RAZR2 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Το πήρα από Multirama (τιμή 569 Ευρώ) χθες σε μαύρο. Υπήρχε διαθέσιμο και σε λευκό.:) Όμορφο και διαφορετικό κουτί από το συνηθισμένο τετράγωνο της SE (μακρόστενο στο ίδιο στυλ με της HTC) με handsfree (bass reflex), μπαταρία 1500ρα ,επιτέλους φορτιστή microusb,προστατευτικό φιλμ οθόνης και τα σχετικά χαρτιά. Τέτοιο κινητό πάντως χρειάζεται και μια θήκη που όμως η SE δεν έχει ακόμα τουλάχιστον κυκλοφορήσει αν και πρέπει. Το κινητό περιλαμβάνει και καρτούλα microsdhc 8GB η οποία είναι ήδη τοποθετημένη στη σχετική υποδοχή η οποία όμως είναι κάτω από το κάλυμα της μπαταρίας. Το λογισμικό της SE είναι αποθηκευμένο μέσα στην κάρτα καθότι πλέον δεν υπάρχει cd μέσα στο κουτί. Η συσκευή έχει και υποδοχή 3.5mm για όποιον θέλει να βαλει τα δικά του ακουστικά. Η υποδοχή microusb προστατεύεται με κάλυμα οπότε γλυτώνει την σκόνη. Το κινητό είναι πολύ όμορφο και δείχνει ακριβό. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, στιβαρό χωρίς τον παραμικρό τριγμό ή θόρυβο, το καπάκι της μπαταρίας εφαρμόζει άψογα και τα πλήκτρα του κινητού έχουν στιβαρή αίσθηση πατήματος. Το καπάκι της μπαταρίας έχει στην αφή μια ωραία μαλακή αίσθηση αλλά το όνομα της εταιρίας και του κινητού είναι τυπομένα που σημαίνει οτι μια προσόχή στο που το ακουμπάμε χρειάζεται καθότι θα μπορούσαν να γδαρθούν. Ο φακός της κάμερας δεν έχει κάλυμα αλλά είναι ελαφρώς τοποθετημένος εσωτερικά οπότε δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος να γδαρθεί και το ίδιο ισχύει και για το φλας. Διευκρινίζω οτι τα τρία πλήκτρα που υπάρχουν στην πρόσοψη χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λειτουργίες σχετικές με το μενού και όχι για ενεργοποίηση/τερματισμό κλήσης, αυτό γίνεται μόνο από τα σχετικά εικονικά πλήκτρα στην οθόνη αφής. Το πλήκτρο για τόν τερματισμό κλήσης πάντως θα το ήθελα πιο μεγάλο καθότι είναι πολύ μικρό. Η μπαταρία φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής καθότι ήταν αρχικά γεμάτη σε ποσοστό περίπου 32% και ακόμα δεν έχω καταφέρει να την στερέψω αν και έχω μιλήσει πολύ και γενικά έχω σκαλίσει αρκετά το κινητό. Βέβαια δεν έχω δουλέψει wifi, bluetooth κλπ που είναι ενεργοβόρες λειτουργίες αλλά και πάλι η πρώτη μου εντύπωση είναι θετική, εξάλλου η μπαταρία είναι μεγάλης χωρητικότητας. Βέβαια η πραγματικές της δυνατότητες θα φανούν στο άμεσο μέλλον, ακόμα είναι νωρίς για σίγουρα συμπεράσματα. Το λογισμικό είναι γρήγορο με άμεση ανταπόκριση στα πατήματα των δαχτύλων και δεν δείχνει να κολλάει ακόμα και σε γρήγορες εναλλαγές μεταξύ λειτουργιών κλπ. Οι λειτουργείες Timescape και Mediascape είναι όλα τα λεφτά, η SE φαίνεται να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Καθότι δεν χρησιμοποιώ facebook,Twitter κλπ δεν με ενδιαφέρει και πολύ το Timescape αλλά το Mediascape είναι πολύ βολικό καθότι σου συγκεντρώνει και οργανώνει όλα τα αρχεία μουσικής, βίντεο, ήχους κλπ που έχεις περάσει στο κινητό και στα οποία μόνο με ένα πάτημα έχεις άμεση πρόσβαση αντί να ψάχνεις στους διάφορους φακέλους. Επίσης στο κάτω μέρος της οθόνης προβάλει οριζόντια εικόνες με όλα τα αλμπουμ μουσικής που έχεις σε στυλ iphone τα οποία βέβαια τα σύρεις με το δάχτυλο και επιλέγεις αυτό που θέλεις. Με εντυπωσίασε η ακρίβεια πληκτρολόγησης πάντως, αν και τα πλήκτρα με τα γράμματα είναι στενά, όπως ακριβώς στο iphone, δεν έκανα αντίθετα με το iphone όπου άλλο γράμμα πατάς και άλλο εμφανίζεται, ούτε ένα λάθος και έγραφα και γρήγορα. Η ακρίβεια πατήματος στο πληκτρολόγιο είναι άψογη. Εξαιρετική τεράστια οθόνη με ζωντανά χρώματα και πολύ καλή φωτεινότητα, κρύβει έξυπνα τα λίγα χρώματα (65000+) που υποστηρίζει η έκδοση 1.6 του Android αν και η οθόνη υποστηρίζει 16000000 χρώματα οποτε δεν θα υπάρχει πρόβλημα μόλις αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.1. Κάτι περίεργο που εντόπισα είναι οτι το μαύρο πλαίσιο μέσα στο οποία αναγράφεται η ονομασία του κάθε εικονιδίου χωράει σε ευθεία γραμμή μάλλον μέχρι εννέα γράμματα με αποτέλεσμα αν η ονομασία έχει ένα παραπάνω (π.χ. Mediascape) το δέκατο να εμφανίζεται θωλό. Καλύτερα ίσως να το είχαν κόψει σε Media και αποκάτω Scape. Στην αρχή νόμιζα οτι είναι κάποιο ελλάτωμα της οθόνης αλλά τελικά είναι κάποιος περιορισμός στο μέγεθος της λέξης. Η οκτάρα κάμερα από κάποιες πρώτες φωτογραφίες ημέρας που τράβηξα φαίνεται πολύ καλή και θα έλεγα οτι μάλλον ακουμπάει το C905. Φωτογραφίες νυχτας δεν μπόρεσα να τραβήξω ακόμα αλλά καθότι το φλας είναι led (λόγω μικρού πάχους του κινητού δεν θα μπορούσε να μπεί xenon φλας έτσι και αλλιώς) δεν περιμένω τίποτα ίδιαίτερο, λογικό εξάλλου. Το μόνο μειονέκτημα αρχικά που εντόπισα είναι αυτό που ήδη έχει αναφερθεί και έχει να κάνει με τον σχετικά χαμηλής έντασης ήχο από το ακουστικό και από το ηχείο. Ο ήχος είναι πολύ καθαρός και στα δυο πράγμα που βοηθάει αλλά ακόμα και στο φουλ σε χώρο με αρκετό θόρυβο ίσως δεν ακουστεί αν και παίζει ρόλο και ο ήχος κλήσης που έχει επιλεγεί καθότι κατόπιν δοκιμών διαπίστωσα οτι είναι καλύτερο να επιλεγεί κάποιος ήχος αρκετά δυνατός και τότε τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Πάντως οι ήχοι που έχει το κινητό είναι κατά τη γνώμη μου μέτριοι και σαν ήχοι (ως συνήθως!) και κυρίως από πλευράς έντασης. Ελπίζω με καποια αναβάθμιση η SE να μπορέσει να το διορθώσει αυτό, πάντως είναι χαζομάρα που δεν το φροντίσανε εξαρχής. Αυτά για την ώρα. Το κινητό είναι πληρέστατο και φαίνεται πολύ καλό. Μπορείς να δουλέψεις γρήγορα και εύκολα και η SE όντως έβγαλε ένα εξαιρετικό προϊόν. Ο χρόνος θα δείξει και πόσο αξιόπιστο θα αποδειχθεί, ελπίζω η ποιότητα να μην περιορίζεται μόνο στα εξωτερικά υλικά και στην συναρμογή, είναι πολύ σημαντικό κινητό για τη SE και περιθώρια για γκάφες δεν υπάρχουν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται, είναι από τις συσκευές που λες χαλάλι τα χρήματα που έδωσα.:D Edited April 21, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) @RAZR2 Αυτο που επισημαινεις με τα fonts συμβαινει σε ολα τα android. Δυο λογια κι απο εμενα για το κινητο. Ποιοτητα κατασκευης μετριοτατη (κι εδω θα κανω παρομοιες παρατηρησεις με το desire), φουλ πλαστικο παντου (χρωμιωμενα πλαστικα στο περιγραμμα, ουτε καν εκει λιγο μεταλλο). Φυσικα δεν τριζει τιποτα, η συναρμογη τους ειναι πολυ καλη, αλλα δεν παυει να ειναι αλλο ενα κινητο που ακολουθει την... καταναλωτικη πεπατημενη της εποχης μας (το legend ειναι το μοναδικο της τελευταιας φουρνιας με σοβαρη κατασκευη, κι ακολουθει το milestone). Σχεδιαστικα ειναι απο τα πιο ομορφα smartphones της αγορας (και σιγουρα το ομορφοτερο android imo). Απο εκει και περα η οθονη ειναι πραγματι χαρμα οφθαλμων, εστω κι αν ο περιορισμος στα χρωματα - οπως επισημανθηκε και παραπανω- ειναι ορατος. Το clear type κι η γενικοτερη αισθηση αυτου που βλεπεις ειναι μια κλαση πανω απο το desire. Ταχυτατο, αντιδρα και φορτωνει τα παντα ακαριαια και το mediascape θα φανει πολυ βολικο για αρκετους. Με απλετη μνημη, δεν προκειται να προβληματισει ποτε, οποια εργασια κι αν απαιτηθει. Τα δυο μειον του κινητου, που πιστευω θα του στερησουν μια εντυπωσιακη πορεια στην αγορα ειναι η εκδοση 1.6 (που αν επαληθευτουν οι φημες για αναβαθμιση σε 2.1 το Σεπτεμβριο θα του "κοψουν" αρκετες πωλησεις - ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για τετοιες κινησεις) κι η ελλειψη multitouch (που ειναι αγνωστο αν και κατα ποσο τελικα καποια στιγμη θα μπορει να υποστηριξει η συσκευη - η ελλειψη pinch to zoom π.χ. στον browser με τετοια cpu αφηνει παραπανω απο πικρη γευση). Γενικα προκειται για μια πανεμορφη android συσκευη, με ο,τι καλυτερο για το χωρο σε θεματα πολυμεσων, με δυο-τρια μειονεκτηματα που ισως του στερησουν την πρωτοκαθεδρια στο εμπορικο κομματι... Edited April 21, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 καλημερα κ απο εμενα... να πω κ εγω 2-3 πραγματακια για το κινητο σαν κατοχος του πλεον 1. πλαστικο = λιγοτερο βαρος λιγοτερο κοστος ευκολια αντικαταστασης 2. καμερα = κανονικη για ημερισιες ληψεις μειον το led για το βραδυ αλλα αυτο λογικο λογο μεγεθους. 3. ιντερνετ= πολυ καλο browsing ταχυτατα 4. ηχος = ικανοποιητικος , στο αμαξι αν μη τι αλλο καλο ειναι να εχουμε κ κανα bluetooth ... μην πληρωνουμε κ κλησεις. και πλεον καλο ειναι να μην κοπαναει ο ηχος οταν χτυπαει το κινητο μας δυνατα ωστε να μας ακουν και στα διπλα τετραγωνα.... διακριτικοτητα...λογικα και με το 2,0 θα στρωσει κ αλλο... οτι θελετε απο ερωτησεις πμ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) καλημερα κ απο εμενα... να πω κ εγω 2-3 πραγματακια για το κινητο σαν κατοχος του πλεον 1. πλαστικο = λιγοτερο βαρος λιγοτερο κοστος ευκολια αντικαταστασης 2. καμερα = κανονικη για ημερισιες ληψεις μειον το led για το βραδυ αλλα αυτο λογικο λογο μεγεθους. 3. ιντερνετ= πολυ καλο browsing ταχυτατα 4. ηχος = ικανοποιητικος , στο αμαξι αν μη τι αλλο καλο ειναι να εχουμε κ κανα bluetooth ... μην πληρωνουμε κ κλησεις. και πλεον καλο ειναι να μην κοπαναει ο ηχος οταν χτυπαει το κινητο μας δυνατα ωστε να μας ακουν και στα διπλα τετραγωνα.... διακριτικοτητα...λογικα και με το 2,0 θα στρωσει κ αλλο... οτι θελετε απο ερωτησεις πμ ... 1. Μην αναπαραγεις την καραμελα των εταιριων, ειναι κριμα. Η απολυτη ποιοτητα κατασκευης με το αλουμινιο του legend οδηγει σε χαμηλοτερο βαρος και σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται σε αισθηση με την... απεραντη πλαστικουρα που μας σερβιρουν αφειδως σημερα οι εταιριες. Σχετικα με το κοστος, σε μια συσκευη που τιμιλογειται στα 569 ευρω, 5-10 ευρω παραπανω κοστος δε νομιζω πως θα καθοριζαν την εμπορικη της πορεια - τουναντιον, θα προσελκυαν κι ενα μεγαλο κομματι αγοραστων για τον παραγοντα "ποιοτητα κατασκευης". Αναφορικα με την ευκολια αντικαταστασης, παλι κι εκει το να αλλαξεις το "καλουπι" του legend ειναι πανευκολο, αλλα και παλι δεν παιρνω μια συσκευη εχοντας στην ακρη του μυαλου του την υποθεση... wear and tear. 4. Διακριτικοτητα? Και ποιος θα μας την ορισει, η sonyericsson? Για αυτο δεν υπαρχουν τα ρυθμιστικα στις συσκευες, για να το ρυθμιζεις συμφωνα με τις αναγκες/απαιτησεις σου? Απο ποτε βαφτιζουμε το μια κακη software/hardware υλοποιηση (αντιστοιχη υπαρχει και στο speaker του desire - κι εκει την ανεφερα) σαν... διακριτικη επιλογη? Ρε παιδια, οταν αναφερουμε καποια πραγματα για μια συσκευη, καλο ειναι να λεμε τα παντα. Αν ποστ σαν το δικο μου, που ζυγιζω τα υπερ και τα κατα (με την δικη μου κριτικη αποψη παντα, δεν απαιτω να τη συμμεριστουν ολοι) καταληγουν να ειναι η μειοψηφια σε ενα thread, ε ας βαφτισουμε το εκαστοτε νημα σαν τη... γωνια των οπαδων κι ας το απολαυσουμε. Επειδη ομως για καποιους ειναι μια μικρη επενδυση, ας ειμαστε λιγο πιο φειδωλοι στις εκφρασεις μας, δε συμφωνειτε? Edited April 21, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να κανω ολοκληρη εκθεση για το κινητο ειπα την αποψη μου οπως το βλεπω εγω και δεν εχω να κερδισω κατι ουτε να διαφημισω την συγκεκριμενη εταιρεια.. προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο ολες τις συσκευες που ειχα και θεωρω πως κ τωρινη θα κανει εξισου την δουλεια της. επισης δεν σκοπευω να κρινω αλλες συσκευες μαζι με την συγκεκριμενη γιατι ηδη εχω κανει την επιλογη μου κ θεωρω πως δεν εχω κατι να υπερασπιστω. οσον αφορα την sony...μπορει ισως να μην ειναι η πρωτη αυτη τι στιγμη στο χωρο αλλα εχω την εντυπωση πως τα τελευταια 10 χρονια ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο ειχε εστω κ για λιγο ενα sonyericsson στην κατοχη του σε σχεση με αλλες εταιρειες που περασαν κ δεν ακουμπησαν...οποτε σε βαθος χρονου νομιζω πως δικαιολογει την αξια της... και εν παση περιπτωση εχει ενα δικαιωμα παραπανω αν θελουμε στο να μην πρωτοπορει συχνα τωρα οσον αφορα την διακριτικοτητα..αν καταλαβα καλα...σιγουρα ο καθενας κανει αυτο ακριβως που πιστευει βασει των ερεθισματων που δεχεται απο το περιβαλλον του οποτε κ παλι ειτε καποιος θελει να συμφωνησει η οχι ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) @RAZR2 Αυτο που επισημαινεις με τα fonts συμβαινει σε ολα τα android. Δυο λογια κι απο εμενα για το κινητο. Ποιοτητα κατασκευης μετριοτατη (κι εδω θα κανω παρομοιες παρατηρησεις με το desire), φουλ πλαστικο παντου (χρωμιωμενα πλαστικα στο περιγραμμα, ουτε καν εκει λιγο μεταλλο). Φυσικα δεν τριζει τιποτα, η συναρμογη τους ειναι πολυ καλη, αλλα δεν παυει να ειναι αλλο ενα κινητο που ακολουθει την... καταναλωτικη πεπατημενη της εποχης μας (το legend ειναι το μοναδικο της τελευταιας φουρνιας με σοβαρη κατασκευη, κι ακολουθει το milestone). Σχεδιαστικα ειναι απο τα πιο ομορφα smartphones της αγορας (και σιγουρα το ομορφοτερο android imo). Απο εκει και περα η οθονη ειναι πραγματι χαρμα οφθαλμων, εστω κι αν ο περιορισμος στα χρωματα - οπως επισημανθηκε και παραπανω- ειναι ορατος. Το clear type κι η γενικοτερη αισθηση αυτου που βλεπεις ειναι μια κλαση πανω απο το desire. Ταχυτατο, αντιδρα και φορτωνει τα παντα ακαριαια και το mediascape θα φανει πολυ βολικο για αρκετους. Με απλετη μνημη, δεν προκειται να προβληματισει ποτε, οποια εργασια κι αν απαιτηθει. Τα δυο μειον του κινητου, που πιστευω θα του στερησουν μια εντυπωσιακη πορεια στην αγορα ειναι η εκδοση 1.6 (που αν επαληθευτουν οι φημες για αναβαθμιση σε 2.1 το Σεπτεμβριο θα του "κοψουν" αρκετες πωλησεις - ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για τετοιες κινησεις) κι η ελλειψη multitouch (που ειναι αγνωστο αν και κατα ποσο τελικα καποια στιγμη θα μπορει να υποστηριξει η συσκευη - η ελλειψη pinch to zoom π.χ. στον browser με τετοια cpu αφηνει παραπανω απο πικρη γευση). Γενικα προκειται για μια πανεμορφη android συσκευη, με ο,τι καλυτερο για το χωρο σε θεματα πολυμεσων, με δυο-τρια μειονεκτηματα που ισως του στερησουν την πρωτοκαθεδρια στο εμπορικο κομματι... Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής, εξαρτάται πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την έννοια αυτή αν και θεωρώ οτι η έννοια είναι συγκεκριμένη και σημαίνει ποιότητα υλικών, συναρμογής και γενικότερης προσοχής στη λεπτομέρεια (π.χ. μικρά ή καθόλου κενά ανάμεσα στα διάφορα επιμέρους τμήματα, σκληρό ή μαλακό πλαστικό, τριγμοί, εφαρμογή εξαρτημάτων που ανοίγουν όπως κάλυμα μπαταρίας, κάρτας μνήμης κλπ, αίσθηση πατήματος πλήκτρων) και όπως είπα κατά τη γνώμη μου το Χ10 είναι πολύ καλό. Εφαρμογή επιμέρους μερών κοντά στο άψογο, μαλακό πλαστικό στο καπάκι της μπαταρίας που αφήνει ωραία αίσθηση αλλά έχω δει και με καλύτερη, καλή αίσθηση πατήματος πλήκτρων. Το αν έχει ή δεν έχει μέταλλο δεν με απασχολεί προσωπικά. Με άριστα το 10 θα του έβαζα 8,5, πολύ καλά κατά τη γνώμη μου. Όσο για το λογισμικό θα συμφωνήσω οτι είναι γκάφα που η εταιρεία δεν το κυκλοφόρησε κατευθείαν με την έκδοση 2.1. Τη στιγμή που ήδη όλα τα νέα Android μοντέλα κυκλοφορούν έχοντας τη νεότερη έκδοση εγκατεστημένη είναι χαζό να κυκλοφορείς μια συσκευή που είναι άμεσα ανταγωνιστική τους με την παλαιότερη έκδοση. Βέβαια στην πραγματικότητα λίγοι είναι τόσο ψαγμένοι που θα ασχοληθούν σε βάθος με τις δυνατότητες του λογισμικού, οι περισσότεροι απλά θα το χρησιμοποιούν όπως και τα περισσότερα άλλα κινητά, είναι περισσότερο θέμα marketing παρά ουσίας, απλά ο άλλος θέλει να λέει και να ξέρει οτι το φοβερό κινητό που αγόρασε έχει πάνω ότι νεότερο υπάρχει για να αισθάνεται όμορφα ο ίδιος και όχι γιατί του χρειάζεται πραγματικά. Edited April 21, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 με γειά εύχομαι σε όλους σας (και σε μένα :) !!! ). Κάπου είχε αναφερθεί πως να περάσουμε τις επαφές στο x10. Μπορεί να μου το θυμίσει κάποιος? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVINE Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 εκτος απο το android market εχουμε κανενα site που να εχει αποκλειστικα θεματα εφαρμογες ηχους κλησης και παιχνιδια για το xperia 10 ??? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 το χτύπησα και γω και το κινητό απλά τα σπάει πολύ ωραίο και ταχύτατο αν και τα πιο πολλά τα είπανε τα άλλα τα παιδιά και ισχύουν..πάντως για μένα έχει οθoνάρα και μπροστά στον ήλιο που το είδα δεν μασάει τπτ φαινοντε όλα καθαρά!!! ήθελα να ρωτήσω είχε από την αρχή ζελατίνα προστατευτική ???????? και επιπλέον ακόμα μια μέσα στο κουτί?δλδ να το βάζω άφοβα στην τσέπη (εννοείτε χωρίς κλειδιά κέρματα κλπ) μην πάθει καμιά γρατζουνιά ? και πως μπαίνει αν χρειαστεί να αλλάξω? έπρεπε πάντως να είχανε και κανα μαντιλάκι να καθαρίζουμε την οθόνη από τις δαχτυλιές :P Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Δεν εχω προλαβει ακομα να το επεξεργαστω σχεδον καθολου.ενα μισαωρο μονο.δεν το εχω ακομα σαν κυρια συσκευη μεχρι να μπορεσω να το φερω στα μετρα μου και να του βρω μια θηκη.Αληθεια καμια θηκη κανεις βρηκε?τοσα λεφτα μια θηκη μπορουσαν να βαλουν στο κουτι.Το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι απιστευτα γρηγορο.Του κατεβασα καποιες εφαρμογες απο το market.Σφαιρα ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprex Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 παιδια καλησπερα.ψηνομαι λοιπον και εγω να το παρω το χ10 και θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τη μνημη του τηλ. ερωτ 1 - μπορουν οι εφαρμογεςν που βαζουμε να μπουν στη mem. card? και αν ναι πως? ερωτ 2 - το ιδιο ισχυει σε ολα τα adroid?και σε ολες της εκδοσεις? ερωτ 3 - αν τελικα δεν μπορουμε να κανουμε μεταφορα στη mem. card τοτε τι γινετε σχετικα με την πληροτητα της μνημης του τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Καλησπέρα, μια ερωτησούλα να κάνω και εγω : το x10 όσοι το έχουν αγοράσει γράφει Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Καλησπέρα, μια ερωτησούλα να κάνω και εγω : το x10 όσοι το έχουν αγοράσει γράφει Ελληνικά? κανονικότατα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ειπαμε αυτα εξαρτονται απο την αγορα της καθε χωρας.. Το δικο μου που εχω ηδη 20 μερες και προφανως ηταν (παρα)εισαγωγη απο τη Γερμανια,ειχε μαυρη δερματινη θηκη μεσα στο κουτι,στυλ pouch με αναγλυφο το ονομα της εταιρειας πανω. Στις Σκανδιναβικες χωρες πχ μεσα στο κουτι εχουν το bt ακουστικο MW600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ειπαμε αυτα εξαρτονται απο την αγορα της καθε χωρας.. Το δικο μου που εχω ηδη 20 μερες και προφανως ηταν (παρα)εισαγωγη απο τη Γερμανια,ειχε μαυρη δερματινη θηκη μεσα στο κουτι,στυλ pouch με αναγλυφο το ονομα της εταιρειας πανω. Στις Σκανδιναβικες χωρες πχ μεσα στο κουτι εχουν το bt ακουστικο MW600. Εαν παρει κανεις καποιο απο το Ιντερνετ,,απο Γερμανια πχ,θα εχει μεσα Ελληνικα,ή εαν δεν εχει,θα μπορουν να μπουν; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Δεν ξερω τι να σου πω. Το δικο μου παντως ειχε. Λογικα ολα τα κομματια που προοριζονται για EU εχουν και ελληνικα.. Ασχετο το τι βαζουν μετα στο κουτι για καθε χωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ico_13 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μια ερώτηση σε όσους το πήραν. Multitasking υποστηρίζει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 multi-task ναι, multi-touch, όχι. Στις άλλες χώρες που έχει μέσα στη συσκευασία θήκη ή ΒΤ ακουστικά ξέρουμε πόσο κοστίζει; Δικανική ερώτηση για να δω τί κατηγορίας πελάτες θεωρούμαστε... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Γιατί όταν πάω στο officesuite μπαίνω κανονικά στους φακέλους στη κάρτα μνήμης αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία μου mp3 fotos κλπ λέει δεν βρέθηκαν υποστηριζόμενα αρχεία !! ενω στο mediascape μου τα βγάζει όλα! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Δεν ξερω τι να σου πω. Το δικο μου παντως ειχε. Λογικα ολα τα κομματια που προοριζονται για EU εχουν και ελληνικα.. Ασχετο το τι βαζουν μετα στο κουτι για καθε χωρα.. Και απο που το πηρες; Βρηκα αυτο σημερα στο Αμαζον Γερμανιας. http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=xperia+x10&x=0&y=0 Η μεγαλη διαφορα τιμης απο τα ελληνικα μαγαζια,ειναι στο Satio,που πεφτει στα 439 Ευρω. Αλλα και το Χ10,ειναι πιο κατω απο εδω. Edited April 21, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 VnP ειτε online ειτε στην Αγ Παρασκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μόλις σήμερα το πήρα κι εγώ (μεγιά μου μεγιά μου :lol: ) σε λευκό ... Δε θέλω να μακρυγορήσω εξάλλου ένας φίλος παραπάνω έγραψε μια έκθεση για το x10 την οποία συμμερίζομαι απόλυτα! Και πιστέψτε με αυτά που λένε για ηχείο / ακουστικό δεν είναι τίποτα ... Έπρεπε να 'χατε το W910 να σας έλεγα εγώ! Εκεί να δεις πηγάδι!!! Το υπεραγαπάω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 σας κανει το ακουσ τικο σαν παρασιτα οταν μιλατε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 σας κανει το ακουσ τικο σαν παρασιτα οταν μιλατε; Όχι τίποτα ... clean & clear εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Στις άλλες χώρες που έχει μέσα στη συσκευασία θήκη ή ΒΤ ακουστικά ξέρουμε πόσο κοστίζει; Δικανική ερώτηση για να δω τί κατηγορίας πελάτες θεωρούμαστε... Στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες φθηνοτερο. Να μη σου πω τι κατηγοριας πελατες θεωρουμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts