Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως παιδιά, επειδή εγώ δεν σκαμπάζω από αυτά και δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κάνω root το κινητό (εντάξει, το παραδέχομαι....:O) , όποιος Αθηναίος θέλει να βοηθήσει, κερνάω καφεδάκι το Σάββατο:O:)

Γιατι δεν περνας μια ετοιμη rooted του Kalagas?

Χρησιμοποιησα το overclocking tool και εκανα καποια benchmarks!!

Το quadrant μου εβγαλε στα 550mhz--->385 ,στα 800--->517 και στα 1000mhz--->621

Συμφωνα με τα στατιστικα του quadrant τα 385(των 800mhz) ειναι πανω απο τη βαθμολογια των N1 και DESIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι δεν περνας μια ετοιμη rooted του Kalagas?

Χρησιμοποιησα το overclocking tool και εκανα καποια benchmarks!!

Το quadrant μου εβγαλε στα 550mhz--->385 ,στα 800--->517 και στα 1000mhz--->621

Συμφωνα με τα στατιστικα του quadrant τα 385(των 800mhz) ειναι πανω απο τη βαθμολογια των N1 και DESIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα φυσικά.

Οι cortex είναι πολύ δυνατοί επεξεργαστές και στα ίδια mhz τους έχουν για πρωινό τους qualcomm.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όποιος έχει το Milestone αγορασμένο από Ελλάδα και δοκιμάσει τα παραπάνω να μας πει ότι δούλεψε...

Όλα σε XP τα έχω κάνει. Για αυτό όποιοι προσπαθήσουν να περάσουν το recovery με το RSDLite 4.5.3 σε Vista ή Seven και δεν μπορούν, να βρουν ένα PC με ΧP και να ξαναδοκιμάσουν...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κατα καποιο περιεργο λογω η μπαταρια μου πρωτη φορα μου κρατησε περιπου 50 ωρες.. (με gprs αναμμενο οποτε ηταν ενεργοποιημενη η οθονη). Το εβγαλα απο το φορτιστη η ωρα 15:00 προχθες και το εβαλα πριν λιγο ξανα για φορτιση.. Του εκανα μετρια χρηση, γενικα οχι λιγοτερη απ'οτι συνηθως. Ισως εκανε δουλεια η εφαρμογη Juice Defender, δεν ξερω.. θα δω αμα ξανακρατησει τοσο..

το rooted τι ακριβος κανει? και που χρησιμευει?

Μερικα καλουδια που σου δινει το ROOT ειναι:

What Does Root Give Me?

1. Full control over your system

2. Ability to alter system files. You can replace many parts of the "Android Core" with this including:

* Themes

* Core apps (maps, calendar, clock etc)

* Recovery image

* Bootloader

* Toolbox (linux binary that lets you execute simple linux commands like "ls") can be replaced with Busybox (slightly better option)

* Boot images

* Add linux binaries

3. Run special apps that need more control over the system

* SuperUser (lets you approve or deny the use of root access to any program)

* Task Manager For Root (Lets you kill apps that you otherwise could not kill)

* Tether apps (like the one found at [android-wifi-tether.googlecode.com])

* <there are more but I cannot think of any right now>

4. Backup your system

* You can make a folder on your sdcard and backup all of your .apk files to your sdcard (helps if an author decides to "upgrade" you to a version that requires you to pay to use the version you just had)

5. Relocate your (browser/maps/market) cache to your /sdcard

6. Relocate your installed applications to your /sdcard

7. Reboot your phone from the terminal app easily (su <enter> reboot <enter>)

Σε 7άρια δεν δουλεύει τουλάχιστον στο δικό μου. Το δοκίμασα 6 φορές τίποτα. Αγορασμένο από wind

Χαιρετώ όλη την milestone παρέα!

Απο χθές είμαι κ εγώ κάτοχος οπότε πιστεύω να με κάνετε παρέα!!:D

Για τη συσκευή θα πώ μονο οτι είμαι εντυπωσιασμένος,για αρχή, κ ακόμα περισσότερο απο το android μια και είναι η πρώτη επαφή και το ψάχνω πολύ!!το μόνο που με προβλημάτισε sto milestone,ήταν η φόρτιση!για να κάνει επάφη το βύσμα μέσα στην συσκεύη έπρεπε να κάνω βουντού!!!!το ενδεχόμενο να κάνω κάτι λάθος πιστεύω είναι πολύ μικρό.έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα???

Κ κάτι ακόμα,έχω ξεκινήσει να διαβάζω απο την αρχή όλες τις σελλίδες αλλα απ' ότι φαίνεται έχω πολύ δρόμο ακόμα!!...υπάρχει περίπτωση κάποιος παλιός εδώ να να φτιάξει ένα ξεχωριστό θέμα με βασικές οδηγίες-tips-apps-games-themes για να υπάρχουν μαζεμένα??!θα ήταν μεγάλη βοήθεια για εμάς τους νέους milestones-androids!:rolleyes:

thanks και καλό βράδυ

Η τιμη του κινητου επεσε στα 420 ευρω. μηπως αυτο σημαινει οτι δεν προκειται να δουμε αναβαθμηση σε 2.2 τελικα?

Σε 7άρια δεν δουλεύει τουλάχιστον στο δικό μου. Το δοκίμασα 6 φορές τίποτα. Αγορασμένο από wind

Ποιο σημείο δε σου δούλευει; Δε σου κάνει connect το RSDLite για να περάσεις το recovery;

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όποιος έχει το Milestone αγορασμένο από Ελλάδα και δοκιμάσει τα παραπάνω να μας πει ότι δούλεψε...

Όλα σε XP τα έχω κάνει. Για αυτό όποιοι προσπαθήσουν να περάσουν το recovery με το RSDLite 4.5.3 σε Vista ή Seven και δεν μπορούν, να βρουν ένα PC με ΧP και να ξαναδοκιμάσουν...

Τρέχω windows 7 και εκανα root και nandroid backup τωρα.. Ολα μια χαρα..!! Τι να πω φιλε.. Respect!:happy:

PS: Για οποιον έχει απορία, εγώ από Expansys το αγορασα. Οχι από Ελλάδα!

Δεστε ΕΔΩ κάτι ενδιαφέρον.. Φαινεται να μαζευουν υπογραφες για να ελευθερωσει η Μοτο τον bootloader! Το βρήκα από ένα γκρουπ στο facebook που λέγεται Free Motorola Milestone | Facebook. Αν και δεν το βλεπω..:worry:

Edited by takkaros

Ποιο σημείο δε σου δούλευει; Δε σου κάνει connect το RSDLite για να περάσεις το recovery;

Ενω κανει connect δεν περνα το recavery.

To froyo θα πρωτομπει σε motorola droid λετε θα ειναι και σε μας;,;,;;

Ενω κανει connect δεν περνα το recavery.

To froyo θα πρωτομπει σε motorola droid λετε θα ειναι και σε μας;,;,;;

Χρησιμοποιείς την 4.5.3 έκδοση του RSDLite??? Δοκίμασε την ποιο καινούργια έκδοση του RSDLite και αν παλι δεν σου το περάσει, τότε δοκίμασε σε XP.

Αλλιώς συννενοήσου με τον takkaros που έχει τα SEVEN, να σου πει ποιες εκδόσεις χρησιμοποιεί κλπ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε kalagas...εδω εχουμε σοβαρα θεματα να λυσουμε και εσυ πας και παντρευεσαι? Ανεβαλε το μεχρι να βγει η 2.2!!! Χαχαχαχαχαα! Αντε και καλους απογονους!!!

Τι να κάνω με τυλίξανε.... Καλά είναι... Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας....

Υ.Γ. Επιμένω ότι δύσκολα θα δούμε την 2.2 στο Milestone... Άποψη μου βέβαια αλλά έτσι πιστεύω γιατί μπορεί οι τεχνικοί της Motorola να βγάλανε ένα φοβερό τηλέφωνο, αλλά το τμήμα marketing της είναι άστα να πάνε...

Αυτό μπορεί να γίνει πιστεύω μόνο άμα η Motorola ελευθερώσει τον bootloader και τότε έστω και ανεπίσημα θα μπορούμε να την βάλουμε. Πάντως επίσημα δεν πιστεύω η Motorola να βγάλει την 2.2 για το Milestone. Μακάρι να βγω ψεύτης και να επαληθευτούν οι υπόλοιποι φίλοι εδώ που λένε ότι θα βγεί...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νομίζω αυτό ξεκαθαρίζει λιγο πολύ την κατάσταση με το αν το milestone θα πάρει 2.2.

Δέχομαι συγχαρητήρια για την πρόβλεψη:):p

Το κινητακι εχει τελικα πολυ μαπα μπαταρια !!! ελεος με εναν φορτηστη κυκλοφορω , κανα ΚΑΛΟ task manager που να κλεινει οτι δεν χρειαζετε(αλλα να μην χρειαζετε τρεις και λιγο να το τρεχω)

Να το κανω root? μηπως και κερδισω λιγο μπαταρια?

Για πες μου κάτι.

Από τις ρυθμίσεις > τι χρησιμοποιούμε την μπαταρία, τι σου λέει?

Προβολή 90% ?

"Android FroYo is due to roll out imminently, landing first on the Nexus One and Motorola Milestone."

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε αυτό που δόθηκε πιο πάνω απο τν Adobe. (με προλάβανε! :p )

Διαβάστε κι αυτό : https://supportforums.motorola.com/message/158337;jsessionid=F362428EB26087AA70F3FC49CB8CDAF8.node0

Ίσως να μην είναι τόσο ηλίθιοι και να μην θέλουν να απογοητεύσουν για ακόμη μια φορά τους πελάτες της. :happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

"Android FroYo is due to roll out imminently, landing first on the Nexus One and Motorola Milestone."

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε αυτό που δόθηκε πιο πάνω απο τν Adobe. (με προλάβανε! :p )

Διαβάστε κι αυτό : https://supportforums.motorola.com/message/158337;jsessionid=F362428EB26087AA70F3FC49CB8CDAF8.node0

Ίσως να μην είναι τόσο ηλίθιοι και να μην θέλουν να απογοητεύσουν για ακόμη μια φορά τους πελάτες της. :happy:

Καταρχή, αυτό αποδεικνύει την επεξεργαστική ισχύ του milestone.

Τα 550 mhz είναι απλά μια ονομαστική ταχύτητα. Ο επεξεργαστής είναι δυνατός!

2ον Έλεος... το milestone είναι πολύ καινούριο μοντέλο για να μην πάρει την αναβάθμιση.

Τώρα, αυτό που ενδιαφέρει είναι το πότε, όχι το εάν....

Καταρχή, αυτό αποδεικνύει την επεξεργαστική ισχύ του milestone.

Τα 550 mhz είναι απλά μια ονομαστική ταχύτητα. Ο επεξεργαστής είναι δυνατός!

2ον Έλεος... το milestone είναι πολύ καινούριο μοντέλο για να μην πάρει την αναβάθμιση.

Τώρα, αυτό που ενδιαφέρει είναι το πότε, όχι το εάν....

couple days γράφει ένας φίλος εκεί πέρα. Αναμένουμε λιγάκι απ'ό,τι φαίνεται. Αύριο μεθαύριο θα ανακοινωθεί.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδια, οσων αφορα την μπαταρια, εμενα μου κραταει 1,5 μερα ανετα, με κανενα 20λεπτο κλησεις, 15' σερφ, 15' gtalk, με email k synch ανοιχτο ολη μερα, χωρις να το σβηνω το βραδυ. Προτεινω να βαλετε την οθονη στην αυτοματη φωτεινοτητα, μετραει πολυ. Επισης μετραει πολυ κ το δικτυο. Αν μενετε καπου που συνεχεια προσπαθει να βρει 3g δικτυο κ το αλλαζει μια το ενα μια το αλλο, επισης καταναλωνει πολυ. Επισης, το βραδυ εχω φτιαξει το προφιλ, κ κλεινει GPS k synch, μιας που δεν χρειαζονται αυτα οταν κοιμαμαι. κατι αλλο που τρωει πολυ μπαταρια ειναι το wifi. Αν εχετε unlimited internet προτιμηστε να σερφαρετε με το GSM κ οχι μεσω WiFi. Einai τεραστια η διαφορα στην καταναλωση. Εγω εχoντας κανει ολα τα παραπανω, ειμαι ευχαριστημενος, μιας που υπαρχουν μερες που βγαζει κ 48 ωρες, αν δουλεψω μονο κλησεις κ sms
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Εγω χρησιμοποιω το RSDlite 4.5.3.

Γεια οσους παραπονιουντε για την μπαταρια.. AYTO είναι ενα gadgeτακι που ισως φανει χρησιμο.. Ειδικα οταν θα παιζουμε και με το flash αμα με το καλο παρουμε την Froyo 2.2!:shifty: Δεν το εχω πάρει ακόμα αλλά ψήνομαι να το τσιμπήσω κι αυτό σύντομα...

@ kalagas

Έκανες πολυ καλή δουλειά με την ROM. Φαίνεται ότι ασχολήθηκες αρκετά για το πετύχεις.. BRAVO! το μονο κακο είναι οτι μου εβγαζε καθε 2 δευτερόλεπτα (χωρίς καμια υπερβολη) ενα λαθος συνεχεια.. "ΗΤC_IME mod". Ευτυχως καταλαβα σύντομα οτι ειχε να κανει με το Virtual Κeyboard και αναγκαστικα το απενεργοποιησα.. Αναφέρομαι στην ROM No5 (Gold 3rd Edition)

Edited by takkaros

Εγω χρησιμοποιω το RSDlite 4.5.3.

Γεια οσους παραπονιουντε για την μπαταρια.. AYTO είναι ενα gadgeτακι που ισως φανει χρησιμο.

Όταν η οθόνη μένει 3 και 4 ώρες ανοιχτή, λογικό είναι να φορτίζεις 2 φορές την ημέρα.

Αλλά παράλληλα αυτό σημαίνει ότι από τις 24 ώρες που έχει η μέρα, πλην των 8 που κοιμάται κάποιος, από τις υπόλοιπες 16, τις 4 παίζει με το κινητό??:blink:

Τι απαιτήσεις να έχεις από την μπαταρία μετά?

Με λογική χρήση κρατάει άνετα 1,5 μέρες, μπορεί και 2.

Πολυ καλα νεα για το froyo.Θα ηταν κριμα να μην μπορουσαμε να αναβαθμιστουμε σε 2.2 γιατι μου φαινεται σημαντικη αναβαθμιση.Ειδικα στο θεμα της ταχυτητας,οποιος ειδε και το video που εχει στην κεντρικη σελιδα του myphone θα καταλαβει.Το καλο με το android(Linux) ειναι οτι καθε αναβαθμιση του βελτιωνει και την ταχυτητα του χωρις να αυξανονται και οι απαιτησεις σε υπολογιστικη ισχυ.Κατι που οποιος ειναι συνηθισμενος σε windows του φαινεται παραξενο.