Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ και εγώ με τον Μπάμπη. Τα settings του Zeppelinrox είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή και χρησιμοποιώ και εγώ το προφίλ για Multitasking. Έχω την Ice and Fire που βασίζεται έτσι και αλλιώς στην CM7.

Πάντως το μόνο που ρεαλιστικά θα βελτιώσει τη συσκευή και μπορούμε να περιμένουμε είναι αν ανοίξει η ΜΟΤΟ τον bootloader να φορτώσουμε πυρήνα με ενεργοποιημένο swap στην κάρτα μνήμης. Κατά τα άλλα νομίζω πως είναι σούπερ η συσκευή.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Παλιότερα είχα ένα cache cleaner root που υποτίθεται τα καθάριζε και έναν task killer που περιόριζε τις εφαρμογές που έτρεχαν. Αλλά αυτό που μου κάνει κακή εντύπωση είναι πως θεωρούσα ότι ήταν θέμα της 2.1 και περίμενα στη 2.2 να έχει διορθωθεί. Αυτό εξακολουθεί στην 2,3? Δεν υποτίθεται ότι έχει πολύ καλή υλοποίηση του multitasking εργοστασιακά το android?

Αυτό πάντως το θεωρώ θέμα για ένα λειτουργικό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τομέας που υστερεί το κινητό απέναντι στο ios πχ. Αν κάποιος λόγος με απέτρεπε να πάρω android αντί άλλης συσκευής ως επόμενη θα ήταν αυτός και όχι γιατί δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις αλλά γιατί δεν θα έπρεπε καν να χρειάζεται να το κάνεις. :wacko:

Τα φαινόμενα που περιγράφεις είναι δυστυχώς αποκλειστικό "προνόμιο" του milestone....αφενός με την λίγη του RAM και αφετέρου με την επίσημη froyo για την οποία μάλιστα η ΜΟΤΟ έβγαλε και official notice http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GB-EN/froyo/milestonenotification.htm

Κι ετσι όμως, το αγαπάμε...! :)

Sony logo.gif

Τα φαινόμενα που περιγράφεις είναι δυστυχώς αποκλειστικό "προνόμιο" του milestone....αφενός με την λίγη του RAM και αφετέρου με την επίσημη froyo για την οποία μάλιστα η ΜΟΤΟ έβγαλε και official notice http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GB-EN/froyo/milestonenotification.htm

Κι ετσι όμως, το αγαπάμε...! :)

Το φαινόμενο υπάρχει από την Eclair και μετά το update και πριν. Φίλε μου(πολύ φιλικά) στην ειδοποίηση μιλάει για επιβράδυνση με την αναβάθμιση και βελτίωση ταχύτητας αν οι ανοιχτές εφαρμογές είναι λίγες, δεν είδα πουθενά να αναφέρει ότι η συσκευή μετά από δύο μήνες χρήσης χρειάζεται reboot. Και το λέω αυτό γιατί τα συμπτώματα δείχνουν ότι είναι θέμα software και όχι hardware.

Φίλε Μπάμπη κατέβασα τις εφαρμογές που μου πρότεινες και ελπίζω να μη με απασχολήσει σύντομα πάλι :)

• 2 weeks later...

καλησπερα παιδια μολις χθες πηρα το milestone,

και μου εβγαλε το εξης θεμα οταν παω να φορτωσω καποιο προγραμμα πλοηγησης μου ζηταει τι motonav sd !!

τι να κανω? το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και χωρις καρτα μνημης

Και τώρα δεν έχεις καμία κάρτα SD στην συσκευή?

Βάλε μία και δοκίμασε

Επίσης δοκίμασε να βγάλεις το MotoNav με το Titanium BackUp να δεις αν δημιουργείται και πάλι πρόβλημα.

--- Sony Xperia 5 II ---

και μου εβγαλε το εξης θεμα οταν παω να φορτωσω καποιο προγραμμα πλοηγησης μου ζηταει τι motonav sd !!

Πως ειναι δυνατον να μην εχεις μια καρτα στο κινητο? χωρις καρτα δεν λειτουργει ουτε η καμερα!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Επειδή δεν ξέρω τον βαθμό εξοικείωσης σου με Android γενικά, προτείνω κατι απλό...

Πάρε μια sd και βάλε ένα "ετοιμο" :O πρόγραμμα πλοήγησης με την βοήθεια του pc. Μετά θα σου δίνει επιλογή να πλοηγηθείς με όποιο από τα δυο προτιμάς και εκεί εσύ θα διαλέξεις το δικό σου χωρις να παραλειψεις να το τσεκάρεις και ως default πλέον για εργασίες πλοήγησης, οπότε ξεμπέρδεψες!

Το Motonav είναι προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο αλλά του λείπει η κάρτα με τους χάρτες και πολύ φυσιολογικά την αναζητά. Αν δεν θες να το βγάλεις γιατί πρέπει να ασχοληθείς με root ωστε να εγκαταστήσεις το Titanium backup, με τον παραπάνω τρόπο απλά δεν σε ξαναενοχλεί :)

Sony logo.gif

Φίλε καλησπέρα. Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει αυτό το κινητό και το έχω βρει μεταχειρισμένο και εγώ, μπορείς να μου πεις τις πρώτες εντυπώσεις σου,ένα μικρό review, τα θετικά και τα αρνητικά για να δω και να αποφασίσω, αν τελικώς καταλήξω στην αγορά του?Πως είναι από κάμερα,από πλοήγηση,από ανταπόκριση οθόνης,φωτεινότητά της,από παιχνίδια που μπορεί να παίζει(γιατί είναι και παλιό σχετικά κινητό)και ότι εσύ κρίνεις οτί θες να πεις!Σε ευχαριστώ.

Πως ειναι δυνατον να μην εχεις μια καρτα στο κινητο? χωρις καρτα δεν λειτουργει ουτε η καμερα!!

λοιπον εβαλα μια δικια μου sd και ζιταει τι motonav sd... anyway ολα δουλευουν και χωρις.

Επειδή δεν ξέρω τον βαθμό εξοικείωσης σου με Android γενικά, προτείνω κατι απλό...

Πάρε μια sd και βάλε ένα "ετοιμο" :O πρόγραμμα πλοήγησης με την βοήθεια του pc. Μετά θα σου δίνει επιλογή να πλοηγηθείς με όποιο από τα δυο προτιμάς και εκεί εσύ θα διαλέξεις το δικό σου χωρις να παραλειψεις να το τσεκάρεις και ως default πλέον για εργασίες πλοήγησης, οπότε ξεμπέρδεψες!

Το Motonav είναι προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο αλλά του λείπει η κάρτα με τους χάρτες και πολύ φυσιολογικά την αναζητά. Αν δεν θες να το βγάλεις γιατί πρέπει να ασχοληθείς με root ωστε να εγκαταστήσεις το Titanium backup, με τον παραπάνω τρόπο απλά δεν σε ξαναενοχλεί :)

καμια εξοικείωση χθες πηρα το κινητο και ειχα windows mobile xperia x1

ωραια ολα αυτα αλλα ενας αναλυτικος οδηγος πιστευω θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστο

Φίλε καλησπέρα. Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει αυτό το κινητό και το έχω βρει μεταχειρισμένο και εγώ, μπορείς να μου πεις τις πρώτες εντυπώσεις σου,ένα μικρό review, τα θετικά και τα αρνητικά για να δω και να αποφασίσω, αν τελικώς καταλήξω στην αγορά του?Πως είναι από κάμερα,από πλοήγηση,από ανταπόκριση οθόνης,φωτεινότητά της,από παιχνίδια που μπορεί να παίζει(γιατί είναι και παλιό σχετικά κινητό)και ότι εσύ κρίνεις οτί θες να πεις!Σε ευχαριστώ.

Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το milestone

θελω βεβαια και λιγο χρονο εξοικείωσης,

σημείωσε όμως ότι ένα μεταχειρισμένο ειναι ρισκο

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

το κινητο εχει το κλασικο ξηπνητηρη απ την μάνα του, εγω κατεβασα και κανα 2 ξηπνητηρια απο το market, ε λοιπον μωλις το σβηνω η σβήσει απο μπαταρια μόνο του το πρωϊ δε θα χτυπησει, και ο προϊσταμενος θα με μαμισει , δλδ θα αργισω ή θα χάσω το μεροκαματο, τι κανω γι αυτο το προβλημα ρε παιδια?

Πως επιλέγω όταν εγω θέλω να εχω ιντερνετ, π.χ κλεινω το wifi και το 3g, αλλα αυτο συνδεετε με την wind στη συνεχεια, μήπως αυτο με χρεωσει...χρεωνει?

Και κατι αλλο... Δε κρατα και πολυ η μπαταρια του γμτ, δε ξέραν να τα φτιάξουν να κρατα τουλαχιστο 2 μερες, μιλαω να μη το σκαλισω πάνω απο 10 λεπτα για να κρατησει μια μερα αφορτιστο.

TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;)

• Administrators
το κινητο εχει το κλασικο ξηπνητηρη απ την μάνα του, εγω κατεβασα και κανα 2 ξηπνητηρια απο το market, ε λοιπον μωλις το σβηνω η σβήσει απο μπαταρια μόνο του το πρωϊ δε θα χτυπησει, και ο προϊσταμενος θα με μαμισει , δλδ θα αργισω ή θα χάσω το μεροκαματο, τι κανω γι αυτο το προβλημα ρε παιδια?

Κανένα ξυπνητήρι δεν λειτουργεί με τη συσκευή κλειστή. Δεν είναι θέμα συσκευής αλλά λειτουργικού.

Πως επιλέγω όταν εγω θέλω να εχω ιντερνετ, π.χ κλεινω το wifi και το 3g, αλλα αυτο συνδεετε με την wind στη συνεχεια, μήπως αυτο με χρεωσει...χρεωνει?

Βάλε ένα από τα πολλά widget για να κλείνεις τη σύνδεση στο internet. Και μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευή σου γίνεται αλλά δεν είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης για να σου πω το ακριβές path. Πχ. Ρυθμίσεις / Στοιχεία ασύρματου ελέγχου / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Ενεργοποίηση δεδομένων (το απανεργοποιείς).

Και κατι αλλο... Δε κρατα και πολυ η μπαταρια του γμτ, δε ξέραν να τα φτιάξουν να κρατα τουλαχιστο 2 μερες, μιλαω να μη το σκαλισω πάνω απο 10 λεπτα για να κρατησει μια μερα αφορτιστο.

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το τι configuration έχει κάνει ο καθένας, τι εφαρμογές τρέχουν στο background κτλ.

Modpic.gif

Κανένα ξυπνητήρι δεν λειτουργεί με τη συσκευή κλειστή. Δεν είναι θέμα συσκευής αλλά λειτουργικού.

με συνχωρεις αλλά δεν ειναι πολυ χαζο αυτο?.. μπορει να ειναι smartphone αλλά δε παύει να ειναι και phone, απορώ πως δε το προέβλεψαν οι κατασκευαστές των smarts phones διαφορών εταιρειών.Και σπαζομαι γιατι σκεφτομαι οτι για να το χρησιμοποιησω στην παρουσα φάση σαν ξηπνητηρι θα πρεπει να το εχω δίπλα απ το κεφαλι μου ανοιχτο όλο το βραδυ... που σημαινει ακτινοβολια περιτη, ξοδεμα μπαταριας και ρουφιανιλικη!! (γιατι εγω ψιλοπιστευω οτι τα αμερικανακια και ολες οι εταιρεις κινητων μας εχουν βάλει σε αυτο τον bigbrother απο χρονια) εχω ακουσει λιγα πραγματα γι αυτο. Ενας μου πρωτεινε να το βάζω το βράδυ σε λειτουργία flight mode, κάπου αλλού διαβασα οτι υπάρχη ενα patchaki που μπορω να το κατεβάσω απο το market και να δουλεύει σαν ξυπνητήρι και κλειστό, αλλα δε μπορω να βρώ που το ειχα δει αυτο επειδη το εψαξα προχειρα στην δουλεια και εχασα το link.Θα το ψάξω και θα δω.

Βάλε ένα από τα πολλά widget για να κλείνεις τη σύνδεση στο internet. Και μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευή σου γίνεται αλλά δεν είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης για να σου πω το ακριβές path. Πχ. Ρυθμίσεις / Στοιχεία ασύρματου ελέγχου / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Ενεργοποίηση δεδομένων (το απανεργοποιείς).

ta widget θα τα κατεβάσω απο το μαρκετ? sory δε ξερω και πολλα :worry:

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το τι configuration έχει κάνει ο καθένας, τι εφαρμογές τρέχουν στο background κτλ.

έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο ;)

Dεν χρειάζεται να βάλεις κανένα widget, το path είναι όπως ακριβώς το περιέγραψέ ο athanaso-ξετσεκαρεις την επιλογή και τέλος η πρόσβασή στο ιντερνετ

Sony logo.gif

με συνχωρεις αλλά δεν ειναι πολυ χαζο αυτο?.. μπορει να ειναι smartphone αλλά δε παύει να ειναι και phone, απορώ πως δε το προέβλεψαν οι κατασκευαστές των smarts phones διαφορών εταιρειών.Και σπαζομαι γιατι σκεφτομαι οτι για να το χρησιμοποιησω στην παρουσα φάση σαν ξηπνητηρι θα πρεπει να το εχω δίπλα απ το κεφαλι μου ανοιχτο όλο το βραδυ... που σημαινει ακτινοβολια περιτη, ξοδεμα μπαταριας και ρουφιανιλικη!! (γιατι εγω ψιλοπιστευω οτι τα αμερικανακια και ολες οι εταιρεις κινητων μας εχουν βάλει σε αυτο τον bigbrother απο χρονια) εχω ακουσει λιγα πραγματα γι αυτο. Ενας μου πρωτεινε να το βάζω το βράδυ σε λειτουργία flight mode, κάπου αλλού διαβασα οτι υπάρχη ενα patchaki που μπορω να το κατεβάσω απο το market και να δουλεύει σαν ξυπνητήρι και κλειστό, αλλα δε μπορω να βρώ που το ειχα δει αυτο επειδη το εψαξα προχειρα στην δουλεια και εχασα το link.Θα το ψάξω και θα δω.

ta widget θα τα κατεβάσω απο το μαρκετ? sory δε ξερω και πολλα :worry:

έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο ;)

Για το ξυπνητήρι υπάρχει και η επιλογή να ενεργοποιήσεις το flight mode όπου και όλες οι λειτουργίες σαν τηλεφωνική συσκευή απενεργοποιούνται και ουσιαστικά μένει μόνο ο υπολογιστής ανοικτός.

• Administrators
με συνχωρεις αλλά δεν ειναι πολυ χαζο αυτο?..

Για να δουλεύουν έτσι όλα τα σύγχρονα λειτουργικά... κάποιος περιορισμός/λόγος θα υπάρχει.

Modpic.gif

σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το motorolla milestone...μερικες ερωτησεις σε νυν και τεως κατοχους;

-τρεχει android 2.2;

-ο επεξεργαστης χωρις πειραγμα σε τι ταχυτητα λειτουργει;

-σκεφτομαι να δωσω ενα htc legend για το motorola, θα ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση;

-η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι καλή;

-γνωριζει κανεις σε τι τιμη μπορουμε να το βρουμε μεταχειρισμενο στην αγορα;

ευχαριστω εκ των προτερων οσους μπουν στον κοπο να μου απαντησουν

σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το motorolla milestone...μερικες ερωτησεις σε νυν και τεως κατοχους;

-τρεχει android 2.2;

-ο επεξεργαστης χωρις πειραγμα σε τι ταχυτητα λειτουργει;

-σκεφτομαι να δωσω ενα htc legend για το motorola, θα ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση;

-η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι καλή;

-γνωριζει κανεις σε τι τιμη μπορουμε να το βρουμε μεταχειρισμενο στην αγορα;

ευχαριστω εκ των προτερων οσους μπουν στον κοπο να μου απαντησουν

Γεια σου φίλε,

- 2.2.1 έχει επίσημα εδώ και λίγο καιρό από την Motorola. Με μόντες έχουμε CyanogenMod 7, με ότι πιο τελευταίο έχει να προσφέρει το Android για smarphones, 2.3.4 :D

- Stock λειτουργεί στα 550MHz, αλλά είναι υποχρονισμένος. Ο Cortex Α8 του Milestone φτιάχτηκε για 1GHz, οπότε στο 1GHz τρέχει άνετα. (Και στο 1.1, και στο 1.2...)

- Δεν μπορώ να συγκρίνω με το Legend καθότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

- Φωτογραφίες μετριότατες. Αν θες να βγάζεις φωτογραφίες μην το πάρεις.

- Μεταχειρισμένα στο myphone βλέπω από 120-200 ευρώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Για το ξυπνητήρι υπάρχει και η επιλογή να ενεργοποιήσεις το flight mode όπου και όλες οι λειτουργίες σαν τηλεφωνική συσκευή απενεργοποιούνται και ουσιαστικά μένει μόνο ο υπολογιστής ανοικτός.

thanks φίλε και thanaso, απο την ταπετσαρια πως φευγουν μερικες συντομευσεις που εχουν μπει κατα λάθος, πχ εχει μπει η συντομευση του εταιρικου ημερολογιου των χαρτων των προχειρων, και μια απο αυτες την έβαλα 2 φορες κατα λαθος.

Το κινητο το ειχα κλειστο απο περσι τον ιουνιο που το ειχα παρει και το ανοιξα πριν καμια εβδομαδα, ειχα επαγγέλματικα κ αλλα προβλήματα και δεν ειχα όρεξη να ασχολειθω με το milestonaki mou, ξεκόλλησα με τα προβληματα και είπα να ασχοληθω με το μιλεστονε μετα απο 10 μηνες :blink:.ΟΛους τους μηνες δεν εχω κάνει καμια αναβαθμιση στο κινητο οπως το πηρα, τι πρεπει να κανω για να το αναβαθμισω παιδια, παντος ειναι πολυ καλο smartphone, oi fotografies του ειναι πολυ μέτριες σε αντιθεση με το νοκια των 120 ευρω που ειχα, για το βιντεο δε ξερω, δεν εχω περασει βιντεο στο υπολογιστη να δω τι γινετε.Θα αρχιζω να το ψαχνω αυτες τις μέρες να το μαθω καλα :up:

Γεια σου φίλε,

- 2.2.1 έχει επίσημα εδώ και λίγο καιρό από την Motorola. Με μόντες έχουμε CyanogenMod 7, με ότι πιο τελευταίο έχει να προσφέρει το Android για smarphones, 2.3.4 :D

- Stock λειτουργεί στα 550MHz, αλλά είναι υποχρονισμένος. Ο Cortex Α8 του Milestone φτιάχτηκε για 1GHz, οπότε στο 1GHz τρέχει άνετα. (Και στο 1.1, και στο 1.2...)

- Δεν μπορώ να συγκρίνω με το Legend καθότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

- Φωτογραφίες μετριότατες. Αν θες να βγάζεις φωτογραφίες μην το πάρεις.

- Μεταχειρισμένα στο myphone βλέπω από 120-200 ευρώ.

-για να λειτουργησει στα 1 GHz χρειαζεται καποια μετατροπή (root);

-οι φωτογραφίες πιστεύω να είναι πιο ικανοποιητικές από τις αντίστοιχες του legend. αλλωστε εχει και διπλο led;

-το βρισκω σε καταστημα 250 ευρω με εγγυηση 1 χρονου, πιστευεις ειναι ακριβο;

To Root δεν είναι "μετατροπή". Είναι κάτι "απαραίτητο" πιστεύω για το Android και πανεύκολο. Χρειάζεται για το overclocking..

Δες και εδώ αναλυτικά: http://www.gsmarena.com/motorola_milestone-review-441.php

Αν σκεφτείς ότι παίρνεις ένα εξαιρετικό κινητό, με άψογη κατασκευή (full μέταλλο), κατά την γνώμη μου έναν "σταθμό" στην κινητή τηλεφωνία (μιας και το Droid/Milestone) είναι ένα εκ των πρώτων Android (και το μόνο που πήρε ποτέ την 2.0), τέλειο στον τομέα Messaging (SMS/Email), ναι αξίζει. Αν δεν το θες για gaming και photos αξίζει 100%.

--- Sony Xperia 5 II ---

To Root δεν είναι "μετατροπή". Είναι κάτι "απαραίτητο" πιστεύω για το Android και πανεύκολο. Χρειάζεται για το overclocking..

Δες και εδώ αναλυτικά: http://www.gsmarena.com/motorola_milestone-review-441.php

Αν σκεφτείς ότι παίρνεις ένα εξαιρετικό κινητό, με άψογη κατασκευή (full μέταλλο), κατά την γνώμη μου έναν "σταθμό" στην κινητή τηλεφωνία (μιας και το Droid/Milestone) είναι ένα εκ των πρώτων Android (και το μόνο που πήρε ποτέ την 2.0), τέλειο στον τομέα Messaging (SMS/Email), ναι αξίζει. Αν δεν το θες για gaming και photos αξίζει 100%.

πιστευω με καλυψες...

δεν το θελω για gaming ούτε για photo. απλως θα επιθυμουσα μια καλυτερη φωτο απο του legend.

αυτα που ''απαιτω'' σε ενδεχομενη μεταβαση ειναι η καλη ποιοτητα κατασκευης, μεγαλυτερη οθονη, πιο γρηγορος επεξεργαστης, περισσοτερη ram και καλυτερη διαχειριση αρχειων-σχεδιων pdf.

πιστευω με καλυψες...

δεν το θελω για gaming ούτε για photo. απλως θα επιθυμουσα μια καλυτερη φωτο απο του legend.

αυτα που ''απαιτω'' σε ενδεχομενη μεταβαση ειναι η καλη ποιοτητα κατασκευης, μεγαλυτερη οθονη, πιο γρηγορος επεξεργαστης, περισσοτερη ram και καλυτερη διαχειριση αρχειων-σχεδιων pdf.

Δε νομίζω να αξίζει να πας από Legend σε Milestone. Το Legend έχει περισσότερη RAM, περισσότερη ROM, καλύτερη κάμερα, είναι πιο ελαφρύ και έχει επίσημη υποστήριξη από CyanogenMod Team. Αν θες να πάρεις κάτι φθηνό και καλύτερο (και του Milestone και του Legend) το ZTE Blade είναι μονόδρομος.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Δε νομίζω να αξίζει να πας από Legend σε Milestone. Το Legend έχει περισσότερη RAM, περισσότερη ROM, καλύτερη κάμερα, είναι πιο ελαφρύ και έχει επίσημη υποστήριξη από CyanogenMod Team. Αν θες να πάρεις κάτι φθηνό και καλύτερο (και του Milestone και του Legend) το ZTE Blade είναι μονόδρομος.

το legend εχει 384 ram....

το milestone ποση ram εχει;

η οθονη ειναι πιο μεγαλη ενω οσον αφορα τις φωτο υπαρχει το διπλο led....

ο επεξεργαστης φαινεται να ειναι πιο γρηγορος.

γενικως ψαχνομαι για το συγκεκριμενο κινητο...για αυτο το λογο απευθυνομαι εδω να μαθω εντυπωσεις απο τους κατεχοντες...

πως βγαινουν οι συντομευσεις απο την επιφανεια εργασιας του κινητου παιδια, κουφο αλλα δε μπορω να το βρω, στο μενου ταπετσαρια εχει μόνο εισαγωγη εφαρμογων κλπ, δεν εχει αφαιρεση.