Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειδα μια αναβαθμιση flash player 10 για το pc ..?!!!!!!λετε να βγηκε και για το 2.1 ???

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?:confused:

Αν με το κινητό πας να ανοίξεις μια σελίδα που θέλει φλας (πχ zoo.gr) θ σου βγάλει ένα σύνδεσμο για την adobe και εκεί θα σου λέει ότι τα μόνο κινητά που υποστηρίζονται μέχρι ώρα είναι το nexus1. (που υποτίθεται ότι έχει πάρει ήδη την 2.2 που είναι flash enable).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Βρηκα αυτη την σελιδα η οποια εχει πολυ πραμα σε αξεσουαρ.Εχει παραγγειλει κανεις απο εκει?Ξερετε αν υπαρχει θεμα με τελωνειο?

Μπράβο παιδιά.... root και τα μυαλά στα κάγκελα....

Έφτιαξα μια μπλε από την αρχή, φοβερή κ όλα τα εικονίδια από την αρχή φτιαγμένα. Μόλις την τελειοποίησω θα την ανεβάσω...

Περιμενουμε πως και πως...!

Eγω εχω περασει αυτο το theme το οποιο ειναι πολυ καλο.Στο παραθετω μπας και σε βοηθησει σε τιποτα...

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&sl=de&tl=en&u=http://www.android-hilfe.de/themes-fuer-motorola-milestone/27627-theme-black-sun.html&rurl=translate.google.gr&twu=1&usg=ALkJrhhN54SpVy40oJmvrcVU-z3QeQQdow#post310532

(ενα πολυ καλο που εχει ειναι πως σου βγαζει κατευθειαν διπλα στο ρολοι το ποσοστο της μπαταριας)

Edited by agekalp

Καλησπέρα και από μένα. Το κινητό έχει ελληνικά κανονικά δηλαδή μενού, μηνύματα κλπ???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Καλησπέρα και από μένα. Το κινητό έχει ελληνικά κανονικά δηλαδή μενού, μηνύματα κλπ???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Κανονικότατα, από την "μάνα" του...

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Παιδια βοηθεια! παω να κανω ρουτ και μου βγαζει : E:failed to open/sdcard/update.zip

τι να κανω τωρα?

Εχει ελληνικα αλλα απο απο το hardware πληκτρολογιο δε μπορω να βαλω τονους και δεν εχω Τ9.

Το εικονικο πληκτρολογιο ομως εχει και τονους και Τ9

Sent from my Milestone using Tapatalk

Εχει ελληνικα αλλα απο απο το hardware πληκτρολογιο δε μπορω να βαλω τονους και δεν εχω Τ9.

Το εικονικο πληκτρολογιο ομως εχει και τονους και Τ9

Τονους βαζεις με το q.

Τ9 δεν εχει, οπως δεν εχει και το pc.

Μα Τ9 σε qwerty ρε παιδια? Τι να το κανετε?

Δεν υπάρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει το bt οταν ειναι σε airplane mode???

Edited by ddr2

Δεν υπάρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει το bt οταν ειναι σε airplane mode???

Όχι όπως και οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση που να επηρεάζει εξωτερικό παράγοντα.

Είναι όπως και στο mingακι μου! (linux OS):happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Όχι όπως και οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση που να επηρεάζει εξωτερικό παράγοντα.

Είναι όπως και στο mingακι μου! (linux OS):happy:

Το wifi ανοιγει ομως.

Ωραιο το ming...αλλα να ταν και 3g

Θα ηθελα μια βοηθεια ξερεις κανεις πως βλεπεις ποσο εχεις μιληση τον χρον πχ απο αρχη του μηνα και ποσα data εχεις κατεβασει δεν τα βρισκω πουθενα

Θα ηθελα μια βοηθεια ξερεις κανεις πως βλεπεις ποσο εχεις μιληση τον χρον πχ απο αρχη του μηνα και ποσα data εχεις κατεβασει δεν τα βρισκω πουθενα

Call Meter NG για χρονο ομιλίας (και data) και NetCounter (σου ξεχωρίζει WiFi και Cell data)

καλημέρα!! χθες που λέτε πάω να ανέβω στο Vespaκι μου και ακουω ενα ντουπ διπλα μου. Γυριζω και τι να δω Stone μου, το καλογιαλισμενο μου, το μονακριβο μου εχει φυγει απο την θηκη του στη ζωνη του παντελονιου μου και εχει σκασει στο πλακοστρωτο με την οθονη κατω, δεν φταωνει αυτο οπως γυριζα να δω τι σκ@τα θορυβος ηταν αυτος που ακουσα του δινω και μια με το ποδι ετσι να σερνεται στα πατωματα :cry: ....Κρυος ιδρωτας.... Αφου σταματησα να βλεπω 500αρικα να πετανε γυρω μου εξετασα το μικρο μου, η οθονη δεν ειχε τιποτα, μηδεν μονο στο πλαι της το μαυρο περιβλημα ειχε δυο βαθουλωματα γδαρσηματα.. ΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ MOTOROLA ;;;; ΑΦΟΥ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΙΝ. ΕΤΣΙ ;; Ή ΤΟΥΛΟΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟ ΑΠΟ GORILLA GLASS!!!

Το μεσημερι λεω να παρω λιγο μαυρο μανο να του βαλω.. αλλα απο την αλλη αν το αφησω ετσι θα μιαζει με απατσι πολεμιστη μετα την μαχη :lol:

PS προστατευτικες θηκες για το κιν. ειχα μαληστα το invisible shield το εβγαλα πριν μια εβ δομαδα γιατι εδηχνε χαλια και η αισθηση της οθονης (στο δακτυλο μου) ειχε χαθει..

function cdl { cd $1; ls;}

καλημέρα!! χθες που λέτε πάω να ανέβω στο Vespaκι μου και ακουω ενα ντουπ διπλα μου. Γυριζω και τι να δω Stone μου, το καλογιαλισμενο μου, το μονακριβο μου εχει φυγει απο την θηκη του στη ζωνη του παντελονιου μου και εχει σκασει στο πλακοστρωτο με την οθονη κατω, δεν φταωνει αυτο οπως γυριζα να δω τι σκ@τα θορυβος ηταν αυτος που ακουσα του δινω και μια με το ποδι ετσι να σερνεται στα πατωματα :cry: ....Κρυος ιδρωτας.... Αφου σταματησα να βλεπω 500αρικα να πετανε γυρω μου εξετασα το μικρο μου, η οθονη δεν ειχε τιποτα, μηδεν μονο στο πλαι της το μαυρο περιβλημα ειχε δυο βαθουλωματα γδαρσηματα.. ΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ MOTOROLA ;;;; ΑΦΟΥ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΙΝ. ΕΤΣΙ ;; Ή ΤΟΥΛΟΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟ ΑΠΟ GORILLA GLASS!!!

Το μεσημερι λεω να παρω λιγο μαυρο μανο να του βαλω.. αλλα απο την αλλη αν το αφησω ετσι θα μιαζει με απατσι πολεμιστη μετα την μαχη :lol:

PS προστατευτικες θηκες για το κιν. ειχα μαληστα το invisible shield το εβγαλα πριν μια εβ δομαδα γιατι εδηχνε χαλια και η αισθηση της οθονης (στο δακτυλο μου) ειχε χαθει..

Μου εδωσες αφορμη.

Αυτα τα γδαρσιματα και τις γρατζουνιες τις καθαριζουνε μερικοι. στο youtube υπαρχουν πολλοι οδηγοι πως να εξαφανιζεις χτυπηματα. Επισης υπαρχουν για το αμαξι που το περνας απο πανω και με λιγο τρίψιμο αυτο αναπληρωνει το χρωμα και εξαφανιζει την λακουβα.

Ενα που διαφημιζεται στο makedonia tv (:p) ειναι το fixit. Ειναι μαρκαδορακι το οποιο εφαρμοζεται σε βαθιες γρατζουνιες και με την βοηθεια του ηλιου στεγνωνει το υγρο που εχει καλυψει την φθορα, το πετρωνει και το κανει οπως πριν χωρις να φαινεται οτι το εχεις περασει απο πανω.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

καλημερα παιδια, πως μπορω να βγάζω μενου απ την ταπετσαρια του κινητου.

Βασικα θελω να βγάλω τις 2 εβαρμογες ανιχνευσεις του google, τη μία απ τις δυο την εβαλα καταλαθος απο την προσθεση μενου στην οθόνη.Και δε μπορω να καταλαβω και το αλλο, γιατι μου ζητάει συνέχεια να κάνω λογαριασμό στο google, δε μπορω να καταλαβω.Τι νοημα εχει αυτο?

TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;)

Δοκιμασε να κατεβασειw τιποτα απο Μαρκετ, ή να στειλεις κανενα αρχειο με bluetooth. λιγουλακι δυσκολο ε? :)

μπορει κανενας καλος (rooted) σαμαριτης να ανεβασει το gtalkservice.apk απο system/app γιατι εχω τις υποψιες μου οτι τελικα χρειαζεται? ..99% αυτο φταιει για το error που μου βγαζει οποτε κανω restart και για το μαρκετ που δεν κατεβαζει, (ουτε και τα updates εννοειται..)

ρε παιδια αυτο το προγραμμα το panetrate πως ακριβος δουλευει? μου βρσκει καπια δικτυα αλλα πουθενα δεν γραφει το κλειδι αν το βρεισκι

Δοκιμασε να κατεβασειw τιποτα απο Μαρκετ, ή να στειλεις κανενα αρχειο με bluetooth. λιγουλακι δυσκολο ε? :)

μπορει κανενας καλος (rooted) σαμαριτης να ανεβασει το gtalkservice.apk απο system/app γιατι εχω τις υποψιες μου οτι τελικα χρειαζεται? ..99% αυτο φταιει για το error που μου βγαζει οποτε κανω restart και για το μαρκετ που δεν κατεβαζει, (ουτε και τα updates εννοειται..)

Α ρε φιλε,μαζι την καναμε τη βλακεια,και εγω μολις το διαπιστωσα οτι μπαινω μαρκετ αλλα δε μπορω να κατεβασω,κολλαει στο ξεκινημα,και μου βγαζει και μενα ερρορ στο ξεκινημα.εχεις σβησει τπτ αλλο?εγω εσβησα και ενα σκετο talk που ειχε,δεν ξερω τι να φταιει...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Kαι ναι κυρίες και κύριοι είναι γεγονός:

ROM No6 (BlueMine)

Απολαύστε την νέα μου δημιουργία που δεν θα βρείτε πουθενά μα πουθενά αλλού... Τόσο πλήρη από άποψη εικονιδίων κλπ....

Y.Γ. Μετά την εφαρμογή αυτής της Ρom πρέπει να έχετε γύρω στα 194ΜΒ ελεύθερο χώρο.....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Α ρε φιλε,μαζι την καναμε τη βλακεια,και εγω μολις το διαπιστωσα οτι μπαινω μαρκετ αλλα δε μπορω να κατεβασω,κολλαει στο ξεκινημα,και μου βγαζει και μενα ερρορ στο ξεκινημα.εχεις σβησει τπτ αλλο?εγω εσβησα και ενα σκετο talk που ειχε,δεν ξερω τι να φταιει...

Παιδιά για δοκιμάστε αυτό: Κάντε restart. Μόλις ανοίξει σβήστε με τον Root Explorer (αφού είστε rooted) το φάκελο /data/data/com.android.providers.settings και μετά ξανα κάντε restart.

Πρέπει λογικά να ξανακάνετε login στο market και πρέπει να λυθεί το πρόβλημα σας....

Δεν πρέπει να φταίει το talk....

Πείτε αν πέτυχε...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παιδια επειδη σκεφτομαι σοβαρα για το κινητο εχει ελληνικα απο την wind η πρεπει να μπω σε διαδικασιες? σορρυ που επιμενω αλλα στην wind δεν ξερουν να μου απαντησουν με σιγουρια....δεν ξερουν τη πουλανε οι ανθρωποι

παιδια επειδη σκεφτομαι σοβαρα για το κινητο εχει ελληνικα απο την wind η πρεπει να μπω σε διαδικασιες? σορρυ που επιμενω αλλα στην wind δεν ξερουν να μου απαντησουν με σιγουρια....δεν ξερουν τη πουλανε οι ανθρωποι

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα ελληνικα.