Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/img] http://s1d2.turboimagehost.com/t/2612126_device2.png' alt='2612126_device2.png'>

I Love my Moto :lol::)

Μεγάλε και εγώ love your moto... Πες μου σε παρακαλώ ποιο είναι το widget με τον καιρό και την ώρα (όνομα και έκδοση) και επίσης ποιο widget χρησιμοποιείς για το calendar και με τι το έχεις συγχρονίσει και σου δείχνει τόσο όμορφα τις γιορτές?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χεχεχεεχ λοιπον για τον καιρο

στην μεσαια οθονη ειναι το snowstorm

στην 3η οθονη ειναι το weather widgets (weather& flipclock)

android angenda widget , ειναι για τις γιορτες

Τωρα συχρονισμος εγινε κατευθειαν με το google calentar απο τον mac μου

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...

Δηλαδή που μπορώ να βρώ το ημερόλογιο αυτό και να το συγχρονίσω και εγώ με το gmail μου και μετά με το ημερολόγιο του Milestone?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

κοιτα φιλε εγω ειχα βρει ενα αρχειο με γιορτες για τον mac και μετα το συγχρονισα αμεσα με το google , αλλα υπαρχει νομιζω και για pc δες στο φορουμ με τα ppc

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ευχαριστώ...

Παιδιά βρήκα πρόγραμμα free για συχρονισμό επαφών και ημερολόγίου, για έλεγχο των εγκαταστημένων εφαρμογών, sms κλπ

Για όποιον θέλει να συγχρονίζει και με το Οutlook λοιπόν ας κατεβάσει από εδώ το Android Handset Manager. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και αρκετά καλό μια και η Motorola δεν έχει βγάλει κάτι αντίστοιχο, όπως η HTC το HTC Sync.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να κανω μια ερωτηση προς τους κατοχους του κινητου και οχι μονο :

Το τηλεφωνο σαν επαγγελματικο εργαλειο αξιζει ή ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο ακομα το λογισμικο;Ολοι πιστευω αντιλαμβανεστε ποση διαφορα ειχε το OSx 1.x -3.x του μηλοφωνου.Πιστευετε οτι εχει αντιστοιχο βαθμο εξελιξης το λογισμικο της γκουγκλ;

Κ απο ποιοτητα κατασκευης;Δε λεω να εχει ενα μεταλλικο καπακι αλλα εννοω σα συνολο.Κ τα κουμπια τι αισθηση δινουν,κ το ακουστικο του στη συνομιλια,κ η βαφη.

θα το προτιμουσατε απο ενα Νοκια Ε71;

Ξερω πως ακουγεται λιγο ακυρη η συγκριση αλλα επειδη κοιταω για ενα τηλεφωνο καταρχας ποιοτικο σε κατασκευη κ κατα δευτερον αξιοπιστο το συγκρινω με το Νοκια.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

To τηλέφωνο είναι ένα πολυεργαλείο καλό σε όλα (εκτος την κάμερα που με κάποια αναβάθμιση λένε ότι θα φτιάξει).

Σαν κατασκευή είναι πολύ ποιοτική.

Όσον αφορά το iPhone προσωπικά πιστεύω ότι η εξέλιξη του iPhone os είναι πάρα πολύ αργή σε σχέση με το Αndroid. Φαντάσου ότι το Android έχει μόνο 1 χρόνο λειτουργίας και κατά την γνώμη μου "σκίζει" το iPhone. Να πω για το multitasking?

Υπάρχουν εφαρμογές στο Android market για τα πάντα.

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το μόνο κακό σε σχέση με το iphone είναι ότι είναι ποιο βαρύ

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να είμαστε ειλικρινείς,το apple store δε συγκρίνεται με το Android Market...Πολλές καλές και πιο χρήσιμες εφαρμογές εκεί,πολλά παιχνίδια με καλά γραφικά εκεί.

Στο θέμα της κατασκευής,το Milestone είναι ένας βράχος.Φοβερή,συμπαγής,βαριά αίσθηση.

Και οσον αφορα το κρατημα στο χερι ή στο παντελονι;

Δηλαδη οσον αφορα τη μεταφερσιμοτητα πως το βλεπεις;

Το μηλοφωνο ειναι το μοναδικο τηλεφωνο αφης που παρα το βαρος του δεν το αισθανοσουν σα τουβλο στη μεταφορα σε αντιθεση με το xperia στο οποιο ενιωθες οτι εβγαζες βολτα την τηλεοραση.

Σε αλλους βεβαια που εχουν συνηθισει τα ογκωδη τηλεφωνα αυτο δεν αποτελει ζητημα αλλα για εμενα αποτελει σημαντικο παραγοντα αγορας.Να νιωθεις δηλαδη οτι εχεις ενα τηλεφωνο μαζι σου και οχι ολο το συνθετο εξου και το Νοκια Ε71 το οποια αν και σαφως υποδεεστερο ,παλαιοτερο κ πολυεργαλιο δε σου δινει την αισθηση οτι εχεις ξεφυγει απο κινητο

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Milestone είναι βαρύ. Αλλά από την άλλη αυτό του δίνει και μια αίσθηση διαφορετική δεδομένου και ότι δεν είναι πλαστικούρα!

Από κει και πέρα είναι και θέμα γούστου. Δυστυχώς δεν υπάρχει και κάπου στην Ελλάδα να πας να το δεις...

θα το παραγγείλω σήμερα από έξπανσις. υπάρχει κανένα voucher τπτ μάγκες μου;

έχει τσιμπήσει κανείς την multimedia βάση του; την έχει το expansys?

όσο αναφορά το qwerty, η αίσθηση που έχουν τα πλήκτρα; δεν πιστευω να ακουγεται κανένα σπαστικό κλικ κλικ ελπίζω να με καταλαβένεται

έχει τσιμπήσει κανείς την multimedia βάση του; την έχει το expansys?

όσο αναφορά το qwerty, η αίσθηση που έχουν τα πλήκτρα; δεν πιστευω να ακουγεται κανένα σπαστικό κλικ κλικ ελπίζω να με καταλαβένεται

Απο αυτο σου γραφω τωρα...

Ειναι πολυ λειτουργικο χωρις κλικ κλικ. Βεβαια δεν εχω ξαναλειτουργησει τηλεφωνο με πληκτρολογιο, αλλα αυτο μου φαινεται παρα πολυ βολικο. Μονο τονους δεν εχω βρει πως να βαζω ακομα... Απο το hardware πληκτρολόγιο εννοω. Και με ποιο συνδιασμο κουμπιων να αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα..

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτούς τους εκπτωτικούς κωδικούς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2918803#post2918803

(Σε παρακαλώ μην γράφεις με μορφή τύπου sms γιατί έχει απαγορευτεί. Τέτοια μηνύματα διαγράφονται.)

Modpic.gif

Απο αυτο σου γραφω τωρα...

Ειναι πολυ λειτουργικο χωρις κλικ κλικ. Βεβαια δεν εχω ξαναλειτουργησει τηλεφωνο με πληκτρολογιο, αλλα αυτο μου φαινεται παρα πολυ βολικο. Μονο τονους δεν εχω βρει πως να βαζω ακομα... Απο το hardware πληκτρολόγιο εννοω. Και με ποιο συνδιασμο κουμπιων να αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα..

Mόλις το παρέλαβα από Expansys. Τι να σας πω. Γράφετε για την ποιότητα κατασκευής και προσπαθώ να καταλάβω που είδατε την τρομερή ποιότητα. Σε ένα μεταλλικό καπάκι; Κινεζάκι είναι και όχι και τόσο όμορφο, σε βάρος δε είναι παρόμοιο με το HD2 μου που δεν έχει πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο έχει τα πλήκτρα μικρά και στριμωγμένα. Αυτά ως αρχικές αρχικές εντυπώσεις, καθώς τώρα φορτίζει και δεν το έχω ανοίξει, μήπως και με εντυπωσιάσουν οι εσωτερικές του χάρες και η οθόνη. Ελπίζω να είναι καλύτερο τουλάχιστον από το Hero μου.Όπως καταλάβατε, όντας κάτοχος 105 κινητών είμαι πολύ αυστηρός κριτής...

Υ.Γ.: Πάντως το HD2 σε ποιότητα είναι κλάσεις ανώτερο!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Διαφωνώ κάθετα.Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική.Τι ψεγάδι έχει;;Μεταλλικό βαρύ κινητό με εξαιρετικό slider είναι.

ρε παιδια μιας κ το εφερε η συζητηση κανα shortcut να αλλαζουμε γλωσσα απο το πληκτρολογιο υπαρχει?

Είχα την ευκαιρία να παίξω σήμερα με το κινητό αυτό.Αν και δεν είμαι καθόλου fan της Motorola ,αυτό το κινητό είναι πάρα πολύ καλό.Καταπληκτικό slide σε σχέση με κάτι απαράδεκτα slide (όπως του W995,C903 πχ) .το πληκτρολόγιο του για τα δικά μου standard ήταν άριστο.Γενικά μου έδωσε την εντύπωση μιας πολύ καλής συσκευής,που δικαιολογεί την (τσουχτερή) τιμή του,και σε καμία περίπτωση ένα "φτηνιάρικο" κινητό της σειράς.

Πολύ ωραίο,λειτουργικό και γρήγορο το software του:happy:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Δεύτερες εντυπώσεις: Καταπληκτική οθόνη, τόσο σε ευκρίνεια, όσο και σε απόκριση (το ίδιο καλή με το iPhone κατά τη γνώμη μου). Επίσης, άψογος browser, καλύτερος από τον Opera του HD2. Εδώ επιλέγεις σωστά και με την πρώτη κάθε link, παρότι η οθόνη είναι μικρότερη!

Εντούτοις, ίσως δεν υπάρχει για Android ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ πάρα πολύ στο WM6.5. Πιο συγκεκριμένα, το HD2 έχει το Wi-Fi Router, ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που μετατρέπει το κινητό σε Access Point (!), εκμεταλευόμενο τη (Data) Sim που υπάρχει σε αυτό. Κάθε υπολογιστής κοντά στο HD2 το βλέπει σαν Access Point και έχει πρόσβαση στο internet μέσω αυτού! Με λίγα λόγια, τέρμα τα USB/Express Card modems. Απλά δεν είναι απαραίτητα!

Για αυτό και μόνο το προγραμματάκι δε θα άλλαζα τα WM6.5...

Εκτός και αν υπάρχει κάτι παρόμοιο και για Android (χλωμό αφού ούτε για iPhone δεν υπάρχει).

Τουλάχιστον, κάτι για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Milestone ως ασύρματο (ή έστω ενσύρματο) modem, υπάρχει;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα κι εγώ σήμερα απο expansys.

Αν και αρκετά ικανοποιημένος απ το Omnia HD μου, μου λείπει το hardware keyboard και οσο έχω δουλέψει το Android μου αρέσει πολύ.

Για να δούμε...

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα κι εγώ σήμερα απο expansys.

Αν και αρκετά ικανοποιημένος απ το Omnia HD μου, μου λείπει το hardware keyboard και οσο έχω δουλέψει το Android μου αρέσει πολύ.

Για να δούμε...

λεω να το παραγγειλω και εγω αυριο το πρωι. ποτε λεει οτι θα σου ερθει?

Απ' οτι βλέπω έχουν μεγάλο στόκ οπότε λογικά Δευτέρα θα φύγει.

Τώρα επειδή δεν εχω ξαναπαραγγείλει απο expansys δε ξέρω πόσες μέρες κάνει...

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Παντως στο http://www.handtec.co.uk/ θα εχει στοκ στις 7 του μηνος σε πολυ καλυτερη τιμη απο το expansys.Eγω μαλλον θα το τσιμπησω απο εκει

Πολύ καλή τιμή αλλά απλά να έχεις στα υπόψιν σου ότι μάλλον είναι QWERTZ και όχι QWERTY γιατί είναι από Γερμανία. Κατά τα άλλα μεγιές :)