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να πάτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>>>>ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ>>>>ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ MMS&ΔΕΔΟΜΕΝΑ........έτσι θα δείτε ότι αν προσπαθήσετε να μπείτε στο market ή σε κάποια άλλη εφαρμογή όπως το acu weather που έχω βάλει εγώ, θα σας πει ότι υπάρχει σφάλμα σύνδεσης......αν θέλετε να δείτε αν το κινητό σας μπαινει χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει το wifi κάντε με κλειστό το wifi το τεστ που έκανα εγω....... Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που μπορεί να μην το ήξεραν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΣΚΟΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!!!! Παιδιά έκανα μια διαπίστωση που ελπίζω να μην μου έχει στοιχίσει αρκετά......Ενώ έχω κάνει επιλογή να συνδέεται το κινητό μέσω wifi διαπίστωσα ότι αυτό μπορεί να συνδεθεί και μέσω του wap του δικτύου της vodafone χωρίς να το έχω επιλέξει......Έκανα το τεστ του να έχω απενεργοποιήσει το wifi και να προσπαθήσω να μπω στο market και το κινητό μπήκε κανονικά..... Για να μην μπορεί να μπει το κινητό και μεσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να πάτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>>>>ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ>>>>ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ MMS&ΔΕΔΟΜΕΝΑ........έτσι θα δείτε ότι αν προσπαθήσετε να μπείτε στο market ή σε κάποια άλλη εφαρμογή όπως το acu weather που έχω βάλει εγώ, θα σας πει ότι υπάρχει σφάλμα σύνδεσης......αν θέλετε να δείτε αν το κινητό σας μπαινει χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει το wifi κάντε με κλειστό το wifi το τεστ που έκανα εγω....... Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που μπορεί να μην το ήξεραν Σωστος.Εννοειτε! Αυτο το ειχα βγαλει οπως επισης και στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΝΧΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ-ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ , προτινεται μονο GSM δλδ 2G , και οχι 3G... Αυτο βοηθαει και στην καταναλωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Παιδιά έχω κι εγώ κάποιες απορίες. 1) Πως βλέπω πόσα MB έχω κάνει χρήση για να μην περνάω το όριο. Ευχαριστώ.:) Με το 3G watchdog απο το Market Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 πάντως πολύ μουφα τέτοιο smartphone και να μη μπορείς να παίξεις το κινητό με απενεργοποιημένη σιμ... αν θες να σερφάρεις με την ησυχία σου ρε αδερφέ χωρίς ξαφνικά να χτυπήσει το κινητό η να έρθει sms... Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 πάντως πολύ μουφα τέτοιο smartphone και να μη μπορείς να παίξεις το κινητό με απενεργοποιημένη σιμ... αν θες να σερφάρεις με την ησυχία σου ρε αδερφέ χωρίς ξαφνικά να χτυπήσει το κινητό η να έρθει sms... Δεν μπορεις να χαρακτηρισεις μουφα ενα κινητο απο αυτο που λες. Οντως ειναι προβλημα οπως και η μη λειτουργια της αφυπνισης οταν ειναι απενεργκποιημενο. ΕΙΝΑΙ θεμα software που γενικως πεταει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 http://www.androlib.com/android.application.com-jimstar-weather-jjtB.aspx Και πως το κατεβαζεις? Εχω κανει εγγραφη..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Θα διαφωνήσω ότι το κινητό είναι μούφα επειδή δεν μπορείς να σεφρφαρείς χωρίς κάρτα.... ειναι άδικο να εκφραζουμε μια γενικότητά, απο μια προσωπική απαίτηση κ όχι από κάτι που είναι αποδεδειγμενα χρήσιμο σε όλους........ Ως πρώην κάτοχος ενός samsung innov8 θα πω ότι το συγκεκριμένο κινητό με την αδιαφορία από την εταιρία να το υποστηρίξει ναι είναι μουυφα γιατί μας κρέμασε η εταιρία ΟΛΟΥΣ τους χρήστες του.......αυτό όντως να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Και πως το κατεβαζεις? Εχω κανει εγγραφη..... Tο εψαξες απο το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 αν θες να σερφάρεις με την ησυχία σου ρε αδερφέ χωρίς ξαφνικά να χτυπήσει το κινητό η να έρθει sms... Το βάζεις σε λειτουργία flight mode, το ίδιο δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Tο εψαξες απο το κινητο σου? Αν λες απο το market,ναι αλλα δεν βρισκει τιποτα....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Το βάζεις σε λειτουργία flight mode, το ίδιο δεν είναι; Είπαμε, δεν λειτουργεί το wifi ουτε το gprs σε flight mode! :-( (Ούτε και το bluetooth) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ρε παιδιά μια κουβέντα είπα εννοούσα μουφα με την καλή έννοια λολ πάντως ξενέρωσα λιγάκι που άρχισε και μου τρίζει πίσω το καπάκι ! :( Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mask-1 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 το είχα ξανά ρωτήσει! δεν υπάρχει τρόπος να είναι κλειστό το κινητό αλλά να λειτουργουνε wifi gps klp γιατί με το flight mode δεν λειτουργεί τπτ ... αποκλείεται να μη γίνεται θα υπάρχει κάποιος τρόπος κανένα πρόγραμμα μήπως ?? επισεις αν κατάλαβα καλά.. τις εφαρμογές που κατεβάζουμε από το μάρκετ τις αποθηκεύει αναγκαστικά στην εσωτερική μνήμη και όχι στην sd ?? δεν γίνεται να τις αποθηκεύουμε στην sd ??\ Καλημέρα, χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που μπορεί να σου είναι χρήσιμο, είναι το ΄Airplane Mode Wi-Fi Tool΄ μπορώ να είμαι ενωμένος με wifi και να αποσυνδέσω το σήμα του κινητού αν δεν θέλω να με διακόψουν. Τώρα για τις εφαρμογές δυστυχώς δεν μπορεί να αποθηκεύει ή να κάνει εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης. Τουλάχιστον όχι πριν γίνει το κινητό root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos65 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΣΚΟΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!!!! Παιδιά έκανα μια διαπίστωση που ελπίζω να μην μου έχει στοιχίσει αρκετά......Ενώ έχω κάνει επιλογή να συνδέεται το κινητό μέσω wifi διαπίστωσα ότι αυτό μπορεί να συνδεθεί και μέσω του wap του δικτύου της vodafone χωρίς να το έχω επιλέξει......Έκανα το τεστ του να έχω απενεργοποιήσει το wifi και να προσπαθήσω να μπω στο market και το κινητό μπήκε κανονικά..... Για να μην μπορεί να μπει το κινητό και μεσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να πάτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>>>>ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ>>>>ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ MMS&ΔΕΔΟΜΕΝΑ........έτσι θα δείτε ότι αν προσπαθήσετε να μπείτε στο market ή σε κάποια άλλη εφαρμογή όπως το acu weather που έχω βάλει εγώ, θα σας πει ότι υπάρχει σφάλμα σύνδεσης......αν θέλετε να δείτε αν το κινητό σας μπαινει χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει το wifi κάντε με κλειστό το wifi το τεστ που έκανα εγω....... Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που μπορεί να μην το ήξεραν Έτσι όμως δεν θα έχεις MMS! Το σωστό είναι αντί να απενεργοποιήσουμε το MMS & δεδομένα, πηγαίνουμε στο ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙOY ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ και αντί για COSMOTE WAP που είναι προεπιλογή, τσεκάρουμε το COSMOTE INTERNET, οπότε αν δεν έχεις συνδρομή internet, πολύ απλά δεν σε συνδέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Έτσι όμως δεν θα έχεις MMS! Το σωστό είναι αντί να απενεργοποιήσουμε το MMS & δεδομένα, πηγαίνουμε στο ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙOY ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ και αντί για COSMOTE WAP που είναι προεπιλογή, τσεκάρουμε το COSMOTE INTERNET, οπότε αν δεν έχεις συνδρομή internet, πολύ απλά δεν σε συνδέει! Ετσι !!:up: Επίσης το airplane mode wi-fi tool δίνει λύση στο πρόβλημα με flight mode οπότε δεν είναι 'μουφα' το κινητό!! :p Edited May 3, 2010 by Privateer10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ετσι !!:up: Επίσης το airplane mode wi-fi tool δίνει λύση στο πρόβλημα με flight mode οπότε δεν είναι 'μουφα' το κινητό!! :p Ναι αλλά εγώ έχω vodafone και το έκανα αυτό που λέτε και πάλι κατέβαζε........:( Κάτι ακόμα.....θέλω να πάρω μια θήκη για το κινητό μου που είναι μαγνητική, ξέρετε από αυτές που κλείνουν μαγνητικά....θα επηρεάζει πιστεύετε το κινητό και το ηχείο του;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mask-1 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ναι αλλά εγώ έχω vodafone και το έκανα αυτό που λέτε και πάλι κατέβαζε........:( Δοκίμασε το APNdroid, έχει επιλογή ‘Keep MMS enabled’ και έχει widget για άμεσο ON/OFF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Ρε παιδιά πώς καταδικάσατε έτσι το ίδιο σας το κινητό; :p Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το πάρε-δώσε με το Internet μέσω του παρόχου σας κατεβάστε από το Market ή το APNDroid ή το Toggle Data και όποτε χρειάζεται να στείλετε ή να λάβετε MMS το ενεργοποιείτε. Edited May 3, 2010 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts