babis200sx Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Αντέγραψε το αρχείο .apk που κατέβασες σε οποιονδήποτε φάκελο της κάρτας μνήμης (εγώ έχω φτιάξει έναν Babis programs πχ) και άνοιξε τον Astro File Manager και βρες το μέσω αυτού και θα το εγκαταστήσεις. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις σας:) Πως μπορώ να βάλω το astro file manager? Το έχω βρει απλά δεν ξέρω πως να το κάνω εγκατάσταση... Edited December 11, 2010 by TheSmiths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις σας:) Πως μπορώ να βάλω το astro file manager? Το έχω βρει απλά δεν ξέρω πως να το κάνω εγκατάσταση... Υπάρχει στο android market.εάν δεν έχεις data plan μέσω wifi. Μια εβδομάδα το έχω και τώρα το ψιλομαθαίνω.:happy: Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Υπάρχει στο android market.εάν δεν έχεις data plan μέσω wifi. Μια εβδομάδα το έχω και τώρα το ψιλομαθαίνω.:happy: σε υπερευχαριστώ φίλε... τα βρήκα όλα:) τώρα μπορώ να κάνω εγκατασταση και να τρέξω και προγράμματα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα, είδα ότι υπάρχει νέο android market(2.2.6)! προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά δεν δουλεύει! Έχω την CM 6.1! Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παιδες κανένα καλό navigator για το motorola μας ποιο προτείνετε? δοκίμασα το igo και το δείχνει πιάνοντας σχεδόν τη μισή οθόνη και δεν βολεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Sygic Aura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Εγώ έχω καταλήξει στο Ndrive. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Δες το Θέμα Android - Ταξίδια και Πλοήγηση να πάρεις μια ιδέα. Εγώ έχω το Navigon και δεν το αλλάζω. Και το Aura είναι εντυπωσιακό (στα 3D είναι το πιο ωραίο, αλλά έχει θέμα στις δρομολογήσεις, και δεν έχει εύκολη αναζήτηση POI.) Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.naviusers.net/forum.htm ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παιδες κανένα καλό navigator για το motorola μας ποιο προτείνετε? δοκίμασα το igo και το δείχνει πιάνοντας σχεδόν τη μισή οθόνη και δεν βολεύει... υπάρχει τρόπος να το κάνεις να είναι σε όλη την οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καλησπέρα, είδα ότι υπάρχει νέο android market(2.2.6)! προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά δεν δουλεύει! Έχω την CM 6.1! Το έχει δοκιμάσει κανείς; Όσοι έχουν custom roms πρέπει να κάνουν τη σχετική διαδικασία με το zip. http://downloadsquad.switched.com/2010/12/11/android-market-hands-on/ Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Όσοι έχουν custom roms πρέπει να κάνουν τη σχετική διαδικασία με το zip. http://downloadsquad.switched.com/2010/12/11/android-market-hands-on/ Apply update δεν κάνω το συγκεκριμένο zip; Μου βγάζει σφάλμα! Γράφει Error τη διεύθυνση του αρχείου και installation aborted! Προσπαθώ μέσω rom manager αλλά ενώ του πατάω να πάει σε clockwork recovery βγάζει σφάλμα στην επανεκκίνηση και ξαναμπαίνει στην cm! Edit : Λύθηκε αυτό!Περάστηκε απ' ότι φαίνεται! Αλλά κρασάρει! Edited December 14, 2010 by tassosmer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μπορώ να απενεργοποιήσω εικονίδια που δεν χρησιμοποιώ πχ facebook που είναι στο τηλέφωνο μέσα ήδη περασμένα? Ξέρει κάποιος? Για να μην τρώνε χώρο τσάμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Μπορώ να απενεργοποιήσω εικονίδια που δεν χρησιμοποιώ πχ facebook που είναι στο τηλέφωνο μέσα ήδη περασμένα? Ξέρει κάποιος? Για να μην τρώνε χώρο τσάμπα... Να απενεργοποιήσεις δεν νομίζω, αλλά να απεγκαταστήσει σίγουρα, δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284626&page=25 Ρώτησα κι εγώ το ίδιο ακριβώς πράγμα χθες. Με το Titanium BackUp γίνεται όντως πολύ απλά. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Περί αγοράς . Μια ερώτηση :p : Γιατί οι τιμές μεταξύ ελληνικων κι ξενων milestone εχουν διαφορα ; Το ξενο δεν επιδεχεται ιδια αναβαθμιση με το ελληνικο ; (κατ' επεκταση θα εχει κι εκεινο ελληνικα , οταν μπει η 2,1 eclair.ετσι ; ) Τι θα πρεπει να προσεξω αν παρω milestone που δε θα 'χει ελληνικα ; Είναι σκάρτη φουρνιά ; σκέφτομαι αυτο . Ευχαριστω προκαταβολικα . :) Edited December 16, 2010 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι ευρωπαικο,υπαρχουν milestone (πχ απο καναδα,βραζιλια,ασια) που δεν παιζουν εδω. Κατα τα αλλαω οποιο και να παρεις του κανεις οτι θες,τα ελληνικα ειναι πανευκολο να μπουν,αν και πιθανοτατα αν αλλαξεις ρομ θα τα εχει ηδη. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Περί αγοράς . Μια ερώτηση :p : Γιατί οι τιμές μεταξύ ελληνικων κι ξενων milestone εχουν διαφορα ; Το ξενο δεν επιδεχεται ιδια αναβαθμιση με το ελληνικο ; (κατ' επεκταση θα εχει κι εκεινο ελληνικα , οταν μπει η 2,1 eclair.ετσι ; ) Τι θα πρεπει να προσεξω αν παρω milestone που δε θα 'χει ελληνικα ; Είναι σκάρτη φουρνιά ; σκέφτομαι αυτο . Ευχαριστω προκαταβολικα . :) Αν αγοράσεις τώρα, από όπου και να το πάρεις νομίζω πως θα έχει Ελληνικά, μια και τα Ελληνικά είναι θέμα Android και όχι του Milestone... Eγώ πχ το είχα πάρει από expansys πέρυσι τέτοια εποχή και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα και επίσης μόλις έβαλα την sim μου έγραφε μόνο του Ελληνικά.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Χρησιμοποιεί κανείς εδώ την ; Απο μπαταρία τι λέει ; Έχει ελληνικό language pack; edit: βρήκα το ελλ. language pack εδώ http://forums.miui-dev.com/forumdisplay.php?10-Greek-Translation Edited December 16, 2010 by xoulis_ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 να κάνω μια χαζή ερώτηση? πληρώνω καθώς χρησιμοποιώ το πρόγραμμα aura και το gps του κινητού μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Οχι.(10 χαρακτηρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλημέρα στην παρέα. :) Μία ερώτηση παιδιά, επειδή χθες είδα κάτι περίεργο στο κινητό: Πήγα να τηλεφωνήσω σε μία Επαφή, στο σταθερό τηλέφωνό της. Αλλά δεν ήταν αποθηκευμένο.. Έχω Ενεργοποιημένο τον Αυτόματο Συγχρονισμό στους Λογαριασμούς και όλες τις επαφές μου στο Google Account μου, ώστε να έχω παντού τις επαφές μου και να μην με νοιάζει να αλλάζω ROM, κλπ.. Τώρα ξαναπέρασα μερικά σταθερά τηλέφωνα, και στις άλλες Επαφές δεν βρήκα κανένα και μερικές διευθύνσεις.. Βλέπω και Συγχρονισμός Εφαρμογής 17/12/2010 9.48πμ. Θεωρητικά πρέπει να έχουν αποθηκευτεί όλα τώρα? Υπάρχει κάπου να συγχρονίζουμε και χειροκίνητα, για πιο σίγουρα? Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν σας? Ευχαριστώ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλημέρα στην παρέα. :) Μία ερώτηση παιδιά, επειδή χθες είδα κάτι περίεργο στο κινητό: Πήγα να τηλεφωνήσω σε μία Επαφή, στο σταθερό τηλέφωνό της. Αλλά δεν ήταν αποθηκευμένο.. Έχω Ενεργοποιημένο τον Αυτόματο Συγχρονισμό στους Λογαριασμούς και όλες τις επαφές μου στο Google Account μου, ώστε να έχω παντού τις επαφές μου και να μην με νοιάζει να αλλάζω ROM, κλπ.. Τώρα ξαναπέρασα μερικά σταθερά τηλέφωνα, και στις άλλες Επαφές δεν βρήκα κανένα και μερικές διευθύνσεις.. Βλέπω και Συγχρονισμός Εφαρμογής 17/12/2010 9.48πμ. Θεωρητικά πρέπει να έχουν αποθηκευτεί όλα τώρα? Υπάρχει κάπου να συγχρονίζουμε και χειροκίνητα, για πιο σίγουρα? Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν σας? Ευχαριστώ. Μήπως έχει κάνει κάτι εσύ λάθος? Γιατί ο συγχρονισμός δουλεύει ρολόι. Βασικά είναι η πεμπτουσία του android. Αν θέλεις να το κάνεις χειροκίνητο, απενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις τους συγχρονισμούς και κάθε φορά που θέλεις, πάτα εσύ για να συγχρονίζει και μετά πάλι απενεργοποίησέ τους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μα μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, άλλες Επαφές που έχω αποθηκεύσει κατά καιρούς μια χαρά εμφανίζονται. Και το όλο σύστημα Συγχρονισμού που έχεις όλες τις Επαφές πάντα και παντού ότι κι αν κάνεις με έχει βολέψει απίστευτα! Μερικά σταθερά τηλέφωνα όμως εξαφανίστηκαν.. Ελπίζω να ήταν κάτι στιγμιαίο και όταν ξαναλλάξουμε ROM να είναι όλα στην θέση τους. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω το εξης,πριν απο 5 μερες εβαλα στην CM6.1 η οποια ειναι φοβερη rom αλλα μου φενεται το εξης παραξενο,το εχω σε αδρανεια το τηλεφωνο και οταν μπαινω στα στοιχεια της μπαταριας μου λεει οτι στην αδρανεια του τηλεφωνου δουλευει το 55% του cpu!!!Ειναι λογικο αυτο?? Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω το εξης,πριν απο 5 μερες εβαλα στην CM6.1 η οποια ειναι φοβερη rom αλλα μου φενεται το εξης παραξενο,το εχω σε αδρανεια το τηλεφωνο και οταν μπαινω στα στοιχεια της μπαταριας μου λεει οτι στην αδρανεια του τηλεφωνου δουλευει το 55% του cpu!!!Ειναι λογικο αυτο?? Δε σου λεει αυτο.:p Σου λεει απο τη συνολικη καταναλωση μπαταριας (απο την ωρα που το εβγαλες απο τη μπριζα) το 55% αυτης, εχει καταναλωθει, οσο το τηλεφωνο βρισκεται σε αδράνεια. (idle) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts